X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

آوسبیلدونگ بهداشت public health

سلام من ترم ۴ بهداشت عمومی متاسفانه روزانه هستم و تعهد خدمت و طرح اجباری دارم یه مدت برای آزمونی میخوندم با توجه به وضع پیش اومده و اینکه اکثر هم دانشگاهیام تو جو مهاجرت ان و شرایط کشور منم تصمیم گرفتم راجب مسیر های مختلف تحقیق کنم و با توجه به شرایط مالیم آوسبیلدونگ آلمان برام معقول تر به نظر اومد میدونم گرفتن مدرک b2 آلمانی حدودا یکسال زمان میبره(اونم به شرط پیوسته خوندن) و حدودا ۷۰۰۰ یورو میگن تمکن میخواد درسته؟(میشه حدود ۵۰۰ میلیون یعنی بیشتر نمیشه؟!) خودم به رشته خودم علاقه ندارم و میخواستم اگه راه داشته باشه واسه آسبیلدونگ پرستاری اقدام کنم که حداقل بیمارستانیه چون علاقه اصلیم پزشکی بوده میگن با دیپلم تجربی هم میشه اقدام کرد و نیازی نیست حتما لیسانس داشته باشیم با این اوصاف من باید انصراف بدم چون اگه لیسانسم رو بگیرم هزینه آزادسازی هم اضافه میشه و کارم طولانی تر و سخت تر میشه درسته؟ ولی اوضاع استیبل نیست و میترسم ریسک کنم بعلاوه تو خانواده امون این موضوع خیلی باب میلشون نیست میگن تحت هر شرایطی اینجا بهشته.... ) بنظرتون چکار کنم و میشه اگه موسسه یا هر اطلاعاتی که دارید در اختیارم قرار بدید لطفا🙏
      میدونم ممکنه بچه های اینجا خیلی اطلاعاتشون کافی نباشه ولی همه جا قطعه و فعلا جایی رو نداشتم برای کسب اطلاعات بیشتر 🙏🌸

2. Top | #2
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      المانی رو شروع کن
      سال بعد قسمت دوم سوالت رو جواب میدیم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aysun نمایش پست ها
      المانی رو شروع کن
      سال بعد قسمت دوم سوالت رو جواب میدیم
      میشه اگه اطلاعاتی دارین ازم دریغ نکنید بالاخره باید بدونم شاید اصلا این مسیر به درد ام نخورد

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Khargooshi نمایش پست ها
      سلام من ترم ۴ بهداشت عمومی متاسفانه روزانه هستم و تعهد خدمت و طرح اجباری دارم یه مدت برای آزمونی میخوندم با توجه به وضع پیش اومده و اینکه اکثر هم دانشگاهیام تو جو مهاجرت ان و شرایط کشور منم تصمیم گرفتم راجب مسیر های مختلف تحقیق کنم و با توجه به شرایط مالیم آوسبیلدونگ آلمان برام معقول تر به نظر اومد میدونم گرفتن مدرک b2 آلمانی حدودا یکسال زمان میبره(اونم به شرط پیوسته خوندن) و حدودا ۷۰۰۰ یورو میگن تمکن میخواد درسته؟(میشه حدود ۵۰۰ میلیون یعنی بیشتر نمیشه؟!) خودم به رشته خودم علاقه ندارم و میخواستم اگه راه داشته باشه واسه آسبیلدونگ پرستاری اقدام کنم که حداقل بیمارستانیه چون علاقه اصلیم پزشکی بوده میگن با دیپلم تجربی هم میشه اقدام کرد و نیازی نیست حتما لیسانس داشته باشیم با این اوصاف من باید انصراف بدم چون اگه لیسانسم رو بگیرم هزینه آزادسازی هم اضافه میشه و کارم طولانی تر و سخت تر میشه درسته؟ ولی اوضاع استیبل نیست و میترسم ریسک کنم بعلاوه تو خانواده امون این موضوع خیلی باب میلشون نیست میگن تحت هر شرایطی اینجا بهشته.... ) بنظرتون چکار کنم و میشه اگه موسسه یا هر اطلاعاتی که دارید در اختیارم قرار بدید لطفا������
      میدونم ممکنه بچه های اینجا خیلی اطلاعاتشون کافی نباشه ولی همه جا قطعه و فعلا جایی رو نداشتم برای کسب اطلاعات بیشتر ������������
      آلمان برای پرستاری واقعا بده
      من پرستاری ترم ۵ ام
      قبلا تو فکر مهاجرت بودم
      ولی الان بیخیال شدم
      در واقع ناامید شدم
      و الان به فکر کنکور مجدد هستم
      شرایط مالی و زبان و ... برای مهاجرت دارم
      ولی دیگه ناامید شدم
      نمیدونم چرا
      ولی میگم ولش کن

آوسبیلدونگ هم راه خوبیه یکی از دوستام رفت ولی نه برای پرستاری
      یه حقوقی هم در نظر میگیرن فک‌ کنم برای دانشجو
      ولی بازم پرستاری تو آلمان خوب نیست
      درامدش هم اونجوری که باید نیست
      کشور های عربی هم که کنسله دیگه

هعییی
      مجددن ناامید شدم
      موسسه هم حامی مهاجر

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چقدر شما تو هر تاپیک جدیدی که می سازین، از شاخه ای به شاخه ای دیگر می پرین...

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.JCHH نمایش پست ها
      آلمان برای پرستاری واقعا بده
      من پرستاری ترم ۵ ام
      قبلا تو فکر مهاجرت بودم
      ولی الان بیخیال شدم
      در واقع ناامید شدم
      و الان به فکر کنکور مجدد هستم
      شرایط مالی و زبان و ... برای مهاجرت دارم
      ولی دیگه ناامید شدم
      نمیدونم چرا
      ولی میگم ولش کن

آوسبیلدونگ هم راه خوبیه یکی از دوستام رفت ولی نه برای پرستاری
      یه حقوقی هم در نظر میگیرن فک‌ کنم برای دانشجو
      ولی بازم پرستاری تو آلمان خوب نیست
      درامدش هم اونجوری که باید نیست
      کشور های عربی هم که کنسله دیگه

هعییی
      مجددن ناامید شدم
      موسسه هم حامی مهاجر

با رشته خودم چی؟ اصلا با رشته من هم میشه؟ تمکن مالیش به نرخ الان میدونین حدودا چقدر هست؟

7. Top | #7
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      چرا همینجا پزشکی تغییر نمیدی خرگوش جان

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Iliap نمایش پست ها
      چقدر شما تو هر تاپیک جدیدی که می سازین، از شاخه ای به شاخه ای دیگر می پرین...

دارم فعلا همه چیز رو درنظر میگیرم ببینم از بین یکی دوتا پلن پیش رو کدوم برام مناسب تر هست

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dara.pk نمایش پست ها
      چرا همینجا پزشکی تغییر نمیدی خرگوش جان

فعلا شرایط کنکور مجدد ندارم

10. Top | #10
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Khargooshi نمایش پست ها
      فعلا شرایط کنکور مجدد ندارم

باعث تاسفه

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آسبیلدونگ پرستاری نشنیدم بیشتر برای کارهای مهارتی و فنی محوره که معادل مدرک کاردانی اینجاس

پاشو برو ایتالیا بورسیه هم داره خرجت هم زیاد نمیشه
      چند صباحی هم درس میخونی هم تفریح ولی کارگیرت نمیاد خخخخ با تمکن 7000 یورو که الان بالای یک و دویست درمیاد کارت را میوفته

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من در مورد رشته شما اطلاعی ندارم ولی شنیدم اکثر پیراپزشکی ها با ویزای کاری می‌رن آلمان که نیازی به تمکن مالی نداره
      مثلا کسی که اتاق عمل خونده و مدرکش ازاده مدرک زبان هم داره مدارکش رو ترجمه می‌کنه و ریز نمرات و واحد هایی که گذرونده رو به یه شرکتی که مخصوص اینکاره به المان می‌فرسته و اونجا واحد ها رو معادل می‌کنن، بعدش برای طرف بشاید می‌یاد که مثلا شما به مدت سه ماه باید در هوخشوله کاراموزی کنید تا مدرکتون معادل بشه، بعد وارد بیمارستان بشید، این فرایند که براتون ارسال میشه بشاید اسمشه، بعدش شما بشاید و مدرک تحصیلی و مدرک زبانتون رو برای کارفرماها می‌فرستید، کارفرماها رو از سایت مخصوص رشته‌تون انتخاب می‌کنید. بعدش کارفرماها باهاتون مصاحبه می‌کنن و انگیزتون رو می‌سنجن و زبانتون رو، و بعد به امید خدا یه نفر باهاتون قرارداد می‌بنده و اینجا شما وارد مرحله ویزاگرفتن می‌شید.کارفرما از روز اول حضورتون که کارآموز هستید موظفه ساپورت مالی‌تون بکنه. هزینه خونه و خورد و خوراک و همه چی. یعنی رسما شما از روز اول کاراموزیتون حقوق خوبی رو می‌گیرید.
      اگر بتونید از این طریق برید خیلی بهتره
      اما اوسبیلدونگم خوبه، پیشنهاد می‌کنم بعدا برید تو سایت Ausbildung.de و بزنید ترجمه و ببینید بیشتر کارفرماها از چه رشته ای نیرو می‌خوان. در مورد انصراف من دقیق نمی‌دونم ولی فکر نکنم نیازی به انصراف باشه شما وقتی برای اوسبیلدونگ اقدام می‌کنید فقط مدرک دیپلم و زبان و چند ماه سابقه کاری نزدیک به حیطه اون رشته ای که براش اقدام می‌کنید رو ارائه می‌دید مثل خیلی ها که لیسانس داشتن ولی با اوسبیلدونگ رفتن وقتی ویزاتون بیاد هم می‌تونید همون موقع انصراف بدید ولی بازم اینو باید مطمئن بشید که چی براتون بهتر و سریع تره و اینکه من یادم نیست اوسبیلدونگ تمکن می‌خواست یا نه اما اگر چیزی که نوشتید درست باشه فکر می‌کنم یورو رو به نرخ روز حساب نکردید
      در کل اولین قدم شما باید رفتن به کلاس زبان باشه. همونجا به قدری ادم های متنوع با مسیر های متنوع می‌بینید که دیدتون باز می‌شه و اساتید زبان هم راهنمایی می‌کنن. و بعدش اگر اینترنت درست شد گروه های مهاجرت پیراپزشکان در تلگرام
      و اینکه ذهنتون رو روی رشته خاصی قفل نکنید مورد بوده رفته اوسبیلدونگ ارایشگری بعد دوسال رفته رشته شهرسازی
      می‌خوام بگم مسئله اینه که پاتون برسه اونور، بعدش شگفت زده می‌شید از مسیرهایی که باز میشه
      و اما خانواده و آشنایان نیازی نیست تا وقتی که ویزاتون بیاد چیزی بدونن، کار خودتون رو بکنید و ساکت باشید
      شما مسیر خوبی رو شروع می‌کنید، این مسیر ریسکی نیست، گاهی بودن در بهشت ریسکیه (:

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      اولا خرگوشی همه سوالاتت رو تو یه تاپیک بنویس واسه هرچیزی تاپیک نزن .
      دوما آخرین باری که اینستا داشتم چندتا از موسسه های مهاجرتی رو چک کردم و گفتن تایم اسبیلدونگ تموم شده تا یه مدت و اکثر رشته های اصلی ( که پرستاری یکیشون بود ) دیگه فعلا افراد جدید رو نمیگیرن .
      سوما شما اول شروع کن زبان اون کشور رو بخون و چهارتا محتوا ببین درموردش شاید اصلا نتونستی اونجا دووم بیاری .
      چهارما خیلی جدی با روانشناس حرف بزن .

ویرایش توسط praw : 11 فروردین 1405 در ساعت 09:23 دلیل: اشتباه نوشتم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rastak نمایش پست ها
      آسبیلدونگ پرستاری نشنیدم بیشتر برای کارهای مهارتی و فنی محوره که معادل مدرک کاردانی اینجاس

پاشو برو ایتالیا بورسیه هم داره خرجت هم زیاد نمیشه
      چند صباحی هم درس میخونی هم تفریح ولی کارگیرت نمیاد خخخخ با تمکن 7000 یورو که الان بالای یک و دویست درمیاد کارت را میوفته

ایتالیا همکلاسیم برای پزشکی خوندن رفته منتهی فکر کنم هزینه اش خیلی بالاست

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط نترس نمایش پست ها
      من در مورد رشته شما اطلاعی ندارم ولی شنیدم اکثر پیراپزشکی ها با ویزای کاری می‌رن آلمان که نیازی به تمکن مالی نداره
      مثلا کسی که اتاق عمل خونده و مدرکش ازاده مدرک زبان هم داره مدارکش رو ترجمه می‌کنه و ریز نمرات و واحد هایی که گذرونده رو به یه شرکتی که مخصوص اینکاره به المان می‌فرسته و اونجا واحد ها رو معادل می‌کنن، بعدش برای طرف بشاید می‌یاد که مثلا شما به مدت سه ماه باید در هوخشوله کاراموزی کنید تا مدرکتون معادل بشه، بعد وارد بیمارستان بشید، این فرایند که براتون ارسال میشه بشاید اسمشه، بعدش شما بشاید و مدرک تحصیلی و مدرک زبانتون رو برای کارفرماها می‌فرستید، کارفرماها رو از سایت مخصوص رشته‌تون انتخاب می‌کنید. بعدش کارفرماها باهاتون مصاحبه می‌کنن و انگیزتون رو می‌سنجن و زبانتون رو، و بعد به امید خدا یه نفر باهاتون قرارداد می‌بنده و اینجا شما وارد مرحله ویزاگرفتن می‌شید.کارفرما از روز اول حضورتون که کارآموز هستید موظفه ساپورت مالی‌تون بکنه. هزینه خونه و خورد و خوراک و همه چی. یعنی رسما شما از روز اول کاراموزیتون حقوق خوبی رو می‌گیرید.
      اگر بتونید از این طریق برید خیلی بهتره
      اما اوسبیلدونگم خوبه، پیشنهاد می‌کنم بعدا برید تو سایت Ausbildung.de و بزنید ترجمه و ببینید بیشتر کارفرماها از چه رشته ای نیرو می‌خوان. در مورد انصراف من دقیق نمی‌دونم ولی فکر نکنم نیازی به انصراف باشه شما وقتی برای اوسبیلدونگ اقدام می‌کنید فقط مدرک دیپلم و زبان و چند ماه سابقه کاری نزدیک به حیطه اون رشته ای که براش اقدام می‌کنید رو ارائه می‌دید مثل خیلی ها که لیسانس داشتن ولی با اوسبیلدونگ رفتن وقتی ویزاتون بیاد هم می‌تونید همون موقع انصراف بدید ولی بازم اینو باید مطمئن بشید که چی براتون بهتر و سریع تره و اینکه من یادم نیست اوسبیلدونگ تمکن می‌خواست یا نه اما اگر چیزی که نوشتید درست باشه فکر می‌کنم یورو رو به نرخ روز حساب نکردید
      در کل اولین قدم شما باید رفتن به کلاس زبان باشه. همونجا به قدری ادم های متنوع با مسیر های متنوع می‌بینید که دیدتون باز می‌شه و اساتید زبان هم راهنمایی می‌کنن. و بعدش اگر اینترنت درست شد گروه های مهاجرت پیراپزشکان در تلگرام
      و اینکه ذهنتون رو روی رشته خاصی قفل نکنید مورد بوده رفته اوسبیلدونگ ارایشگری بعد دوسال رفته رشته شهرسازی
      می‌خوام بگم مسئله اینه که پاتون برسه اونور، بعدش شگفت زده می‌شید از مسیرهایی که باز میشه
      و اما خانواده و آشنایان نیازی نیست تا وقتی که ویزاتون بیاد چیزی بدونن، کار خودتون رو بکنید و ساکت باشید
      شما مسیر خوبی رو شروع می‌کنید، این مسیر ریسکی نیست، گاهی بودن در بهشت ریسکیه (:

ممنون بابت توضیحاتتون

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)