X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      Meo
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

منی که تازه شروع کردم درست حسابی به خوندن تا کی تموم باید کنم درسارو ؟

سلام تا الان کم خوندم ولی صفرم نبستم مثلا شیمی پیشرویم خوب بوده ولی تست درست حسابی تا الان نزدم درسای دیگم هم تست زیاد نزدم
      میخواستم طبق یه برنامه ای که یوحنا هست پیش برم ولی برنامش تا ۱۸ اردیهلشت زمان میبره حذفیات هم داره بعد چند نفر گفتند نباید تا اردیهبشت طول بدم باید تا فروردین تموم کنم چون نمییتونم اینجور ازمون جنغبندی و اینا بزنم چکار کنم بنظرتون
      توی برنامه اش تایم مردر و اینا هم گذاشتند و خودشون هم ازمون نیزارند که هردوهفته بدیم

تا الان شیمی فقط دوازدهم دو سه فصل و یک فصل یازدهم مونده ولی تست هیلیییییی کم کردم
      زیست فصل ۱ و ۲ و ۳ و ۵ دهم و ۱ و۲ و ۳ دوازدهم رو خوندم بازم تست خیلی کم زدم
      فیزیک صفر
      ریاضی هم کم خوندم
      نهاییا رو هم از الان شروع کردم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام امیدوارم حالت خوب باشه این نظر شخصی منه باز هر جور خودت میدونی چون بهترین کسی که میتونه برای برنامه ریزی کمکت کنه خودتی

ببین اول ی کاغذ بردار درسا رو اولویت بندی کن بعد از اولویت بندی شروع کن اول به پیشروی توی درسی که ضعیفی اینجوری زمان بیشتری بعد برای مرورش داری

سعی کن از کم شروع کنی و درست شروع کنی شروع کردن و ول کردن واقعا فایده ای نداره

و به این هم توجه کن باتوجه به شرایطی که داری اگه مدرسه نمیری کارت راحته سریع پیشروی کن و یکم باید فشار بیاری که بتونی درست درسارو جمع کنی اولویت دوازددهمه عقل سلیم اینو میگه چون نهایی هم داری

بعد یازدهم

بعد دهم

امید وارم تونسته باشم کمک کرده باشم

و البته فکر میکنم باید تا 13 فروردین درسا رو جمع کنید
      ویرایش توسط ainaz gh : 04 دی 1404 در ساعت 22:30

3. Top | #3
      Meo
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ainaz gh نمایش پست ها
      سلام امیدوارم حالت خوب باشه این نظر شخصی منه باز هر جور خودت میدونی چون بهترین کسی که میتونه برای برنامه ریزی کمکت کنه خودتی

ببین اول ی کاغذ بردار درسا رو اولویت بندی کن بعد از اولویت بندی شروع کن اول به پیشروی توی درسی که ضعیفی اینجوری زمان بیشتری بعد برای مرورش داری

سعی کن از کم شروع کنی و درست شروع کنی شروع کردن و ول کردن واقعا فایده ای نداره

و به این هم توجه کن باتوجه به شرایطی که داری اگه مدرسه نمیری کارت راحته سریع پیشروی کن و یکم باید فشار بیاری که بتونی درست درسارو جمع کنی اولویت دوازددهمه عقل سلیم اینو میگه چون نهایی هم داری

بعد یازدهم

بعد دهم

امید وارم تونسته باشم کمک کرده باشم

و البته فکر میکنم باید تا 13 فروردین درسا رو جمع کنید
      مرسی از راهنمایی
      من دوازدهمم الانم همش گیر امتحانای دی ماهم اینا خیلی تایمم رو میگیرن
      من گفتم شاید خب چون منم نسبت به بقیه ی دیرتر شروع کردم قاعدتا باید دیرتر هم تموم بشه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خواهش میکنم ❤️ببین خودت قضاوت کن امتحانای دی ماه هیچ تاثیری تو کنکور ندارن نمیگم براشون نخون نه اتفاقا بخون و حداقل نیم سال اول برای نهایی جمع کن ولی حتما سعی کن یه زمانی هم روی پیشروی خودت بزاری که نه از اون عقب بیفتی نه اون یکی

از تایم ازادت تو مدرسه استفاده کن همراه خودن کتاب تست ببر و هر وقت دیدی میشه و تایمت ازاده هر چی تونستی تست بزن یا مرور کن خب یادت باشه 1 تست هم ارزش داره

در ضمن تنها رقیب خودت خودتی سعی کن نسبت به خودت روز به روز پیشرفت کنی

امیدوارم موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سنگ گنده ورندار
      اینکه از الان بگی تا اخر اسفند تموم کنی، عمرا نمیشه. خودت هم میدونی که نمیشه. پس الکی نگو تا اخراسفند تموم کنم چون نمیتونی تمومش کنی و وقتی شکست بخوری ناامید میشی و میفتی توی یه چرخه ناامید موندن
      یه هدف منطقی انتخاب کن
      شما ک کنکور اردیبهشت رو ندارین پس لازم نیس فورس بزاری ک حتما باید فروردین جمع بندی کنی
      شما تلاشتو بکن با همون برنامه ای ک تا ۱۸ اردیبهشت هس پیش بری که فرصت تموم کردن و مطالعه و یادگیری همه رو داشته باشی
      واقعا یه چیزایی هم حذف بشه طوری نیس. چون قرار نیس تمام مباحث رو توی کنکور جواب بدی. پس یه چیزی ک میدونی هرچقدم روش کار کنی یادنمیگیری رو حذف کن. من خودم مثلثات رو به کل حذف کردم هیچ اتفاق بدی هم نیفتاد چون اینو میدونستم اگ کار کنم روش هم نمیتونم سوالاشو جواب بدم.
      پس از حذف کردن هم نترس. البته مباحث خیلی مهم رو حذف نکن.
      اردیبهشت تا اخر خرداد هم جمعبندی میکنی و تمام. همزمان با امتحانای نهاییت تست جمعبندی هم بزن.
      با من برقص
      رو خاک و خون
      🩶✨️🕊

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Meo نمایش پست ها
      سلام تا الان کم خوندم ولی صفرم نبستم مثلا شیمی پیشرویم خوب بوده ولی تست درست حسابی تا الان نزدم درسای دیگم هم تست زیاد نزدم
      میخواستم طبق یه برنامه ای که یوحنا هست پیش برم ولی برنامش تا ۱۸ اردیهلشت زمان میبره حذفیات هم داره بعد چند نفر گفتند نباید تا اردیهبشت طول بدم باید تا فروردین تموم کنم چون نمییتونم اینجور ازمون جنغبندی و اینا بزنم چکار کنم بنظرتون
      توی برنامه اش تایم مردر و اینا هم گذاشتند و خودشون هم ازمون نیزارند که هردوهفته بدیم

تا الان شیمی فقط دوازدهم دو سه فصل و یک فصل یازدهم مونده ولی تست هیلیییییی کم کردم
      زیست فصل ۱ و ۲ و ۳ و ۵ دهم و ۱ و۲ و ۳ دوازدهم رو خوندم بازم تست خیلی کم زدم
      فیزیک صفر
      ریاضی هم کم خوندم
      نهاییا رو هم از الان شروع کردم
      @Mazaheri
      دکتر میشه لطف کنید شما هم جواب سوال این دوستمون رو بدید؟
      چون سوال منم هست.

7. Top | #7
      Meo
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مرسی دوستان از نظراتتون
      من دوباره نشستم برنامه ریزی کردم گفتم ریلضی رو بشینم از الان هفته ای ۲جلسه فینیتو ببینم
      فیزیک هم یسزی فصلا رو حذف کنم و تیپ و تست ببینم
      زیست هم من اموزش ویدیویی دیدم و تست هم کم زدم بشینم اون مباحث رو تثبیت کنم و پیشروی کنم تا اخر اردیبهشت سعی کنم تموم کنم از دهم فصلای ۱ و ۲ و ۳ و ۵ از یازذهم فصل۱ و از دوازدهم ۳فصل ویدیو اموزشی دیدم فقط تست کم زدم و مرورام هم کم بوذه گیاهیا و جانوری ها رو هم روتین ببینم
      شیمی هم من فقط چند فصل اموزش ندیدم بشینم مباحثی که ویدیداموزشی دیدم رو مرور کنم و است بزنم
      ولی بازم ترس دارم که نکنه برنامه ی خودم اشتباه باشه و بهتر باشه با اون برنامه ی یوحنا حلو برم

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahelrd نمایش پست ها
      @Mazaheri
      دکتر میشه لطف کنید شما هم جواب سوال این دوستمون رو بدید؟
      چون سوال منم هست.
      هر کسی باید برنامه خاص خودش بر اساس ظرفیت و سرعت خودش داشته باشه و من نمیتونم دقیق بگم که ایشون یا شما دقیقا چکار کنید. ولی میتونم کلیات برنامه مناسب رو پیشنهاد بدم.

کسانیکه تا الان درس خوندن و تست نزدن، توی این فرصت دی ماه، اول بیان از خونده‌هاشون تست بزنن. هم باید یه بخشی از منبعش رو تکمیل کنن، هم باید بفهمن که اصلا درس خوندنشون به دردی میخورده یا نه.
      اگر مسیر اشتباه در مطالعه ادامه داده بشه، نتیجه‌ای به دست نمیاد. پس باید اول از خونده هاتون تست بزنید، بخصوص سوالات کنکورهای نظام جدید رو مسلط بشید. بعدش ادامه‌ی پیشروی‌

اینکه افرادی که از آذر و دی نازه شروع کردند، کی باید تموم کنن، پیشنهادم اینه که تا آخر فروردین یا نهایتا ۱۰ اردیبهشت، پیشروی برای کنکور رو تموم کنن. حداقل ۲-۳ هفته بعدی رو باید بذارن برای تکمیل و رفع اشکال و لکه‌گیری امتحانات نهایی. اگر فرصت شد در این ۲-۳ هفته جمع‌بندی کنکور هم داشته باشند.

تا این تاریخی که گفتم، ممکنه یکی همه دروس رو تموم کنه، یکی ۹۰ درصد، یکی یه مقدار متفاوت. به نظرم برای کسیکه از آذر یا دی شروع کرده، میتونه تا این تاریخ حداقل ۷۵ درصد مطالب رو با کیفیت مناسبی جمع کرده باشه. طبیعتا کسیکه پیش‌زمینه‌ی بهتری از دروس داره و روی پیشنیازها مسلط‌تره و سرعت پیشروی بیشتری داره، میتونه بیشتر از این هم با کیفیت بالاتر برسونه.

بین کیفیت و سرعت پیشروی باید تعادل باشه. کسیکه ۳۰ درصد مطالب ولو با کیفیت عالی جمع کرده باشه، مثل کسیکه همه مطالب ولی با کیفیت ماست‌مال جمع کرده، هر دو نتیجه نمی‌گیرن. باید بینش تعادل باشه. حتما تست و آزمون از خونده‌هاتون زده باشید.

ممکنه کسیکه از آذر و دی شروع کرده، نیاز به حذفیات داشته باشه. توی ویدیوی جمع‌بندی دی، اولویت‌های نیمسال اول رو گفته بودم. خودتون رو به نیمسال دوم برسونید که خیلی حذفیات نداشته باشید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      هر کسی باید برنامه خاص خودش بر اساس ظرفیت و سرعت خودش داشته باشه و من نمیتونم دقیق بگم که ایشون یا شما دقیقا چکار کنید. ولی میتونم کلیات برنامه مناسب رو پیشنهاد بدم.

کسانیکه تا الان درس خوندن و تست نزدن، توی این فرصت دی ماه، اول بیان از خونده‌هاشون تست بزنن. هم باید یه بخشی از منبعش رو تکمیل کنن، هم باید بفهمن که اصلا درس خوندنشون به دردی میخورده یا نه.
      اگر مسیر اشتباه در مطالعه ادامه داده بشه، نتیجه‌ای به دست نمیاد. پس باید اول از خونده هاتون تست بزنید، بخصوص سوالات کنکورهای نظام جدید رو مسلط بشید. بعدش ادامه‌ی پیشروی‌

اینکه افرادی که از آذر و دی نازه شروع کردند، کی باید تموم کنن، پیشنهادم اینه که تا آخر فروردین یا نهایتا ۱۰ اردیبهشت، پیشروی برای کنکور رو تموم کنن. حداقل ۲-۳ هفته بعدی رو باید بذارن برای تکمیل و رفع اشکال و لکه‌گیری امتحانات نهایی. اگر فرصت شد در این ۲-۳ هفته جمع‌بندی کنکور هم داشته باشند.

تا این تاریخی که گفتم، ممکنه یکی همه دروس رو تموم کنه، یکی ۹۰ درصد، یکی یه مقدار متفاوت. به نظرم برای کسیکه از آذر یا دی شروع کرده، میتونه تا این تاریخ حداقل ۷۵ درصد مطالب رو با کیفیت مناسبی جمع کرده باشه. طبیعتا کسیکه پیش‌زمینه‌ی بهتری از دروس داره و روی پیشنیازها مسلط‌تره و سرعت پیشروی بیشتری داره، میتونه بیشتر از این هم با کیفیت بالاتر برسونه.

بین کیفیت و سرعت پیشروی باید تعادل باشه. کسیکه ۳۰ درصد مطالب ولو با کیفیت عالی جمع کرده باشه، مثل کسیکه همه مطالب ولی با کیفیت ماست‌مال جمع کرده، هر دو نتیجه نمی‌گیرن. باید بینش تعادل باشه. حتما تست و آزمون از خونده‌هاتون زده باشید.

ممکنه کسیکه از آذر و دی شروع کرده، نیاز به حذفیات داشته باشه. توی ویدیوی جمع‌بندی دی، اولویت‌های نیمسال اول رو گفته بودم. خودتون رو به نیمسال دوم برسونید که خیلی حذفیات نداشته باشید.
      ممنون ک وقت میذارید و جواب میدید دکتر🌹
      فقط اینکه بنظرتون کدوم آزمون‌ها تطابق بیشتری با کنکور دارن؟
      من قلمچی ثبت‌نام کردم و تمام زوم رو فقط روی اون گذاشتم اما وقتی میبینم بقیه بیش‌از یک آزمون میزنن و اکثرا از ماز صحبت میکنن، دو دل میشم ک نکنه قلمچی کافی نباشه.
      من همینجوریشم وقت کم میارم تا بیام آموزش‌هارو کامل کنم تست بزنم و بعدم آزمون‌های قلمچی
      نمیدونم چطور میتونن چندتا آزمون‌رو هندل کنن.

10. Top | #10
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      تطابق قلمچی، سنجش، خیلی سبز و ماز خوب هست. هر سال ممکنه در حد ۱-۲ تست در هر درس کم و زیاد بشه.
      الان با ۱ آزمون پیشروی‌تون رو تموم کنید. بعد از عید از هر موسسه‌ای خواستید آزمون جامع بزنید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)