آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

به نظرتون کدوم ازین دوتا راه مناسب تره؟

سلام دوستان، حقیقتش من پایه دهمی هستم و تا الان میشه گفت تقریبا هیچی نخوندم. و تقریبا صفر صفرم. میحوام از الان جدی شروع کنم به درس خوندن و دوتا برنامه دارم، نمیدونم کدومشون بهتره میشه راهنمایی کنید؟
      برنامه ۱: راستش من تا الان چیزی نخوندم و آزمونی هم ندادم. برنامه اول اینه که بیام از همین الان از اول ب بسم الله شروع کنم ویدیو ببینم کتابای درسی رو هم بخونم و واسه هر کدوم دو سه تا منبع به اضافه آزمون های مختلف بزنم و همینطوری ادامه بدم تا تموم شه حالا میخواد آخر تابستون شد وسط تابستون شد مهم نیست، بعدش حدودا یه یه ماهیم بیام دهم رو جمع بندی و مرور کنم و اگه وقت شد یکمم پیشخوانی یازدهم کنم و اگه نشدم که هیچی از همون اول مهر، و آزمون دادن رو هم از اول مهر یازدهم شروع کنم (چون که من از الان با این روش مستقل از برنامه آزمون خاصی پیش میرم و فقط میخونم تا تموم شه و آزمونارم توی خونه میزنم واسه همین تابستون دهم به یازدهم نمیتونم آزمون بدم چون مثلا فرض کن بودجه آزمون فصل ۲ عه من فصل ۵ ام) اولین آزمونش که جامع دروس دهم هست منم که دهمو در طول تابستون خوندم و بیام اون آزمون رو بدم ببینم دروس دهم در چه حدم دیگه یازدهم رو هم در طول سال یازدهم با بودجه آزمونا پیش ببرم.
      برنامه ۲: آزمون های تابستون از مرداد ماه شروع میشن من بیام از الان تا مرداد ماه که حدودا ۴ ماه میشه دروس دهم رو ویدیو ببینم کتابا رو بخونم ولی فقط یه منبع بزنم و تعداد محدودی آزمون و سعی کنم هرطور شده تا اول مرداد دهمو تموم کنم، بعدش ا اول مرداد آزمونا از اول دهم شروع میشن منم بیام طبق بودجه آزمون پیش برم دهم رو از اول یخونم که ایندفعه بیشتر جنبه مرور داره و یه مروری هم میشه چون ویدیو هارو قبلا دیدم کتابارم قبلا یه دور خوندم میام مرور میکنم و ایندفعه منبع دوم و سوم و آزمون سعی میکنم بیشتر بزنم و اگه هم وقت شد یازدهمم سعی میکنم پیشخوانی کنم و همینطوری با آزمونا میرم جلو تا اول مهر دیگه اول مهرم آزمون جامع دهم رو میدم و یازدهمم در طول سال با بودجه میرم جلو. این دوتا برنامه به ذهنم رسیده اولش برنامم برنامه ۱ بود بعدش برنامه ۲ به ذهنم رسید حالا نمیدونم کدوم بهتره لطفا نظرتون رو بگید و اگه خودتون برنامه بهتر و مناسب تری بلدین خوشحال میشم بگین و اینکه به نظر شما برای مسلط شدن روی دروس تخصصی دهم (تجربی) مثلا در حد اینکه توی آزمونا بالای ۸۰ ۹۰ بزنی توی چندماه میتونی کلشونو بخونی و کلا ببندیشون؟ میدونم واسه هرفرد متفاوته ولی تقریبی بگید.

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ـــ نمایش پست ها
      سلام دوستان، حقیقتش من پایه دهمی هستم و تا الان میشه گفت تقریبا هیچی نخوندم. و تقریبا صفر صفرم. میحوام از الان جدی شروع کنم به درس خوندن و دوتا برنامه دارم، نمیدونم کدومشون بهتره میشه راهنمایی کنید؟
      برنامه ۱: راستش من تا الان چیزی نخوندم و آزمونی هم ندادم. برنامه اول اینه که بیام از همین الان از اول ب بسم الله شروع کنم ویدیو ببینم کتابای درسی رو هم بخونم و واسه هر کدوم دو سه تا منبع به اضافه آزمون های مختلف بزنم و همینطوری ادامه بدم تا تموم شه حالا میخواد آخر تابستون شد وسط تابستون شد مهم نیست، بعدش حدودا یه یه ماهیم بیام دهم رو جمع بندی و مرور کنم و اگه وقت شد یکمم پیشخوانی یازدهم کنم و اگه نشدم که هیچی از همون اول مهر، و آزمون دادن رو هم از اول مهر یازدهم شروع کنم (چون که من از الان با این روش مستقل از برنامه آزمون خاصی پیش میرم و فقط میخونم تا تموم شه و آزمونارم توی خونه میزنم واسه همین تابستون دهم به یازدهم نمیتونم آزمون بدم چون مثلا فرض کن بودجه آزمون فصل ۲ عه من فصل ۵ ام) اولین آزمونش که جامع دروس دهم هست منم که دهمو در طول تابستون خوندم و بیام اون آزمون رو بدم ببینم دروس دهم در چه حدم دیگه یازدهم رو هم در طول سال یازدهم با بودجه آزمونا پیش ببرم.
      برنامه ۲: آزمون های تابستون از مرداد ماه شروع میشن من بیام از الان تا مرداد ماه که حدودا ۴ ماه میشه دروس دهم رو ویدیو ببینم کتابا رو بخونم ولی فقط یه منبع بزنم و تعداد محدودی آزمون و سعی کنم هرطور شده تا اول مرداد دهمو تموم کنم، بعدش ا اول مرداد آزمونا از اول دهم شروع میشن منم بیام طبق بودجه آزمون پیش برم دهم رو از اول یخونم که ایندفعه بیشتر جنبه مرور داره و یه مروری هم میشه چون ویدیو هارو قبلا دیدم کتابارم قبلا یه دور خوندم میام مرور میکنم و ایندفعه منبع دوم و سوم و آزمون سعی میکنم بیشتر بزنم و اگه هم وقت شد یازدهمم سعی میکنم پیشخوانی کنم و همینطوری با آزمونا میرم جلو تا اول مهر دیگه اول مهرم آزمون جامع دهم رو میدم و یازدهمم در طول سال با بودجه میرم جلو. این دوتا برنامه به ذهنم رسیده اولش برنامم برنامه ۱ بود بعدش برنامه ۲ به ذهنم رسید حالا نمیدونم کدوم بهتره لطفا نظرتون رو بگید و اگه خودتون برنامه بهتر و مناسب تری بلدین خوشحال میشم بگین و اینکه به نظر شما برای مسلط شدن روی دروس تخصصی دهم (تجربی) مثلا در حد اینکه توی آزمونا بالای ۸۰ ۹۰ بزنی توی چندماه میتونی کلشونو بخونی و کلا ببندیشون؟ میدونم واسه هرفرد متفاوته ولی تقریبی بگید.
      سلام بنظرم برنامه ۲ مناسب تره

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دومی مناسبتره

الان تا تابستون دهم رو با یه منبع کامل ببند
      تابستون به بعدم کلا با برنامه قلمچی برو
      سر خودتو شلوغ نکن منظم باش با برنامه بخون

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ـــ نمایش پست ها
      به نظرم برنامه دو چون از اول دو سه تا منبع بخوای کار کنی هم سختت میشه و هم بازدهی رو میاره پایین ...

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین به نظرم اگه می‌خوایی از الان شروع به خوندن کنی ، اولاً استرس اینو نداشته باش که میرسم یا نمی‌رسم چون تو هنوز دهمی و اگه هر سطحی هم داشته باشی با برنامه پیش بری و کم نیاری تا آخرش قطعا به هدفت میرسی . دوم اینکه بی سرو صدا درس بخون ،منظورم اینه که به همه نفهمون داری چیکار می‌کنی تا از حاشیه دور باشی . اینا تجربه یک شخصی من بود و دوست داشتم راهنماییت کنم
      ببین تو می‌خوایی از الان شروع کنی و هنوز سال دهمت تموم نشده ، و چند ماه دیگه هم امتحان نوبت دوم داری . به نظرم الان که مدرسه ها تعطیله تو قشنگ میتونی هرجور که می‌خوایی پیش بری ، یعنی علاوه بر دروس تخصصی که می‌خوایی برای کنکور ببندیشون میتونی واسه امتحان نوبت دوم هم وقت بزاری ،مثلا از صبح که بیدار شدی تا عصر میتونی تخصصی رو پیش ببری و شب هم دروس عمومی رو بخونی ، اگه این کارو انجام بدی بعدا واسه امتحان نوبت کارت آسونه و دغدشو نداری .
      اگه می‌خوایی واسه تخصصی ها ویدئو ببینی یه درسی مثل زیست در حین دیدن ویدئو نکات شکل و متن رو تو یه دفتر مشخص بنویس که تا کنکورت برات بمونه ، بعدش ه مبحثی که ویدئو دیدی سعی کن بعد ویدئو یه مرورش کنی که از ذهنت نره . بعدش هم اگه یه فصل زیست رو ویدئوش رو تموم کردی ، یه بار بیا روزنامه وار بخون کتاب رو ، و برای بار دوم سعی کن بیشتر به شکل ها توجه کنی و بعدش هم تست رو شروع کن . به نظر واسه دهم تک منبعی باشی اوکیه ، البته منبع درست رو بخونی . بعدش هم که یه فصل رو تموم کردی تست هاش رو هم بستی از خودت یه آزمون از همون مبحث بگیر مثل قلمچی یا ماز و....
      اگه با جدیت شروع کنی و هر پایه آیی هم داشته باشی دهم رو نهایتا تا دو یا دو و نیم ماه میتونی خیلی خوب ببندیش ، و بعد از اون هم یازدهم رو تو تابستون شروع کنی تخصصی ها رو ، و چون یازدهم امتحان نهایی داری از شهریور هم میتونی درس های عمومی رو اضافه کنی..

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      راه ۲ بهتره. برای هر درس تخصصی اول کلاس، بعد خوندن متن کتاب و حل تست های اون مبحث بدون زمان‌گرفتن (یکی درمیون تست بزن، یا اگه کتاب تستی که میزنی بقول خودش بعضی تست هارو رنگی کرده(مثلا خیلی سبز اینکارو میکنه)، اونایی که با رنگش گفته مهم ترن رو بزن.) بقیه تستاشو که نزدی رو نگهدار برای زماندار زدن توی آینده (مثلا سه چهار روز یا یه هفته بعدش). آروم آروم برو جلو. یه منبع برای شروع کافیه، صبر کن اول مسلط بشی بعدا وقتی یه منبع یا تقریبا یا کاملا تموم شد برو سراغ منبع جدید. (البته اگه یه مبحثی رو دیدی تستاشو زدی ولی هنوز مسلط نیستی (خیلی کم پیش میاد) براش از یه منبع دیگه هم تا حد تسلط حل کن.)
      توی آزمون هم سعی کن شرکت کنی، اینجا نمیتونم راهنمایی کنم چون اگه جاهایی که خوندی با جاهایی که قراره توی آزمون بیاد فرق داشته باشه اینکه چجوری برنامه ریزی کنی به خودت بستگی داره. احتمالا تا یکی دوماه بعد همش از برنامه اونا عقب باشی که اشکال نداره استرس نداشته باش.
      درمورد جمله آخر من اگه دهم بودم با همین کار هر درس‌رو مثلا تا نزدیک ۷۰ درصد مسلط میشدم که بنظرم از الان تا آخر تابستون دهم به ۱۱هم طول میکشید. یازدهم هم همینکارو میکردم و هر ماه سعی میکردم سریع بعضی جاهای دهم رو با تست مرور کنم که یادم نره و از بعد از نهایی یازدهم پایه رو جمعبندی میکردم. اینجا موقع جمع‌بندی دهم و یازدهم توی تابستون یازدهم به ۱۲هم میشه به درصد بالای ۷۰ هم فکر کرد و رفت برای رتبه خیلی عالی.
      موفق باشید
      Bro I don't need motivation

My fav friend is already inside me =)
      ویرایش توسط MohAmMad-H7 : 20 اسفند 1404 در ساعت 01:41

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      روش ۲ بهتره. هم کمتر خسته میشی هم الکی دور خودتو با منبع و کتاب شلوغ نمیکنی و اگه نرسی به خوندنشون اضطراب نمیگیری هم اینکه تو ۴ ۵ ماه میشه یه پایه رو در حدی خوب برسونی ک از مرداد به بعد آزمون بدی صرفا. ساعت مطالعه منطقی و پیوسته داشته باش از ویدئو و تشریحی و تست ترکیبی استفاده کن. بین عمومی اختصاصیت تعادل بذار. به نظر من به فکر پیشخوانی یازدهم نباش. اگر پیویته بری جلو و تا اخر تیر یه بار محکم تشریحی بخونی بعد آزمون سوم چهارم درصدت بالای ۷۰ میشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)