X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

بچه ها کمکم کنید

اگه شما برگردید به عقب و با این شرایطی که داریم یعنی نهایی ها دیگه مهم تر از کنکور شده و دیگه ترمیم تک درسی نیست اگر تو ترمیم یک نمره گرفتین دیگه نمره های پارسالی که بیشتر شده بودیم رو نمیذارن همین نمره کمه رو میذارن حالا بین کنکور و نهایی کدومشو انتخاب میکنید ؟ یعنی حاضرین یک سال پشت بمونین ولی تو سالی که دوازدهم هستین فقط نهایی رو کار کنین ( به صورت تست و تشریحی اما هدف اصلی نهایی باشه) که از شر نهایی راحت بشین برای سال دیگه؟؟؟ من یه سری از کنکوریارو دیدم که بخاطر نهایی پشیمون بودن و میگفتن کاش بیشتر به نهایی ها اهمیت میدادیم وگرنه الان اوضاعمون بهتر بود بهترین تصمیم چیه؟؟
      من الان دچار دوگانگی شدم نهایی رو کار کنم و با نمره عالی پاس بشم درسارو یا کنکور؟؟
      الان تست میزنم ولی چون ذهنم خیلی شدید درگیر این سواله خیلی ضعیف کار میکنم، من یازدهم رو خیلی کار کردم و مسلطم به تشریحی ها حداقل ۸۰ درصدشو مسلطم می‌خوام بگم که کم کاری نکردم و خوندم و فقط میخواستم تست بزنم
      📌تغییرات مهم کنکور ۱۴۰۵:
      1️⃣حذف امکان ترمیم تک درس:
      اگر قرار به ترمیم معدلتون باشه باید تمام دروس رو ثبت نام کنید. حتی اگه بعضی درس ها رو ۲۰ شده باشید❌

2️⃣آخرین نمره نهایی که کسب کردید تاثیر داده میشه:
      دیگه به این صورت نیست که بین نمرات مختلف سوابق تحصیلیتون اون نمره ای که بالاتر هست تاثیر داده بشه❌
      بلکه آخرین نمرهای که کسب کردید تاثیر داده میشه✔️

3️⃣فقط یک کنکور در سال برگزار خواهد شد:
      دیگه خبری از برگزاری دو کنکور در سال نیست😶‍🌫️

4️⃣دیگر ذخیره تراز نداریم:
      تراز کنکور هم مثل نمره امتحان نهایی شده و دیگه به این صورت نیست که بین تراز های مختلفی که کسب کردید بالاترین تراز تاثیر گذار باشه
      بلکه آخرین ترازی که کسب کردید تراز تاثیرگذار هست
      اگر شد که هیچ؛ اما اگر نشد،
      بند کفش هایم را محکم تر می بندم و انجامش می دهم
      این بار با موهای سفید بیشتر؛
      چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست؛ پایداری است..
      _آلبر کامو
      ویرایش توسط Rozali : 16 تیر 1404 در ساعت 13:42

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی سختش کردن خیلی
      من تصمیم گرفتم نهایی هارو خیلی کار کنم بچسبم به نهایی ها کنکور رو میشه یک کاریش کرد ولی نهایی رو نمیشه
      _آلبر کامو
      ویرایش توسط Rozali : 16 تیر 1404 در ساعت 13:49

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منطقیه منم پارسال همین کارو کردم و امسال تا حد زیادی از شر نهایی ها خلاص شدم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarahheydari نمایش پست ها
      منطقیه منم پارسال همین کارو کردم و امسال تا حد زیادی از شر نهایی ها خلاص شدم
      جدی؟؟ پس پشیمون نیستی از اینکه زیاد رو کنکور مانور ندادی؟؟ میشه بپرسم تابستون یازدهم به دوازدهم چیکار کردی ؟؟
      _آلبر کامو

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من که شب امتحان و توی فرجه دو هفته ای بین کنکور اردیبهشت و نهایی ها خوندم برگردم عقب بازم همینکارو میکنمکنکور درسته تاثیرش کمتره ولی خب اولا سقف ترازش بالاتره و درواقع چیزی که تراز رو میکشه بالا کنکوره بعدشم قطعا سخت تر از نهاییه و نیاز به تمرین بیشتری داره. من خودم همه درسایی که شب امتحان خوندم خوب شدن و اونایی که از اول سال خوندم پایین شدن البته به جز سلامت که توصیه میکنم نذارید شب امتحان حداقل تو سال یه بار بخونید اونم نه به خاطر نمره اش بلکه به خاطر سلامت روان خودتون
      بعدم فکر نکن حالا اگر از اول سال بخونی شب امتحان میگیری میخوابی. بازم همونقدر فشار رو تحمل میکنی شب امتحان و قرارم نیست همه چیز یادت بمونه تا روزامتحان . درکل بهتره بیگانه نباشی با درسای عمومی یعنی مثلا قواعد زبان و عربی و فارسی رو همراه مدرسه بخون ولی من جات باشم وقت بیش از حد نمیذارم رو عمومی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      اگه شما برگردید به عقب و با این شرایطی که داریم یعنی نهایی ها دیگه مهم تر از کنکور شده و دیگه ترمیم تک درسی نیست اگر تو ترمیم یک نمره گرفتین دیگه نمره های پارسالی که بیشتر شده بودیم رو نمیذارن همین نمره کمه رو میذارن حالا بین کنکور و نهایی کدومشو انتخاب میکنید ؟ یعنی حاضرین یک سال پشت بمونین ولی تو سالی که دوازدهم هستین فقط نهایی رو کار کنین ( به صورت تست و تشریحی اما هدف اصلی نهایی باشه) که از شر نهایی راحت بشین برای سال دیگه؟؟؟ من یه سری از کنکوریارو دیدم که بخاطر نهایی پشیمون بودن و میگفتن کاش بیشتر به نهایی ها اهمیت میدادیم وگرنه الان اوضاعمون بهتر بود بهترین تصمیم چیه؟؟
      من الان دچار دوگانگی شدم نهایی رو کار کنم و با نمره عالی پاس بشم درسارو یا کنکور؟؟
      الان تست میزنم ولی چون ذهنم خیلی شدید درگیر این سواله خیلی ضعیف کار میکنم، من یازدهم رو خیلی کار کردم و مسلطم به تشریحی ها حداقل ۸۰ درصدشو مسلطم می‌خوام بگم که کم کاری نکردم و خوندم و فقط میخواستم تست بزنم
      ������تغییرات مهم کنکور ۱۴۰۵:
      1️⃣حذف امکان ترمیم تک درس:
      اگر قرار به ترمیم معدلتون باشه باید تمام دروس رو ثبت نام کنید. حتی اگه بعضی درس ها رو ۲۰ شده باشید❌

2️⃣آخرین نمره نهایی که کسب کردید تاثیر داده میشه:
      دیگه به این صورت نیست که بین نمرات مختلف سوابق تحصیلیتون اون نمره ای که بالاتر هست تاثیر داده بشه❌
      بلکه آخرین نمرهای که کسب کردید تاثیر داده میشه✔️

3️⃣فقط یک کنکور در سال برگزار خواهد شد:
      دیگه خبری از برگزاری دو کنکور در سال نیست������‍������️

4️⃣دیگر ذخیره تراز نداریم:
      تراز کنکور هم مثل نمره امتحان نهایی شده و دیگه به این صورت نیست که بین تراز های مختلفی که کسب کردید بالاترین تراز تاثیر گذار باشه
      بلکه آخرین ترازی که کسب کردید تراز تاثیرگذار هست
      من 402 کنکور دادم هردو رو باهم آوردم جلو .خیلی هارو دیدم هم همین کارو کردن بستگی به خودتون داره

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeho6of نمایش پست ها
      من 402 کنکور دادم هردو رو باهم آوردم جلو .خیلی هارو دیدم هم همین کارو کردن بستگی به خودتون داره
      الان تأثیر نهایی ها خیلی زیاد تر شده و حتی سطحش هم بالاتر رفته، من نمیتونم حس میکنم نمیکشم بخوام هردورو باهم ببرم اما خیلی هارو دیدم که میگفتن اول نهایی بعد کنکور
      _آلبر کامو

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Mahta- نمایش پست ها
      من که شب امتحان و توی فرجه دو هفته ای بین کنکور اردیبهشت و نهایی ها خوندم برگردم عقب بازم همینکارو میکنمکنکور درسته تاثیرش کمتره ولی خب اولا سقف ترازش بالاتره و درواقع چیزی که تراز رو میکشه بالا کنکوره بعدشم قطعا سخت تر از نهاییه و نیاز به تمرین بیشتری داره. من خودم همه درسایی که شب امتحان خوندم خوب شدن و اونایی که از اول سال خوندم پایین شدن البته به جز سلامت که توصیه میکنم نذارید شب امتحان حداقل تو سال یه بار بخونید اونم نه به خاطر نمره اش بلکه به خاطر سلامت روان خودتون
      بعدم فکر نکن حالا اگر از اول سال بخونی شب امتحان میگیری میخوابی. بازم همونقدر فشار رو تحمل میکنی شب امتحان و قرارم نیست همه چیز یادت بمونه تا روزامتحان . درکل بهتره بیگانه نباشی با درسای عمومی یعنی مثلا قواعد زبان و عربی و فارسی رو همراه مدرسه بخون ولی من جات باشم وقت بیش از حد نمیذارم رو عمومی
      من فقط تشریحی نمی‌خوام بخونما هم تست هم تشریحی اما هدف اصلیم نهایی باشه
      و فکر میکنم اگه بخوام هم برای نهایی ها و هم کنکور بخونم فشار زیادی رو متحمل میشم و از پسش بر نمیام
      _آلبر کامو
      ویرایش توسط Rozali : 16 تیر 1404 در ساعت 21:25

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه های ۱۴۰۵ سعی کنید تو این شرایط که هی دارن قانونا رو عوض میکنن و خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن اصلااااا پشت کنکور نمونید
      هرسال داره شرایط قبولی بدتر میشه
      یه سال سخت تلاش کنید و به نتیجه برسید و از الان فاز ناامیدی بر ندارید
      اگر با جدیت بخونید قطعا میتونید هردوتاش رو باهم پیش ببرید

10. Top | #10
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      من از پارسال دارم میگم که یه جوری بخونید که پشت کنکور نمونید.
      یعنی با توجه به قانونِ همون سال، برای قبولی در کنکور همون سال بخونید. تصمیمات کم‌منطق و هیجانی نگیرید.
      مثلا کسانیکه پارسال (کنکور ۱۴۰۳) رو گذاشتن که فقط نهایی دهم بخونن، امسال نهایی یازدهم، سال دیگه ۱۲ و سال بعدش برای کنکور، همون پارسال با حذف نهایی دهم، ۱ سال از عمرشون رفت. یا کسانیکه گفتن امسال فقط کنکور میخونیم و سال دیگه فقط نهاییا، با حذف تراز سیو کنکور، باز دوباره ۱ سال از عمرشون رفت، تازه بخاطر اسنرس تغییر قانون همون کنکورو هم گند زدن.بازم میگم، تصمیم احساسی برای فرار از فشار کنکور و نهایی همزمان، نگیرید.

بعد از اعلام نتایج امسال (تراز کل و رتبه)، سقف تراز و مدل ترازدهی امسال معلوم میشه.ولی سقف تراز و مدل ترازدهی سال بعد باز هم معلوم نمیشه و هر لحظه ممکنه عوضش کنن. یعنی ممکنه سقف تراز کنکور خیلی بیشتر از نهایی باشه یا برعکس. پس رها کردن یکی به امید دیگری کار درستی نیست.

امتحان نهایی امسال یه ذره سخت‌تر از پارسال بود. به این صورت که سوالای سختش، سخت‌تر شده بود ولی سوالای ساده و متوسطش بیشتر و ساده‌تر شده بود. یعنی کسب نمره تا ۱۷ ساده‌تر ولی نمره ۱۸.۵ به بالا خیلی سخت‌تر شده بود. با این حال هنوز توی بیشتر امتحانات ۱۹-۱۹.۲۵ رو میشد نسبتا راحت گرفت اگر از اول سال شروع می‌کردید. دعوای اصلی سر ۰.۵-۰.۷۵ نمره انتهاییه. توی ۲-۳ تا درس ممکنه یه ذره سخت‌تر و مثلا سر ۱ نمره باشه.
      اگر بیشتر نمراتتون خیلی پرت و پلا شده، یعنی از اول سال نخوندید و بیشتر دروس رو گذاشتید شب امتحان. امسال از اول سال ، تشریحی و عمومی هم کار کنید.
      اگر در حد فوقش ۲-۳ درس خراب شده، فدای سرتون. حتی از اول سال هم بخونید، گاهی بعلت‌های مختلف مثل شرایط سرجلسه، شرایط روحی، بیماری، خستگی، درس ِ نقطه ضعف و... ممکنه بعضی سوالات رو از دست بدید. توی کنکور و نهایی ممکنه این اتفاق بیفته. ولی چون در حد فوقش ۲-۳ درس بوده، یعنی استثناء هست، قاعده نیست.

درجه سختی سوالات سخت، توی بعضی دروس بیشتر شده بود ولی اصلا هنوز قابل مقایسه با سختی کنکور نیست. سوالات زیست و ادبیات نهایی، چندین درجه از کنکور ضعیف‌ترن ولی کلا نهاییا حفظی‌ترن. شیمی و ریاضی و فیزیک و دینی که واقعا مقایسه‌شون با کنکور خنده‌داره.
      از سوالات تشریحی نترسید. از اول سال، دروس رو مفهومی بخونید (نه با فرمول‌های عجیب غریب یا عددگذاری و گزینه‌گذاری و...)، بعدش تست بزنید تا مسلط بشید، آخرش هم سوالات تشریحی کتاب درسی و تعدادی سوال تشریحی حل کنید.

مدل جدید ترکیبی نهایی و کنکور، از کنکور ۴۰۱ و ماقبل، خیلی تفاوتی نداره. باید همه دروس عمومی و اختصاصی رو از اول سال و همزمان بخونید و تمرین کنید.

اگر بین نهایی و کنکور قصد دارید به نهایی بیشتر اهمیت بدید، حتما برای دروس اختصاصی به اندازه تست‌های ۱ کتاب جامع سطح متوسط + تست‌های کنکور ۹۸ به بعد همون درس، تست بزنید. حالا به جای منابع سطح ۲ و ۳ و آزمونی، وقتشو بدید به نهایی.
      بهرحال، یادگیری مفهومی و عمیق دروس اختصاصی از مسیر تست‌زنی میگذره چون تست‌ها عمیق‌تر و ترکیبی‌تر و مفهومی‌تر و پوشش مطالب بیشتر و سطوح یادگیری متفاوت‌تری هستن.

از پارسال در همه موارد همینو به بچه‌ها میگم: «هر تصمیمی بگیرید، مسوولیت عواقبش با خودتونه». یعنی اگر کنکور رو بچسبید و نهایی ول کنید و قبول نشید با خودتونه، برعکسشم با خودتونه، اگر با هر روشی هم قبول بشید با خودتونه.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 17 تیر 1404 در ساعت 00:37

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      من از پارسال دارم میگم که یه جوری بخونید که پشت کنکور نمونید.
      یعنی با توجه به قانونِ همون سال، برای قبولی در کنکور همون سال بخونید. تصمیمات کم‌منطق و هیجانی نگیرید.
      مثلا کسانیکه پارسال (کنکور ۱۴۰۳) رو گذاشتن که فقط نهایی دهم بخونن، امسال نهایی یازدهم، سال دیگه ۱۲ و سال بعدش برای کنکور، همون پارسال با حذف نهایی دهم، ۱ سال از عمرشون رفت. یا کسانیکه گفتن امسال فقط کنکور میخونیم و سال دیگه فقط نهاییا، با حذف تراز سیو کنکور، باز دوباره ۱ سال از عمرشون رفت، تازه بخاطر اسنرس تغییر قانون همون کنکورو هم گند زدن.بازم میگم، تصمیم احساسی برای فرار از فشار کنکور و نهایی همزمان، نگیرید.

بعد از اعلام نتایج امسال (تراز کل و رتبه)، سقف تراز و مدل ترازدهی امسال معلوم میشه.ولی سقف تراز و مدل ترازدهی سال بعد باز هم معلوم نمیشه و هر لحظه ممکنه عوضش کنن. یعنی ممکنه سقف تراز کنکور خیلی بیشتر از نهایی باشه یا برعکس. پس رها کردن یکی به امید دیگری کار درستی نیست.

امتحان نهایی امسال یه ذره سخت‌تر از پارسال بود. به این صورت که سوالای سختش، سخت‌تر شده بود ولی سوالای ساده و متوسطش بیشتر و ساده‌تر شده بود. یعنی کسب نمره تا ۱۷ ساده‌تر ولی نمره ۱۸.۵ به بالا خیلی سخت‌تر شده بود. با این حال هنوز توی بیشتر امتحانات ۱۹-۱۹.۲۵ رو میشد نسبتا راحت گرفت اگر از اول سال شروع می‌کردید. دعوای اصلی سر ۰.۵-۰.۷۵ نمره انتهاییه. توی ۲-۳ تا درس ممکنه یه ذره سخت‌تر و مثلا سر ۱ نمره باشه.
      اگر بیشتر نمراتتون خیلی پرت و پلا شده، یعنی از اول سال نخوندید و بیشتر دروس رو گذاشتید شب امتحان. امسال از اول سال ، تشریحی و عمومی هم کار کنید.
      اگر در حد فوقش ۲-۳ درس خراب شده، فدای سرتون. حتی از اول سال هم بخونید، گاهی بعلت‌های مختلف مثل شرایط سرجلسه، شرایط روحی، بیماری، خستگی، درس ِ نقطه ضعف و... ممکنه بعضی سوالات رو از دست بدید. توی کنکور و نهایی ممکنه این اتفاق بیفته. ولی چون در حد فوقش ۲-۳ درس بوده، یعنی استثناء هست، قاعده نیست.

درجه سختی سوالات سخت، توی بعضی دروس بیشتر شده بود ولی اصلا هنوز قابل مقایسه با سختی کنکور نیست. سوالات زیست و ادبیات نهایی، چندین درجه از کنکور ضعیف‌ترن ولی کلا نهاییا حفظی‌ترن. شیمی و ریاضی و فیزیک و دینی که واقعا مقایسه‌شون با کنکور خنده‌داره.
      از سوالات تشریحی نترسید. از اول سال، دروس رو مفهومی بخونید (نه با فرمول‌های عجیب غریب یا عددگذاری و گزینه‌گذاری و...)، بعدش تست بزنید تا مسلط بشید، آخرش هم سوالات تشریحی کتاب درسی و تعدادی سوال تشریحی حل کنید.

مدل جدید ترکیبی نهایی و کنکور، از کنکور ۴۰۱ و ماقبل، خیلی تفاوتی نداره. باید همه دروس عمومی و اختصاصی رو از اول سال و همزمان بخونید و تمرین کنید.

اگر بین نهایی و کنکور قصد دارید به نهایی بیشتر اهمیت بدید، حتما برای دروس اختصاصی به اندازه تست‌های ۱ کتاب جامع سطح متوسط + تست‌های کنکور ۹۸ به بعد همون درس، تست بزنید. حالا به جای منابع سطح ۲ و ۳ و آزمونی، وقتشو بدید به نهایی.
      بهرحال، یادگیری مفهومی و عمیق دروس اختصاصی از مسیر تست‌زنی میگذره چون تست‌ها عمیق‌تر و ترکیبی‌تر و مفهومی‌تر و پوشش مطالب بیشتر و سطوح یادگیری متفاوت‌تری هستن.

از پارسال در همه موارد همینو به بچه‌ها میگم: «هر تصمیمی بگیرید، مسوولیت عواقبش با خودتونه». یعنی اگر کنکور رو بچسبید و نهایی ول کنید و قبول نشید با خودتونه، برعکسشم با خودتونه، اگر با هر روشی هم قبول بشید با خودتونه.
      ازتون ممنونم بابت وقتی که گذاشتید
      بله. من خودم قصدم همین بود یعنی تشریحی و تستی کار کنم همزمان و آزمون بدم ( دوازدهم ) ولی هدف اصلیم می‌خوام نهایی باشه چون نهایی هارو اصلا معلوم نیست قراره چیکار کنن خستمون کردن لحظه به لحظه قانون جدید میاد رو کار
      الان نهایی واقعا خیلی مهم تر شدن که؟ و با این شرایطی که پیش اومده تنها کاری که میشه کرد اینه اول نهایی هارو دو دستی بچسبیم بعد بریم سراغ کنکور یعنی شما میگید که این تصمیم من غیر منطقیه و نمیشه ؟؟
      جناب من منابعم کلا خیلی سبز هست نیاز هست که منابع جدید بخرم میشه اینو راهنمایی کنید؟؟
      _آلبر کامو
      ویرایش توسط Rozali : 17 تیر 1404 در ساعت 01:16

12. Top | #12
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      ازتون ممنونم بابت وقتی که گذاشتید
      بله. من خودم قصدم همین بود یعنی تشریحی و تستی کار کنم همزمان و آزمون بدم ( دوازدهم ) ولی هدف اصلیم می‌خوام نهایی باشه چون نهایی هارو اصلا معلوم نیست قراره چیکار کنن خستمون کردن لحظه به لحظه قانون جدید میاد رو کار
      الان نهایی واقعا خیلی مهم تر شدن که؟ و با این شرایطی که پیش اومده تنها کاری که میشه کرد اینه اول نهایی هارو دو دستی بچسبیم بعد بریم سراغ کنکور یعنی شما میگید که این تصمیم من غیر منطقیه و نمیشه ؟؟
      جناب من منابعم کلا خیلی سبز هست نیاز هست که منابع جدید بخرم میشه اینو راهنمایی کنید؟؟
      به نظرم حداقل نصف تستهای ۱ فصل رو کار کنید، بعدش تشریحی، بعدش بقیه تستهاش. این‌جوری چندان متضرر نمیشید.

برای اختصاصی، جامع خیلی سبز اوکیه. البته فیزیک جامع ۴ جلدی.
      برای عمومی هم ماجرای بیست خیلی سبز اوکیه.
      اگر منظورتون کتاب دیگه‌ای هست. همونو اسمشو بگید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      به نظرم حداقل نصف تستهای ۱ فصل رو کار کنید، بعدش تشریحی، بعدش بقیه تستهاش. این‌جوری چندان متضرر نمیشید.

برای اختصاصی، جامع خیلی سبز اوکیه. البته فیزیک جامع ۴ جلدی.
      برای عمومی هم ماجرای بیست خیلی سبز اوکیه.
      اگر منظورتون کتاب دیگه‌ای هست. همونو اسمشو بگید.
      برای عمومی کتاب پر سوال مهر و ماه بهتر نیست ؟
      من برای دینی ۱۲ فرمول ۲۰ و برای ادبیات پر سوال مهروماه دارم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ببینید من تجربه خودمو میگم به عنوان کسی که اولین بار بود نهایی میداد و دوازدهمی هم نبودم
      ادبیات:یه درسیه که چندین بخش داره بخش حفظیات و مفاهیم با مرور زیاد اوکی میشه (من خودم از این بخش یه نمره مفاهیم رو از دست دادم و نیم نمره حفظی)
      در مورد دستور و آرایه هم بهتره مفهومی و مهارتی یاد گرفته بشه یه مشاوری بهم میگفت کتاب درسی رو جلوت بذار بیت به بیت تحلیل کن
      ادبیات ۱۶.۵ شدم
      زیست من خودم ۱۸ شدم که دلیلش بیشتر عدم تسلط به متن بود.از اول سال تشریحی سوال به سوال کنار کنکوری خوندن کار بشه میشه نمره خوبی گرفت(یعنی بدونی چه سوالی چه جوابی براش هست طبق متن کتاب نه برداشت از متن)
      فیزیک و ریاضی از نظر من نیازی به نهایی خوندن در طول سال ندارن و تو همون فرجه خودشون جمع میشن اگر کنکوری جمع کرده باشید.(محض اطمینان متن کتاب فیزیک دو فصل سوم و چهارم هم در طول سال بخونید که خیالتون جمع باشه) فیزیک ۱۹.۷۵ و ریاضی ۲۰
      ویرایش توسط Pretty_Lover : 17 تیر 1404 در ساعت 02:06

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شیمی:من ۱۷.۷۵ شدم که دلیلش میشه گفت حل سوال کم بود و عدم تسلط و سر امتحان هم بعضی سوال ها رو بد متوجه شدم در کل این درس هم اگر از اول سال تشریحی در حد یک کتاب کار حل بشه خوبه

در مورد زبان هم بگم من برای امتحان فقط دوره تیر نهایی قریشی رو دیدم.امتحان زبان به شدت مهارتی هست عین کنکورای قدیم یعنی شما هر چهار مهارت تون باید خیلی خوب باشه من خودم نیم نمره الکی سر لیسنینگ از دست دادم(کسی توصیه ای داره بگه برای حلش)
      خصوصا برای زبان علاوه بر حل سوال،سعی کنید زمان دار کار کنید چون من خودم واقعا وقت کم آوردم سر امتحان و رایتینگمو بدون پاک نویس نوشتم و حتی به چک کردن هم نرسید
      ریدینگای امسال نسبت به کنکور حتی! میشه گفت سوالای بسیار ریزی داشتن جوری که شما مجبور بودی جمله به جمله با دقت بخونی که سوال چی میخواد و متن چی گفته و نیازمند وقت زیادی بود(در کل برای ریدینگ سعی کنید اول سوالا رو بخونید و در ذهن داشته باشید سوالا رو و بعدش برید سراغ متن ریدینگ)
      نمره زبان هم ۱۹
      ویرایش توسط Pretty_Lover : 17 تیر 1404 در ساعت 02:04

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)