سلام
دوستان کنکوری عزیزی ک تو کلاسهای زیست آقایان شرکت کردند، ممنون میشم ک بنده رو کمک کنند ک کدوم یکی رو برای سال آینده انتخاب کنم.
خواهشی ک دارم از دوستان عزیز کاری ب جزوهاشون نداشته باشن.
ممنون از همگی دوستان انجمن
سلام
دوستان کنکوری عزیزی ک تو کلاسهای زیست آقایان شرکت کردند، ممنون میشم ک بنده رو کمک کنند ک کدوم یکی رو برای سال آینده انتخاب کنم.
خواهشی ک دارم از دوستان عزیز کاری ب جزوهاشون نداشته باشن.
ممنون از همگی دوستان انجمن
من میتوانم
چون سرشار از انرژی هستم
به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم
متمرکز و آرامم ...
ببین من یه چی راجع ب کلاسای عمارلو بگم
دکتر سر کلاساش دو جور تدریس داره
اگه ببینه دانش اموزاش ظرفیت دارن و آرومن و درس خون یه جوری درس میده قشنگ میفهمی زیست چیه
ولی آمان از روزی که بچه ها اذیتش کنن و فوضول باشن و درس نخونن یعنی یه جور درس میده که از رفتن کلاسش پشیون میشی
نکته و تست هاشم دقیقا همین جورن بعضی ها رو میره پا تخته و همین جوری سر هم بندی میکنه بعضی ها هم قشنگ پروژکتور میاره تر و تمیز زیستو واست میبنده
البته این مدلیشو تو اهواز دیدمه...
آرامفر رو هم چون اهواز نمیاد خبر از تدریسش ندارم
دوستان عزیزی ک تو کلاسا شرکت کردن و نمی خوان اینجا نظر بدن، لطفا پ خ بدید، خدایا شکر امانتدار خوبی هستم.
پیامبر اکرم - صلی الله علیه و آله - فرمود:
كسی كه برای كمك به برادر خود و سود رساندن به او اقدام كند، پاداش مجاهدان در راه خدا به او داده خواهد شد.
من میتوانم
چون سرشار از انرژی هستم
متمرکز و آرامم ...
من میتوانم
چون سرشار از انرژی هستم
متمرکز و آرامم ...
سلام
دوستان بين كلاس عمارلو و ارامفر كدوم بهتر هستش
يا اگر شما معلم بهتري ميشناسيد معرفي كنيد
لطفا قيمت و محل تدريس رو هم بگيد؟؟
عمارلو برعکس کتاباش کلاساش تعریفی نیست
هر دو دبیر مد نظر شما دی وی دی دارن بجای کلاس رفتن دی وی دی هاشونو بگیر
عمارلو افبا
ارامفر اگه اشتب نکنم ونوس
کلاس برای زیست شناسی کاری بیهوده و الکی هست
عمارلو هر چی بلد بوده و داشته رو تو همین همایش گفته و ارامفرم توی دی وی دی هاش یا تانک تستش
دیگه نکته و تست و روش تدریس از مریخ نیاورده که
به نظر من کلاس رفتن خیلیم خوبه با توجه به اهمیت زیاد زیست.من پارسال تو اهواز شاگرد دکتر عمارلو بودم و راضی بودم اما نه خیلی اونم به خاطر بی توجهی و اهمیت ندادن به کارش البته شنیدم تو تهران خیلی به کارش اهمیت میده وگرنه درس دادنش برای منی که رشتم ریاضی بود و تا حالا زیست نخونده بودم خیلی خوب بود و زیستو میفهمیدم.
من پارسال 950 تومن دادم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)