درود بر دوستان
خب، بلاخره وقت کنکور رسید
شما برای تابستون کنکور چ کتابیو معرفی میکنید؟؟؟
برا سال دوم، الگو آموزش داشتم
برای سال سوم، خیلی سبز و الگو دارم
جامع خیلی سبز
مرجع پرسش های 4گزینه ای - نشر الگو
کتب سال به سال خیلی سبز
پرسش های 4گزینه ای - خیلی سبز
جمع بندی خیلی سبز
جمع بندی نشر الگو
همایش نشر دریافت - دکتر پیمان بوذری
گاج(خودم با گاج حال نمیکنم)
کتب سال به سال نشر الگو
درود بر دوستان
خب، بلاخره وقت کنکور رسید
شما برای تابستون کنکور چ کتابیو معرفی میکنید؟؟؟
برا سال دوم، الگو آموزش داشتم
برای سال سوم، خیلی سبز و الگو دارم
من تعریف دین و زندگی همگامان رو خیلی شنیدم ولی خودم تا حالا ازش استفاده نکردم...
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
اول از همه عربی کامل گاج و بعد جامع الگو
در تاپیک http://forum.konkur.in/thread26286-2.html#post478092 توضیحی درباره ی عربی دادم.
من نظرم روی کتاب جامع گاج یا جامع خیلی سبز هست
هر دو یک نقطه قوت و ضعفی دارن
ولی از بقیه ی کتاب ها یک سرو گردن بالاتر هستن
اگه پایه درسیت قویه دی وی دی 70%گاجو بگیر بعدش کتابی که همش تست باشه مثله گاج سفید
من خودم هم گاج داشتم هم خیلی سبز ولی زیاد از رو کتاب نمیفهمیدم...وقتی دی وی دیو دیدم تمام سوالات ترجمه رو با چندتا قواعد راحت جواب دادم
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
من دقیقا مثل شما کتاب خریده بودم یعنی سال دوم الگو و سال سوم خیلی سبز !! اگه پایت ضعیفه بنظرم گاج رو بگیر از پایه بخون !! ( کاری که اگه امسال بمونم پشت کنکور میکنم !! ) اگه پایتون قویه همون 2 کتاب رو + کتاب درسی ( 1 دور اگه وقت شد ) بخون برو رو جامع خیلی سبز یا هر چی که باهاش حال میکنی !!! فقط تست بزن عربی یعنی مرور وتست ....!!
کتاب فوت و فن عربی خیلی سبز کتاب بسیار خوب و کاملی است پیشنهاد می کنم این کتاب رو به عنوان منبع خودتون انتخاب کنید( من عربی 94 رو به خاطر 2 اشتباه بچه گانه 90% زدم)
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
متاسفانه نمی توان به تنهایی و بطور مؤثری از این کتاب برای آمادگی در آزمون ها استفاده کرد چون سرفصل های این کتاب موضوعی است و نه درس به درس ... برای رفع این مشکل بهتره از کتاب گاج نقره ای در کنار این کتاب استفاده کنید به این ترتیب که پس از مطالعه درسنامه مختصر گاج ، سرفصل مربوطه رو در کتاب فوت و فن پیدا کنید و درسنامه مربوطه رو در کتاب فوت و فن هم مطالعه کنید ... بعد برای تست زنی به سراغ کتاب گاج بروید این طوری برای آزمون های مبحثی به آمادگی می رسید .... برای تکمیل کارتون هم در آزمون پایانی تابستان حداقل یک بار کتاب فوت و فن رو بصورت کامل و پیوسته مطالعه کنید و از روی خود فوت و فن مبحث مربوطه رو تست زنی کنید . در ضمن برای این آزمون مرور کتاب گاج و تست هایی که در اون نشاندار کردید رو از یاد نبرید(اگه فکر می کنید وقت نیست اشتباه می کنید چون قلمچی آزمون اول مهرماهش یه جورایی ایستگاه جبرانی آزمون پایانی تابستونه پس می تونید در بازه ی زمانی مربوط به این آزمون هم موارد یاد شده رو انجام بدید) ...
موفق و موید باشید ...
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)