X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Unhappy فک میکنم قبول نمیشم

سلام روزتون خوش
      من کنکوری ۱۴۰۵ هستم و پایه دهم و یازدهم درحد مدرسه و تشریحی خوندم ولی هدفم پزشکیه نمیدونم الان چطوری پیش برم حس میکنم دیگه برای پزشکی از الان نمیشه و همچنین دیدم کسایی رو که چندین سال پشت کنکورن و قبول نشدن اونوقت من با ۱سال فرصت واقعا چطوری؟
      ممنون میشم تجربیاتتون رو بگین

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ati_86 نمایش پست ها
      سلام روزتون خوش
      من کنکوری ۱۴۰۵ هستم و پایه دهم و یازدهم درحد مدرسه و تشریحی خوندم ولی هدفم پزشکیه نمیدونم الان چطوری پیش برم حس میکنم دیگه برای پزشکی از الان نمیشه و همچنین دیدم کسایی رو که چندین سال پشت کنکورن و قبول نشدن اونوقت من با ۱سال فرصت واقعا چطوری؟
      سلام و عرض احترام.شما برای اینکه باورتون نسبت به خودتون تغییر کنه باید شروع کنید به تلاش کردن ؛ وقتی مسیر رو طی می کنید و پیشرفت تون(اوایل در ساعت مطالعه و تعداد تست بعد در آزمون ها)مشاهده می کنید به یه نقطه ای می رسید که دیگه خودتون معتاد درس خوندن و پیشرفت کردن می شید
      ولی اگر رو همین مرحله قفل بشید و از دایره امن تون خارج نشید و شروع نکنید مدام این سوال میاد به ذهنتون
      آدم ها بسته به توانشون زمان متفاوتی رو باید برای رسیدن به یک هدف صرف کنند
      که این بین مسیر باتوجه به سرعتشون مشخص میشه
      اما اغلب آدم هایی که قبول نمی شن مسیری که طی کردند درست نبوده
      مثلا خود من سال دوم قبول شدم؛سال اول تلاش کردم ولی اصولی تلاش نکردم
      ‌پیشنهاد می کنم اگر راه رو بلد نیستید و براتون مقدور هست از کمک یه مشاور کمک بگیرید
      حداقل فایده اش این هست از این شاخه به اون شاخه پریدن و سردرگمی نجاتتون می ده
      البته اگر مشاورنما ها به پست تون نخورن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اشتباه بزرگ من تو سال کنکور فکرای این شکلیم بود
      هنوز یه سااال وقت داری بنظرم یه مشاور درست بگیر تا یه ذره با مسیر اشنا شی
      در ضمن هیچ وقت خودتو با کسی مقایسه نکن تو خودتی و اونا هم خودشونن شرایط هیچکسی مثل بقیه نیست اینو کسی بهت میگه که
      ضربه بزرگی از مقایسه کردن خورده

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از وقتی که گذاشتین

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      متشکرم ممنون از راهنمایی تون

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام روزتون خوش
      از دانش آموزان مدرسه خودمون افرادی بودن که از تابستون دوازدهم به طور جدی شروع به مطالعه برای کنکور کردن و همون سال هم نتیجه خیلی خوبی گرفتن ( یک مورد رتبش ۵۰۰ منطقه یک شد و داروسازی رفت )
      اصلا دیر نیست . منتها از همین الان باید شروع کنید
      ترجیحاً دروس اختصاصی دهم و یازدهم رو تا آخر تابستون جمع‌بندی کنید . از مهر همزمان با دروس اختصاصی دوازدهم ، مطالعه عمومی های یازدهم و دوازدهم رو انجام بدید
      برای آزمون ، میتونید ماز رو همزمان با قلم‌چی ثبتنام کنید اگر مشکلی از بابت هزینش ندارید . در غیر اینصورت فقط قلم‌چی ثبتنام کنید
      آزمون آزمایشی تشریحی لزومی نداره ثبتنام کنید ( مگراینکه تشریحی تون واقعا ضعیف باشه از پایه )
      برای منابع ، انتخاب های متنوعی در دسترستون هست که بسته به سطح تون میتونید تهیه کنید

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Parsa_ نمایش پست ها
      از دانش آموزان مدرسه خودمون افرادی بودن که از تابستون دوازدهم به طور جدی شروع به مطالعه برای کنکور کردن و همون سال هم نتیجه خیلی خوبی گرفتن ( یک مورد رتبش ۵۰۰ منطقه یک شد و داروسازی رفت )
      اصلا دیر نیست . منتها از همین الان باید شروع کنید
      ترجیحاً دروس اختصاصی دهم و یازدهم رو تا آخر تابستون جمع‌بندی کنید . از مهر همزمان با دروس اختصاصی دوازدهم ، مطالعه عمومی های یازدهم و دوازدهم رو انجام بدید
      برای آزمون ، میتونید ماز رو همزمان با قلم‌چی ثبتنام کنید اگر مشکلی از بابت هزینش ندارید . در غیر اینصورت فقط قلم‌چی ثبتنام کنید
      آزمون آزمایشی تشریحی لزومی نداره ثبتنام کنید ( مگراینکه تشریحی تون واقعا ضعیف باشه از پایه )
      برای منابع ، انتخاب های متنوعی در دسترستون هست که بسته به سطح تون میتونید تهیه کنید
      ممنون فقط اینکه اگه مازو بدم ولی قلم چی رو ندم بده؟
      و دوم اینکه برای شیمی الان میخام دهم و یازدهم رو جمع بندی کنم چه منبعی پیشنهاد میدین ؟خیلی سبز دارم ولی به نظرم زیاد خوب نیست

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ممنون فقط اینکه اگه مازو بدم ولی قلم چی رو ندم بده؟
      و دوم اینکه برای شیمی الان میخام دهم و یازدهم رو جمع بندی کنم چه منبعی پیشنهاد میدین ؟خیلی سبز دارم ولی به نظرم زیاد خوب نیست
      بهتره قلم‌چی رو شرکت کنید حضوری
      چون ماز آنلاینه آزموناش
      برای شیمی کتاب مبتکران بهمن بازرگانی رو پیشنهاد میدم منتها به همه تست هاش نمیرسید احتمالا . اون تست های وی آی پی رو اولویت بذارید. یا اینکه فردها رو بزنید یا زوج ها . یا مثلا مضرب ۳ ها رو جواب بدید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)