بفرمایید اینم از عکس
http://www.uplooder.net/img/image/31...__________.jpg
البته یه dvd دیگه هم بودش که چون پیشم نبود تو عکس نیست
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
1.عربی سبز دی وی دی های بسیار خوبی هست.چرا؟ چون شما رو با نحوه برخورد با تست آشنا می کنه
من خودم گرفتم و اهل دروغم نیستم.مشکل اکثر داشن آموزها نحوه برخورد با تست هست.
2.اگر خواستید بگیرید از سایت خودش بگیرید چرا؟ چون کامل تر هست.
3.آقا یه دی وی دی 5 ساعته عربی توی پکه هست یعنی بترکون! واقعا عالیه
4.جزوه داره در حد بهترین کتاب های بازار ولی فرقش اینه که بیانی با حال داره
دوستان این نظر من هست شما می تونید با بخش پشتیبانی سایتشون تماس بگیرید
باهاشون صحبت کنید اگه دوست داشتید بخرید اگر هم که نه نخیرید
یا علی
دوستان اگه کسیو نمیشناسید به حرفش اعتماد نکنید.مظورم بیشتر فروشنده های تازه کاری هست واسه تبلیغ هر دروغی رو میگن و تعدادشون کم نیست
موفق باشید
خدایا ،
اوناییکه شریک غمهاشون بودم ومونس تنهاییشون ،
شاهد بودی به وقت تنهاییم با من چه کردند...
لیک تو بزرگی،با آنان آن مکن...
1.دوست عزیز من با نام M.H74 توی این سایت ثبت نام کردم واسه اینکه زیاد میومدم پسوردم رو یه چیز الکی زدم که دیگه نتونم بیام و بشینم درس بخونم
2.شما فکر کردی من فروشنده هستم؟؟ ههههههه!!!
3.من دلم می خواست به بچه های انجمن یه کمکی کرده باشم
4.خدا سرشاهده اون قسمت 5 ساعته که گفتم حرف نداره
5.اگه خواستی این آی دی من هست mo_hooshiar74
بیا توی یاهو تا یه قسمتش رو واست بذارم بعد اطمینان پیدا کنی
بعد از 6 صفحه صحبت، نه تنها نمیشه از تاپیک نتیجه گیری کرد، بلکه بیشتر باعث سردرگمی خواننده میشه.
هرکسی اومده برای خودش یا تایید کرده یا رد کرده و رفته.
اگر دانش آموز هستید و از این پکیج ها استفاده میکنید، همراهِ پستتون 4 تا کارنامه هم قرار بدید تا بشه سیر پیشرفت در درس عربی رو کاملاً مستند مشاهده کرد.
اگر قبلا کنکور دادید، کارنامه کنکورتون رو بزارید.
وگرنه نظر ندید.
Math & Physics are fun
<span style="font-family:arial black;"><font size="4">بچه ها من دیگه مطمئن شدم آزاده دیوانه است.یه باربهش زنگ زدم گفت چنددرصد می زنی گفتم 30 بعد گفت .تازه گیا یه dvdدارم که توش همه ی تست های گاج سفیدروحل می کنم وقیمتش 160 هزارتومنه.بعد گفتم چطوری تهیه کنیم گفت پولو می ریزی می فرستم.منم که تو این دوره زمونه همچین کاری نمی کنم.بعدگفتم فرق ونوس وسبزچیه؟گفت اونا اصلا خوب نیستند اگه اینو ببینی بالای90 می زنی.ولی من هرکاری کردم ازش بگیرم هردفعه تفره رفت.گفتم ادرس بده بیام گفت بهت می گم خلاصه ما رومسخره کرد.بعدمن مجبورشدم عربی سبزو گرفتم که مسئول فروشش توسایت عربی سبزکسی هست به نام رادمنش.بعد ازاین که توسایت سفارش دادم زنگ زدویه عالمه تعریف تمجیدکرد حالا جالب اینه هروقت بهش زنگ می زنی برنمی داره ولی تا بوی پول میادسریع زنگ می زنه خرت می کنه.بعد فرستاد من نشستم فیلم ها رو چک کردم ویکمی دیدم.واقعا می گم به دردنخوربود واصلا خوب نیست.یکیش هست که فقط خودش می دونه چطورداره حل می کنه وبقیش هم بی کیفیت اند.خلاصه من به دوستام هم گفتم باهاش تماس بگیرن وپیگیراون dvdای که خودش می گفت بشن ولی اون اصلا حال خوشی نداره وهردفعه یه چیزی می گه.اینو واقعا می گم.می تونین خودتون امتحان کنین تا بفهمین که هدف این فرد فقط پوله.ما که چند بارزنگ زدیم هردفعه یه محصول گفت جالبه خودش هم نمی فهمه چی می گه.با اون عربی سبزی که من دیدم 10 درصد به زورمیشه زد.اون سایت عربی سبزش هم دست یه مشت دانشجو شریفه که فقط دارن تجارت کثیف می کنند.بچه ها من همه ی اینارو براساس تحقیق دارم می گم.این موسساتی که دارن dvdدروس مختلف رومی فروشن یه تجارت براخودشون درست کردن که95درصدش سوده.البته کار بعضیاشون درسته.ولی می خوام بگم تمام این سایت هاشون هم دست یه مشت دانشجو طمع کاره که بافروش این فیلم ها یه سهمی زیادی خودشون برمی دارن ویه سهمی خودموسسه یاطرف.این سی دی ها اینقدرها قیمت ندارن بلکه اوناگندش کردن تاجایی که حتی اگه فقط با80درصدتخفیف هم به شما بدن بازم براشون سوده.در کل این آزاده هم یه آدم مریض احوال وغیرعادی هست.وسند گفته هام اینه که خودتون زنگ بزنین وپیگیر شیدببینید چطورآدمو سرکارمیذاره واصلا اینا به خاطرکاراشون به هیچکس اجازه نمی دن که حضوری خرید کنه.منو که سرکارگذاشت وآخرنتونستم حضوری تهیه کنم.</font></span>
دوست عزیز کاملا درسته!! آخه اینا اولش با چرب زبونی خامت میکنن و یهو چند تا dvd و به قول خودشون چند تا پکیج محدود رو غالبت می کنن.....هیچی بهتر از کتاب کمک آموزشی و خود کتاب درسی نیست
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)