سلام، عرض ادب احترام خدمت همه خسته نباشید سوالی دارم از کسایی که کلاس شیمی استاد بازرگان ثبت نام کردن اولا بگید کلاس ها از صفر هست برا منی که شیمیم ضعیفه دوم اینکه جزوات استاد باید هر جلسه پرینت بگیریم یا جزوه کامل می دن پرینت بگیریم
سلام، عرض ادب احترام خدمت همه خسته نباشید سوالی دارم از کسایی که کلاس شیمی استاد بازرگان ثبت نام کردن اولا بگید کلاس ها از صفر هست برا منی که شیمیم ضعیفه دوم اینکه جزوات استاد باید هر جلسه پرینت بگیریم یا جزوه کامل می دن پرینت بگیریم
درود
از صفر هست
پارسال دهم و دوازدهم موازی بود و بعد از دهم، یازدهم رو شروع کردن البته با ترتیب خودشون
دغدغه زیبایی دارین ،
جزوه هارو کامل نمیذارن ، دو نوع جزوه داره ، جزوه های کیمیانامه رو میگن که لازم نیست پرینت کنید ، جزوه های تست رو پرینت کنید قبل از شروع هر فصل تو پنل میذارن (البته من که جزوه های پارسال رو دیدم خیلیییی فرقی نمیکرد مثلا تو فصل 3 دوازدهم هیچ تغییری نداشت ، حالا امسال رو خبری ندارم کلاس ها به چه منوالیست)
موفق باشید ، انتخاب معقولی کردید
سلام ممنون از راهنمایی تون اها پس یعنی جلسه به جلسه نیست فصل به فصل گزاشته و اینکه همه پیش نیاز ها رو میگن توکیمیانامه؟
تست تکلیف می دن سر کلاس تدریس می کنن ولی مفاهبم خیلی پایه بیسیک اصطلاحات رو داخل کیمیانامه تدریس می کنن که کسایی ضعیف هستن یاد بگیرن اون هایی هم قوی هستن مرور شه براشون چون تنظیم کردن کلاس جوری که نه قوی ها اذیت بشن نه ضعیف ها کار مشکلیه برا همین کیمیانامه رو گذاشتن فکر کنم
بازرگان به نظرم کلاساش کامله و هر کسی با توجه به سطحش میتونه استفاده کنه..یک کیمیا نامه دارند که آفلاین بارگزاری میشه و درسنامه درس است و به صورت پارت بندی شده قرارداده میشه که هر پارت یک پکیج تستی داره و در کلاس انلاین فقط تست ها حل میشه ، شبیه کلاس نکته و تست
یکسری ویدیو بررسی کتاب درسی دارند که همه فصل ها رو هم پایه هم دوازدهم متنش رو میخونه و سوالات کتاب رو حل میکنه و میگه کجاهاش مهمه
یکسری جزوه مین گذاری دارند که شامل اشتباهات رایج و جملات مهمه ، مثل کتاب درست و نادرست
یکسری جزوه لیستی دارند که فرمول ها و اعداد و...مهم رو اورده
البته در نگاه اول شاید خیلی حجیم به نظر برسه ولی اگه فقط جاهایی که نیاز دارید فقط ببینید و فیلم ها رو تو سرعت بالا نگاه کنید، تایمش معقول تره و به نظرم دیگه بعدش نیازی به درسنامه جداگانه ندارید
دبیر خوب تو هر درسی زیاده، دبیری رو انتخاب کنید که باهاش ارتباط میگیرید و میتونید توی این یکسال بیشترین یادگیری رو داشته باشید بدون اینکه از درس زده تون کنه
وگرنه بهترین دبیر کلش 10 درصده مسیره و 90 درصد به تلاش خودتون و میزان مطالعه و تستی که میزنید بستگی داره
البته اینم بگم اگه اون 10 درصدم خوب یادنگیرید، نمیتونید 90درصد رو درست پیش ببرید، بخاطر همین مهمه هر مبحثی که میخونید مفهومی یادبگیرید نه اینکه فقط خونده باشیدش
أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀
میشه بگید مدت زمان کیمیانامه چقدره مثلا در هفته باید چند، تا افلاین کیمیانامه و ویدیو کتلب درسی ببینم؟ یعنی سرکلاس تدریس نیست فقط حل تسته؟
أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀
ویرایش توسط sweetdream : 31 خرداد 1404 در ساعت 19:46
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)