میخواما ولی نمیشه
حتی ۴۰ دقیقه سخته واسه من
چیکار کنم بعد ۴ تا تست خسته میشم ول میکنم میرم تو گوشی و تلویزیون و...
از طرفی حاضر نیستم هر رشته ای رو هم برم
میخواما ولی نمیشه
حتی ۴۰ دقیقه سخته واسه من
چیکار کنم بعد ۴ تا تست خسته میشم ول میکنم میرم تو گوشی و تلویزیون و...
از طرفی حاضر نیستم هر رشته ای رو هم برم
سعی کنید استفاده از فضای مجازی رو محدود کنید اگر فکر میکنید که خودتون نمیتونید از پس اینکار بربیاید از والدینتون خواهش کنید که حواسشون بهتون باشه. گوشی خودتون رو تحویل والدینتون بدید تا جایی بزارنش که در دسترس شما نباشه و فقط اگر خیلی کار ضروری با گوشی داشتید اونو تحویل بگیرید. اگر تمایل ندارید که گوشی دست والدینتون باشه اپلیکیشن هایی که مزاحم درس خوندنتون میشن مثل اینستاگرام و تلگرام و... رو حذف کنید
پارت های درسی رو به قسمت های کوچیکتر تقسیم کنید مثلا اگر میخواید 1 درس رو در 1 ساعت و نیم بخونید نیاز نیست از اول پشت سر هم 1ساعت ونیم درس بخونید پس میتونید با 20 دقیقه شروع کنید یعنی 20 دقیقه درس بخونید و 5 یا 10 دقیقه استراحت کنید و همینطوری ادامه بدید تا پارت 1 ساعت و نیم به پایان برسه البته به مرور تایم های کوچیک رو بیشتر کنید مثلا اگر 20 دقیقه بوده دفعه بعد به پارت های 25 یا 30 دقیقه تقسیم کنید.
اگر حین مطالعه پرش ذهنی پیدا میکنید ( که این مورد برای خودم خیلی پیش اومده ) افکارتون رو روی کاغذ بنویسید و تو یه تایم دیگه بهش بپردازید برای من که اینکار موثر بود شاید برای همه صدق نکنه...
اینا نظر شخصی من بودن و یه تعدادیش هم از بقیه شنیده بودم و بدردم خوردن شاید بعضی از این شیوه ها برای شما مفید نباشه. میتونید این موضوع رو با فردی که در این زمینه تخصص داره درمیون بزارید شاید نظرات ایشون خیلی مناسب تر باشه.
موفق باشید
خانه را مرتب کردهام، حالا تنها چیزی که اینجا به هم ریخته است، منم!
ویرایش توسط Ariana_AF : 22 مهر 1404 در ساعت 17:55
جایزه بذار برای خودت. مثلا به ازای هر ۱۰ صفحه مطالعه متمرکز یه نخ شوکولات
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive
سلام عزیزم من از بچگیم بهم تشخیص adhd دادن و دارو مصرف میکردم
الان دارو نمیخورم چون به مرور یاد گرفتم چیکار کنم که بتونم متمرکز درس بخونم
تنها راهی که برای من نتیجه داد دور کردن منابع حواسپرتی هستش
چون اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم.
تو این مدت با این سنم گوشیمو میدادم به مامانم شب بده دستم
بعد دیدم شب هم زیادی تو گوشیم دیروز کلا گوشیمو خاموش کردم
اوایلش خیلی سخته ولی به مرور زمان چون کاری برای انجام دادن نداری حتی درس خوندن برات جذاب میشه
کلا درس خوندن شروعش خیلی سخته
بخاطر همین یه روز هم بنظرم نباید ساعت مطالعه صفر بشه چون برگشتن به درس واقعا سخته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)