خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aslan 95 نمایش پست ها
      به نظر من کلاس رفتن خیلیم خوبه با توجه به اهمیت زیاد زیست.من پارسال تو اهواز شاگرد دکتر عمارلو بودم و راضی بودم اما نه خیلی اونم به خاطر بی توجهی و اهمیت ندادن به کارش البته شنیدم تو تهران خیلی به کارش اهمیت میده وگرنه درس دادنش برای منی که رشتم ریاضی بود و تا حالا زیست نخونده بودم خیلی خوب بود و زیستو میفهمیدم.
      من پارسال 950 تومن دادم
      دوست عزيز روش درس دادنش چه طور بود؟؟
      از پايه شروع به درس دادن ميكرد؟؟
      خودش بهتون برنامه ميداد؟؟

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از روی کتابا که میگم آرامفر بهتره...چیز دیگه ای نمیدونم
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      روشش اینجوری بود که اول تو تابستون از کلیه سال دوم شروع میکرد بعدش قلب و تنفس و گوارش و گیاهی دوم و فصل 2 دوم (فصل 1 دوم اصلا درس نداد گفت خودتون بخونید و فصل حرکتم آخرای کلاس درس داد)+ 6 تا فصل اول سوم
      از اول مهرم مطابق قلم چی پیش میرفت اول پیش 1 تموم کرد بعد ادامه سوم گفت (دقیقا با قلم چی پیش میرفتیم فقط ژنتیک سوم نرسیدم چون میگفت ژنتیک باید آروم آروم یاد بگیرید و هر هفته چک نویس کنید بیارید ببینم)
      دقیقااز بعد امتحانای پیش 1 پیش 2 شروع کرد تا آخر اسفندم تموم کرد.همین
      آره خودش آخر کلاس برنامه میداد که مثلا شنبه چی بخونید یکشنبه چی تا روزی که میومد (برنامه خاصی نمیداد که فک کنی مثلا میگفت شنبه کلیه کامل و...)
      اگه سوالی بود بپرسید

4. Top | #19
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aslan 95 نمایش پست ها
      روشش اینجوری بود که اول تو تابستون از کلیه سال دوم شروع میکرد بعدش قلب و تنفس و گوارش و گیاهی دوم و فصل 2 دوم (فصل 1 دوم اصلا درس نداد گفت خودتون بخونید و فصل حرکتم آخرای کلاس درس داد)+ 6 تا فصل اول سوم
      از اول مهرم مطابق قلم چی پیش میرفت اول پیش 1 تموم کرد بعد ادامه سوم گفت (دقیقا با قلم چی پیش میرفتیم فقط ژنتیک سوم نرسیدم چون میگفت ژنتیک باید آروم آروم یاد بگیرید و هر هفته چک نویس کنید بیارید ببینم)
      دقیقااز بعد امتحانای پیش 1 پیش 2 شروع کرد تا آخر اسفندم تموم کرد.همین
      آره خودش آخر کلاس برنامه میداد که مثلا شنبه چی بخونید یکشنبه چی تا روزی که میومد (برنامه خاصی نمیداد که فک کنی مثلا میگفت شنبه کلیه کامل و...)
      اگه سوالی بود بپرسید
      كلا از درس دادنش راضي بوديد؟؟؟

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله من کاملا راضی بودم چون تقریبا اکثر فصلا رو با شکل درس میداد یا چرخه میکشید یا خلاصه اون فصل روی تخته میکشید مثله قارچ ها و جوری میگفت که همون سر کلاس کاملا درس رو متوجه میشدی و چندین بار تکرارش میکرد و از بچه ها سوال میپرسید و جلسه بعدم اول میپرسید یا امتحان میگرفت و رفع اشکال تستای جزوه رو میکرد بعدش درس میداد.
      چند تا از دوستامم پیش آقای کرامت میرفتن و ازشون خیلی راضی بودن کلا آقای کرامتم کارش خوبه.

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      از روی کتابا که میگم آرامفر بهتره...چیز دیگه ای نمیدونم
      اتفاقا از نظر کتاب عمارلو؛کلا عمارلو یه آدم علمی هستش اما ارامفر حیت پزشکیش ر هم کامل نرفته!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن