سلام
كسي هست كه همايش شيمي دكتر رضا بابايي رفته باشه؟ كلا در مورد همايش هاي بعد عيد نظرتون چيه؟ ميتونن مفيد باشن؟؟
سلام
كسي هست كه همايش شيمي دكتر رضا بابايي رفته باشه؟ كلا در مورد همايش هاي بعد عيد نظرتون چيه؟ ميتونن مفيد باشن؟؟
دكتر رضا بابايي خيلي پولكيه و بهتره بدونيد،قيمت جلسه با جلسش برحسب نوع مبحث تدريسي و مدل كلاس،مثل اموزش،جمع بندي و در نهايت نكته و تست متفاوت هستش ولي جداي از اين ها درحال حاضر بهترررين دبير شيمي كشور هستش و كسايي كه كلاساش رو رفتند بپرسيد،زير ٨٠٪ تو كنكور نزدن.كاااملا مفهومي و با بياني شيوا تدريس مي كنه و كلاس هاش بازدهي فوووق العاده اي دارند.
من كلاس هاي نكته و تست بعد عيدش و البته همايش هاي عيد و خردادشو ثبت نام مي كنم.
هشدار:فقططط كسايي كلاس هاي نكته و تست اش ثبت نام كنند كه ي تسلط نسبي قبلي روي مباحث دارند و اگرنه كلاس ها به هيچ دردي نمي خورند.براي كسي كه كاااملا به شيمي تسلط داره،كلاس هاي ايشون دقيقا مثل نوشدارو در لحظه مرگ صحراب مي مونه وحسااابي تو شيمي بالا مي كشدتون.
من كلاس هاي محمدرضا مصلايي رو هم بسيار عالي مي بينم ولي چون نمونه تدريس رضا بابايي رو ديدم و كاااملا باهاش متچ بودم و سينك شدم،ديگه سراغ كس ديگه اي نرفتم.درضمن كسي كه مبتكرانو برا پيش خونده باشه،خيلييي راحت ارتباط برقرار مي كنه با شيوه تدريس ايشون.
من ک تیر ماه تهران بودم.............دوستام تو ی همایش دیگــــــــه ایــــ شرکت کرده بودن.....تقریبا بیشتر کسانی ک اونجا بودن .....چندان از بابابی راضی نـــــبودن .......
ب هر حال من چیزی رو از بچه ها شینده بودم گفتم...... بقیشو خودتون میدونین.......
خب اگه ب نظرتون خوبه و معلم مدرستونم هست.و ازش نتیجه میگیرین بــریــــــــن.
ب هر حال خوب یا بد بودن یه معلم ی چیز نسبیه... و بستگی ب نتیجه ای داره ک خود فرد ازش میـگیــــــــــره.
ویرایش توسط SHINER : 12 اسفند 1392 در ساعت 20:00
کیمی چند چندی؟ بشین درس بخون. رفیقای من که رتبه تک شدن تو عید فقط درسیدن. دیدی گفتم بنده خرا نرفته؟ هست هنو!!
My Life...Starts With an A
ویرایش توسط Kimzo : 21 اسفند 1392 در ساعت 17:12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)