سلام دوستان.لطفااگه میتونید حتمابه سوالم جواب بدید.من فارغ التحصیل تجربی سال ۹۸ هستم.میخوام کنکور۱۴۰۵ شرکت کنم.برای ما پایه یازدهم اون موقع نهایی نبود .باید براش سابقه ایجاد کنم ؟وبرای دوازدهم که نهایی بود باید حتماترمیم کنم یااختیاریه؟
سلام دوستان.لطفااگه میتونید حتمابه سوالم جواب بدید.من فارغ التحصیل تجربی سال ۹۸ هستم.میخوام کنکور۱۴۰۵ شرکت کنم.برای ما پایه یازدهم اون موقع نهایی نبود .باید براش سابقه ایجاد کنم ؟وبرای دوازدهم که نهایی بود باید حتماترمیم کنم یااختیاریه؟
سلام شبتون بخیر اگر يازدهم رو ایجاد سابقه نکنید تراز منفی میگیرین، تراز کلتون کم میشه، البته بحثش هست که میگن فعلا نخونید تا نیمسال دوم که تکلیفش مشخص بشه و....... ولی بازم خودتون میدونید، گفتن که قوانین امسال تغییری نمیکنه
برای دوازدهم هم خیلی بهتره که ترمیم کنین و اصلا به نظرم به هر کی بگین پیشنهادش ترمیمه چون خیلی همه چی تغییر کرده
سلام شب شماهم به خیر♥️.مگه ایجاد سابقه برای یازدهم اجباری نیست؟وبرای دوازدهم میشه به صورت تک درس بعضی درس هاروترمیم کرد چون اگه بخوام همه دروس دوازدهمو ترمیم کنم+ایجادسابقه برای یازدهم ۲۰تاامتحان میشه وعملا ممکن نیست
ممنونم،
اجباری هست یعنی اگر ندین تراز منفی داره
کلا تک درس نمیشه ترمیم کرد یا باید سر همه جلسات برین یا حتی اگر یه جلسه امتحان نهایی دوازدهم رو نرین کلا نمرات نهایی سال 98 رو در کارنامه امسال تون قرار میدن
واقعا سخت هست میفهمم شما رو هم 6 درس يازدهم هست و هم دوازدهم، امیدوارم هر چه خیره اتفاق بیفته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)