مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Post 🔥 “راهی از صفر تا صد شیمی دهم: روش مطالعه، انتخاب منابع و بازگرداندن انگیزه 📚

سلام علیکم 🌼 امیدوارم حالتان خوب باشد. ببخشید که مزاحمتان می‌شوم، ولی من واقعاً به کمک شما نیاز دارم و می‌خواهم چند سوال درباره روش مطالعه شیمی از شما بپرسم😔. من امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما به دلیل مشکلاتی که داشتم، نتوانستم به خوبی دروس خود را مطالعه کنم و اکنون احساس می‌کنم در نقطه صفر هستم. در طول سال دهم متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم می‌شود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این موضوع باعث شد انگیزه‌ام برای درس خواندن کاهش یابد و نتوانم به خوبی مطالعه کنم.

اکنون می‌خواهم شروع به درس خواندن کنم و امیدوارم روزی شرایط تغییر کند. برای تابستان قصد دارم درس شیمی را مطالعه کنم و برخی از دوستان به من گفتند که استاد محسن هادی عالی هستند و پیشنهاد کردند ابتدا فیلم‌هایشان را ببینم و سپس به سراغ مبتکران بروم. اما برخی دیگر می‌گویند که باید خودم کتاب درسی را کامل بخوانم، و بعضی هم توصیه کرده‌اند که فیلم ببینم و کتاب را حل کنم و از خیلی سبز استفاده کنم. و ضمناً بنده برای دروسی که فقط تدریسش به صورت جزوه هست باید چیکار کرد برای حل کتاب؟ خب حالا من نمی‌دانم کدام روش را انتخاب کنم. 😢😔

✍️ اگر بخواهم طبق برنامه زیر که چیدم پیش بروم، آیا این کار مناسب است؟
      1. ابتدا فیلم‌های خط به خط کتاب درسی که استاد محسن هادی در آپارات به‌صورت رایگان گذاشته‌اند را مشاهده کنم و کتاب را حل کنم.
      2. سپس فیلم‌های کنکوری رایگان استاد در آپارات دهم تجربی را طبق خط به خط ببینم و نکات مهم، فرمول ها و تست‌های مهم را در دفترم خلاصه‌برداری کنم.
      3. اگر وقت اضافی داشتم، کتاب تست بزنم. (کدام کتاب تست را پیشنهاد می‌کنید؟)

آیا این روش‌ها برای من که در حال حاضر در سطح صفر هستم، مناسب هستند؟ آیا می‌توانم این کارها را انجام دهم و آیا این روند طولانی نیست؟ کمی نگران هستم و نمی‌دانم باید چه کار کنم. خیلی‌ها می‌گویند که با مبتکران 100 زدند، آیا واقعاً باید این کتاب را بخوانم با اینکه حجمش طولانی است؟
      همچنین آیا واقعاً لازم است در روش شماره 2 که گفتم، خلاصه‌برداری کنم برای کنکور؟ چون ممکن است در پایه دوازدهم در دوره‌های جمع‌بندی شرکت کنم و جدا از آن درس بخوانم.

از توجه و راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. 🌹
      با احترام.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ضمناً عزیز بنده برای انتخاب استاد شیمی سردرگم شده ام چیکار کنم؟ شیمی استاد طاهری ببینم ؟ یا همون استاد محسنی که گفتم؟ یا در گاج ببینم واقعاً گیج شده ام چیکار کنم؟! ماشاالله هر دبیر برای خودش کلی نظر خوب داره من چیکار کنم معیار برای انتخاب دبیر خوب چی باشد ؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من تجربه شخصیم رو میگم

بهمن بزرگان فیلمش رو میدبینم از یه مبحث(درسنامه نمیخونم) و نکات خفنی ک میگرو گاهی و کج فهمی هارو تو یه برگه چرک نویس مینویسم اخرش پاک نویس شده خلاصه و ضروری هارو وارد کتاب میکنم بعد
      کتاب درسی متنشو رو میخونم و حفظیات رو خلاصه و طبقه بندی و دسته بندی میکنم
      بعد
      تستارو ۱/۳ بصورت تشریحی میزنم(یعنی همین که میزنم میرم پاسخنامه رو میخونم(نکات قشنگ رو وارد کتاب میکنم)

با کمی فاصله میام ۲/۳ بقییه تستارو بصورت تستی میزنم (یعنی ده تا رو تو یه برگه پاسخ وار وارد میکنم و بعد فقط غلطا،شک دارها،نزده ها،ریسکی هارو تصحیح میکنم )

این بین تستایه خشگل،جامع بحث،نکته ریز مارک میکنم

قبل از هر ازمون دوتا ازمون پارسال کانونو حل میکنم و تحلیل میکنم و تورق سریع و میرم سرازمون

تراز میانگین ازمون شیمیم حدود ۶۶۰۰ هستش و تاحالا شیمیو تو ازمون حتی ۱۰۰ زدم و نقطه قوت پایدارمه برا همین به خودم اجازه دادم روش مطالعه شخصیمو بگم
      امیدوارم بکار بیاد
      ویرایش توسط Mr.vm : 27 خرداد 1404 در ساعت 14:34

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مریوان نمایش پست ها
      ضمناً عزیز بنده برای انتخاب استاد شیمی سردرگم شده ام چیکار کنم؟ شیمی استاد طاهری ببینم ؟ یا همون استاد محسنی که گفتم؟ یا در گاج ببینم واقعاً گیج شده ام چیکار کنم؟! ماشاالله هر دبیر برای خودش کلی نظر خوب داره من چیکار کنم معیار برای انتخاب دبیر خوب چی باشد ���������������� �؟
      من بابای و بهمن بازرگان و یه معلم دیگرو دیدم یکی یه قسمت
      داداش همه خوبن
      همه عالین واقعا ک در این سطح دارن کار میکنن

هرکدوم یه جلسه ببیند
      و ببین با لحن کدوم ارتباط بیشتری میگیرید
      و در انتها معلم و مدرس ۱۰ درصد کار در بهترین حالته
      ۹۰ درصدخودتونید
      پس اگر یه معلمی ۹ درصد بهت بده یا یکی ۸ درصد اونقدری فرق نداره ک سرش اینطوری وسواس بگیری
      انتخاب کن و پیش برو
      اصل کار خودتون هستید
      موفق باشید

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم از راهنماییتون واقعاً به کارم آمد ماشاالله ترازتون عالیه.

✍️ بنده در این خصوص مشکلاتی دارم : خب اگه من بیام فیلم ببینم و در آن فیلم روش تستی را یاد داد چیکار کنم؟ خب پایه یازدهم امتحان نهایی دارم. اگه بنده اول روش تشریحی را یاد بگیرم در کتاب و بعد از آن فیلم آموزشی ببینم خوبه؟ شما برای یادگیری روش های تشرحی چیکار می کردید؟

✍️ ضمناً شما چرا نت برداری نمی کردید؟ آیا بنظرتون من نت برداری از ویدو های استاد انجام دهم؟

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مریوان نمایش پست ها
      خیلی ممنونم از راهنماییتون واقعاً به کارم آمد������ ماشاالله ترازتون عالیه.

✍️ بنده در این خصوص مشکلاتی دارم : خب اگه من بیام فیلم ببینم و در آن فیلم روش تستی را یاد داد چیکار کنم؟ خب پایه یازدهم امتحان نهایی دارم. اگه بنده اول روش تشریحی را یاد بگیرم در کتاب و بعد از آن فیلم آموزشی ببینم خوبه؟ شما برای یادگیری روش های تشرحی چیکار می کردید؟

✍️ ضمناً شما چرا نت برداری نمی کردید؟ آیا بنظرتون من نت برداری از ویدو های استاد انجام دهم؟
      عرض کردم خدممتون ک نوت برداری بصورت چرک نویس میکردم صحبت هایه استاد رو
      و خر قسمیش ک میدیم ضروریه وارد کتاب درسی میکردم
      ( ببینید نکته ای ک هست شما هرچیزی رو نباید داخل کتاب بنویسید ،چرا؟ چون الان شاید وقتی پر از نکنه کنی کتابو بخونی ولی پس فردا دوران جمع بندی ک لازمه یه فصل کامل شیمیو تو سه ساعت کامل مرور کنید نکات بیخود و سطحی میشن سوهان روحتون و دیگه نه وقت پاک کردنشو دارین و کلیم خوندن نکات بی فایده سطحی انرژی میگیره ازتون(دوره عید قبل کنکور این وضعه و دوره هایه جمع بندیه قلم چی))

در خصوص سوال دوم
      دوست من اگر بخوام کنکور و نهایی رو براتون مشابه کنم
      امتحان نهایی مثل عکس ماشینه و کنکور خود اون ماشینه

شما وقتی کنکوری بخونی کاملللل نهایتم درواقع بستی
      فقط وقتی به شب امتحان نهایی میرسی
      دیگه سریع کتابتو دوره میکنی بعلاوه نکات نابی ک طول سال نوشتی و سریع میری تو نمونه سوال در‌اقع فرجه امتحان اگر یه مطلبی کامل کنکوری خونده شده باشه
      واسه اینکه فقط تمرین پاسخ برگ نهایی نویسی کنید کاملا کفایت میکنه
      بازم این نظر شخصی بندس

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)