X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ساعت مطالعه ثبت کنیم یا نه؟

سلام بچه ها امیدوارم خوب باشید
      یه سوال
      ساعت مطالعه رو ثبت کنیم بهتره یا ثبت نکنیم؟ من یه مدت ثبت میکردم و روزی ۱۲ ۱۳ ساعت درس میخوندم بعد چند هفته وسواس گرفتم و هم ساعت مطالعم کمتر شد( شاید خسته شده بودم ولی خب وسواسه بیشتر بود) مثلا در این حد که هر روز تا قبل
      ساعت ۱ ظهر من باید ۶ ساعت درس بخونم وگرنه دیگه روزم به فنا رفته یا اخر شب که میدیدم ۱۰ ساعت میشد میگفتم چرا من نمیتونم ۱۴ ساعت بخونم به عنوان مثال
      بعد یه هفته ای گوشیو خاموش کردم گذاشتم کنار، حجمی درس خوندم. ولی خیلی طول میکشید.
      مثلا یه درس رو که درسنامه اشو میخوندم و تست های درسنامه اشو فقط حل میکردم میشد ۴ ۵ ساعت و با خودم میگفتم من هنوز یه درسنامه خوندم نصف روزم رفت چجوری ۵۰ ۶۰ تا هم تست بزنم که به یه تسلط نسبی برسم و بعد چجوری تموم کنم فصلارو! کلا ذهن اورتینک و خوددرگیری دارم، امروز گفتم یه ساعت بخونم ۱۰ دقیقه استراحت که این پروژه هم شکست خورد چون تا موقعی که میومدم تو درس غرق بشم یه ساعت تموم میشد و من حواسم پرت میشد.
      احساس میکنم دارم به حاشیه میرم
      همش درگیر اینم چجوری درس بخونم چجوری استراحت کنم، شب کی بخوابم صب کی بیدار شم. بسه دیگه
      داریم میرسیم به کنکور من همش درگیر این چیزام
      میدونم طولانی شد ولی مسائلی هستش که خیلی ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم راهنماییم کنید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من خودم آدمی ام که ساعت مطالعه ثبت نمیکنم دچار وسواس میشم اگه ثبت کنم فقط برنامه هامو می‌نویسم که مثلا یکشنبه چی بخونم و چی نخونم کیفیت رو فدای کمیت نکن
      پس زیاد درگیر ساعت مطالعه نباش من پارسال خیلی درگیر ساعت مطالعه بودم ولی می‌تونم به جرعت بگم که یک درصد هم از درسا نمیفهمیدم ولی امسال ساعت مطالعم نسبت به اون موقع کمتر شده ام تسلطم خیلی رو درسا رفته بالا و درصدام بهتر از قبل شده
      اگر شد که هیچ؛ اما اگر نشد،
      بند کفش هایم را محکم تر می بندم و انجامش می دهم
      این بار با موهای سفید بیشتر؛
      چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست؛ پایداری است..
      _آلبر کامو
      ویرایش توسط Rozali : 15 اردیبهشت 1405 در ساعت 16:01

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)