X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Lightbulb بمونم پشت برای دانشگاه های تهران یا شهر خودم قبول بشم برای رشته کامپیوتر !!!!

سلام دوستان امیدوارم همگی سالم و سلامت باشند ... خب من کنکوری ریاضی امسال بودم و از کل سال تحصیلی که از تابستان دوازدهم داشتم کلا دو ماه درس خوندم که همون دو ماه درست نبود و با روش اشتباه می خوندم
      و بخاطر کم کاری خودم میشه گفت کلا درس نخوندم ..... و الان که تراز و نمره ها اومده موندم چیکار کنم پشت کنکور بمونم یا همین شهر خودم قبول شم .... از طرفی هدف خودم تهران بوده ولی خانواده میگن همین رو قبول شم برم ... نمرات نهایی حسابان 18.5 هندسه 19.25 گسسته 15.5
      دینی 15.5 فارسی 10 شیمی 12 فیزیک 12 و عربی 12 و بقیه اون ها هم تقریبا همین قدر بوده برای نهایی های یازدهم فیزیک 18 و هندسه 16 دینی 19 زبان 17.5 و فارسی 7 بوده.... حالا نظر شما چیه ارزش داره پشت بمونم اونم توی رشته ریاضی به عنوان یه پسر که باید زودتر به درآمد زایی برسه یا نه

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammed o نمایش پست ها
      سلام دوستان امیدوارم همگی سالم و سلامت باشند ... خب من کنکوری ریاضی امسال بودم و از کل سال تحصیلی که از تابستان دوازدهم داشتم کلا دو ماه درس خوندم که همون دو ماه درست نبود و با روش اشتباه می خوندم
      و بخاطر کم کاری خودم میشه گفت کلا درس نخوندم ..... و الان که تراز و نمره ها اومده موندم چیکار کنم پشت کنکور بمونم یا همین شهر خودم قبول شم .... از طرفی هدف خودم تهران بوده ولی خانواده میگن همین رو قبول شم برم ... نمرات نهایی حسابان 18.5 هندسه 19.25 گسسته 15.5
      دینی 15.5 فارسی 10 شیمی 12 فیزیک 12 و عربی 12 و بقیه اون ها هم تقریبا همین قدر بوده برای نهایی های یازدهم فیزیک 18 و هندسه 16 دینی 19 زبان 17.5 و فارسی 7 بوده.... حالا نظر شما چیه ارزش داره پشت بمونم اونم توی رشته ریاضی به عنوان یه پسر که باید زودتر به درآمد زایی برسه یا نه
      به نظر من اگه قصد مهاجرت دارین دانشگاه های تاپ میتونه شما رو جلو بندازه در غیر اینصورت میتونین ارشد رو جای بهتری قبول شین . اما به نظر من برخلاف تجربی که رشته مهمه نه دانشگاه. تو ریاضی دانشگاه و شهر اهمیت قابل توجهی داره . البته این نظر منه
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammed o نمایش پست ها
      درامد زایی میخوای دانشگاه رو برو برا مدرک و کنارش برو یه چیزی یاد بگیر
      هیچ رشته ای درامد زا نیست
      مگر اینکه بخای با حقوق ۱۵ میلیونی زندگی کنی که در اینصورت پشت بمون تهران بخون
      LEFT
      4/19/2021

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      رشته‌ی ریاضی خیلی پشت کنکور موندنش صرف نداره. فوقش ۱ سال. چون میشه بعدا رفت به ارشد دانشگا‌های خوب.
      یه انتخاب رشته‌ی خوب داشته باشید که محرومیت نده. از الان تا نیمه‌ی مهر با ماکزیمم تلاشتون درس بخونید. اگر به ساعت مطالعه‌ی پیوسته و بالای ۹ ساعت رسیدید، ۱ سال بمون برای تهران. وگرنه مهر موقع اعلام نتایج، ثبت‌نام کن و برو دانشگاه.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 05 شهریور 1404 در ساعت 17:37

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)