X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال خیلی مهمی دارم .لطفاجواب بدید

سلام دوستان.لطفااگه میتونید حتمابه سوالم جواب بدید.من فارغ التحصیل تجربی سال ۹۸ هستم.میخوام کنکور۱۴۰۵ شرکت کنم.برای ما پایه یازدهم اون موقع نهایی نبود .باید براش سابقه ایجاد کنم ؟وبرای دوازدهم که نهایی بود باید حتماترمیم کنم یااختیاریه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Iadan نمایش پست ها
      سلام دوستان.لطفااگه میتونید حتمابه سوالم جواب بدید.من فارغ التحصیل تجربی سال ۹۸ هستم.میخوام کنکور۱۴۰۵ شرکت کنم.برای ما پایه یازدهم اون موقع نهایی نبود .باید براش سابقه ایجاد کنم ؟وبرای دوازدهم که نهایی بود باید حتماترمیم کنم یااختیاریه؟
      سلام شبتون بخیر اگر يازدهم رو ایجاد سابقه نکنید تراز منفی میگیرین، تراز کلتون کم میشه، البته بحثش هست که میگن فعلا نخونید تا نیمسال دوم که تکلیفش مشخص بشه و....... ولی بازم خودتون میدونید، گفتن که قوانین امسال تغییری نمیکنه
      برای دوازدهم هم خیلی بهتره که ترمیم کنین و اصلا به نظرم به هر کی بگین پیشنهادش ترمیمه چون خیلی همه چی تغییر کرده

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام شب شماهم به خیر♥️.مگه ایجاد سابقه برای یازدهم اجباری نیست؟وبرای دوازدهم میشه به صورت تک درس بعضی درس هاروترمیم کرد چون اگه بخوام همه دروس دوازدهمو ترمیم کنم+ایجادسابقه برای یازدهم ۲۰تاامتحان میشه وعملا ممکن نیست

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Iadan نمایش پست ها
      سلام شب شماهم به خیر♥️.مگه ایجاد سابقه برای یازدهم اجباری نیست؟وبرای دوازدهم میشه به صورت تک درس بعضی درس هاروترمیم کرد چون اگه بخوام همه دروس دوازدهمو ترمیم کنم+ایجادسابقه برای یازدهم ۲۰تاامتحان میشه وعملا ممکن نیست
      ممنونم،
      اجباری هست یعنی اگر ندین تراز منفی داره
      کلا تک درس نمیشه ترمیم کرد یا باید سر همه جلسات برین یا حتی اگر یه جلسه امتحان نهایی دوازدهم رو نرین کلا نمرات نهایی سال 98 رو در کارنامه امسال‌ تون قرار میدن
      واقعا سخت هست میفهمم شما رو هم 6 درس يازدهم هست و هم دوازدهم، امیدوارم هر چه خیره اتفاق بیفته

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)