واقعا خیلی ذهنمو درگیر کرده که کی قراره این اوضاع تموم بشه ؟ کی اینترنت دوباره وصل میشه
بیاین حدستونو از زمان پایان جنگ بنویسین .
واقعا خیلی ذهنمو درگیر کرده که کی قراره این اوضاع تموم بشه ؟ کی اینترنت دوباره وصل میشه
بیاین حدستونو از زمان پایان جنگ بنویسین .
بستگی به این داره که چه زیرساخت هایی هدف قرار بگیرند. در پایان 48 ساعت آینده میشه برآورد دقیق تری داد.
آمریکا گفت همه پروازهای خودش به اسرائیل رو تا شهریور تعویق انداخت
بعید نیست تا اون زمان طول بکشه، حتی اوایل یه جایی آمریکا گفت تا شهریور جنگ هست و اسرائیل تا ۱۲ فروردین گفته بود
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
این روزا خیلی استرس دارم با اینکه زیاد توی اخبار جنگ نیستم
اما خونمون نزدیک یه منطقه حساسه هر روز که بلند میشم میگم امروز دیگه نوبت ماست![]()
کاش سریعتر تموم شه، همین الانشم اینجا برقا هرروز میره
I do whatever it takes
Cuz I love how it feels when I break the chains
از نظر شخصی من، تا ترامپ ناتو رو راضی به ورود به جنگ نکرده ایران یا باید با استفاده از کارت تنگه هرمز توافق کنه، یا اعلام هسته ای شدن کنه. چون با فرمون فعلی نمیشه تا ابد همینطوری پیش رفت و بقیه کشورا هم تا یه جایی میتونن بسته موندن تنگه هرمز و قیمت بالای نفت و اوره و غیره رو تحمل کنن و از یه جایی تحمل اقتصادیشون تموم میشه و مجبور میشن هر طور که شده به آمریکا بپیوندن و بازش کنن. و اگه ناتو قبل از توافق یا هسته ای شدنِ ما ورود کنه، ممکنه ورق برگرده و جنگ برای ما به شکل دردناکی تموم شه...
در کل شخصاً خط پایانی که برای این جنگ میبینم قبل شروع خرداده. نهایتا هفته آخر اردیبهشت.
T.ME/PayeshInvest
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)