X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 42
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

از معلمی به پزشکی

سلام به همه دوستان انجمن
      بنده دانشجو معلم ترم ۷ رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان هستم و از مهر ۱۴۰۵ رسما به عنوان معلم وارد مدارسه میشم. من دیپلم ریاضی دارم و اصل مدرک هم پیش خودمه و به دانشگاه تحویل ندادم. بنا به دلایلی قصد دارم که کنکور تجربی شرکت کنم و هدفم هم دندانپزشکیه.
      همونطور که میدونید من ۸ سال تعهد خدمت دارم. با این وجود اولین سوالم اینه که:
      آیا اصلا امکان این که من بخوام وارد این مسیر بشم وجود داره یا نه؟ (منظورم اینه که اصلا من به خاطر تعهدی که دارم اجازه ثبت نام در کنکور رو دارم یا نه؟ یا اینکه میتونم برای رشته تجربی سابقه تحصیلی ایجاد کنم یا دیپلم مجدد تجربی بگیرم؟ و در آخرین مرحله آیا دانشگاه علوم پزشکی که من در اون پذیرفته میشم مشکلی با تعهد خدمت من داره یا نه؟)
      سوال بعدی: اگر امکان ورود وجود داره آیا حتما باید تعهد خدمتم رو پرداخت کنم یا راه گریزی هست که من هم بتونم معلمیم رو حفظ کنم و هم دانشگاه برم چون در این حالت نیازی به پرداخت تعهد خدمت نیست.
      راستی کارت پایان خدمت هم ندارم و معافیت تحصیلی دانشگاه دارم.

2. Top | #2
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام. شما اگه از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل بشین تحت هیچ شرایطی نمیتونین دوباره وارد رشته های کارشناسی ویا دکترای حرفه ای(پزشکی و دندون و دارو و دام) بشین. قطعا باید پایان خدمت داشته باشین. برای ترمیم نمرات هیچ محدودیتی ندارین.

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببخشید اینکه میگید تحت هیچ شرایطی نمیتونم به چه دلیلی هست؟ فقط به خاطر پایان خدمت اینو میگین؟
      بعد این چیزی که شما میگید دقیقا کجا نوشته شده؟ چون تعداد زیادی معلم داریم که پزشکی یا دندانپزشکی خوندن.
      تازه من میتونم از محل خدمتم گواهی معافیت بگیرم و به دانشگاه نشون بدم.

4. Top | #4
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kamran7 نمایش پست ها
      ببخشید اینکه میگید تحت هیچ شرایطی نمیتونم به چه دلیلی هست؟ فقط به خاطر پایان خدمت اینو میگین؟
      بعد این چیزی که شما میگید دقیقا کجا نوشته شده؟ چون تعداد زیادی معلم داریم که پزشکی یا دندانپزشکی خوندن.
      تازه من میتونم از محل خدمتم گواهی معافیت بگیرم و به دانشگاه نشون بدم.
      مقررات نظام وظیفه از اول همین بوده. یه مقطع رو تموم میکنی بعدش یک سال مهلت داری یا مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدی یا دفترچه پست کنی. حتی حین حدمت هم فقط در صورتی که مقطع بالاتر قول بشی اجازه ترخیص از خدمت داری
      حالا اگه سربازی معلم ها فرق کنه و قرار باشه به جای سربازی تدریس کنین بحثش جداست من اطلاعی در موردش ندارم.
      فقط در نظر داشته باشین از نظر نظام وظیفه پذیرفته شدن در پزشکی فرقی با پذیرفته شدن در کارشناسی نداره

ولی اون. . .

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dara.pk نمایش پست ها
      مقررات نظام وظیفه از اول همین بوده. یه مقطع رو تموم میکنی بعدش یک سال مهلت داری یا مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدی یا دفترچه پست کنی. حتی حین حدمت هم فقط در صورتی که مقطع بالاتر قول بشی اجازه ترخیص از خدمت داری
      حالا اگه سربازی معلم ها فرق کنه و قرار باشه به جای سربازی تدریس کنین بحثش جداست من اطلاعی در موردش ندارم.
      فقط در نظر داشته باشین از نظر نظام وظیفه پذیرفته شدن در پزشکی فرقی با پذیرفته شدن در کارشناسی نداره
      ممنون از راهنماییتون.
      ویرایش توسط Kamran7 : 17 دی 1404 در ساعت 21:34

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببینید فرض کنید که من الان برم دیپلم مجدد تجربی بگیرم و کنکور هم یه رتبه خوب بیارم و انتخاب رشته کنم و دندانپزشکی قبول بشم. تا این لحظه که مشکلی وجود نداره. میخوام بدونم از این لحظه به بعد و برای ثبت نام دانشگاه مورد نظر چه چالش هایی داره؟

7. Top | #7
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام. شما اگه از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل بشین تحت هیچ شرایطی نمیتونین دوباره وارد رشته های کارشناسی ویا دکترای حرفه ای(پزشکی و دندون و دارو و دام) بشین. قطعا باید پایان خدمت داشته باشین. برای ترمیم نمرات هیچ محدودیتی ندارین.
      عزیز دکتری میشه مقطع بالاتر
      الان ایشون کارشناسی بودن میخوان دکتری قبول بشن؟؟مشکلش چبه؟
      قانون نظام وظیفه هم میگه قبل سربازی یکبارحق انصراف و یکبار مدرک کارشناسی و مقطع بالاتر از اون مجازه

8. Top | #8
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان انجمن
      بنده دانشجو معلم ترم ۷ رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان هستم و از مهر ۱۴۰۵ رسما به عنوان معلم وارد مدارسه میشم. من دیپلم ریاضی دارم و اصل مدرک هم پیش خودمه و به دانشگاه تحویل ندادم. بنا به دلایلی قصد دارم که کنکور تجربی شرکت کنم و هدفم هم دندانپزشکیه.
      همونطور که میدونید من ۸ سال تعهد خدمت دارم. با این وجود اولین سوالم اینه که:
      آیا اصلا امکان این که من بخوام وارد این مسیر بشم وجود داره یا نه؟ (منظورم اینه که اصلا من به خاطر تعهدی که دارم اجازه ثبت نام در کنکور رو دارم یا نه؟ یا اینکه میتونم برای رشته تجربی سابقه تحصیلی ایجاد کنم یا دیپلم مجدد تجربی بگیرم؟ و در آخرین مرحله آیا دانشگاه علوم پزشکی که من در اون پذیرفته میشم مشکلی با تعهد خدمت من داره یا نه؟)
      سوال بعدی: اگر امکان ورود وجود داره آیا حتما باید تعهد خدمتم رو پرداخت کنم یا راه گریزی هست که من هم بتونم معلمیم رو حفظ کنم و هم دانشگاه برم چون در این حالت نیازی به پرداخت تعهد خدمت نیست.
      راستی کارت پایان خدمت هم ندارم و معافیت تحصیلی دانشگاه دارم.
      برادر عزیز انشالا موفق باشی و ب خواستت برسی
      شما چون از فرهنگیان داری فارغ میشی شاید یک مقدار بحث داشته باشه معافیتت(که اونم فکر نکنم)
      از شخص اگاه بپرس مثلا برو نظام وظیفه مراکز استان یا با شماره گویاشون ۰۹۶۴۸۰ تماس بگیر
      ب احتمال خیلی بالا مشکل نداری حالا شاید فرهنگیان ی مقدار پیچیدگی داشته باشه ک اونم بعید میدونم
      اما اگر رشتتون کارشناسی معمولی سراسری ازاد پردیس کلا هرمدلی بود شما بعد ثبت مدرک دانشگاهیتون کاملا اجازه این رو دارید درمقطع بالاتر مثل ارشد یا دکتری رشته جدید تحصیل کنید و معافیت داشته باشید به شرط عدم غیبت سربازی که اونم ندارید خداروشکر...این مدل ک عرض کردم کاملا صددرصده ولی بابت فرهنگیان شما بپرس
      موفق باشی

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      فقط در نظر داشته باشین از نظر نظام وظیفه پذیرفته شدن در پزشکی فرقی با پذیرفته شدن در کارشناسی نداره!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟!!!
      داداش این چ‌مدل راهنمایی میکنی؟؟؟؟
      اگه فرق نداشت واسه کارشناسی و دکتری یک مقدار معافیت میداد به جا اینکه برا دکترا ۴ سال اضافه تر بده
      قبل سربازی بعد مدرک کارشناسی میشه بدون هیچ مشکلی دندان دارو پزشکی هم خوند و معافیت صادر میشه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. بله همزمان میتونید هم در مدرسه تدریس کنید و هم دانشجو رشته دندان باشید، دوست خودمم الان همین کارو میکنه. البته ایشون دو سال قبل ترم هشت که بودن کنکور دادن و دندان قبول شدن ولی الان این قانون تغییر کرده یعنی اول باید فارغ التحصیل بشی بعد میتونی کنکور شرکت کنی و مشکلی واست پیش نمیاد. فقط اینکه اگه کنکور دادی و قبول شدی موقع ثبت نام دانشگاه یه اجازه نامه از طرف آموزش و پرورش ازت میخواد.
      الان تو که ترم ۷ی نمی تونی مثلا کنکور ۱۴۰۵ رو شرکت کنی مگه اینکه قانون شرکت فارغ التحصیل رو باز تغییر بدن ولی میتونی کنکور ۱۴۰۶ رو شرکت کنی
      ویرایش توسط تازه کار : 18 دی 1404 در ساعت 09:37

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza fff نمایش پست ها
      فقط در نظر داشته باشین از نظر نظام وظیفه پذیرفته شدن در پزشکی فرقی با پذیرفته شدن در کارشناسی نداره!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟!!!
      داداش این چ‌مدل راهنمایی میکنی؟؟؟؟
      اگه فرق نداشت واسه کارشناسی و دکتری یک مقدار معافیت میداد به جا اینکه برا دکترا ۴ سال اضافه تر بده
      قبل سربازی بعد مدرک کارشناسی میشه بدون هیچ مشکلی دندان دارو پزشکی هم خوند و معافیت صادر میشه
      ممنون از توجهتون.
      فقط در تبصره ۳ دفترچه ثبت نام کنکور ۱۴۰۴ به صراحت گفته که متعهدین خدمت نمیتونن رشته های علوم پزشکی وزارت بهداشت رو بخونن.
      نام: Screenshot_2026-01-07-21-12-36-563_com.android.chrome.jpg نمایش: 424 اندازه: 121.4 کیلو بایت

12. Top | #12
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza fff نمایش پست ها
      عزیز دکتری میشه مقطع بالاتر
      الان ایشون کارشناسی بودن میخوان دکتری قبول بشن؟؟مشکلش چبه؟
      قانون نظام وظیفه هم میگه قبل سربازی یکبارحق انصراف و یکبار مدرک کارشناسی و مقطع بالاتر از اون مجازه
      اون دکتری که مقطع بالاتر محسوب میشه دوره PhD هست نه دکترای حرفه ای پزشکی. وگرنه از نظر من هیچ مشکلی نداره ولی متاسفانه نظر من و امثال شما هیچ ارزشی نداره برای نظام وظیفه. اونا مقررات خودشونو دارن

ولی اون. . .

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      اول که باید اینجا سابقه تجربی کنی
      دوم که اره همزمان که تحصیل میکنی باید تعهدت رو هم بری پس دانشگاه نزدیک بزن
      اگر نه باید انصراف بدی به همراه جریمه

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط selenophile نمایش پست ها
      سلام
      اول که باید اینجا سابقه تجربی کنی
      دوم که اره همزمان که تحصیل میکنی باید تعهدت رو هم بری پس دانشگاه نزدیک بزن
      اگر نه باید انصراف بدی به همراه جریمه
      ایجاد سابقه کنم یا دیپلم مجدد تجربی بگیرم؟ چون ممکنه که موقع فارغ التحصیلی دانشگاه اصل مدرک دیپلمم رو بخواد خودم فکر میکنم دیپلم مجدد بگیرم بهتر باشه اون وقت دیگه یک دیپلم دیگه هم دارم که به دانشگاه بدم.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ایجاد سابقه کنم یا دیپلم مجدد تجربی بگیرم؟ چون ممکنه که موقع فارغ التحصیلی دانشگاه اصل مدرک دیپلمم رو بخواد خودم فکر میکنم دیپلم مجدد بگیرم بهتر باشه اون وقت دیگه یک دیپلم دیگه هم دارم که به دانشگاه بدم.
      چند نفر رو می شناسم که معلم بودن و امسال ترم یک
      تا جایی که میدونم انصراف هم ندادن
      اگه نت اکی شد سوالت رو ازشون میپرسم
      ویرایش توسط Vina : 19 دی 1404 در ساعت 15:37

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن