این خو از قبلی بدتره ترتیب درسا توش
پارسال 5 روز برای زیست وقت داده بودن امسال دو روز نهایت چرا؟ واقعا از پارسال تا امسال چه اتفاق شگرفی تو دانش اموزا رخ داد ؟یا پارسال 4 روز واسه شیمی وقت بود ...الان نهایت دو روز ...انگار عقب افتادن برنامه اینا تقصیر ماست. حداقل زمینو مینداختن وسط ها میشد فرجه واسه نظام جدید ها چی میشد مثلا
خانه را مرتب کردهام، حالا تنها چیزی که اینجا به هم ریخته است، منم!
برنامه بدی نیست.
هر چقدر امتحانات طولانیتر بشه، تایم جمعبندی کنکور کمتر میشه و کنکور رو خراب میکنید.
اگر تعویق میزدن که بدتر هم میشد.
یک ماه جنگ بوده، ۲ ماه تعویق خورده. درسهاتون باید تا الان تموم میشد.
اگر هنوز تموم نشده، با احترام، مشکل از شماست.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
من که درسام تموم شده، جمع بندی کنکوریمم تموم شده. فقط مثلا برای شیمی برنامه داشتم توی روز فرجه ها بیام از روی ماجرای ۲۰ بخونم که خودش خیلی طول میکشه
بعد مثلا پارسال برای ریاضی و زیست اونقدر وقت بود من اومدم فرجشو اختصاص دادم به درسای ضعیفم یا پارت کنکوری ولی الان اصلا نمیشه، اینقدر فشردست که تمرکز باید ۱۰۰ در ۱۰۰ روی نهایی باشه و کلا کنکور رو فراموش کنیم
نمیدونم والا هرچی نگاه میکنم بدتر به عمق فاجعه پی میبرم=)))
ویرایش توسط Mohi- : 26 خرداد 1405 در ساعت 17:47
سرچ گوگل اینارو براتون اسپویل میکنم :
چگونه برای خانواده خود فحش بخریم؟
چگونه روی مخ دانش اموز برویم؟
چگونه دانش آموزان را روانی کنیم؟
چرا اینجا هیچ کس از تجمعی که قراره روز شنبه برگزار بشه حمایت نمی کنه قبلنا انجمن به ابهتی داشت ولی الان ...
این فرجه ها واقعا آزار دهنده ست لطفا حمایت کنید دوستان
آقای مظاهری این انصافه که هر سال زیست شناسی ۵ روز فرجه داشت بعد الان فقط ۲ روز ؟؟
خب تو این دو روز خستگی امتحان قبلی رو در کنیم ؟ ب فکر امتحان بعدی باشیم؟ مرور کنیم ؟ نمونه سوال حل کنیم ؟ کدومش واقعا ؟ چرا امثال شما ها اینقدر ب فکر جیبشون هستن خوده وزارت آموزش پرورش میدونه از بیخ و بن برنامه ش غلطه بعد امثال شما میگه نهههه چه ایرادی داره بخونید خب شما که جای ما نبودین مشکلات مارو نداشتین
دردی که دوا نمی کنید حداقل نمک نپاشید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)