به نظرتون کدوم ازین دوتا راه مناسب تره؟
سلام دوستان، حقیقتش من پایه دهمی هستم و تا الان میشه گفت تقریبا هیچی نخوندم. و تقریبا صفر صفرم. میحوام از الان جدی شروع کنم به درس خوندن و دوتا برنامه دارم، نمیدونم کدومشون بهتره میشه راهنمایی کنید؟
برنامه ۱: راستش من تا الان چیزی نخوندم و آزمونی هم ندادم. برنامه اول اینه که بیام از همین الان از اول ب بسم الله شروع کنم ویدیو ببینم کتابای درسی رو هم بخونم و واسه هر کدوم دو سه تا منبع به اضافه آزمون های مختلف بزنم و همینطوری ادامه بدم تا تموم شه حالا میخواد آخر تابستون شد وسط تابستون شد مهم نیست، بعدش حدودا یه یه ماهیم بیام دهم رو جمع بندی و مرور کنم و اگه وقت شد یکمم پیشخوانی یازدهم کنم و اگه نشدم که هیچی از همون اول مهر، و آزمون دادن رو هم از اول مهر یازدهم شروع کنم (چون که من از الان با این روش مستقل از برنامه آزمون خاصی پیش میرم و فقط میخونم تا تموم شه و آزمونارم توی خونه میزنم واسه همین تابستون دهم به یازدهم نمیتونم آزمون بدم چون مثلا فرض کن بودجه آزمون فصل ۲ عه من فصل ۵ ام) اولین آزمونش که جامع دروس دهم هست منم که دهمو در طول تابستون خوندم و بیام اون آزمون رو بدم ببینم دروس دهم در چه حدم دیگه یازدهم رو هم در طول سال یازدهم با بودجه آزمونا پیش ببرم.
برنامه ۲: آزمون های تابستون از مرداد ماه شروع میشن من بیام از الان تا مرداد ماه که حدودا ۴ ماه میشه دروس دهم رو ویدیو ببینم کتابا رو بخونم ولی فقط یه منبع بزنم و تعداد محدودی آزمون و سعی کنم هرطور شده تا اول مرداد دهمو تموم کنم، بعدش ا اول مرداد آزمونا از اول دهم شروع میشن منم بیام طبق بودجه آزمون پیش برم دهم رو از اول یخونم که ایندفعه بیشتر جنبه مرور داره و یه مروری هم میشه چون ویدیو هارو قبلا دیدم کتابارم قبلا یه دور خوندم میام مرور میکنم و ایندفعه منبع دوم و سوم و آزمون سعی میکنم بیشتر بزنم و اگه هم وقت شد یازدهمم سعی میکنم پیشخوانی کنم و همینطوری با آزمونا میرم جلو تا اول مهر دیگه اول مهرم آزمون جامع دهم رو میدم و یازدهمم در طول سال با بودجه میرم جلو. این دوتا برنامه به ذهنم رسیده اولش برنامم برنامه ۱ بود بعدش برنامه ۲ به ذهنم رسید حالا نمیدونم کدوم بهتره لطفا نظرتون رو بگید و اگه خودتون برنامه بهتر و مناسب تری بلدین خوشحال میشم بگین و اینکه به نظر شما برای مسلط شدن روی دروس تخصصی دهم (تجربی) مثلا در حد اینکه توی آزمونا بالای ۸۰ ۹۰ بزنی توی چندماه میتونی کلشونو بخونی و کلا ببندیشون؟ میدونم واسه هرفرد متفاوته ولی تقریبی بگید.