X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات

م.برق به تجربی(نیازمند راهنمایی درباره شرایط کنکور و سربازی)

سلام وقتتون بخیر . دوتا سوال داشتم . من متولد سوم اردیبهشت هشتاد و یک هستم . سال 99 کنکور ریاضی شرکت کردم ، نتیجه خوب نبود ، موندم پشت کنکور ، یه خورده درس خوندم سال 1400 برق روزانه تبریز قبول شدم . الان ترم 9 هستم و از واحدام مونده منم حوصله پاس کردنشو ندارم برام عذابه این رشته چون همش ریاضیات محضه و اصلا اون چیزی نیست که برا من باشه . سر کار هم زیاد رفتم ، دیدم بدرد نمیخوره . این تصمیم که کنکور مجدد تجربی بدم از همون روز کنکور 1400 باهام بود ولی جرئت نداشتم برم سمتش بنا به دلایلی ، ولی میدونستم زیستم خوبه چون دوره اول سمپاد بودم زیست رو همیشه 20 میگرفتم ، ریاضی رو 8 :/ ، نتیجه ی لجبازیام شد این . الان یه مدته شروع کردم برا کنکور 405 تجربی میخونم . دیپلمم ریاضیه و سال 99 گرفتم. دو تا سوال پیش میاد برام . یکی اینکه شرایط سربازی و خدمت و اینا چجور میشه اگر انصراف بدم اسفند ماه؟ . یه نفر بهم گفت انصراف نده ، هر وقت رتبه ها اومد مطمئن شدی انصراف بده ، بعد با دانشگاه جدید صحبت میکنم و گواهی پزشکی برا جراحی و اینا جور میکنم و ورودی بهمن برم دانشگاه . راهی هست اگر خواستم خدایی نکرده تو کنکور 406 شرکت کنم مجبور نباشم برم سربازی و خدمت؟ . سوال دوم اینکه الان من برا ترمیم معدل دقیقا باید چیکار کنم؟ باید یازدهم و دوازدهم هر 16 تا درس رو شرکت کنم؟ معدل نهایی دوازدهمم تو ریاضی اون موقع نزدیک 19.85 بود ولی یازدهم چون از طرف مدرسه بود سخت میشد معدلم نزدیک 18 اینا شد .

هر چه در خیال بگنجد واقع است.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز. راستش رو بخوای من خودم دقیقا مطمئن نیستم ولی فکر میکنم که اگر قصد دارین که در کنکور ۴۰۵ شرکت کنید باید حتما تا قبل از پایان ثبت نام کنکور ۴۰۵ انصراف قطعی بدین (اینو توی دفترچه راهنمای انتخاب رشته خوندم) و اینجوری نمیشه که تا زمان اعلام نتایج انتخاب رشته صبر کنید و اون موقع بخواین انصراف بدین. البته باز هم تکرار میکنم که از این مورد مطمئن نیستم و باید بیشتر پرس و جو کنید.
      در مورد امتحان نهایی هم شما باید برین برای ایجاد سابقه تحصیلی و فقط درس زیست رو باید امتحان بدین و سایر دروس براتون تطبیق داده میشه. اما چون تاثیر معدل ۶۰ درصد شده و قطعی شده اگر بخواین که تراز خوبی از نمرات امتحان نهایی بگیرید باید ترمیم معدل کنید و درسا رو دوباره امتحان بدین چون سال های گذشته امتحان دادین تراز کمتری بهتون میده.
      راستی باید به حداکثر ترمی که میتونید توی مقطع کارشناسی بمونید هم توجه داشته باشید.
      یه نکته دیگه اگر مدرک لیسانستون رو بگیرین دیگه به هیچ وجه نمیتونید برین دانشگاه مگر اینکه پایان خدمت داشته باشید.

3. Top | #3
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayan.Sh نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر . دوتا سوال داشتم . من متولد سوم اردیبهشت هشتاد و یک هستم . سال 99 کنکور ریاضی شرکت کردم ، نتیجه خوب نبود ، موندم پشت کنکور ، یه خورده درس خوندم سال 1400 برق روزانه تبریز قبول شدم . الان ترم 9 هستم و از واحدام مونده منم حوصله پاس کردنشو ندارم برام عذابه این رشته چون همش ریاضیات محضه و اصلا اون چیزی نیست که برا من باشه . سر کار هم زیاد رفتم ، دیدم بدرد نمیخوره . این تصمیم که کنکور مجدد تجربی بدم از همون روز کنکور 1400 باهام بود ولی جرئت نداشتم برم سمتش بنا به دلایلی ، ولی میدونستم زیستم خوبه چون دوره اول سمپاد بودم زیست رو همیشه 20 میگرفتم ، ریاضی رو 8 :/ ، نتیجه ی لجبازیام شد این . الان یه مدته شروع کردم برا کنکور 405 تجربی میخونم . دیپلمم ریاضیه و سال 99 گرفتم. دو تا سوال پیش میاد برام . یکی اینکه شرایط سربازی و خدمت و اینا چجور میشه اگر انصراف بدم اسفند ماه؟ . یه نفر بهم گفت انصراف نده ، هر وقت رتبه ها اومد مطمئن شدی انصراف بده ، بعد با دانشگاه جدید صحبت میکنم و گواهی پزشکی برا جراحی و اینا جور میکنم و ورودی بهمن برم دانشگاه . راهی هست اگر خواستم خدایی نکرده تو کنکور 406 شرکت کنم مجبور نباشم برم سربازی و خدمت؟ . سوال دوم اینکه الان من برا ترمیم معدل دقیقا باید چیکار کنم؟ باید یازدهم و دوازدهم هر 16 تا درس رو شرکت کنم؟ معدل نهایی دوازدهمم تو ریاضی اون موقع نزدیک 19.85 بود ولی یازدهم چون از طرف مدرسه بود سخت میشد معدلم نزدیک 18 اینا شد .

باید الان انصراف بدین و بعدش یک سال مهلت دارین مجددا رشته جدید بخونین.
      اون سوابق شما در رشته ریاضی حتی اگه معدل 20 هم باشه ترازش باعث میشه پرستاری هم نتونین قبول بشین.
      همه امتحانات رو باید شرکت کنین.

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

4. Top | #4
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      در رابطه با انصراف باید قبل از ثبت نام کنکور ۴۰۵ که اسفند هست انصراف بدین و تو تایم ثبت نام کنکور دانشجو نباشین.
      شما باید برای درسای غیرمشترک ایجاد سابقه تحصیلی کنین و دروس مشترکو ترمیم کنید چون نمرات اون سال ها تراز بشدت پایینی میده
      فک کنم کلا اگه بتونید برای دیپلم‌مجدد اقدام کنید بهتر باشه.
      الان دروس دوازدهم (تاثیر قطعی ۴۳ درصد) شامل :زیست شیمی فیزیک ریاضی ادبیات دینی عربی زبان سلامت و درس هویت
      دروس یازدهم (با تاثیر قطعی ۱۷ درصد)زیست شیمی فیزیک ریاضی ادبیات دینی نهایی هستن تا جایی که اطلاع داشتم.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با عرض پوش از استارتر منم سوالمو اینجا میگم بچه ها منم دانشجوی پیام نورم باید قبل ثبتنام کنکور انصراف یا موقع اعلام نتایج انصراف بدم؟
      ویرایش توسط Murphy : 28 دی 1404 در ساعت 10:18

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [FONT="Verdana"با عرض پوزش از استارتر بچه ها منم دانشجوی پیام نورم قبل از ثبتتنام کنکور باید انصراف بدم یا موقع اعلام
      ویرایش توسط Murphy : 28 دی 1404 در ساعت 12:02

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ایشون تا آخر شهریور ۱۴۰۵ معافیت تحصیلی دارن چرا الان باید برن انصراف بدن ؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میشه منبع حرفتونو بگید؟
      چه ربطی داره موقع کنکور دانشجو باشی یا نباشی؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم مثل خودتم الان تا آخر شهریور ۱۴۰۵ معافیت داریم
      چرا باید قبل ثبت نام کنکور انصراف بدیم؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امید۲۰۰۵ نمایش پست ها
      [FONT="Verdana"با عرض پوزش از استارتر بچه ها منم دانشجوی پیام نورم قبل از ثبتتنام کنکور باید انصراف بدم یا موقع اعلام
      من از یه نفر شنیدم که اگر دانشجو پیام نور باشی میشه بعد از قبولی انصراف بدی ولی برای روزانه نمیشه. حالا خودتون بیشتر پرس و جو کنید تا مطمئن بشین.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط F._Sh نمایش پست ها
      میشه منبع حرفتونو بگید؟
      چه ربطی داره موقع کنکور دانشجو باشی یا نباشی؟
      نام: Screenshot_2026-01-07-21-12-36-563_com.android.chrome.jpg نمایش: 131 اندازه: 121.4 کیلو بایت
      بیا عزیزم اینم منبع. متن اولین دایره سبز رو بخون.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayan.Sh نمایش پست ها

اولا صرف اینکه زیست رو 20 شدی دلیلی نمیشه تجربی واست مناسب باشه . و دلیلی نمیشه زیست رو بتونی هضمش کنی . من شخصا زیست اول دبیرستان همه 20 بودم ولی زیست 11 و 12 و 10 اصلا عجیب چیزیه . پس فکر نکن کار اسونی در پیش داریو اکیه .
      دوما رقابت تجربی رو در نظر بگیر و گودزیلاهایی که در این راه هستن و عین بولدوزر دارن درس میخونن .
      سوما شما دانشجو دوره روزانه هستین باید در بهمن ماه انصراف بدین قبل از ثبت نام کنکور . بعد انصراف یکسال بهتون حق تعیین تکلیف میدن . پس اگر سال 405 نمیتونید قبول بشید انصراف ندید . من جای شما بودم لیسانس رو به هر طریقی شده میگرفتم مدرکش رو و بعد به فکر کنکور تجربی می افتادم . بالاخره چند سال وقت گذاشتین پای این رشته حیفه ول کنین . سربازی هم باید از حق تعیین تکلیف یکساله تون استفاده کنید . و هیچ راهی ندارید و یا باید برید سربازی برگردید و بعدش کنکور تجربی بدید .
      ابر بارنده به دریا میگفت :
      گر نبارم تو کجا دریایی
      در دلش خنده کنان دریا گفت:
      ابر بارنده تو هم از مایی

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خلاصه کلام اگر مطمئن هستید که امسال قبول میشین تا قبل از ثبت نام کنکور باید انصراف بدید. (فکر کنم باید جریمه انصراف هم بدین) اگر لیسانستون رو بگیرید دیگه حتی اگر رتبه ۱ تجربی هم بشین نمیتونین دانشگاه ثبت نام کنید چون نظام وظیفه براتون معافیت صادر نمیکنه.
      ولی به نظر من ریسک نکنید چون اگر از الان شروع کرده باشین شانس قبولیتون خیلی زیاد نیست.

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      بهتره صبر کنین تا دفترچه میاد
      چن سال وسطا گفتن بدون انصراف میشه کنکور داد که شامل من هم حتی شد
      بعید نیس بازم اعلام کنن (با توجه به شرایط اخیر کشور)
      ولی خب اگه رتبه ی درست حسابی میخواین از الان تا دفترچه میاد خوب بخونین که متضرر نشین و بهترین تصمیم رو بگیرین
      ویرایش توسط Dr Goodratmand : 29 دی 1404 در ساعت 11:51

15. Top | #15
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _TheOne_ نمایش پست ها
      اولا صرف اینکه زیست رو 20 شدی دلیلی نمیشه تجربی واست مناسب باشه . و دلیلی نمیشه زیست رو بتونی هضمش کنی . من شخصا زیست اول دبیرستان همه 20 بودم ولی زیست 11 و 12 و 10 اصلا عجیب چیزیه . پس فکر نکن کار اسونی در پیش داریو اکیه .
      دوما رقابت تجربی رو در نظر بگیر و گودزیلاهایی که در این راه هستن و عین بولدوزر دارن درس میخونن .
      سوما شما دانشجو دوره روزانه هستین باید در بهمن ماه انصراف بدین قبل از ثبت نام کنکور . بعد انصراف یکسال بهتون حق تعیین تکلیف میدن . پس اگر سال 405 نمیتونید قبول بشید انصراف ندید . من جای شما بودم لیسانس رو به هر طریقی شده میگرفتم مدرکش رو و بعد به فکر کنکور تجربی می افتادم . بالاخره چند سال وقت گذاشتین پای این رشته حیفه ول کنین . سربازی هم باید از حق تعیین تکلیف یکساله تون استفاده کنید . و هیچ راهی ندارید و یا باید برید سربازی برگردید و بعدش کنکور تجربی بدید .
      این کاملا درسته.
      ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ۰۰۱

من خودم دوستام ارشد و دکترا شیمی هستن دارن کنکور تجربی میدن مشاورم خودش چندتا لیسانس داره و مولف شیمی گزینه دو بوده الانم طراح زیست قلمچی و زیستازه اونم کنکور میده. کلی کارشناس و استاد دانشگاه هستن و مدارک دکتری دارن اونام کنکور تجربی میدن به عشق پزشکی. کلی دبیر زیست و شیمی داریم که کنکور میدن. شما فرض کن با اینا قراره رقابت کنی نه سیاهی لشکرهای مدارس دولتی که زیستو به زور پاس میکنن.. رقابت هم خیلی فشردست. زیست هم علاوه بر اینکه یاد گرفتی باید چند برابر یادگیریت وقت بذاری برای تست زنی و تسلط به متن گزینه ها.

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)