X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

کمک! نگاه به وضعیت درسی خودم و برنامه ریزی تا کنکور

سلام و درود دوستان من دوازدهم تجربیم
      توی کل دبیرستان معمولا درصدام توی آزمون جامع میانگین حدود نوزده بیست درصد بود
      از بهمن پارسال که سفت تر تلاش کردم تا الان که به قول خودم کلی پیشرفت کردم، خیلی چیزارو دقیقتر یاد گرفتم که قبلا بلد نبودم. یعنی از این زاویه نگاه میکنم خیلی فرق کردم
      ولی از یه زاویه دیگه نگاه میکنم، میانگین درصدام رسیده به ۳۰ تا ۴۵ (اگه یکم شانس باهام یاری کنه اونقدر میره بالا، اگه نه همون ۳۵ اینا)
      خب باشه. از الان تا یه ماه دیگه بیشتر باید نهایی بخونم. توی خود امتحانات فقط باید نهایی بخونم. و بعدش که اون تموم شه یکی دو هفته دوباره وقت هست برای کنکور. فرصت خیلی کمه. الان من توی این زمان کم چجوری باید به میانگین درصد ۶۵ تا ۷۰ برسم؟ زیر این باشه هم چیزی که میخوام قول نمیشم. یه جورایی حس میکنم امسال دیگه نمیشه. چکار کنم؟؟؟ خیلی هم استرس دارم
      Bro I don't need motivation

My fav friend is already inside me =)

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohAmMad-H7 نمایش پست ها
      از بهمن پارسال که سفت تر تلاش کردم تا الان که به قول خودم کلی پیشرفت کردم، خیلی چیزارو دقیقتر یاد گرفتم که قبلا بلد نبودم. یعنی از این زاویه نگاه میکنم خیلی فرق کردم
      ولی از یه زاویه دیگه نگاه میکنم، میانگین درصدام رسیده به ۳۰ تا ۴۵ (اگه یکم شانس باهام یاری کنه اونقدر میره بالا، اگه نه همون ۳۵ اینا)
      خب باشه. از الان تا یه ماه دیگه بیشتر باید نهایی بخونم. توی خود امتحانات فقط باید نهایی بخونم. و بعدش که اون تموم شه یکی دو هفته دوباره وقت هست برای کنکور. فرصت خیلی کمه. الان من توی این زمان کم چجوری باید به میانگین درصد ۶۵ تا ۷۰ برسم؟ زیر این باشه هم چیزی که میخوام قول نمیشم. یه جورایی حس میکنم امسال دیگه نمیشه. چکار کنم؟؟؟ خیلی هم استرس دارم

یه نفر ب من گفت بیشتر وقتت رو تا ۱ تیر بذار روی کنکور و بکوب بخون(ویدیوش هست تو یوتیوب گفته بود)
      برای نهاییا ام روتین بذار
      راستی شما یازدهم روهم ترمیم می‌کنی؟
      چون درصدش اونقدرها! هم کم نیست

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید اگه میشه من اینجا یه سوال بپرسم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      @Mazaheri
      اقای مظاهری صرفاً با خوندن دوازدهم،از هر درس تقریبا چند درصد میشه توی کنکور زد؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahelrd نمایش پست ها
      @Mazaheri

توی کانال ایشون یه ویس هست، که داخلش میگن حدودا 40 درصد مطالب از دوازدهمه، ولی خب ممکنه سوال سخت از دوازدهم یا ترکیبی با دهم يازدهم که نخوندی هم بیاد مثلا 10، 15 درصد کمتر میشه (دقیق یادم نیست ولی سعی کردم فهم خودمو از ویس شون بگم)

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ملکا نمایش پست ها
      توی کانال ایشون یه ویس هست، که داخلش میگن حدودا 40 درصد مطالب از دوازدهمه، ولی خب ممکنه سوال سخت از دوازدهم یا ترکیبی با دهم يازدهم که نخوندی هم بیاد مثلا 10، 15 درصد کمتر میشه (دقیق یادم نیست ولی سعی کردم فهم خودمو از ویس شون بگم)

ببخشید میشه لینک کانالشونو بدید

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگر آقای مظاهری لطف کنن جواب استارتر رو هم بدن، خیلی ممنون میشم
      چون یجورایی سوال من هم هست @Mazaheri

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

با احترام به شما، به نظرم یک نفر اومده و ۳ سال زحمت کشیده و درس خونده و نهایتش درصدهاش به ۷۰ نمیرسه، شما انتظار دارید یک ماهه اون هم درحالیکه عمده‌ی تایمتون باید بره برای نهایی، بالای ۷۰ برسید؟
      از الان به نظرم احتمال رسیدن به بالای ۷۰ درصد کمه ولی رسیدن از ۳۰ به حدود ۵۰-۵۵ کاملا ممکنه. توی زیست و زمین حتی به ۶۰ میشه رسید.

هدف اصلیتون دادن نهایی با نمرات فوق‌العاده باشه تا تراز کنکورتون رو جبران کنه.
      در کنارش باید خونده‌هاتون رو برای کنکور مرور و جمع‌بندی کنید و روی تستهای کنکور نظام جدید از اون فصلها کاملا مسلط بشید. اولویت با سوالات کتابها و آزمونها نیست. اصلا نیست.

بعد از نهایی حدود ۳ هفته وقته. در اون بازه خودتون رو با آزمون جامع و رفع اشکال به ماکزیمم تواناییتون برسونید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 17 خرداد 1405 در ساعت 08:05

9. Top | #9
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahelrd نمایش پست ها
      @Mazaheri
      توی ویس‌های حذفیات، توی کانال کامل توضیح دادم.
      توزیع سوالات از دوازدهم حدود ۴۰ درصده.
      زیست حدود ۴۰، شیمی حدود ۳۵، فیزیک ۴۵، ریاضی حدود ۴۰-۴۵، زمین ۰ درصد از دوازدهم میاد.

بستگی به سختی سوالات و تسلط شما و مقدار سوالات ترکیبی با پایه، میتونید روی ۱۰-۱۵ درصد کمتر از هر حجمی که خونده باشید حساب کنید.
      مثلا اگر ۶۰ درصد کل مطالب رو خوندید و خوب مسلط هستید، میشه روی درصد ۴۵-۵۰ حساب کرد. باز هم تاکید میکنم، تسلط خیلی مهمه. تسلط روی کتاب درسی و سوالات و نکات و دام‌های کنکورهای اخیر.

نقل قول نوشته اصلی توسط M.D.Y نمایش پست ها
      اگر آقای مظاهری لطف کنن جواب استارتر رو هم بدن، خیلی ممنون میشم
      چون یجورایی سوال من هم هست @Mazaheri
      جواب دادم.
      لینک کانال داخل امضام هست.

چند روز توی فروم نبودم. الان هم پیامهای این چند روز جواب دادم. تا آخر هفته هم دوباره توی فروم نیستم.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 17 خرداد 1405 در ساعت 08:06

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.D.Y نمایش پست ها
      یه نفر ب من گفت بیشتر وقتت رو تا ۱ تیر بذار روی کنکور و بکوب بخون(ویدیوش هست تو یوتیوب گفته بود)
      برای نهاییا ام روتین بذار
      راستی شما یازدهم روهم ترمیم می‌کنی؟
      چون درصدش اونقدرها! هم کم نیست
      ممنونم.
      با معدل 19 ترمیم کردن الکیه، تازه 18 هم بودم ترمیم نمیکردم، 83 درصد کنکورو ول نمیکنم بچسبم به یه 17 درصد. اگه یازدهم زیر 17.5 بودم شاید ترمیم میکردم
      اینم ایده خوبیه البته واقعا اگه از الان نهایی رو نخوند نمیشه انتظار داشت. مثلا شاید عربی و فارسی رو یه کاریش کنم ولی توی طول سال دینی رو نخوندم. اگه بذارم برای تیر شاید 17 هم نگیرم. بخاطر این ریسکه

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      با احترام به شما، به نظرم یک نفر اومده و ۳ سال زحمت کشیده و درس خونده و نهایتش درصدهاش به ۷۰ نمیرسه، شما انتظار دارید یک ماهه اون هم درحالیکه عمده‌ی تایمتون باید بره برای نهایی، بالای ۷۰ برسید؟
      از الان به نظرم احتمال رسیدن به بالای ۷۰ درصد کمه ولی رسیدن از ۳۰ به حدود ۵۰-۵۵ کاملا ممکنه. توی زیست و زمین حتی به ۶۰ میشه رسید.

هدف اصلیتون دادن نهایی با نمرات فوق‌العاده باشه تا تراز کنکورتون رو جبران کنه.
      در کنارش باید خونده‌هاتون رو برای کنکور کرور و جمع‌بندی کنید و روی تستهای کنکور نظام جدید از اون فصلها کاملا مسلط بشید. اولویت با سوالات کتابها و آزمونها نیست. اصلا نیست.
      بعد از نهایی حدود ۳ هفته وقته. در اون بازه خودتون رو با آزمون جامع و رفع اشکال به ماکزیمم تواناییتون برسونید.
      خیلی ممنونم آقای مظاهری. البته بعضی وقتا یهویی درصدام میره بالا ولی بعضی وقتا یهویی کلی منفی میخورم و خراب میشن. همه مطالبو خوندم چه یادم رفته باشه چه مسلط باشم (چیز جدیدی نمونده، فقط مسئله درصد هامه)
      از الان تا نهایی وقت برای درسای عمومی زیاده و میتونم براش یه برنامه تمیز بریزم، بنظرتون تخصصی هارو الان چجوری به بهترین شکل جمع بندی کنم؟ کلاس نکته و تست ماز رو شرکت میکنم، حالا از لحاظ تستی، تست های جمع بندی طور، یا آزمونک های کتاب تست ها و تحلیلشون خوبن؟ (دارم سعی میکنم این استراتژی رو انجام بدم، نظر شما چیه؟)

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنونم.
      با معدل 19 ترمیم کردن الکیه، تازه 18 هم بودم ترمیم نمیکردم، 83 درصد کنکورو ول نمیکنم بچسبم به یه 17 درصد. اگه یازدهم زیر 17.5 بودم شاید ترمیم میکردم
      اینم ایده خوبیه البته واقعا اگه از الان نهایی رو نخوند نمیشه انتظار داشت. مثلا شاید عربی و فارسی رو یه کاریش کنم ولی توی طول سال دینی رو نخوندم. اگه بذارم برای تیر شاید 17 هم نگیرم. بخاطر این ریسکه

واقعا ۱۹ گرفتین؟ چه خوب! من رنج نمراتم ۱۶،۱۷ بود واسه همین گفتم😅
      البته درسته منظورم این نبود کل تایم برا کنکور، مثلا اگه قراره ۱۰ ساعت درس بخونی ، ۷ ساعت برای کنکور سه ساعت نهایی اینجوری‌..

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)