X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

این هم جواب یکی از کاربرا
      آخه این چه حرفیه مثلا
      واقعا زشته
      میگه باید بیخیال کنکور شی

من پیشنهاد خواستم بابت بسته

گویی که هزینه در کنکور حرف اول رو میزنه

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      حرفت ببخشید مسخره و بی ربط بود : خب وقتی راه بهتری باشه چرا هزینه بالاتر کرد ؟ بعضی ها شاید پیشنهادی داشته باشند : با هزینه هم به جایی ادم نمیرسه

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RANGO نمایش پست ها
      سلام ممنون
      برای رتبه برتر شدن .

چطوری دانلود کنیم
      چه اینترنت یا بسته ای بگیریم
      هر کدام از فیلم‌ها ۲ گیگه مثلا
      سلام لزومی نداره برای رتبه برتر شدن فیلم ببینی. کسی با فیلم دیدن رتبه برتر نشده. توی این فیلما هم چیز خاصی نمیگن من فیلمای حنیف عظیمی رو یکی دوتاشو دیدم هرچی میگفت رو توی کتابای کنکوری بهتر و منظم تر نوشته بود. اصلا جوری درس میداد من خیال کردم قبل کلاس نشسته کتابارو خونده از روی اونا میگه پس انتظار نداشته باش توی فیلما چیزی بگه. هرچند روش های یادگیری فرق میکنه یکی با گوش دادن بهتر یاد میگیره یکی با نوشتن یکی با خوندن از روی کتاب و .... باید ببینی با کدوم راحت تری. ولی به نظرم با کتاب شروع کن اگه دیدی دستاوردی نداشتی برو سمت فیلم. فیلم نگاه کردن زمان زیادی میبره

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Gladiator_ نمایش پست ها
      سلام لزومی نداره برای رتبه برتر شدن فیلم ببینی. کسی با فیلم دیدن رتبه برتر نشده. توی این فیلما هم چیز خاصی نمیگن من فیلمای حنیف عظیمی رو یکی دوتاشو دیدم هرچی میگفت رو توی کتابای کنکوری بهتر و منظم تر نوشته بود. اصلا جوری درس میداد من خیال کردم قبل کلاس نشسته کتابارو خونده از روی اونا میگه پس انتظار نداشته باش توی فیلما چیزی بگه. هرچند روش های یادگیری فرق میکنه یکی با گوش دادن بهتر یاد میگیره یکی با نوشتن یکی با خوندن از روی کتاب و .... باید ببینی با کدوم راحت تری. ولی به نظرم با کتاب شروع کن اگه دیدی دستاوردی نداشتی برو سمت فیلم. فیلم نگاه کردن زمان زیادی میبره

اره من خودم جز دسته هاییم که کتاب رو بیشتر میپسندم

نمیدانم چرا انقدر فیلم دیدن مُد شده
      خواستم ببینم چه نکاتی داره

ممنون ازت

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درود این‌هایی که گفتین برای کسی که از درس دور بوده و سطح ضعیفی داره مناسبه؟

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _TheOne_ نمایش پست ها
      حوصله آپدیت تاپیک منابع قبلی رو ندارم و الا یه چیزایی پیدا کردم در این سالها که خیلی ترکیب سمی میده . شاید در آینده اپدیت کردم به طور کامل ولی به طور خلاصه میخوام در این تاپیک اسم ببرم ازشون. کسی که دنبال درصد بالا در هر درسیه و میخواد رتبه تاپ بیاره اینهارو قطعا مد نظر داشته باشه .
      متاسفانه کتاب تست ها چندین ساله که آپدیت نمیشن و پول دادن به این کتابها ریختن پول تو چاه توالته .
      اولا این رو بگم که بانک تست صبا معصوم نیا رتبه 1 کنکور 1403 کشوری که تو چنل خودش گذاشته برای همه درسها پیشنهاد میکنم بی نظیره این بانک تست و بی نیازتون میکنه از هر منبع دیگری . فقط برای تمرین بیشتر برید سمتش و نه اموزش. یعنی قبلش یه جزوه و یه بانک تست طبقه بندی شده رو زده باشید بعدش برید سواغش کامل شمارو از هر نظر آب دیده میکنه .
      دوم از همه حتما و حتما سوالات کنکور 98 تا 404 رو هم داخل هم خارج کشور رو پرینت کنید برای هر فصل و دم دستتون باشه و بارها و بارها حل کنیدشون .

همیشه دغدغه ام برای خودم این بوده که مبخثی رو مطالعه میکنم . جزوه تکمیل میشه . تستهای کنکورش زده میشه . بعدش یه بانک تست میخوام که سوالای متنوع با حجم معقول و حدالامکان کم داشته باشه و سوادم رو افزایش بده . نه اینکه از یه تیپ تست 20 تا اورده باشه و هعی تکرار مکررات باشه.
      متاسفانه اغلب کتاب تستهای همینن .

خودم ترکیب زیر رو امتحان میکنم .

زیست : تدریس حنیف به عنوان کلاس محشره + کتاب درسی + تستهای کنکور / بعد این برای آموزش tnt های ایکیو و یا قرن جدید میکرو / بانک تست فوق العاده محشر = آینده سازان / نکته و تست و جم بندی خفن میخوای = استارز سبحان بهاری / نکته و تست امیرمحمد رمضانی علوی که واقعا میترکونن تو نکته تست و واقعا نکته تسته کلاسشون. / بررسی شکل کتاب درسی هم همایش امید غلامی / محمدمهدی روزبهانی / خود سبحان بهاری هم تو کلاس نکته تست کامل شکلهارو دل روده ش رو میریزه بیرون . و صد البته بانک تست صبا معصوم نیا که گفتمم قبلا ./ بانک تست بیگ بنگ هم هست که بدک نیست ولی آینده سازان جدیدتره تستهاش.

فیزیک : تدریس یحیوی تو سالهای اخیر مخصوصا 404 و 405 خیلی حرفه ای شده قبلا تشریحی طور بود الان حفن ترش کرده هم جزوه هم کلاسش رو . همین کافیه . به خصوص اگر فیزیک هیچچی نمیدونید فوقالعاده اس / اگر سطح خوبی در فیزیک دارید و امتحان نهایی ازتون بگیرن بالای 19 میشید تو فیزیک قضاتی ببینید / برای بانک تست کلاسشم فوقالعاده ترین کتاب تستی که میتونی بزنید کتاب خودش یعنی فیزیکوتراپیه . پاسخ ویدیویی داره + سوالاش و دسته بندی سوالاش به جرات میگم بهتون تو هیچ کتاب دیگر بازار نمیتونید پیدا کنید . فوقالعاده است . فقط نمیدونم چرا معروف نشده . برای بانک تست سطح بالاتر و بیشتر هم = بمب تست نخبگان کوشا که گلچین شده فصل به فصل آزمونهای ازمایشی به همراه پاسخ تشریحی خود ازمونها . واقعا حرف ندازه / بانک تست آینده سازان هم خیلی عالیه ولی حجمش زیاده . و صد البته بانک تست ثبا معصوم نیا ///. برا فیزیک بانک تست قضاتی هم هست که از هیچچی بهتره وتنظیم خوبی داره ولی به پای فیزیکوتراپی یحیوی نمیرسه .

شیمی : تدریس و کلاس خیلی زیاده واسش هر دبیری رو خودتون راحتید ولی توصیه من دکتر بابایی برای تدریس هست . / برای نکته و تست هم استاد جبرئیلی که نمیدونم چرا این استاد شناخته شده نیست . کافیه برید جزوه نکته و تست ایشون رو ببینید هنگ میکنید از درجه یک بودن جزوه . تدریسش هم به شدت مفهعومی و درجه 1 و طبقه بندی شده است . / مسائل شیمی هادیانفرد هم خوبه / برای کتاب تست بنده شخصا توصیه نمیکنم . همشون چرت پرت زیاد دارن . ولی کسی بخواد میتونه برای اشنایی با مبحث خیلی سبز جامع و یا تیتانیوم جامع بزنه . تیتانیوم کمتر تست چرت پرت داره و کتاب بهینه تریه . برای بانک تست : گنجینه تست شیمی حامد اسماعیلی که برای مسائل تنظیم شده حرف نداره . / بانک تست نخبگان کوشا هم حرف نداره اصلا هر چی از کیفیت تنظیم این بگم کم گفتم . بانک تست اینده سازان هم همینطور . و صد البته بانک تست ثبا معصوم نیا
      یدونه بانک تست بیگ بنگ هم هست که شیمی الی ش رو خیلی توصیه میکنم بزنید . سوالای سخت داره . برای مسائل سطح بالاتر فص به فصل حتما مسائل شیمی آقای کنکور رو بررسی کنید .
      در شیمی خوشبختانه استاد حامد اسماعیلی کل بانک تستهای 403 و 404 و 405 خودش رو که سالهای پیش تنظیم میکرد و با هزینه میفروخت امسال رایگان گذاشت چنل خودش با پاسخ تشریحی . به جرات میتونم بگم سوالای فقط این بانک تست ها که تکالیف خود استاد در کلاس از رو اینهاست شمارو به درصد بالایی میرسونه و کافیه .

ریاضی : این واقعا واقعا کتاب تستها رو دیوارن همشون ولی به نظر من شما مجبورید حداقل یه کتاب تست کار کنید تا دستتون راه بیافته و بعد برید سمت بانک تستها . / برای تدریس که قبلا گفتم . عباسپور / رفعتی / امیرهوشنگ انصاری / باقی دبیرها محترم اند ولی ول کنید . اینهایی که گفتم رو دست شون نیست خودتم بری ببینی اخر سر به نتیجه ای که من رسیدم میرسی . . برای کتاب تست اولیه توصیه من مهروماه جامع هستش . واقعا خوب تنظیم شده . کتاب پرگار هم عالیه ولی خیلی حجیمه . / برای نکته و تست واقعا باید بگم شوخیه کسی بیاد برا ریاضی نکته تست ببینه . ریاضی رو باید یه بار وقت بزاری اموزش خوب ببینی بعدش فقط مرور جزوه اموزشیت و تست و تست و تست بزنی خودت . اینکه دبیر 10000000 تا تست حل کنه واست هیچ دردی نمیخوره . 1000 تا حل کن ولی خودت حل کنی . / بانک تست اماااا آینده سازان بی نظیره برا ریاضی . فوق العاده . یعنی اونیکه این بانک رو تنظیم کرده قطعا ریاضی خوبی داشته طبقه بندیش واقعا فوق العاده است . / صبا معصوم نیا هم همینطور / دو تا کتاب داره معین کرمی جفتشون عالین . یکی جت . یکی دیگه هزار تست مبحث محور ریاضی . جفتشون رو کار کنید . سوالا به شدت فنی و شبیه کنکور . سوال چرت پرت نداره . کاش حل ویدیویی هم داشت مثل فیزیکوتراپی که دیگه عالی میشد . متاسفانه نخبگان کوشا برای ریاضی بانک خوبی نداره .
      ولی آینده سازان اینقدر ریاضی رو عالی کار کرده بانک تستش رو که دیگه بی نیازتون میکنه از هر منبع دیگری . .

به نمونه عکس از بانک تست اینده سازان میزارم براتون . بقیه دروسش هم همینطوریه . کیفیت تنظیم رو ببین شما . پشمای ادم میریزه .

فایل پیوست 112252

تمام این منابعی که گفتم رو بدون پرداخت یک ریال میتونید از تلگرام دریافت کنید .

موفق باشید

درود میخواستم ببینم استراتژی شما چطوریه برای این بانک تست ها مثلا با برنامه یه ازمون ازمایشی یه کتاب تست رو جلو میبرید و چند روز قبل از ازمون میرید سراغ بانک تست؟
      حتی به خط پایان فکر هم نکرده بود؛
      دونده ای که اول شد، از خودش فرار میکرد.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)