سلام دوستان
این سوال خیلی جامعه پس لطفا هر نظر کمک کننده ای دارید یا تجربه شخصیتون از پیشرفت توی این مبحث رو بنویسید
تمرین زیاد جواب میده اما تمرین تا کی؟ ایا قایده خاصی هست که میشه توی همه سوالات محلول شیمی و استوک سخت تر پیدا کرد؟
سلام دوستان
این سوال خیلی جامعه پس لطفا هر نظر کمک کننده ای دارید یا تجربه شخصیتون از پیشرفت توی این مبحث رو بنویسید
تمرین زیاد جواب میده اما تمرین تا کی؟ ایا قایده خاصی هست که میشه توی همه سوالات محلول شیمی و استوک سخت تر پیدا کرد؟
ببین کلا سوالات محاسباتی همیشه تو کنکور باید اولویت اخرت باشه ولی خب اگر میخوای توشون قوی بشی برو مثلا از یه مبحث خاص تو آزمونای آزمایشی حل کن
یا موج آزمون و فصل آزمون و اینام خوبه
یا ایکیو جامع هم واسه مسائل خیلی خوبن
من محلول زیاد اوکی نیستم اما تو بقیه محاسباتیاش خوبم؛ تجربمم اینه که سه سال تمام استوکیومتری تمرین کردم![]()
اما ی نکته مهم ک داره اینکه مسائل شیمی هزارتا روش دارن نباید همه رو انتخاب کنین اگه نظر منو بخواین بهتره از همون استوکیومتری و روشهای معمول کتاب درسی استفاده کنین و سرعتتونو تو محاسباتش بالا ببرید مگر اینکه ببینید ی تیپ سوال خیلی تکرار میشه تو کنکور و با روشای معلما جواب میده وگرنه این روشا فقط گیجکنندن
در کنار اینا نوشتن سوال و جواب بیشتر میتونه کمک کننده باشه
تمرین زیاد
تمرین تا وقتی که موقع تست سرعتی حل کردن، سرعت حل کردن یه تست روتین (نه از اون سختای محاسباتیااا، یه تست متوسط) محلول رسیده باشه به نزدیک یه دقیقه.تمرین زیاد جواب میده اما تمرین تا کی؟
وقتی به این حد رسیدی هر هفته مثلا 10 تا تست ازش سرعتی حل کن که میانبر های ذهنی که خودت توشون یاد میگیری رو فراموش نکنی و همیشه سرعتت بالا بمونه
.
میانبر های ذهنی چیه؟ یعنی یه سری قلق که وقتی توی یه مبحث مسلط میشی توی ذهنت ساخته میشن. مثلا جرم مولی MgSO4 میشه 120 رو انقدر تست زدم حفظم، نیاز نیست دوباره حسابش کنم. وقتی زیاد تست میزنی یه سری چیزارو حفظ میشی. یا اینکه مولاریته در حجم میشه مول، نیازی نیست دوباره بهش فکر کنم موقع استوکیومتری.
I do whatever it takes
Cuz I love how it feels when I break the chains
ویرایش توسط MohAmMad-H7 : 10 فروردین 1405 در ساعت 00:25
know the difference between being patient
⭐🌱and wasting your time
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)