X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Lightbulb شیمی فراهانی یا هادیان فرد

سلام به دوستان کنکوری 404
      به نظرتون طبق چیزی که امسال تجربه کردید و امتحان نهایی و کنکور اردیبهشتو ازمون ازمایشیایی که دادید برای درس شیمی استاد فراهانی بهتره یا هادیان فرد

و اینکه اگر با فراهانی داشتید به نظرتون انقدر حرکت ها و داد زدناش باعث نمیشه از درس دور بشید
      و تو مسائل چطور بودید

کسایی که باهادیان فرد داشتتن به نظرتون از روی مفاهیم خیلی سطحی عبور نمیکنه

2. Top | #2
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      من فراهانیو ندیدم اما فکر کنم حرفام بدردت بخوره
      من اولین کنکورم 403 بود و هادیان فرد میدیدم مفاهیمشو اصلا دوست نداشتم خیلی سطحی میگه و خوبم نمیگه بنظر من
      مسائلش اوکی بودو یاد میگرفتم ولی بازم من باهاش حال نکردم زیاد
      امسال بابایی دیدم و فکر کنم فراهانی چون شاگرده خود بابایی بوده تدریساشون شبیه باشه
      یکی از دلایلی که فراهانی ندیدم دقیقا همون چیزی بود که خودت گفتی حوصله نداشتم من اما از بابایی واقعا راضی بودم هم مسائل هم مفاهیم

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      هردوتا از دبیرای تاپ و خوب محسوب میشن طرفدارای خاص خودشونم دارن.تو باید ببینی با کدوم ارتباط میگیری. من با هادیان نتونستم ارتباط بگیرم با اینکه خیلی تعریفشو میکردن دیگه تهش خودم با درسنامه خیلی سبز میخوندمو وارم اپ فراهانیو میدیدم بعضی وقتا..برای من خوب بود اینجوری..فراهانی بیشتر کمک کرد..بیشتر ملاکت این باشه دبیریو انتخاب کنی که مفهومو قشنگ برات جا بندازه..یعنی کلا بتونی باهاش ارتباط بگیری..تا حدممکن زیاد درگیر فیلم دیدن نشو برای شیمی خودت باید تست زیاد بزنی اگه هادیانو انتخاب کردی حواست باشه تعداد جلساتش زیاد و طولانیه تعصب به خرج ندی که همه فیلماشو باید از اول تا اخر ببینم.وقتتو میگیره.البته نظر منه باز هرطور صلاح میدوونی.بقیه دوستانم هستن بیشتر راهنمایی میکنن
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

ویرایش توسط Darya is me : 19 خرداد 1404 در ساعت 17:20

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام من قبلا شیمی بابایی رو دیدم
      مصلایی هم دیدم
      فراهانی هم امسال دیدم البته نه همشو برای استوکیومتری

با بابایی نتونستم ارتباط بگیرم بااینکه خوب تدریس میکنن
      کلاسشون واسه من که بیشتر وقتمو تو خونه میگذروندم خسته کننده بود
      مصلی رو بعدش شروع کردم سه جلسه حدودا دیدم ، خب راستش خیلی مبتدی شروع میکرد و بنظرم تست سخت نمیزد یعنی در حد مفاهیم بود شاید البته شروعش بود بخاطر حجم بالای جلسات و فیلم مصلایی رو نپسندیدم
      امسال اسم فراهانی به گوشم خورد و از جلسه ی اول دیدم بااینکه خیلی داد میزنه و شاید واسه بعضیا حرکاتش رو مخ باشه
      ولی منی که از شیمی فراری بودم و پایه م ضعیفه
      وقتی تونستم باهاش کنار بیام و حل مسئله انجام بدم جذابیت داشت واسم تدریس
      اساس تدریسش خیلی سبز هست اونم تک پایه
      بخاطر برنامه ی خوبی که داره و اینکه تحلیل کتاب درسی و تمرینای هر فصل رو ضمن تدریسش انجام میده و سوالاتو قشنگ تحلیل میکنه
      تکالیفش هم بنظرم خوبن
      البته اینا تجربیات منه طی این یکی دوسالی که فیلم دیدم واسه اموزش
      تعصب هیچ معلم یا دبیری رو هم نمیکشم
      فقط اونچه که برای خودم نتیجه بخش بوده رو گفتم
      Ama geliyorsa o da senden gelsin

https://s9.uupload.ir/files/foxlyric...RA%20BAKMA.mp3
      BLOK3[/B]

5. Top | #5
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      خب من هم فراهانی دیدم هم هادیان هم تا حدی بازرگان
      فراهانی تو جا انداختن مفاهیم و حفظیات خیلیی خوبه ولی مسائل نه انچنان.یادش میگیری ها ولی کند حل میشه
      هادیان فرد واسه مسائل وااااقعا خوبه و مفاهیمم بد نیس
      بازرگانو در کل من خیلیی دوسش داشتم.البته شاید کسل کننده بنظر برسه.یا حتی روشش برا مسائل خوب نباشه.ولی اموزشش کامل و عالیه.حتی تستایی که حل میکنه هم خیلی خوب و مشابه کنکوره
      لطفا یه دبیر انتخاب کن و بعدش باهاش برو از این شاخه به اون شاخه نپری یه وقت

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من اکثر معروف ها رو دیده بودم اسماعیلی واقعا خوب تا موقعی که فراهانی رو دیدم اولش بهش گارد داشتم بعد دیدم بهترین مفهوم رو درس میده مسائلش هم عالیه

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی با مومن زاده کلاس نداشته؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mtr نمایش پست ها
      خب من هم فراهانی دیدم هم هادیان هم تا حدی بازرگان
      فراهانی تو جا انداختن مفاهیم و حفظیات خیلیی خوبه ولی مسائل نه انچنان.یادش میگیری ها ولی کند حل میشه
      هادیان فرد واسه مسائل وااااقعا خوبه و مفاهیمم بد نیس
      بازرگانو در کل من خیلیی دوسش داشتم.البته شاید کسل کننده بنظر برسه.یا حتی روشش برا مسائل خوب نباشه.ولی اموزشش کامل و عالیه.حتی تستایی که حل میکنه هم خیلی خوب و مشابه کنکوره
      لطفا یه دبیر انتخاب کن و بعدش باهاش برو از این شاخه به اون شاخه نپری یه وقت
      داداش نظرت برام خیلی مهمه میشه بگی هادیان فرد بهتره یا بازرگان پایه شیمی ام 0 هست می تونم با بازرگان مسائل مفاهیم فول شم و تست ها رو بزنم درصد بالای 80 بگیرم از لحاظ درسنامه با بازرگان بخونم مشکلی نیست؟

9. Top | #9
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زندگی نمایش پست ها
      داداش نظرت برام خیلی مهمه میشه بگی هادیان فرد بهتره یا بازرگان پایه شیمی ام 0 هست می تونم با بازرگان مسائل مفاهیم فول شم و تست ها رو بزنم درصد بالای 80 بگیرم از لحاظ درسنامه با بازرگان بخونم مشکلی نیست؟
      مسائلو بازرگان از صفر درس میده اره بنظرم میتونی باهاش اوکی شی.ولی بنظرم یکم کنده روشش.اگه خوشت نیومد تهش کمربند مشکی هادیان فردو فقط ببین مسائلو خدایی خوب گفت
      ولی از بقیه لحاظ ها عالیه من خودم تست حل نمیکردم فقط بازرگانو میدیدم شیمی ۸۰ زدم تو قلم.البته سخت نیس زیاد ازمونش خواستم بگم خوبه واقعا.ولی به حرفاش گوش کن کامل هر چی میگه عمل کن تا نتیجه خوبی بگیری

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جوک نیست حقیقته

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)