آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

بنظرتون ازمون قلمچی بهتره یا مشاوره گرفتن

من حقیقتش رشتم تجربی بوده از اولشم به انتخاب خانواده رفتم این رشته و اصلا با هیچکدوم از درسلش میونه ای نداشتم امسال بالاخره بعد از ۳ سال دیپلم گرفتن و مسیر اشتباه امسال رفتم سمت چیزیکه علاقه داشتم رشته انسانی و کنکور انسانی بدم من هدف اولم دانشگاه فرهنگیانه چون هم به روحیات ام میخوره هم اینکه دوساله با رویای یه خانم معلم بودن زندگی کردم 🥲
      ولی الویت دوم و تنها الویت و آخرین الویت هم دانشگاه ارم شیرازه که میدونم هردو رتبه میخان تو انسانی حقیقتش من از تیر امسال دسته و پا شکسته استارت زدم هی وسطش یسری مشکلات پیش میومد مثلا رفتیم مسافرت و... حدود یکماه کلا درسو گذاشتم کنار استارت جدیم که هرروز بخونم از اواسط مهر بود ولی متاسفانه مقدار پیشروی که کردم با کسی که یکماهه شروع کرده هیچ فرقی نداره متاسفانه پارسال تو تجربی ام از همین موضوع ضربه خوندم به همه مطالب نرسیدم علتش هم اینکه ساعت مطالعه نوسانی دارم یروز ۱۰ ۴.۵ روز بعد ۵.۶ ساعت هیچوقت به برنامه ام نمیرسم تو خونه ام از خودم ازمون نمیگیرم
      الان با توجه به این تفاسیر موندم از موسسات مشاور بگیرم بهتر میتونه کمکم کنه یا برم ازمون بدم

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zizigoli نمایش پست ها
      من حقیقتش رشتم تجربی بوده از اولشم به انتخاب خانواده رفتم این رشته و اصلا با هیچکدوم از درسلش میونه ای نداشتم امسال بالاخره بعد از ۳ سال دیپلم گرفتن و مسیر اشتباه امسال رفتم سمت چیزیکه علاقه داشتم رشته انسانی و کنکور انسانی بدم من هدف اولم دانشگاه فرهنگیانه چون هم به روحیات ام میخوره هم اینکه دوساله با رویای یه خانم معلم بودن زندگی کردم
      ولی الویت دوم و تنها الویت و آخرین الویت هم دانشگاه ارم شیرازه که میدونم هردو رتبه میخان تو انسانی حقیقتش من از تیر امسال دسته و پا شکسته استارت زدم هی وسطش یسری مشکلات پیش میومد مثلا رفتیم مسافرت و... حدود یکماه کلا درسو گذاشتم کنار استارت جدیم که هرروز بخونم از اواسط مهر بود ولی متاسفانه مقدار پیشروی که کردم با کسی که یکماهه شروع کرده هیچ فرقی نداره متاسفانه پارسال تو تجربی ام از همین موضوع ضربه خوندم به همه مطالب نرسیدم علتش هم اینکه ساعت مطالعه نوسانی دارم یروز ۱۰ ۴.۵ روز بعد ۵.۶ ساعت هیچوقت به برنامه ام نمیرسم تو خونه ام از خودم ازمون نمیگیرم
      الان با توجه به این تفاسیر موندم از موسسات مشاور بگیرم بهتر میتونه کمکم کنه یا برم ازمون بدم
      سلام. اگر شرایطشو داری مشاور بگیر
      البته یه مشاور واقعی نه از اینا که پارسال قبول شدن و نسخه خودشونو برا همه میپیچن
      موسسه نمیدونم ولی ببین بقیه از کی راضی بودن برا انسانی
      موفق باشی
      LEFT
      4/19/2021

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shah1n نمایش پست ها

سلام. اگر شرایطشو داری مشاور بگیر
      البته یه مشاور واقعی نه از اینا که پارسال قبول شدن و نسخه خودشونو برا همه میپیچن
      موسسه نمیدونم ولی ببین بقیه از کی راضی بودن برا انسانی
      موفق باشی
      پارسال از سیب ترش گرفتم نیستا راضی بودم ولی بعدش با نوتروفیل گرفتم خیلی بد بود
      الانم به سیب ترش پیام دادم میگه اول باید یه تومن هزینه رو بدی بعد زنگ میزنیم مشاور انتخاب کن 😐

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zizigoli نمایش پست ها
      من حقیقتش رشتم تجربی بوده از اولشم به انتخاب خانواده رفتم این رشته و اصلا با هیچکدوم از درسلش میونه ای نداشتم امسال بالاخره بعد از ۳ سال دیپلم گرفتن و مسیر اشتباه امسال رفتم سمت چیزیکه علاقه داشتم رشته انسانی و کنکور انسانی بدم من هدف اولم دانشگاه فرهنگیانه چون هم به روحیات ام میخوره هم اینکه دوساله با رویای یه خانم معلم بودن زندگی کردم ������
      قطعا ی مشاور کار درست بهتره. تو خونه هم میشه ازمون داد ب شرطی که نپیچونید

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من ازمون بهتره حتی اگه به بودجه بندی کامل نرسی
      شما با توجه به برنامه راهبری میتونید برنامه ریزی کنید
      اما این چیزی که گفتم برای کسی هست که برنامه ریزی بلده و خیلی از برنامه ازمون عقب نیوفتاده
      اگه فکر میکنید به برنامه ریزی تون عمل نمیکنید و نیاز به پیگیری زیاد دارید مشاور بگیرید
      اللهم عجل لولیک الفرج
      خدا محدود به زمان و مکان نیست
      پس دغدغه زمان رو نداشته باش و مطمئن باش خدا تلاشات رو میبینه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه زور بالاسرت باشه بهتر میخونی مشاور
      اگه جو رقابتی برات بهتره آزمون
      من آزمونو ترجیح میدم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)