سلام من ترم ۴ بهداشت عمومی متاسفانه روزانه هستم و تعهد خدمت و طرح اجباری دارم یه مدت برای آزمونی میخوندم با توجه به وضع پیش اومده و اینکه اکثر هم دانشگاهیام تو جو مهاجرت ان و شرایط کشور منم تصمیم گرفتم راجب مسیر های مختلف تحقیق کنم و با توجه به شرایط مالیم آوسبیلدونگ آلمان برام معقول تر به نظر اومد میدونم گرفتن مدرک b2 آلمانی حدودا یکسال زمان میبره(اونم به شرط پیوسته خوندن) و حدودا ۷۰۰۰ یورو میگن تمکن میخواد درسته؟(میشه حدود ۵۰۰ میلیون یعنی بیشتر نمیشه؟!) خودم به رشته خودم علاقه ندارم و میخواستم اگه راه داشته باشه واسه آسبیلدونگ پرستاری اقدام کنم که حداقل بیمارستانیه چون علاقه اصلیم پزشکی بوده میگن با دیپلم تجربی هم میشه اقدام کرد و نیازی نیست حتما لیسانس داشته باشیم با این اوصاف من باید انصراف بدم چون اگه لیسانسم رو بگیرم هزینه آزادسازی هم اضافه میشه و کارم طولانی تر و سخت تر میشه درسته؟ ولی اوضاع استیبل نیست و میترسم ریسک کنم
.gif)
بعلاوه تو خانواده امون این موضوع خیلی باب میلشون نیست میگن تحت هر شرایطی اینجا بهشته.... ) بنظرتون چکار کنم و میشه اگه موسسه یا هر اطلاعاتی که دارید در اختیارم قرار بدید لطفا������
میدونم ممکنه بچه های اینجا خیلی اطلاعاتشون کافی نباشه ولی همه جا قطعه و فعلا جایی رو نداشتم برای کسب اطلاعات بیشتر ������������