آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 78 نخستنخست ... 45615 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 1170
    1. Top | #61
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میشه از این دانشگاه های بدون کنکور ثبت نام کرد بعدا انصراف داد رفت کنکور داد؟
      امروز پلیس +10 بهم گفت بر فرض که خرداد فارغ التحصیل شده باشی تا آخر اسفند وقت داری برای فرستادن دفترچه چون تا آخر امسال غیبت ها بخشیده میشه بعدشم ما براتون تبصره یک میزنیم تا وقتی که نتیجش بیاد کنکورو دادین الان من چی کار کنم؟؟

2. Top | #62
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RK1994 نمایش پست ها
      میشه از این دانشگاه های بدون کنکور ثبت نام کرد بعدا انصراف داد رفت کنکور داد؟
      امروز پلیس +10 بهم گفت بر فرض که خرداد فارغ التحصیل شده باشی تا آخر اسفند وقت داری برای فرستادن دفترچه چون تا آخر امسال غیبت ها بخشیده میشه بعدشم ما براتون تبصره یک میزنیم تا وقتی که نتیجش بیاد کنکورو دادین الان من چی کار کنم؟؟
      اگه دانشگاهی پیدا کنی میتونی ثبت نام کنی بعدش قبل کنکور انصراف بدی و فرصت یک ساله بگیری
      فقط قسمت مشاوره آموزشی نظام وظیفه ی محل سکونتت میتونه درست راهنماییت کنه دوست گلم
      میگویم سلام ، هیچکس جوابم را نمیدهد ، پس خدانگهدار میگویم شاید از سر اتفاق ، یک نفر دست هایش تکان بخورد .

3. Top | #63
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط **Aynaz** نمایش پست ها
      خداروشکرماکه ازین دغدغه ها نداریم دلتون بسوزه..........
      دلمون سوخت ................
      -« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-

! Trust yourself, You can do it
      بزرگترین وبلاگ تحقیق و پژوهش

به جای تشکر برام دعا کنید .

4. Top | #64
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان سایت نظام وظیفه ه یک قسمت مشاوره داره اونجا میتونین جواب قطعی سوالاتونو بگیرین ولی حصوری رفتن خیلی بهتره
      در صمن دفترچه ای که تو سایت نظام وظیفه هستم خیلی میتونه کمکتون کنه
      میگویم سلام ، هیچکس جوابم را نمیدهد ، پس خدانگهدار میگویم شاید از سر اتفاق ، یک نفر دست هایش تکان بخورد .

5. Top | #65
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      اقا سوالی هست بگین میگم ، من همه فوت و فن ها رو پرسیدم ؟ اگه پیام نور قبول نشده بودم 19/2/92 سرباز بودم ؟

دفترچه هم همونی هست که بچه ها همش تاکیید کردن ، ولی بازم بابت اطلاع رسانی دمت گرم....
      -« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-

! Trust yourself, You can do it
      بزرگترین وبلاگ تحقیق و پژوهش

به جای تشکر برام دعا کنید .

6. Top | #66
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      من متولد فروردین 73 هستم پشت کنکوری
      من از قسمت مشاوره در سایت نظام وظیفه پرسیدم و جواب داد که نیازی به برگه اعزام ندارید ویک سال فرجه تحصیلی دارید

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط davood3220 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من متولد فروردین 73 هستم پشت کنکوری
      من از قسمت مشاوره در سایت نظام وظیفه پرسیدم و جواب داد که نیازی به برگه اعزام ندارید ویک سال فرجه تحصیلی دارید
      عشــــــق ؛
      همین خنده های ساده توست . . . !

وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
      تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .

8. Top | #68
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question

سلام امیدوارم حالتان خوب باشد یه سوال داشتم میتونم بدون اینکه به سربازی برم پشت کنکوری بشم من متولد 15/11/1373هستم ممنون میشم اگه به سوال من پاسخ بدهید

9. Top | #69
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمدنبی نمایش پست ها
      سلام امیدوارم حالتان خوب باشد یه سوال داشتم میتونم بدون اینکه به سربازی برم پشت کنکوری بشم من متولد 15/11/1373هستم ممنون میشم اگه به سوال من پاسخ بدهید
      سلام دوست عزیز
      شما می تونی کنکور 92 رو بدون هیچ دردسری شرکت کنی و سربازی طبق دفترچه راهنمای ثبت نام سراسری 92 برای متولین 72 به قبل است حتما تو پیوستها دفترچه بخش مقررات وظیفه عمومی یه نگاه بنداز
      ویرایش توسط مهدی 72 : 17 فروردین 1392 در ساعت 22:56

10. Top | #70
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من متولد1373/4/3 هستم و پارسال در کنکور شرکت کردم و متاسفانه قبول نشدم .حالا وضعیت سربازی من چه طوره ؟؟؟؟؟امثال می تونم تو کنکور فنی شرکت کنم یا حداقل باید 1 ماه سربازی برم تا جواب کنکور بیاد؟؟؟؟؟منون میشم راهنمایم کنید

11. Top | #71
      همکار سابق انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      درود--بعد اینکه دفترچه را بفرستی معمولا 20روز طول میکشه تا کارت سبز بیاد و تاریخ اعزام معلوم بشه--اونطوری که من پرسیدم انگار متولدا 72اعزام میخورن برا مرداد و شهریور و 73برا شهریوز و مهر--بازم بستگی داره وضع نیرو چطور باشه حتی احتمالش هست اگه نیاز بشه تو تیر اعزام کنن یا شایدم آبان--هیچیش معلوم نیست--تاریخ اعزام دیپلمیهاهم 19هر ماهه--موفق باشی فعلا درستو بخون خدا بزرگه
      خدانگهدار

12. Top | #72
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joker نمایش پست ها
      درود--بعد اینکه دفترچه را بفرستی معمولا 20روز طول میکشه تا کارت سبز بیاد و تاریخ اعزام معلوم بشه--اونطوری که من پرسیدم انگار متولدا 72اعزام میخورن برا مرداد و شهریور و 73برا شهریوز و مهر--بازم بستگی داره وضع نیرو چطور باشه حتی احتمالش هست اگه نیاز بشه تو تیر اعزام کنن یا شایدم آبان--هیچیش معلوم نیست--تاریخ اعزام دیپلمیهاهم 19هر ماهه--موفق باشی فعلا درستو بخون خدا بزرگه
      سلام دوستان. این چیزی است که در سایت نظام وظیفه درباره تمدید تاریخ اعزام نوشته شده قسمت (ت) و (ث) به ما مربوط میشه:

آيا مشمولاني كه براي آنان تاريخ اعزام تعيين شده، مي*توانند تاريخ اعزام خود را تغيير دهند مثلاً تمديد نمايند؟

جواب :بله. مشموليني كه جهت اعزام به خدمت معاذير دارند و نمي*توانند در موعد مقرر به خدمت اعزام شوند، اعزام آنان حسب مورد به شرح زير به تعويق مي*افتد:
      الف :مشمولاني كه به علت بيماري و يا صدمات جسماني وارده ناشي از حوادث و سوانح (خارج از موضوع ماده 40 قانون خدمت وظيفه عمومي)، قادر به اعزام به خدمت در موعد مقرر نمي*باشند و بيماري و مصدوميت آنان مورد تأييد پزشك معتمد سازمان وظيفه عمومي مي*باشد،* موعد اعزام آنان با پيشنهاد پزشك مربوط، حداكثر تا 2 ماه به تعويق مي*افتد.
      ب : در صورت فوت همسر و فرزند حداكثر 6 ماه، پدر و مادر حداكثر 3 ماه، *برادر و خواهر حداكثر 2 ماه و پدر و مادر همسر حداكثر يك ماه از زمان فوت، اعزام مشمول به تعويق مي*افتد.
      پ : مشمولاني كه به علت بروز بلاياي طبيعي مانند سيل و زلزله و يا وقوع حوادث مانند سقوط هواپيما، آتش*سوزي و ... (خارج از موضوع ماده 40 قانون خدمت وظيفه عمومي)، *خود يا يكي از اعضاي درجه يك خانواده (پدر، مادر، همسر و فرزند) به طور جدي آسيب ديده باشند يا منزل مسكوني آنان بالاي 50 درصد خسارت ديده باشد با ارايه مدارك و مستندات معتبر، موعد اعزام آنان حسب مورد و به تناسب ميزان آسيب وارده از زمان آسيب*ديدگي، از يك تا شش ماه به تعويق مي*افتد.
      ت: پذيرفته*شدگان قطعي دانشگاه*ها و مراكز آموزش عالي (داخل و خارج از كشور) كه زمان ثبت نام و ادامه تحصيل آنان بعد از موعد اعزام باشد، اعزام آنها حسب مورد حداكثر تا شش ماه به تعويق مي*افتد.
      ث : دارندگان برگ اعزام تاريخ**هاي مرداد، شهريور و دي ماه هر سال كه منتظر اعلام نتيجه آزمون* مراكز سنجش آموزش عالي هستند، موعد اعزام آنان حسب مورد حداكثر تا دو ماه به تعويق مي*افتد.
      ج : ورزشكاران تيم*هاي ملي با درخواست فدارسيون مربوط جهت اعزام به مسابقات المپيك، جهاني و آسيايي، موعد اعزام آنان بنا به تشخيص رئيس سازمان وظيفه عمومي حداكثر تا چهار ماه به تعويق مي*افتد.
      چ : مشمولاني كه در حال طي مراحل نهايي گزينش و استخدام در نيروهاي مسلح مي*باشند، در صورت تأييد موضوع از سوي سازمان مربوط، اعزام آنان حداكثر تا 4 ماه به تعويق مي*افتد.
      ح : مشمولان متأهلي كه داراي شرايط خاص (تولد فرزند، بيماري شديد همسر و فرزند و ...) مي*باشند، موعد اعزام آنان حداكثر تا 2 ماه به تعويق مي*افتد.
      خ : مشمولاني كه قصد تشرف به حج تمتّع را دارند موعد اعزام آنان حداكثر تا 2 ماه به تعويق مي*افتد.

تعويق موعد اعزام شامل مشمولاني مي*شود كه فاقد غيبت باشند و صرفاً با درخواست مشمول و فقط براي يك بار انجام مي*شود.

13. Top | #73
      همکار سابق انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام
      کسی معنی این جواب که سایت نظام وظیفه به من دادو میتونه بفهمه؟؟؟

• پنجشنبه
        شرح درخواست: سلام
        من متولد اول فروردين 73 و فارغ التحصيل خرداد91از پيش دانشگاهيم
        پشت كنكوري هستم.كي خودمو معرفي بكنم تا بتوانم در صورت قبولي وارد دانشگاه بشوم؟؟اگر اعزام مرداد باشد ميتوانم آن را به تعويق بيندازم؟؟ممنون از پاسخگوييتون
        شرح پاسخ: باسلام شما يكسال فرجه تحصيلي داريد /چج

این پاسخه که به من دادن؟؟

خدانگهدار
      ویرایش توسط davood : 19 فروردین 1392 در ساعت 10:25

14. Top | #74
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joker نمایش پست ها
      سلام
      کسی معنی این جواب که سایت نظام وظیفه به من دادو میتونه بفهمه؟؟؟

• پنجشنبه
        شرح درخواست: سلام
        من متولد اول فروردين 73 و فارغ التحصيل خرداد91از پيش دانشگاهيم
        پشت كنكوري هستم.كي خودمو معرفي بكنم تا بتوانم در صورت قبولي وارد دانشگاه بشوم؟؟اگر اعزام مرداد باشد ميتوانم آن را به تعويق بيندازم؟؟ممنون از پاسخگوييتون
        شرح پاسخ: باسلام شما يكسال فرجه تحصيلي داريد /چج

این پاسخه که به من دادن؟؟

!! معنی اینه که 6 ماهه ســرکـــاریـــم + ارگــان هــای دولتــی سست عنصـــر هستند ...
      عشــــــق ؛
      همین خنده های ساده توست . . . !

وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
      تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .

15. Top | #75
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بر همگی ..من به مرکز پلیس +10 مراجعه کردم و همه مشخصه هار و گفتم !!!!!!!!!!!!! کسی که اونجا بود گفت:تازه شما غیبت هم خوردی زود تر دفترچه پر کن بفرست...ولی از هر جا می پرسم میگن که یک سال بعد از اتمام تحصیل و منم با توجه به اینکه شهریور 91 فارغ التحصیل شدم پس باید شهریور 92 دفترچه بفرستم....دوستان خواهشن راهنمایی کنید این مسئله خیلی برام مهمه اصلا نمیزاره درست حسابی تمرکز کنم.
      ویرایش توسط hooman123i : 21 فروردین 1392 در ساعت 22:27

صفحه 5 از 78 نخستنخست ... 45615 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن