دیدم نوشتن برنامه یه ماهه 20 میلیون، اینکه بیاد به جات بشینه درس بخونه و کنکور بده هم آنقدر نمیشه هزینش)))
دیدم نوشتن برنامه یه ماهه 20 میلیون، اینکه بیاد به جات بشینه درس بخونه و کنکور بده هم آنقدر نمیشه هزینش)))
کلا بر اساس تجربه ام میگم
اینجور مشاورا ۹۹ درصد اشغال کلاهبردار و حروم خورن اعتماد نکنید بهشون
معذرت میخوام ولی این روزا دیگه هر گاوی یه رتبه ای اورده یه اکادمی کنکور زده و با اسکول بازی و حرفای انگیزشی فالوور و ... جمع میکنه
یکسری مشاوره های دیگه هم مثل نوتروفیل و سیب ترش و ... هم هستن
اینا هم فقط بعضی از مشاوراشون خوبن اکثرا خوب نیستن
چون اکثرا دانشجو ترم اول دوم هستن🌚 بعضی هاشونم خب طرف مثلا سال اخر پزشکیه و سرش با درسای خودش شلوغه همون فرصت نمیکنه جواب تورو به موقع بده
یا بعضی هاشون واقعا برنامه های خوبی نمیدن و یه چیز ثابت رو به همه میدن
خلاصه که به لطف کنکور یه عده ادم بشدت پولدار شدن و به بچه ها رویا میفروشن
موقع ثبت نام مشاور اول خوب تحقیق کنید و از بچه های همون اکادمیه بپرسید که ایا راضی هستن یا نه
وگرنه هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترشه همه از خودشون تعریف میکنن
ایشون روز ۳ تیر ماه یک ثبت نام برای دوره سوپر کنکور و نهایی ۹۰۰۰ گذاشتند با وعده اینکه حتی صفر صفر هم باشی با آموزش ها میای بالا و پیشرفت میکنی و کامل یاد میگیری از حق نگذریم کلاس زیست خیلی خوبه ولی اولا فیزیک و شیمی اصلا از صفر نیست و حداقل باید ۵۰ یا ۶۰ درصد مطالب را بلد باشی و دوخت دوره ایشون تا الان که یک هفته مونده به کنکور هنوز تکمیل نشده و ناقص هست زیست دهم بارگذاری نشده زمین بارگذاری نشده جمع بندی ها بارگذاری نشده و اصلا هم جزوه کلاس ها را قرار نمیدهند بعد هم اینکه خیلی حق به جانب هستند و معتقد اند که هیچ مشکلی از طرف ایشون نیست و این دانش آموز ها اند که قدر نشناسی میکنند از طرفی پشتیبان هاشون اصلا پشتیبانی نمیکنند عملا اینطوری اند که شما بهشون پیام میدید میگن به ارشد گزارش میدم و دیگه خبری ازشون نمیشه بعد هم که خودتون دوباره پیام میدید میگن ما به ارشد گفتیم پاسخ ندادند برای تمام حرف هام هم مدرک دارم
مشکل این جاست که هیچ نهادی روی کار اینها نظارت مداره هر کی رسیده اومده شده مشاور کنکور و یک پیج زده و با اسم خدا و پیغمبر سر بقیه کلاه میگذره و پول مردم را میخوره و چون میدونند طرف دستش به هیچ جا بند نیست به اینکار ادامه میدهد کاش حالا که هیچ نهاد امنیتی برای نظارت به کار اینها نیست یه پیج شبیه اینها که آنلاین شاپ ها را نقد میکنه وجود داشت که حداقل اطلاع رسانی بشه به بچه ها
آره واقعا بیشتر دلیلی که آدم بهشون اعتماد میکنه اول احساس هست دوم شدت تبلیغاتشان مثلا همین مامان پاپلی طرف تیک آبی روبیکا داره حرف از امام ها میزنه مدام تبلیغ کارش را میکنه و از طرفی دانش آموز تو سال کنکور شدیداً تحت فشار و استرس هست و نمیتونه تصمیم گیری منطقی داشته باشه برای همین به حرف های ضد و نقیض توجهی نمیکنه از طرفی میبینم قیمت پکیج هاشون از ماز و قلمچی بهتره میگه برم سراغشون در حالی که حتی یک هزارم ماز و قلمچی هم سود ندارند
🎯 JUST_FOR_MY_MOM
راهی که شروع شده، پایانش لبخند مامانمه♥️
🎯 JUST_FOR_MY_MOM
🎯 JUST_FOR_MY_MOM
چه گوها
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
من این شخصی که گفتین رو نمیشناسم اما میدونم از این جور آدما زیاد هستن و در هر زمینه ای که تقاضا بیشتر از عرضه باشه بستری برای کلاهبرداری ایجاد میشه اما طرف حساب من با اون عزیزانی هست که هنوزم تصور میکنن پروژه ای مثل کنکور رو میشه تو یک بازه زمانی کوتاه از صفر تا صد رسوند ( دقیقا مثل ادعای این خانم درباره دوره 0 تا 100 از تیر ماه )دوستان شما خیلی مواظب باشید که در آینده کلاه های گشاد تری سرتون خواهد رفت و بدونید فرق زیادی بین مثبت اندیشی و خوش باوری وجود داره
واقعیت انسان ها حسود تر از ان هستند که بخواهند راه موفقیت خودشان را یا ثمره ایام سختی هایشان را با کسی شریک شوند. همانطور که برای درسی که شب و روز زحمت کشیده اید میل تقلب به دوستتان که دیروز با دوست دخترش کافه بود را ندارید.
سوال اینجاست که فلانی بهمانی ایکس و... چرا بعد قبولی کنکورشون که در یک بازه سنی مقطعی که چیز بزرگی به نظر میاد اینکار رو میکنن؟ ایا میخوان یاد بدن که همه رتبه بشن؟ مشخصا بلحاظ انسان شناختی و آماری غیر ممکنه، پس چی؟
من میگم اینها میخواهند مشهور شوند در مرکز توجه باشند. و کمی هم جیب پر پول داشته باشند.
اکثر دانشجو و دانش اموز های درسخوان قریب به وقوع خودشیفتگی دارند. وقتی که ذهن شرطی شده که بعد کنکور همه چیز بهشت است و... بعد کنکور را حتی در شهید بهشتی میبیند که نه کسی تحویلش میگیرد نه رنگ صبح ها عوض شده و نه قرار است تا ابد به یاد داشته باشند که فلانی رتبه چند بود و رگز به روز از یاد مردم میرود که که بودم، استاد برای همه سخت میگیرد و برایش مهم نیست من که هستم.
پس مرهمی به این زخم بزنم و پیجی باز کنم و کمی خودم را دلداری بدهم که ثمره سختی هایم را با کمی هوادار و ویو ارضا کنم.
اینجا حق میدم خودمم کنکور انچنان که سخت شده است ثمره و نیتجه و جایزه ای که جوابش را بدهد ندارد.
صرفا گروهی از افراد که سخت تلاش میکنند تا به قله برسند و وقتی میرسند تازه میفهمند قله کوه هم عین پایین اش از خاک و سنگ است. پس شروع میکنن به این اعمال که زمان ما هم بود ولی الان دیگه هرکی یه دکون وا کرده.
در عوض هم دوستانی دارم که پزشکی مهندسی حقوق قبول شدند و از ان روز قید صحبت از کنکور را زدند و رفتند به ادامه زندگیشان.
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
دوره تیر ماه واقعا برای جمعبندی دوره مناسبی بود تدریس زیست فوق العادهاست جوری که اگر کمترین ایرادی داشته باشی رفع میشه ولی برای صفر تا صد مناسب نیست البته که شیمیو فیزیک اصلا تعریفی نداره خود اقای امیر علی که دبیر دوره هست خوب توضیح میده و تدریس میکنه ولی مشخصه که محدود شده برای ضبط و مجبور هست خیلی جاها را سرسری بگذره البته که من کلا با روس تدری صرفا سوال محور مواغق نیست به نظرم برای درسی مثل فیزیک لازمه ادم اثبات فرمول ها را بدونه و بشناسه هر فرمول برای چی هست و با توجه به اینکه فقط سوالات کنکور سال های قبل را حل میکنه برای جمعبندی مناسبه البته که چون حل سوالات کنکور داخل گوگا به رایگان وجود داره نمیارزه براش هزینه ای کنند * کلا تدریس دوره برای این سه درس برای جمعبندی خوب هست ولی برای ریاضی اصلا نمیشه روش حساب کرد چون به اسم هدیه قرارش دادند و اصلا تدریس ندارهو کلا دو سه تا فصل دوازدهم را شامل میشه برای نهایی ها هم فقط همون سه تا درس فیزیک و شیمی زیست خوبه که اون را واقعا صفر تا صد تدریس میکنند اما نهایی بقیه دروس که به اسم هدیه ارائه میشه اصلا بدرد نمیخوره * مشکل صلی دوره پشتیبانی و پاسخگویی هست الان فقط یک روز تا کنکور تجربی باقی مانده و هنوز زیست دوره تکمیل نشده . پشتیبان ها که اصلا پاسخ گو نیستند خود مثلا خانم دکتر هم که اصلا قبول نمیکنه و اگر براش دلیل و مدرک بیاری یا داخل گروه نماز به امید پیگیری قرار بدی مشکل را بعد از حذف با دو جمله شما ناسپاس هستید من به عنوان هدیه بیشتر از چیزی که براش پول دادید در اختیارتون قرار دادم و من همه ادم هایی که بهم بد کردند را بخشیدم و توی یک سال سر زندگیشون بلا هایی اومده که یک سال بعد حضوری اومدند معذرت خواهی کردند از من اما شما خیلی بدشانسی چون هرگز نمیبخشمت رو به رو میشید .دراین حد مغرور و متکبر اند
من ایشون را نمیشناسم وای با چیزی که از دکتر قدسی دیدم و راجب بقیه شنیدم ایشون هم باید مثل همون ها باشند کلا تا وقتی موسسه ماز هست که با 10 تومن همه چی را از صفر تا صد با بهترین اساتید در اختیارت میگذارند سراغ اینجور اشخاص نرو حتی اگر مثل من فقط دنبال دوره برای جمعبندی بودی هم سراغشون نرو و از تاملند یا اساتیدی مثل فراهانی تک دوره جمعبندی بگیر از همه نظر بیشتر میصرفه برای مشاور هم من از دهم تا الان از چند تا موسسه مختلف مشاور داشتم هیچ کدوم به درد نمیخورند اگر بتونی اول خودت با یوتیوب یا کانال های همین مشاور ها طی یک ماه برنامه ریزی و روش مطالعه ای که خودت باهاش راحت تری را پیدا کنی و از هوش مصنوعی هم کمک بگیری و بعد در طول سال برای بازه ای مثل دی که امتحان ترم هست یا بازه جمعبندی عید یا مطالعه نهایی از مطالب اموزشی کانال های مشاوره ای که معمولا رایگان داخل کانالشون قرار میدهند استفاده کنی خیلی بهتره . میتونی با کمک هوش مصنوعی برای خودت برنامه بچینی سه ماهه ماهانه هفتگی روزانه که هم نگاه بلند مدت داشته باشه و هم برنامه ریزی دقیق روزانه و هر شب و هر اخر هفته ازش بخواهی برات تحلیلش کنه که مشکلاتت را رفع کنی و طی بازه های مهم سال هم ازش کمک بگیری که مطالب کانال ه را بررسی کنی و یک تصمیم بگیری خیلی بهتره تا هر ماه بخواهی الکی پول مشاور بدی
در حال حاضر 194 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 194 مهمان)