سلام وقت همگی بخیر .من امسال میخوام پشت کنکور بمونم .سال ۱۴۰۴ کنکور دادم یعنی .
واسه درس های دیگه تقریبا راهم میدونم .یعنی میدونم چجوری بخونم روش تست زنی بلدم و توشون کند هم نیستم .شروع هم کردم برای خوندنشون
اما فیزیک ...کلا از یازدهم باهاش مشکل دارم .اصلا نمیدونم چجوری بخونمش.یازدهم کلاسهای یحیوی رو ثبت نام کردم و خیلی خودم بد پیش رفتم و از طرفی هم تدریس ایشون از نظر من خیلی کند بود .انقد خودم پشت گوش انداخته بودم یه روزه مثلاً مینشستم ده تا جلسشو میدیدم .دیگه آخرش واسه نهایی و اینا که دیدم واقعا خوب نخوندم سیر تا پیاز گاج رو واسه یه سری فصل ها خودم کار کردم و نمرم شد ۱۸.۷۵ .
دوازدهم مازخریدم .همه دبیر هارو نگاه کردم و با کلی وسواس یکیشون انتخاب کردم (آقای میرحسینی )یکم که تعداد جلسه گذشت دیدم کنار نمیارم با تدریسشون احساس کردم اصلا نظم ندارن تو کلاس ها و کلا بودجه بندی آزمون ها براشون مهم نیست .بعد عوضش کردم آقای شجاعی .با ایشون تا یه جایی خوندم ولی نمیتونستم تست بزنم .یعنی فقط مفهوم کلی رو میفهمیدم کلا تست و اینا گیج میزدم سوال رو میدیدم نمیدونستم باید چیکار کنم دقیقا .اواخر با نصیرلو خوندم .ایشون بهتر بودن برای من ولی خیلی دیر شده بود و سال کنکورم فیزیکم اینجوری گذشت .
امسال دیگه دیدم دبیری نمونده آقای رحمانی رو انتخاب کردم .کلاس های ایشون انگار واسه فردیه که از قبل درس رو خونده و یه دور کتاب تست رو کار کرده و حالا اومده کلاس که فقط سوال های سخت تر و نکته ای تر بخونه .و اون فرد من نبودم .
به سرم زد که درسنامه بخونم امسال .ولی مثلاً کتاب دهمم آی کیو گاجه درسنامش در حد یه نیم صفحه است و خلاصه ایه .یازدهمم خیلی سبزه و دوازدهمم نشرالگو .
یعنی من اگه فقط بفهمم چجوری باید فیزیک بخونم بخدا میخونمولی متاسفانه نمیدونم چرا مشکل دارم توش .اگه راهنماییم کنید ممنونتون میشم

LinkBack URL
About LinkBacks
ولی متاسفانه نمیدونم چرا مشکل دارم توش .اگه راهنماییم کنید ممنونتون میشم