خیلی هستن تو دفترچه راهنمای کنکور سازمان سنجش هست
شاهد،جانبازی،هیئت علمی....
خیلی هستن تو دفترچه راهنمای کنکور سازمان سنجش هست
شاهد،جانبازی،هیئت علمی....
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
سلامی چو بوی خوش ادکلنم!!!!
به به سلام خوبین؟ حال بنده بپرسین عالیم
خوب بعد دو هفته گذشته که به تاریخ پیوست و بهتره در موردش حرف نزنیم امروزو تشریح می کنم
شب که ساعت ½۱ اومدم بخوابم اما به لطف پر خوابی دیروز ساعت ۲ به زور خوابم برد در کمال تعجب صب ده دقیقه مونده به هفت بیدار شدماما حسش نبود از جام پاشم چشامم هی بسته میشد عزممو جزم کردم رفتم آشپزخونه که کنار اتاقمه ویه لیوان برداشتم با آب یخ پر کردم دوباره رفتم دراز کشیدم رو تختم همین که چشام داشت بسته میشد در کمال جدیت آبو ریختم رو صورتم
الا مشکل اینجا بود که اگه نیم خیز میشدم پیرهنم بیشتر خیس میشد خب بالاخره عجزممو جزم کردمو پاشدم برای اولین بار به اختیار خودم ورزش کردم و چایی درست کردم البته کیسه ای ها بعد قهوه ریختم توش(از قهوه متنفرم) و خوردمش
شود آسان ز عشق هر کاری/که بود نزد عقل ب دشوارخب ½۷ شرو کردم درسین طرفای ساعت ۱۰ به زور از درس دل کندم و رفتم به صبحونه مشتی خوردمو بعد یه ربع اومدم سر درسم متاسفانه باید دنبال برادرمم میرفتم که وقتمو گرفت
خب چون نمیخوام بعد یه مدت کله پا شم گاماس گاماس شروع میکنم یعنی امروز میتونستم ۱۳ساعت بدرسم اما هدفم ۱۰ساعته که بهش میرسم راحت فردام هدفم ۱۱ ساعت خوهد بود
خب در مورد زود و دیر شروع کردن بابد بگم که فکر کنکور نباشین شروع کنین با توکل به خدا پیش برین خودش جایی دستتونو میگیره که باورتون نشه
هرگز ای جان در دیار عشق بازی راه نیست/دیده ی نزدیک بین و عقل دور اندیش راخب حالا چی خوندم:
فیزیک سوم فصل آخر کتاب و درسنامه گاج توسی و یکم تست
زیست سوم فصل ۱۰ رشد گیاهان با همایش
زیست پیش فصل آغازیان با همایش
سه درس آخر ادبیات سوم(البته هنوز کاملا تموم نشده) با گاج شبز
فک کنم تا وقتی بخوابم هم:
یه بار آغازیانو مرور کنم
یه درسم دینی بخونم سوم از مبحث قلم چی
خب امروزو ترکوندم ساعت مطالعمو از صفر رسوندم به ۱۰
فردا و فردا ها هم بهتر خواهم بود
هدفمو یه کم منطقی کردم پزشکی سراسری حالا هر شهری شد اشکال نداره
خب دوستان خوشبختانه عقلم از سفر قندهاری که رفته بود برگشته و داریم با هم درسا رو له میکنیم
بترسید که رقیبتون اومد البته امیدوارم دوباره پنچر نشم
خوب دیگه
تا به جایی رسی که می نرسد/پای اوهام و پایه ی افکارشب شیک
همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که
خود را عوض کند.
لِو تولستوی
ادم تو تجربی با معدل کم.پنچر میشه![]()
خود را عوض کند.
لِو تولستوی
ابزار بیداری کنارت باشه...بعضی موقع ها خواب آلودگی بخاطر نیاز بدن به خواب نیست....احتمال داره جریان خون به طرف مغز کم باشه چون هنگام مطالعه و کار فکری،مغز نیاز به خون و اکسیژن بیشتری داره.....تا خواب آلودگی اومد سراغت بلند شو تو هوای آزاد چند قدمی بزن و نفس عمیق بکش....یا چندتا بارفیکس یا شنا برو
![]()
به شخصه من وقتی اراده صبح زود بیدار شدن میکنم همیشه بلند میشم به جز زمانی که اراده نداشته باشم
در کل عاشق زود بیدار شدنم(حدود ساعت 5) جالب بودنش اینه که بابام همیشه ساعت 5 بیداره یا نماز میخونه یا کتاب میخونه تازه اونم چه کتابایی مثلا اثر موسیقی بر مغز نوشته یه دکتر امریکایی با ترجمش که مال 40 سال پیشه،
اصلا یه الگو هست هیچ وقت یادم نمیاد ساعت 5 به بعد خواب باشه وقتی میپرسم چطوری بیدار میشی میگه زمان شاه که سرباز بودم و خدمت میکردم همیشه ساعت 4.50 بیدار میشدیم نماز میخوندیم بعد ورزش و صبحانه منظم
چی بود الان چی شد باید با تانک اومد یبعضیارو بیدار کرد
خود را عوض کند.
لِو تولستوی
уσυ cαη'т ωαƖк ωιтн Gσɗ αηɗ нσƖɗιηg нαηɗ ωιтн ɗєνιƖ
آجی جان مرسی از پشتیبانی تون،من برای اینکه میشه نميشه با ایشون بحث نکردم،چون قطعا میشه،،اما با تلاش زیاد،افشین مقتدا ک از مریخ نیومده همین چند روز با کلی تلاش خودش ب زیر 300رسونده،ماهم یکی..حرف من با کل بچه ها تاپیک ک بخاطر معدل نامید نشن،معدل فقط25 درصد،،75درصد بقیه، همه درساتون 75بزنید منها 25میشه 50حالا فکر کنید با میانگین 50عمومی و تخصصی بهترین رشته ها میشه قبول شد،،،، 75درصد یعنی روزی20ساعت درسخوندن شوخی هم نیست، اما میشه سختی داره اما می ارزه، یهو دیدی تاثیر مثبت شد میشه تک رقمی یا 2رقمی
سلام بچه ها
من یکم دچار ناامیدی شدم ...
ینی یک سری حرفا زده شد که این حس بوجود اومد ...
بعد چون من تعداد پست هام کمتر از 20 تا هس نمیتونم پ خ بدم
میشه یکی لطف کنه بهم پ خ بده و کمکم کنه؟![]()
اینجوری نیست برای هر درس جدا حساب میشه شما اگه مثلا درسیرو کتبی 10 گرفته باشی 12.5 درصدشو تو کنکور داری فرقش اینه که اونی که 20 گرفته 25 درصدشو داره برای اینکه جبرانش کنی کافیه 15 درصد بیشتر از نمره بالاها بزنی اینجوریم نیست که از درصدت کم کنن پس بازم کنکوره که تعیین کنندس امیدتونو از دست ندید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)