X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

بحران ریاضی تستی

قبلا همیشه ریاضیم خوب بود. مدرسه که میرفتم هرچی سوال حل میکردیم رو معمولا به جواب میرسیدم.
      الان توی دوران جمع بندی که دارم همه درسانمو قوی تر میکنم، فهمیدم که ریاضیم به طرز عجیبی لنگ مونده. هرچی تست حل میکنم بازم سوالای آزمون رو نمیتونم جواب بدم. اولش درصدم توی ماز همینجوری اومد پایین و پایینتر و امروز هم آزمون سنجش دادم و توی نیم ساعت اول هیچ سوالی رو نتونستم حل کنم. بعدش تونستم دو سه تا سوال قابل حل پیدا کنم ولی کلا درصدام توی ریاضی خیلی پایینه. کنکور هم که چند بار تا الان زدم اینطوری بوده که درصد ریاضیم پایینه. مثلا آخرین بار ریاضی کنکورو (کنکور ساده 98) حدود 29 زدم.

پایم ضعیف نیست. فقط نمیتونم حل کنم. یا اصلا نمیفهمم سوال چی گفته یا میفهمم و شیش هفت دقیقه سوال رو سعی میکنم حل کنم و تازه شااااید به جواب برسم شاید نرسم و برم سوال بعدی.
      کلاس استاد معین کرمی هم میبینم ولی فقط توی کلاس تستارو خوب حل میکنم. بیرون کلاس نمیشه.
      و جالب اینکه من توی کل دبیرستان بیشتر وقت ریاضیم رو روی تابع گذاشتم و دقیقا توی آزمون سوالای تابع رو اصلا نمیتونم حل کنم. وحشتناکن. همیشه سوپرایزم میکنن. بنظرتون الان چیکار کنم؟
      I do whatever it takes
      Cuz I love how it feels when I break the
      chains

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شاید منبع تستی که استفاده کردی سطحش برات پایین بوده
      منبع تستیت چی بود؟

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mangata نمایش پست ها
      شاید منبع تستی که استفاده کردی سطحش برات پایین بوده
      منبع تستیت چی بود؟
      راستش منبع مشخصی ندارم. یه جزوه از استاد مدرسه دارم که از سوال های متوسط به پایین شروع میشه و در ادامه سوال های واقعا سطح بالایی داره. ولی چون تمومش کردم سوالاش برام تکراری هستن. آیکیو جامع ریاضی هم در دسترس دارم. بعضی از تست هاش رو سریع حل میکنم و بعضی از تست هاش رو نمیتونم حل کنم و مجبور میشم برم سراغ پاسخ نامه (که اکثرا متوجه پاسخنامه نمیشم).
      درواقع هر دفعه که آزمون میدم توی ریاضی تیپ سوالای جدید میبینم که تا الان ندیدم. برعکس بقیه درس ها که اکثر تیپ سوالاشون رو دیدم و میفهمم باید چجوری حل کنم.
      آره اعتراف میکنم تست ریاضی به اندازه کافی نزدم.. چون وقتی یه تستی حل نمیشه قفل میکنم. وقتی پاسخنامه رو نمیفهمم انگار یه تستی رو شروع به حل کردم ولی نفهمیدم و تاثیری روم نگذاشته.
      I do whatever it takes
      Cuz I love how it feels when I break the
      chains

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یه منبع تست مشخص داشته باشی و از رو اون بخونی خیلی بهتره مثلا منبعی که سطحش متوسط باشه که آموزش هم ببینی و بعدش بری سراغ منبع آیکیو
      ولی چون الان فرصت این کار نیست پیشنهاد میکنم تست های کنکور سالای قبل رو موضوعی کار کن و سعی کن اول از مباحث تست خیز شروع کنی+ تست های آزمون های مختلف
      و سعی کن که خوب خوب تحلیل کنی و اگر بلد نبودی اون سوال رو چندین بار حل کنی
      تو همین مدت باقی مونده هم میشه کلی تست زد و تسلط رو به جای خوبی رسوند.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohAmMad-H7 نمایش پست ها
      راستش منبع مشخصی ندارم. یه جزوه از استاد مدرسه دارم که از سوال های متوسط به پایین شروع میشه و در ادامه سوال های واقعا سطح بالایی داره. ولی چون تمومش کردم سوالاش برام تکراری هستن. آیکیو جامع ریاضی هم در دسترس دارم. بعضی از تست هاش رو سریع حل میکنم و بعضی از تست هاش رو نمیتونم حل کنم و مجبور میشم برم سراغ پاسخ نامه (که اکثرا متوجه پاسخنامه نمیشم).
      درواقع هر دفعه که آزمون میدم توی ریاضی تیپ سوالای جدید میبینم که تا الان ندیدم. برعکس بقیه درس ها که اکثر تیپ سوالاشون رو دیدم و میفهمم باید چجوری حل کنم.
      آره اعتراف میکنم تست ریاضی به اندازه کافی نزدم.. چون وقتی یه تستی حل نمیشه قفل میکنم. وقتی پاسخنامه رو نمیفهمم انگار یه تستی رو شروع به حل کردم ولی نفهمیدم و تاثیری روم نگذاشته.
      اگر هم پاسخنامه رو متوجه نمیشی شاید منبع تستت برات هنوز سطح بالا محسوب میشه

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      اینایی که گفتی باید راستی ازمایی بشه. به ویژه اینی که گفتی پایت سست نیست. اگه خوب اموخته باشی باید بتونی به خوبی هم پاسخ بدی مگر اینکه دلهره داشته باشی. دلهره کارایی مغز رو چشمگیر کاهش میده. اینکه گاهُ بیگاه خوبی امیدوار کننده س. گویا روی هم رفته ریازی رو اموختی. تنها باید دلهره هات رو بُرش بزنی. نیم سایهُ هیچ پاسخی؟ اره... تو دلهره داری. هراس نداشته باش.

چنین داد پاسخ بدیشان قباد
      که همراه پیروز باشیدُ شاد
      مرا داد فرمودُ خود داورَست.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تو این تایم باقی مونده به تستهای کنکور سالهای قبل مسلط شو و چندین بار حلشون کن و ایده های سوالها رو به ذهنت بسپار

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)