X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات

تعهد فرهنگیان و آزادسازی مدارک

سلام دوستان وقت همگی بخیر
      کسی هست که دانشگاه فرهنگیان درس خونده باشه برای لیسانس و بعدش ارشد خونده باشه و هر دو تاشو فارغ التحصیل شده باشه، چند سوال دارم که اگر کسی در این شرایط بوده ممنون میشم راهنمایی کنه
      1. آیا با فارغ التحصیل شدن از کارشناسی (دانشگاه فرهنگیان) و ارشد (دانشگاه سراسری) دانشگاه ها گواهی موقت اون مقطع رو میدن (بدون اینکه تعهد فرهنگیان تموم شده باشه) ؟
      2. محاسبه هزینه جریمه خرید تعهد برای مقطع ارشد به چه شکلیه ؟
      3. آیا با خریدن تعهد برای آزادسازی مدارک باید علاوه بر آموزش به دانشگاه هم (چه دانشگاه کارشناسی - فرهنگیان - چه ارشد - سراسری - هم خسارت داد ؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirm324 نمایش پست ها
      سلام دوستان وقت همگی بخیر
      کسی هست که دانشگاه فرهنگیان درس خونده باشه برای لیسانس و بعدش ارشد خونده باشه و هر دو تاشو فارغ التحصیل شده باشه، چند سوال دارم که اگر کسی در این شرایط بوده ممنون میشم راهنمایی کنه
      1. آیا با فارغ التحصیل شدن از کارشناسی (دانشگاه فرهنگیان) و ارشد (دانشگاه سراسری) دانشگاه ها گواهی موقت اون مقطع رو میدن (بدون اینکه تعهد فرهنگیان تموم شده باشه) ؟
      2. محاسبه هزینه جریمه خرید تعهد برای مقطع ارشد به چه شکلیه ؟
      3. آیا با خریدن تعهد برای آزادسازی مدارک باید علاوه بر آموزش به دانشگاه هم (چه دانشگاه کارشناسی - فرهنگیان - چه ارشد - سراسری - هم خسارت داد ؟
      من کارشناسی رجایی خوندم ولی جواب سوالاتتو با توجه به دوستام میدونم
      ۱-خیر نمیدن و هرجایی لازم داری باید بهشون اعلام کنی محرمانه ارسال میکنن اگر موافق باشن ( البته ارشد رو نمیدونم کسی رو ندیدم اما برا کارشناسی لازم دارن)
      ۲- ۲۵ درصد از حقوق دریافتی در طی دوران تحصیل به اضافه یک مبلغی جریمه که دقیق نمیدونم اون مبلغ چقدره و هرسال متفاوته
      ۳ـبله. من دوستام کارشناسیشونو امسال حدود ۱۵۰ تومن خریدن و شنیدم ارشد خیلی گرونتره.
      پول تعهد رو میشه قسطی داد اما دانشگاه پول خودشو یکجا میخاد
      LEFT
      4/19/2021

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shah1n نمایش پست ها

من کارشناسی رجایی خوندم ولی جواب سوالاتتو با توجه به دوستام میدونم
      ۱-خیر نمیدن و هرجایی لازم داری باید بهشون اعلام کنی محرمانه ارسال میکنن اگر موافق باشن ( البته ارشد رو نمیدونم کسی رو ندیدم اما برا کارشناسی لازم دارن)
      ۲- ۲۵ درصد از حقوق دریافتی در طی دوران تحصیل به اضافه یک مبلغی جریمه که دقیق نمیدونم اون مبلغ چقدره و هرسال متفاوته
      ۳ـبله. من دوستام کارشناسیشونو امسال حدود ۱۵۰ تومن خریدن و شنیدم ارشد خیلی گرونتره.
      پول تعهد رو میشه قسطی داد اما دانشگاه پول خودشو یکجا میخاد
      تعهد خود آموزش پرورش رو خریدن؟ سربازی معاف بودن؟ وگرنه تعهد هشت ساله آموزش پرورش قابل خرید نیس چون به خاطر بحث معافیت متعهد به خدمت، بلافاصله سرباز میشه طرف

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها

تعهد خود آموزش پرورش رو خریدن؟ سربازی معاف بودن؟ وگرنه تعهد هشت ساله آموزش پرورش قابل خرید نیس چون به خاطر بحث معافیت متعهد به خدمت، بلافاصله سرباز میشه طرف
      طبق چیزایی که من شنیدم، ظاهرا بعد از 5 سال میشه کارت پایان خدمت گرفت و 3 سال باقی مونده تعهد رو خرید

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirm324 نمایش پست ها
      طبق چیزایی که من شنیدم، ظاهرا بعد از 5 سال میشه کارت پایان خدمت گرفت و 3 سال باقی مونده تعهد رو خرید
      میگن و شما می شنوید ولی عملا این اتفاق نمیفته، همین الان ورودی های 91 و 92 و 93 در به در دنبال کارت پایان خدمت اند ولی خبری نیس، جدیدا هم بخشنامه کردن دوره آموزشی 3ماهه بگذرونید ولی خب اونم هنوز کسی نرفته، میخوای بگم چرا اینقدر لفتش میدن ؟ چون آموزش پرورش کمبود نیرو داره و میدونه با دادن کارت عملا طرف به راحتی از آموزش پرورش خارج میشه، پس همینو کردن اهرم فشار، این لینکو ببین (اشتباها نوشته سربازمعلم، منظورشون متعهدین خدمت و بچه های دانشگاه فرهنگیانه)

https://www.sharghdaily.com/%D8%A8%D...A7%D9%86%D8%AF

البته کسی اگر کارت سبز بسیج داشته باشه و تعهدش تمام شده باشه با مراجعه به نظام وظیفه کارت پایان خدمت رو میتونه بگیره
      ویرایش توسط Friedrich : 26 آذر 1404 در ساعت 17:06

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها

قابل خرید که هست.
      دانشجو مقطع ارشد هستن فعلا و معافیت تحصیلی دارن
      ولی به نظرم ۲ سال سربازی بهتره تا ۸ سال بدبختی و آخرشم بهتون مدرک ندن
      اخیرا گفتن بیاید برای آموزشی ثبت نام کنید اونایی که تعهد رو دارن میگذرونن
      عملا هم سربازی میری هم ۸ سال تعهدو. مسخره بازی
      LEFT
      4/19/2021

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)