مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

راهنمایی جهت ثبت نام کلاس استاد بازرگان شیمی

سلام، عرض ادب احترام خدمت همه خسته نباشید سوالی دارم از کسایی که کلاس شیمی استاد بازرگان ثبت نام کردن اولا بگید کلاس ها از صفر هست برا منی که شیمیم ضعیفه دوم اینکه جزوات استاد باید هر جلسه پرینت بگیریم یا جزوه کامل می دن پرینت بگیریم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درود
      از صفر هست
      پارسال دهم و دوازدهم موازی بود و بعد از دهم، یازدهم رو شروع کردن البته با ترتیب خودشون
      دغدغه زیبایی دارین ،
      جزوه هارو کامل نمیذارن ، دو نوع جزوه داره ، جزوه های کیمیانامه رو میگن که لازم نیست پرینت کنید ، جزوه های تست رو پرینت کنید قبل از شروع هر فصل تو پنل میذارن (البته من که جزوه های پارسال رو دیدم خیلیییی فرقی نمیکرد مثلا تو فصل 3 دوازدهم هیچ تغییری نداشت ، حالا امسال رو خبری ندارم کلاس ها به چه منوالیست)
      موفق باشید ، انتخاب معقولی کردید

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bardya نمایش پست ها
      درود
      از صفر هست
      پارسال دهم و دوازدهم موازی بود و بعد از دهم، یازدهم رو شروع کردن البته با ترتیب خودشون
      دغدغه زیبایی دارین ،
      جزوه هارو کامل نمیذارن ، دو نوع جزوه داره ، جزوه های کیمیانامه رو میگن که لازم نیست پرینت کنید ، جزوه های تست رو پرینت کنید قبل از شروع هر فصل تو پنل میذارن (البته من که جزوه های پارسال رو دیدم خیلیییی فرقی نمیکرد مثلا تو فصل 3 دوازدهم هیچ تغییری نداشت ، حالا امسال رو خبری ندارم کلاس ها به چه منوالیست)
      سلام میگن خیلی ویدیو افلاین مجبور میکنن ببینیم منم شک داشتم روی این
      انگار سر کلاسشون فقط تست حل میکنن درسته؟ من چون کتابام مبتکرانه خیلی دوست دارم با ایشون بردارم ولی شک دارم.
      تست تکلیف میدن؟ آزمون میگیرن؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ممنون از راهنمایی تون اها پس یعنی جلسه به جلسه نیست فصل به فصل گزاشته و اینکه همه پیش نیاز ها رو میگن توکیمیانامه؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درود
      از صفر هست
      دغدغه زیبایی دارین ،
      سلام ممنون از راهنمایی تون اها پس یعنی جلسه به جلسه نیست فصل به فصل گزاشته و اینکه همه پیش نیاز ها رو میگن توکیمیانامه؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Minaaaaaaaaaa90 نمایش پست ها
      انگار سر کلاسشون فقط تست حل میکنن درسته؟ من چون کتابام مبتکرانه خیلی دوست دارم با ایشون بردارم ولی شک دارم.
      تست تکلیف می دن سر کلاس تدریس می کنن ولی مفاهبم خیلی پایه بیسیک اصطلاحات رو داخل کیمیانامه تدریس می کنن که کسایی ضعیف هستن یاد بگیرن اون هایی هم قوی هستن مرور شه براشون چون تنظیم کردن کلاس جوری که نه قوی ها اذیت بشن نه ضعیف ها کار مشکلیه برا همین کیمیانامه رو گذاشتن فکر کنم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Minaaaaaaaaaa90 نمایش پست ها
      ویدئو افلاین دیدن اصلا مشکلی نداره من خودم آنلاین هارو هم افلاین روی سرعت 3 برابر میدیم
      اصلا راجب درسنامه نگران نباش خودشون میگن لازم نیست درسنامه مبتکران بخونید نسبت به اون بازده اش خیلی بیشتر هم هست

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ویدئو افلاین دیدن اصلا مشکلی نداره من خودم آنلاین هارو هم افلاین روی سرعت 3 برابر میدیم
      اصلا راجب درسنامه نگران نباش خودشون میگن لازم نیست درسنامه مبتکران بخونید نسبت به اون بازده اش خیلی بیشتر هم هست
      باشه خیلی ممنون بابت کمکتون
      آزمون هم برگزار میکنن؟
      اصلا دبیرای شیمی ماز به دلم نبودن واقعا شک داشتم .

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بازرگان به نظرم کلاساش کامله و هر کسی با توجه به سطحش میتونه استفاده کنه..یک کیمیا نامه دارند که آفلاین بارگزاری میشه و درسنامه درس است و به صورت پارت بندی شده قرارداده میشه که هر پارت یک پکیج تستی داره و در کلاس انلاین فقط تست ها حل میشه ، شبیه کلاس نکته و تست
      یکسری ویدیو بررسی کتاب درسی دارند که همه فصل ها رو هم پایه هم دوازدهم متنش رو میخونه و سوالات کتاب رو حل میکنه و میگه کجاهاش مهمه
      یکسری جزوه مین گذاری دارند که شامل اشتباهات رایج و جملات مهمه ، مثل کتاب درست و نادرست
      یکسری جزوه لیستی دارند که فرمول ها و اعداد و...مهم رو اورده

البته در نگاه اول شاید خیلی حجیم به نظر برسه ولی اگه فقط جاهایی که نیاز دارید فقط ببینید و فیلم ها رو تو سرعت بالا نگاه کنید، تایمش معقول تره و به نظرم دیگه بعدش نیازی به درسنامه جداگانه ندارید

دبیر خوب تو هر درسی زیاده، دبیری رو انتخاب کنید که باهاش ارتباط میگیرید و میتونید توی این یکسال بیشترین یادگیری رو داشته باشید بدون اینکه از درس زده تون کنه
      وگرنه بهترین دبیر کلش 10 درصده مسیره و 90 درصد به تلاش خودتون و میزان مطالعه و تستی که میزنید بستگی داره

البته اینم بگم اگه اون 10 درصدم خوب یادنگیرید، نمیتونید 90درصد رو درست پیش ببرید، بخاطر همین مهمه هر مبحثی که میخونید مفهومی یادبگیرید نه اینکه فقط خونده باشیدش
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میشه بگید مدت زمان کیمیانامه چقدره مثلا در هفته باید چند، تا افلاین کیمیانامه و ویدیو کتلب درسی ببینم؟ یعنی سرکلاس تدریس نیست فقط حل تسته؟

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      بازرگان به نظرم کلاساش کامله و هر کسی با توجه به سطحش میتونه استفاده کنه..یک کیمیا نامه دارند که آفلاین بارگزاری میشه و درسنامه درس است و به صورت پارت بندی شده قرارداده میشه که هر پارت یک پکیج تستی داره و در کلاس انلاین فقط تست ها حل میشه ، شبیه کلاس نکته و تست
      یکسری ویدیو بررسی کتاب درسی دارند که همه فصل ها رو هم پایه هم دوازدهم متنش رو میخونه و سوالات کتاب رو حل میکنه و میگه کجاهاش مهمه
      یکسری جزوه مین گذاری دارند که شامل اشتباهات رایج و جملات مهمه ، مثل کتاب درست و نادرست
      یکسری جزوه لیستی دارند که فرمول ها و اعداد و...مهم رو اورده

البته در نگاه اول شاید خیلی حجیم به نظر برسه ولی اگه فقط جاهایی که نیاز دارید فقط ببینید و فیلم ها رو تو سرعت بالا نگاه کنید، تایمش معقول تره و به نظرم دیگه بعدش نیازی به درسنامه جداگانه ندارید

دبیر خوب تو هر درسی زیاده، دبیری رو انتخاب کنید که باهاش ارتباط میگیرید و میتونید توی این یکسال بیشترین یادگیری رو داشته باشید بدون اینکه از درس زده تون کنه
      وگرنه بهترین دبیر کلش 10 درصده مسیره و 90 درصد به تلاش خودتون و میزان مطالعه و تستی که میزنید بستگی داره

البته اینم بگم اگه اون 10 درصدم خوب یادنگیرید، نمیتونید 90درصد رو درست پیش ببرید، بخاطر همین مهمه هر مبحثی که میخونید مفهومی یادبگیرید نه اینکه فقط خونده باشیدش
      میشه بگید مدت زمان کیمیانامه چقدره مثلا در هفته باید چند، تا افلاین کیمیانامه و ویدیو کتاب درسی ببینم؟ یعنی سرکلاس تدریس نیست فقط حل تسته؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زندگی نمایش پست ها
      میشه بگید مدت زمان کیمیانامه چقدره مثلا در هفته باید چند، تا افلاین کیمیانامه و ویدیو کتاب درسی ببینم؟ یعنی سرکلاس تدریس نیست فقط حل تسته؟
      کیمیانامه هم کلاسه فقط ویدیوهاش افلاین قرار میگیره و سر کلاس انلاین حل تست انجام میشه و اگه نیازی باشه باز یکم توضیح میده

من منظم نمی دیدم، هر مبحثی رو نیاز داشتم ویدیوهاش رو میدیدم
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀
      ویرایش توسط sweetdream : 31 خرداد 1404 در ساعت 19:46

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)