خودشون اینجا هستن
اول که سلام
دوم هم اینکه تقریبا دو سال میشه که تدریس شیمی رو شروع کردم
شیوه کار هم حل سوالات سخت تر از سخت هست. همه میدونن که شیمی کنکور از سال 93 چه تغییراتی کرد.
سوالاتی رو حل می کنیم و شیوه ی حل رو یاد میگیریم که قرار هست در همون سطح دشواری در کنکور طرح بشه، نه مسائل دو دو تا چهارتا
گواه بنده هم اول خودم هستم که شیمی کنکور 93 رو 93%زدم. 2 تا نزده داشتم که اون هم برای این بود که وقت کم اومد.
سال 94 هم از بین تعداد خیلی محدود شاگرد هام یه نفر پزشکی و یه نفر دندانپزشکی قبول شدن. بقیه هم شیمی رو حدودا 60% زده بودن. این دو نفر 70%
شیوه ی کار رو بلدیم. سوالاتی که در اختیار قرار میدیم سوالات و جزوه هامون کاملا کنکوری و مفهومی طراحی میشن.
نکته ی بعدی هم اینه که شیمی کنکور کار ماست
تیمی که برای طراحی سوال و جزوه داریم همه المپیادی هستن، کسایی که زندگیشون شیمیه نه صرفا منبع درآمد.
چند قسمت از جزوه ها رو هم تو یک وبسایت جمع آوری کردیم و به رایگان در اختیار قرار دادیم. البته فکر میکنم ذکر آدرس خلاف قوانین این فروم هست.
یه چنل تلگرام هم هست که ان شاء الله هر هفته قراره آزمون شیمی آنلاین برگزار کنیم اونجا
که فکر کنم ذکر آدرس اون هم خلاف قوانینه
قوانین رو خوندم حالا نمیدونم آدرس چنل ممنوعه یا نه
اینجا آدرس رو میزارم اگر خلاف قوانینه یکی از ادمین ها لطف کنه تذکر بده یا ویرایش کنه. در هر صورت آزمون آنلاین رایگانه.
اینم
لینک
یا حق