من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
همین تازگیا یه فیلم داخل یوتیوب دیدم که یه دانشجو که ارشد شیمی از بهشتی داشت بعد از فارغ التحصیلی کنکور تجربی شرکت کرده بود و دندانپزشکی قبول شده بود اما حین مراحل ثبت نام هر کاری کرده بود نتونسته بود معافیت تحصیلی بگیره به خاطر اینکه نظام وظیفه گفته بود فقط درصورتی معافیت تحصیلی میده که مقطع بالاتر بخونی و متاسفانه طبق قانون اونا دکتری های علوم پزشکی مقطع بالاتر حساب نمیشن و به این خاطر مجبور شد که بره خدمت و پایان خدمت بگیره. اون شخص بعد از پایان خدمت دوباره کنکور داد و الان دانشجو دندانپزشکی بهشتیه. الان که وضع اینترنت خرابه وگرنه لینکش رو میفرستادم.
داداش اون یه مشکل دیگه داشته، یا سنواتش رد شده یا قبلا انصراف داده بوده و دوباره ارشد انصراف داده ، اگه ارشد رو در حداکثر ۳ سال دفاع کنه و فارغ التحصیل بشه، فرصت یکساله هم برای فرستادن دفترچه سربازی و یا گرفتن معاقیت سربازی دانشجویی داره، میتونه یه بار دیگه ارشد بخونه یا بره پی اچ دی و یا کنکور بده و پزشکی و دندون و دارو بخونه
قانون معافیت دو بار در مقطع، دو سه ساله اومده، ایشالا نت وصل شد همینجا میفرستم
ول کن عزیزم مشخصه این دوستمون داره عمدا اطلاعات اشتباه میده. تو همین فروم ده ها تاپیک در همین مورد هست و طی این سال ها حداقل ۱۰۰ نفر این راه رو طی کردن و دیدن نمیشه بعد از اتمام کارشناسی هیچی جز ارشد خوند. تنها استثناعاتش رشته های دکترای تخصصی پیوسته هستن که در دو رشته فیزیک نظری و ریاضی کاربردی دوتا رشته دکتری تخصص وجود دارن [ارشد و دکتری باهم]
من خودمم بعد کارشناسیم به هزار راه زدم که پزشکی بخونم نشد. مجبور شدم معافیت بگیرم.
خیلی بعیده کسی در مورد کنکور و نظام وظیفه تحقیق کنه و اینو ندونه. این دوستمون دارن عمدا اطلاعات گمراه کننده مینویسن
ولی اون. . .
بله خودم هم حس میکنم در این مورد شما درست میگید. اما الان مسئله من چیز دیگه ایه. من الان دوتا چالش دارم. چالش اول: آیا هنگام ثبت نام دانشگاه علوم پزشکی اونا اگه بفمهن که من تعهد خدمت دارم اجازه میدن ثبت نام کنم یا نه چرا که توی دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ گفته که متعهدین خاص اجازه انتخاب رشته های علوم پزشکی رو ندارن.
چالش دوم: به فرض اگر دانشگاه علوم پزشکی مشکلی با تعهد خدمت نداشته باشه آیا خود آموزش و پرورش به من این اجازه رو میده که من برم پزشکی بخونم؟
چیزی که بیشتر باعث سردرگمیم شده و یه تناقض توی ذهنم به وجود اورده اینه که چند نفر رو توی اینستاگرام دیدم که معلم هستن و الان هم دانشجو پزشکی هستن. حالا نمیدونم آیا مثلا تا چند سال پیش این قانون متفاوت بوده یا نه.
شما یا باید پایان خدمت بگیری یا تعهدی که داری رو طی کنی. این از نظر نظام وظیفه
از نظر خود آموزش پرورش هم کاملا بستگی به مسئولینی داره که قراره تصمیم بگیرن. یکی آشنا نداره اجازه نمیدن ولی یکی آشنا داره و تونسته راحت از زیر تعهد در بره.
خود پزشکیشم همینطوره خیلیا روی کاغذ محل خدمتشون مناطق محرومه ولی در عمل دارن تو شهر خودشون مطب خصوصی کار میکنن.
قاعده و مقررات رو ملاک قرار بدین هیچ راهی برای شما نیست.
ولی اون. . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)