به نظرم سر خود تصمیم نگیری بهتره. منم سال یازدهم همین طرز فکر رو داشتم و خیراندیش رو انتخاب کردم ولی بعد محبور شدم کل سال برم از تو تلگرام فیلم های پارسال فرهمندنیا رو پیدا کنم. وقتی یه عده ی زیادی ( مخصوصا بچه هایی که خودشون نتیجه گرفتن) از یه استادی تعریف میکنن احتمالا اون استاد خوبیه حداقل راجع به فرهمند که میدونم با هیچ کدوم دیگه قابل مقایسع نیست. ولی به هر حال تو هر کدوم رو که انتخاب کنی تهش اگر ارتباط نگرفتی میتونی بری از تلگرام فیلم ها رو ببینی دیگه این همه کانال میذارن.
راجع به دینی منم چند باری محسنی کبیر دیدم برای درسایی که نمیفهمیدم البته درسای عمومی کلا معلم نمیتونه کار خاصی بکنه خودت باید بخونی ولی خب برای مفاهیم استدلالی اولش خوبه. اون یکی هم اصلا تعریفش هم نشنیدم. محسنی کبیر خیلی از خودش تعریف میکنه این رفتارش یکم رو مخه ولی خب کتاب فرمول بیست رو نوشته به هر حال تسلط خیلی خوبی داره.
بعدم نگران نباش قرار نیست چیزی رو از دست بدی. توی کنکور نکته ی زیاد بلد بودن هیچ فایده ای نداره . تو فقط باید مفاهیم رو بلد باشی و تسلطت کافی باشه. من که دو سال اشتراک الماس داشتم شاید ده جلسه هم سر جمع انلاین نگاه نکردم
.gif)
فقط برای مباحثی که مشکل داشتم افلاین میدیدم اونم فقط برای زیست نه درس دیگه ای
انقدر سخت نگیر. باور کن نه منبع مهمه نه کلاس مهمه نه استاد مهمه. مهم اینع که اولا درس رو یاد بگیری حالا چه تو مدرسه چه با هر استاد دیگه ای و دوما تست و ازمون بزنی همین
اها راجع به ازمون هم. فرهمندنیا هر جلسه ازمون میگرفت تقریبا. بقیه هم بهشون اهمیتی نمیدادم نمیدونم میگرفتن یا نه
.gif)
.gif)