خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

راهنمایی برای ریاضیات تجربی از دکتر مهندسا

سلام
      اول از همه بگم متنفرم از تایپک های چی بخونم و کدوم منبع...
      منبعم مشخصه.فقط نمیدونم سردرگمم و سریع با خوندن ریاضی خسته میشم.

ریاضیات تا الان ک پشت کنکوریم توی کلاس جز بهترینا و شاید بهتره بگم اول بودم.یعنی در کل استعدادشو دارم ولی خیلی کندم و مطالب و کلیدای حل سوال سریع از یادم میره.
      ی چی دیگه اینم ک دبیرامون تستی کار نمیکردن.صرفا خود کتاب.کتابام ک جوابگوی کنکور نیس.
      سال پیش خیلی سبز )چاپ 91!چون از دبیرستان سعی میکردم بخونم( خوندم ولی جمع بندی مناسبی نداشتم و فقط 20%زدم!
      الانم خیلی کم مطالب یادمه.
      شیوه خوندن شما چطور بوده؟
      چقدر وقت گذاشتین؟
      برای حذف کردن هم برنامه ای داشتین؟

با فیزیکم مشکل داشتم ک خوشبختانه تونستم باهش کنار بیام.در حد 30% تا 40% برای فیزیک میخونم یعنی!
      در این موردم اگه پیشنهادی یا شیوه ای ک ب نظرتون جواب داده دارین، بگین.

تست رو هم بگم میزنم ولی کند و با وسواس!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ...zahra... نمایش پست ها
      سلام

ریاضیات تا الان ک پشت کنکوریم توی کلاس جز بهترینا و شاید بهتره بگم اول بودم.یعنی در کل استعدادشو دارم ولی خیلی کندم و مطالب و کلیدای حل سوال سریع از یادم میره.
      ی چی دیگه اینم ک دبیرامون تستی کار نمیکردن.صرفا خود کتاب.کتابام ک جوابگوی کنکور نیس.
      سال پیش خیلی سبز )چاپ 91!چون از دبیرستان سعی میکردم بخونم( خوندم ولی جمع بندی مناسبی نداشتم و فقط 20%زدم!
      چقدر وقت گذاشتین؟

با فیزیکم مشکل داشتم ک خوشبختانه تونستم باهش کنار بیام.در حد 30% تا 40% برای فیزیک میخونم یعنی!

ابجی اگه لطف کنید بگید که وقتی که ریاضی و فیزک میخونید چقد تست میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      چنتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      چقد در روز وسه ریاضی و فیزیک وقت میزارید؟؟؟؟؟؟؟
      چند جلسه در هفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      چند ساعت در هفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      مطمئنن یه جای کار اشکال داره .
      شاید مشکل از پایتون باشه .
      وقتی تستای آموزشی رو حل میکنید به راحتی میتونید جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟ چند درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چنتا از چن سوالو جواب میدین؟؟؟؟؟؟
      آیا از خودتون آزمون هم میگیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مبحثی یا قاطی؟؟؟؟؟؟؟؟
      آیا روزانه تست حل میکنید .

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیزم این که توی مدرسه دانش آموز خیلی خوبی بودی یا هستی اصلا ربطی به سریع حل کردن تستا نداره!!!و اینم بگم هیییییچوقت کلید تستا رو حفظ نکن!!!همیشه سعی کن خودت با تمرین زیاد به کوتاه ترین راه حل برسی...واسه درس ریاضی و فیزیک فقط با زیاد تمرین کردن در نتیجه تسلط پیدا کردن میتونی درصداتو بالا ببری..
      گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها
      ابجی اگه لطف کنید بگید که وقتی که ریاضی و فیزک میخونید چقد تست میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      چنتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      چقد در روز وسه ریاضی و فیزیک وقت میزارید؟؟؟؟؟؟؟
      چند جلسه در هفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      چند ساعت در هفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      مطمئنن یه جای کار اشکال داره .
      شاید مشکل از پایتون باشه .
      وقتی تستای آموزشی رو حل میکنید به راحتی میتونید جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟ چند درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چنتا از چن سوالو جواب میدین؟؟؟؟؟؟
      آیا از خودتون آزمون هم میگیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مبحثی یا قاطی؟؟؟؟؟؟؟؟
      آیا روزانه تست حل میکنید .
      درسنامه و جزوه و تست
      کتابم قبلا خوندم دو بار
      ریاضی رو ک خیلی اذیتم میکرد کلا گذاشتم کنار فعلا
      فیزیک هر روز یا فوقش دو روز.
      روزیم سه چهار ساعت اموزش و سوال.
      تستا رو همون موقع خوب میزنم ولی وقتی برای مروز از فصلا گذشته میزنم کلا سوالو ک میخونم هنگ میکنم[emoji52]
      حفظم نمیکنم ک بگم چون حفظ میکنمه.کلا جدیدا فراموشی گرفتم فکر کنم!
      در حدی ک یکی دوماه پیش ک رفتم از اشپزخونه اب بخورم یادم نبود در یخچالو بستم یا ن!
      یا بعضی وقتا گوشیم یا عینک مطالعمو یادم میره کجامیزارم!!!!

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درسنامه و جزوه و تست
      کتابم قبلا خوندم دو بار
      ریاضی رو ک خیلی اذیتم میکرد کلا گذاشتم کنار فعلا
      فیزیک هر روز یا فوقش دو روز.
      روزیم سه چهار ساعت اموزش و سوال.
      تستا رو همون موقع خوب میزنم ولی وقتی برای مروز از فصلا گذشته میزنم کلا سوالو ک میخونم هنگ میکنم[emoji52]
      حفظم نمیکنم ک بگم چون حفظ میکنمه.کلا جدیدا فراموشی گرفتم فکر کنم!
      در حدی ک یکی دوماه پیش ک رفتم از اشپزخونه اب بخورم یادم نبود در یخچالو بستم یا ن!
      یا بعضی وقتا گوشیم یا عینک مطالعمو یادم میره کجامیزارم!!!!

اولا وسه اون فراموشی که گفتین کاملا چیز طبیعی بود . کجاش غیر طبیعی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      همه ی آدما گاهی اوقات اینجوری میشن . و اصلا نیازی به نگرانی نیست . خب این از این .
      ببین خاهرم برای موفقیت در فیزیک و ریاضی باید هر کدوم رو در هفته بالای 11 ساعت بخونید .
      در واقع فیزیک 11 ساعت در هفته ، ریاضی هم 11 ساعت .
      در عین حال باید اون روزایی رو که ریاضی و یا فیزیک ندارید ؛ حتما یه چنتا تست از اون مبحثی که تو اون برهه از زمان دارید میخونید هم بزنید .
      مثال میزنم :
      شما امروز دوتا درسنامه مثلثات یا نوسان رو خوندید و 40 تا تست هم کار کردید ( توجه داشته باشید بعد از خوندن درسنامه حتمن حتمن خیلی زیاد از اون قسمتی که خوندید تست بزنید )
      خب قطعا شما از این 40 تا تست بعضیا رو نتونستید حل کنید یا بعضی ها باهاشون به مشکل بر خوردید و یا بعضیا مهم بودن و نکته داشتن و یا مسئله ای بوده که خیلی از مطالب رو تو خودش داشته و ...
      خب شما حدودا 10 - 15 تست رو نشانه دار میکنید و روز بعد حتمن حداقل 10 تست از اون 15 تست رو حل میکنید . اینجوری شما اصلا از ریاضی جدا نمیشید .
      به همین صورت ادامه پیدا میکنه .
      بعد از اتمام هر مبحث فراموش نکنید که حتمن یه آزمون با یه کتاب خوب از خودتون بگیرید و یه آزمون جامع رو هم از اول تا جایی که خوندید از خودتون بگیرد .
      آزمون دوم خیلی خیلی مهمه چون تمامی مطالب دوباره مرور میشن . اینو هیچ وقت فراموش نکنید .
      ویرایش توسط ah.at : 14 بهمن 1394 در ساعت 19:12

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من روشم توی ریاضی فیزیک اینه و توی قلم چی هم نخونم 60% میزنم

ریاضی فیزیک سوالاتش تیپ بندی داره و خوندنش هم اصلش ساده است تا می تونی تست بزن و سوال حل کن اصلا نزار سوال از زیر دستت در بره و از اون مهم تر سوالاتی که می بینی حرفی برای گفتن داره را علامت بزن و بعدا حتما بخونشون . یک نکته مهم هم اینه که سوالات رو از آسون به سخت حل کن .
      من خودم به ریاضی ، فیزیک ، شیمی و زیست عشق می ورزم ولی از عربی و ادبیات حالم به هم می خوره ... ولی این بهم اثبات شده با هر کتاب و درسی دوست بشی اونا هم باهات راه میان
      ویرایش توسط alireza424 : 14 بهمن 1394 در ساعت 19:12 دلیل: اشکال نگارشی

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام

چقدر وقت گذاشتین؟

کامل بخونین

درسای محاسباتی مثل ریاضی و فیزیک روش خواندن متفاوتی دارن...مفهومی خواندن و یادگیری ریاضی باشیمی و زیست خیلی فرق داره....

ببین توی این دو درس باید همه چیز رو با دلیل و علم و منطق یادبگیری...حفظ نکنی...

ولی چطور حفظ کنم؟چطور یادبگیرم؟دلیل و منطق چیه؟

ببین تو توی ریاضی و فیزیک یه سری فرمولها میخونی....نباید بدون دلیل آوردن قبولشون کنی...باید دنبال اثباتشون باشی...اگه اثباتشون کنی صد رصد ذهنت بازتر میشه و بیشتر لذت خواهی برد....

بعضی از داوطلبین میگن که چرا بجای یه فرمول کوچیک بیایم و یه اثبات دو خطی رو حفظ کنیم...دقیقا مشکل ماهم همینجاست...ما فقط حفظ میکنیم...نباید اثبات هارو هم حفظ کرد...بلکه باید یاد گرفت...

علاوه براین چند روش دیگه هم درمورد دروس فیزیک و ریاضی بهت میگم...

موقع خوندن این دودرس خودکار دستت باشه و چک نویس حتما داشته باش..این درس رو چشمی نخون...هر چیزی رو که میخونی و یادمیگیری رو توی چک نویس چندین و چندین بار بنویس و تمرین کن...

در این دو درس همراه با خوندن تست اموزشی بیشتری نسبت به بقیه دروس حل کن..یعنی همینطوری که یه چیزی رو یادگرفتی براش تست حل کن...تست اموزشی همراه با خوندن مطلب توی دروس فیزیک و بخصوص ریاضی خیلی مهمه...

یه نکته ای رم هنگام زدن تست باید یادت باشه...وقتی تست رو حل میکنی قبل از اینکه راه حلشو ببینی فقط و فقط سعی کن خودت حلش کنی و بهش حل کن...اگه حل کردی دوباره به پاسخ نگاه کن و راه حلتو با راه حل کتاب مقایسه

کن...ولی اگه نتونستی حل کنی و یا غلط حل کردی به پاسخ نامه نگاه کن..ولی پاسخنامرو چشمی نگاه کن...ابتدا ببین که چرا تست رو نتونستی بزنی؟دلیلش چی بود؟یا چرا غلط زدی و مشکل کجا بود؟یعنی بررسی و تحلیل کن تا به

مشکل اصلیت برسی..بعد از عیب یابی یکبار دیگه سوال رو حل کن....

یه نکته ی طلایی....خیلی از ما وقتی یه سوالی رو توی ریاضی حل میکنیم...ولی غلط میشه...یا اصلا نمیتونیم حل کنیم...میریم پاسخ نامرو میبینیم...بعدش عیب یابی و بررسی میکنیم...بعدش تست رو یه بار دیگه خودمون حل

میکنیم...ولی همینجا یه اشتباه خیلی بزرگ میکنیم که خیلی خیلی اشتباهه....هنگام حل دوباره سوال وقتی که دوباره مشکل پیدا میکنیم و نمیتونیم حل سوال رو ادامه بدیم توی ذهنمون ناخودآگاه تصویر صفحه پاسخنامرو یاریم و

سعی میکنیم تو اون صفحه ای که توی تصورمونه ببینیم که ادامه سوال چطور حل شده بود...این کار فوق اشتباهه..یعنی مثل این میمونه که شما صفحه پاسخنامرو باز کنین و نگاش کنین.اینطئری دارین تقلب میکنین......این کار ناشی

از بررسی نکردن درست سوال هستش...پس سوالی رو نزدین و یا غلط زدین.ابتدا خوب بررسیش کنین و عیب یابی کنین وقتی مشکلتونو پیدا کردین میتونم بگم که یه جرقه ای توی ذهنتون ایجاد میشه که این همون یادگیریه... و بعد

دوباره خودتون روی کاغذ سول رو حلش کنین...

درضمن تاپیکهای بندرم در مورد تست و مرور مطالعه بکنین...برای این درس همیشه باید برای دروسی که قبلا خوندین زمان مرور بگذارین...همینطور باید برای دروس قبلا خوانده شده تست مروری هم بزنید...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Saeed735 : 14 بهمن 1394 در ساعت 19:41

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)