X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دفترچه ۱ (رشته ریاضی)

درود من برای حسابان خب اگه بگم واقعا بلد نیستم دروغ هستش
      از نظر تست کار کردن و اینا اکثر مباحث رو خیلی خوب کار کردم ولی خب یه چند تا مبحث رو کمتر کار کردم اینجوری نبوده که اصلا کار نکرده باشم !!
      ولی خب بازم هر کاری میکنم من درصد حسابانم (منظورم اینه عامل بالانفرفتن حسابان هست نه هندسه و گسسته) تو آزمایشی از ۳۰ و توی کنکور ها از ۴۰ بالاتر نمیره که نمیره مثلا :
      ۹۹ داخل > ۴۲
      ۹۹ خارج > ۴۷
      ۱۴۰۰ داخل > ۲۰
      ۱۴۰۰ خارج > ۳۳
      ۱۰۴ داخل > ۳۷
      اینارو قبل از شروع جمع بندی دوپینگ ماز تو فروردین ماه زدم و بعدش دوپینگ و مبحثی شروع شد یکم درگیر اونا شدم دوباره حسابان رو خوندم از روی ازمون های طول سال سوالای همون مبحث رو حل کردم خود دوپینگ هارو حل کردم و ....
      و بالاخره بعد این دوپینگ وقتم یکم خالی شد و کنکور ۱۴۰۱ خارج رو زدم درصد ریاضیم شد ۶۰ درصد الان نمیدونم آیا این کنکور ۱۴۰۱ خارج ریاضیش اسون بوده یا تاثیر این خوندن های من هست
      راهنماییم کنید دارم دیوونههه میشم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Falcon نمایش پست ها
      درود من برای حسابان خب اگه بگم واقعا بلد نیستم دروغ هستش
      از نظر تست کار کردن و اینا اکثر مباحث رو خیلی خوب کار کردم ولی خب یه چند تا مبحث رو کمتر کار کردم اینجوری نبوده که اصلا کار نکرده باشم !!
      ولی خب بازم هر کاری میکنم من درصد حسابانم (منظورم اینه عامل بالانفرفتن حسابان هست نه هندسه و گسسته) تو آزمایشی از ۳۰ و توی کنکور ها از ۴۰ بالاتر نمیره که نمیره مثلا :
      ۹۹ داخل > ۴۲
      ۹۹ خارج > ۴۷
      ۱۴۰۰ داخل > ۲۰
      ۱۴۰۰ خارج > ۳۳
      ۱۰۴ داخل > ۳۷
      اینارو قبل از شروع جمع بندی دوپینگ ماز تو فروردین ماه زدم و بعدش دوپینگ و مبحثی شروع شد یکم درگیر اونا شدم دوباره حسابان رو خوندم از روی ازمون های طول سال سوالای همون مبحث رو حل کردم خود دوپینگ هارو حل کردم و ....
      و بالاخره بعد این دوپینگ وقتم یکم خالی شد و کنکور ۱۴۰۱ خارج رو زدم درصد ریاضیم شد ۶۰ درصد الان نمیدونم آیا این کنکور ۱۴۰۱ خارج ریاضیش اسون بوده یا تاثیر این خوندن های من هست
      راهنماییم کنید دارم دیوونههه میشم

اوووو هیچکس نبود ؟ 💔
      به خدا دختر بودم الان ۳۰ نفر جواب داده بودن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)