X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 42 از 42
    1. Top | #31
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط JEY نمایش پست ها
      دوست عزیز اطلاعاتت اشتباهه
      اولا که الان در هر مقطع میشه ۲ بار معافیت تحصیلی گرفت
      دوما با لیسانسش در فرصت یک ساله میتونه کنکور شرکت کنه و اگه پزشکی دندون دارو یا حتی فیزیوتراپی که لیسانس هست قبول بشه براش معافیت جدید صادر میشه
      اما اگه ارشد گرفته باشه فقط میتونه مقطع بالاتر یا هم سطح قیول بشه، مقطع بالاتر میشه دکترا تخصصی یا همون پی اچ دی، هم سطح هم طبق قانون نظام وظیفه مقطع ارشد معادل دکترای حرفه‌ای هست، فلذا قبلا نمیشد کنکور بدن ولی الان همونطور که نوشتم میتونی دو بار معافیت در یک مقطع بگیری، سرچ هم کنی یا بری نظام وظیفه شهر بپرسی
      یا خدااااا اینا رو کی به شماها گفته. این حرفا واسه نابود کردن آینده یه نفر کفایت میکنه

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

2. Top | #32
      JEY
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dara.pk نمایش پست ها
      یا خدااااا اینا رو کی به شماها گفته. این حرفا واسه نابود کردن آینده یه نفر کفایت میکنه
      من نمیدونم چه منفعتی در اینه که اطلاعات اشتباه بدی ولی مقاومتت ستودنیه :/
      همونطور که گفتم میتونی بری نظام وظیفه شهرت و بپرسی و غیر از این نمیبینی، اینتزنت هم وصل بشه سرچ کنی همینا احتمالا دستگیرت میشه
      شما فقط یه چیزی شنیدی، ما وسط این پروسه‌ایم

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza fff نمایش پست ها
      شما از کجا مطمعن شدید بعد لیسانس نمیشه پزشکی خوند قبل سربازی؟؟؟؟لطفا منبعتونو بزاریدش اینجا
      همین تازگیا یه فیلم داخل یوتیوب دیدم که یه دانشجو که ارشد شیمی از بهشتی داشت بعد از فارغ التحصیلی کنکور تجربی شرکت کرده بود و دندانپزشکی قبول شده بود اما حین مراحل ثبت نام هر کاری کرده بود نتونسته بود معافیت تحصیلی بگیره به خاطر اینکه نظام وظیفه گفته بود فقط درصورتی معافیت تحصیلی میده که مقطع بالاتر بخونی و متاسفانه طبق قانون اونا دکتری های علوم پزشکی مقطع بالاتر حساب نمیشن و به این خاطر مجبور شد که بره خدمت و پایان خدمت بگیره. اون شخص بعد از پایان خدمت دوباره کنکور داد و الان دانشجو دندانپزشکی بهشتیه. الان که وضع اینترنت خرابه وگرنه لینکش رو میفرستادم.

4. Top | #34
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kamran7 نمایش پست ها
      همین تازگیا یه فیلم داخل یوتیوب دیدم که یه دانشجو که ارشد شیمی از بهشتی داشت بعد از فارغ التحصیلی کنکور تجربی شرکت کرده بود و دندانپزشکی قبول شده بود اما حین مراحل ثبت نام هر کاری کرده بود نتونسته بود معافیت تحصیلی بگیره به خاطر اینکه نظام وظیفه گفته بود فقط درصورتی معافیت تحصیلی میده که مقطع بالاتر بخونی و متاسفانه طبق قانون اونا دکتری های علوم پزشکی مقطع بالاتر حساب نمیشن و به این خاطر مجبور شد که بره خدمت و پایان خدمت بگیره. اون شخص بعد از پایان خدمت دوباره کنکور داد و الان دانشجو دندانپزشکی بهشتیه. الان که وضع اینترنت خرابه وگرنه لینکش رو میفرستادم.
      داداش ایشون ارشد بودن ...درست بوده جریانش
      مدرک لیسانس میتونه دکتری پیوسته بخونه
      شما به ۰۹۶۴۸۰ زنگ بزن با کارشناساش صحبت کن

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza fff نمایش پست ها
      داداش ایشون ارشد بودن ...درست بوده جریانش
      مدرک لیسانس میتونه دکتری پیوسته بخونه
      شما به ۰۹۶۴۸۰ زنگ بزن با کارشناساش صحبت کن
      نه ارشد نداشت فقط لیسانس خونده بود. اتفاقا چند روز پیش زنگ زدم میگفت برای ارتباط با اپراتور باید کد بگین منم نمیدونستم که چه کدی باید بزنم.

6. Top | #36
      JEY
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش اون یه مشکل دیگه داشته، یا سنواتش رد شده یا قبلا انصراف داده بوده و دوباره ارشد انصراف داده ، اگه ارشد رو در حداکثر ۳ سال دفاع کنه و فارغ التحصیل بشه، فرصت یکساله هم برای فرستادن دفترچه سربازی و یا گرفتن معاقیت سربازی دانشجویی داره، میتونه یه بار دیگه ارشد بخونه یا بره پی اچ دی و یا کنکور بده و پزشکی و دندون و دارو بخونه
      قانون معافیت دو بار در مقطع، دو سه ساله اومده، ایشالا نت وصل شد همینجا میفرستم

7. Top | #37
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نه ارشد نداشت فقط لیسانس خونده بود. اتفاقا چند روز پیش زنگ زدم میگفت برای ارتباط با اپراتور باید کد بگین منم نمیدونستم که چه کدی باید بزنم.
      ول کن عزیزم مشخصه این دوستمون داره عمدا اطلاعات اشتباه میده. تو همین فروم ده ها تاپیک در همین مورد هست و طی این سال ها حداقل ۱۰۰ نفر این راه رو طی کردن و دیدن نمیشه بعد از اتمام کارشناسی هیچی جز ارشد خوند. تنها استثناعاتش رشته های دکترای تخصصی پیوسته هستن که در دو رشته فیزیک نظری و ریاضی کاربردی دوتا رشته دکتری تخصص وجود دارن [ارشد و دکتری باهم]
      من خودمم بعد کارشناسیم به هزار راه زدم که پزشکی بخونم نشد. مجبور شدم معافیت بگیرم.
      خیلی بعیده کسی در مورد کنکور و نظام وظیفه تحقیق کنه و اینو ندونه. این دوستمون دارن عمدا اطلاعات گمراه کننده مینویسن

ولی اون. . .

8. Top | #38
      JEY
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من که وقتی نت وصل شد اطلاعات رو با لینک میذارم اینجا
      اونموقع روسیاهیش ببینیم برای کی میمونه

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ول کن عزیزم مشخصه این دوستمون داره عمدا اطلاعات اشتباه میده. تو همین فروم ده ها تاپیک در همین مورد هست و طی این سال ها حداقل ۱۰۰ نفر این راه رو طی کردن و دیدن نمیشه بعد از اتمام کارشناسی هیچی جز ارشد خوند. تنها استثناعاتش رشته های دکترای تخصصی پیوسته هستن که در دو رشته فیزیک نظری و ریاضی کاربردی دوتا رشته دکتری تخصص وجود دارن [ارشد و دکتری باهم]
      من خودمم بعد کارشناسیم به هزار راه زدم که پزشکی بخونم نشد. مجبور شدم معافیت بگیرم.
      خیلی بعیده کسی در مورد کنکور و نظام وظیفه تحقیق کنه و اینو ندونه. این دوستمون دارن عمدا اطلاعات گمراه کننده مینویسن
      بله خودم هم حس میکنم در این مورد شما درست میگید. اما الان مسئله من چیز دیگه ایه. من الان دوتا چالش دارم. چالش اول: آیا هنگام ثبت نام دانشگاه علوم پزشکی اونا اگه بفمهن که من تعهد خدمت دارم اجازه میدن ثبت نام کنم یا نه چرا که توی دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ گفته که متعهدین خاص اجازه انتخاب رشته های علوم پزشکی رو ندارن.
      چالش دوم: به فرض اگر دانشگاه علوم پزشکی مشکلی با تعهد خدمت نداشته باشه آیا خود آموزش و پرورش به من این اجازه رو میده که من برم پزشکی بخونم؟
      چیزی که بیشتر باعث سردرگمیم شده و یه تناقض توی ذهنم به وجود اورده اینه که چند نفر رو توی اینستاگرام دیدم که معلم هستن و الان هم دانشجو پزشکی هستن. حالا نمیدونم آیا مثلا تا چند سال پیش این قانون متفاوت بوده یا نه.

10. Top | #40
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      بله خودم هم حس میکنم در این مورد شما درست میگید. اما الان مسئله من چیز دیگه ایه. من الان دوتا چالش دارم. چالش اول: آیا هنگام ثبت نام دانشگاه علوم پزشکی اونا اگه بفمهن که من تعهد خدمت دارم اجازه میدن ثبت نام کنم یا نه چرا که توی دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ گفته که متعهدین خاص اجازه انتخاب رشته های علوم پزشکی رو ندارن.
      چالش دوم: به فرض اگر دانشگاه علوم پزشکی مشکلی با تعهد خدمت نداشته باشه آیا خود آموزش و پرورش به من این اجازه رو میده که من برم پزشکی بخونم؟
      چیزی که بیشتر باعث سردرگمیم شده و یه تناقض توی ذهنم به وجود اورده اینه که چند نفر رو توی اینستاگرام دیدم که معلم هستن و الان هم دانشجو پزشکی هستن. حالا نمیدونم آیا مثلا تا چند سال پیش این قانون متفاوت بوده یا نه.
      شما یا باید پایان خدمت بگیری یا تعهدی که داری رو طی کنی. این از نظر نظام وظیفه
      از نظر خود آموزش پرورش هم کاملا بستگی به مسئولینی داره که قراره تصمیم بگیرن. یکی آشنا نداره اجازه نمیدن ولی یکی آشنا داره و تونسته راحت از زیر تعهد در بره.
      خود پزشکیشم همینطوره خیلیا روی کاغذ محل خدمتشون مناطق محرومه ولی در عمل دارن تو شهر خودشون مطب خصوصی کار میکنن.
      قاعده و مقررات رو ملاک قرار بدین هیچ راهی برای شما نیست.

ولی اون. . .

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما یا باید پایان خدمت بگیری یا تعهدی که داری رو طی کنی. این از نظر نظام وظیفه
      از نظر خود آموزش پرورش هم کاملا بستگی به مسئولینی داره که قراره تصمیم بگیرن. یکی آشنا نداره اجازه نمیدن ولی یکی آشنا داره و تونسته راحت از زیر تعهد در بره.
      خود پزشکیشم همینطوره خیلیا روی کاغذ محل خدمتشون مناطق محرومه ولی در عمل دارن تو شهر خودشون مطب خصوصی کار میکنن.
      قاعده و مقررات رو ملاک قرار بدین هیچ راهی برای شما نیست.
      آره با این حرفتون کاملا موافقم. چون اگر آشنا داشته باشی میشه خیلی از قوانین رو دور زد.
      خیلی راهنمایی کردین دستتون درد نکنه.

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بشین معلمیتو بخون بعدشم معلم شو اسنپم کار کن از پزشک عمومی بیشتر در میاری

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن