X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 119
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Danica نمایش پست ها
      سطح امتحانای نهایی انقدر بالا هست که برای جواب دادن بهش مثل کنکور باید رفتار کرد، اکثرا کلاس میرن یا حداقل کتاب کمک اموزشی دارن، صرفا با خوندن کتاب درسی مشکل حل نمیشه... اگر مشکل شما مافیا کنکور هست که الان وضعیت بدتر شده اساتید تخصصی علاوه بر دوره های کنکور دوره های نهایی گذاشتن و درامدشون خیلی بیشتر شده و اساتید دروس عمومی مثل زبان روی نهایی تمرکز کردن و اتفاقا خیلی به سودشون شده چون زبان کنکور تستی بود و مثلا بخشی به اسم لیسنینگ و یا رایتینگ معنای خاصی نداشت ولی برای نهایی معلم باید همه اینا رو یاد بده در نتیجه درامدی که کسب میکنه خیلی بیشتره(توجه کن که ضرایب دروس عمومی بعضا از دروس تخصصی بیشتره)
      پس مخالفت با این مصوبه اتفاقا به ضرر مافیا هست!
      تنها اتفاقی که افتاده قبلا(مثلا زمان کنکور خودم) ما یه کنکور میدادیم و تمام، الان کنکوریای امسال هر نهایی براشون معادل یه کنکوره استرسشون هزار برابر شده
      من صرفا تجربه خودم رو گفتم که با خوندن کتاب درسی ، نمراتم اکثرا ۱۹.۷۵ یا ۲۰ بود . یه فارسی فقط کتاب درسی نخوندم و از منابع دیگه استفاده کردم که نمرش شد ۱۸ !
      مشخصه دیگه . هرکسی روی کتاب درسی تسلط کامل داشته باشه ( این تسلط کامل یعنی حداقل ۵ دور کتاب رو خورده باشه ) ، مشکل خاصی برای امتحان نهایی نخواهد داشت . نمراتی که سال پیش دادن هم واقعا حتی از حق بچه ها هم بیشتر بود بعضاً ! معدود افرادی بودن که نمراتشون کمتر از انتظارشون بود که اکثرا به دو علت بود : ۱) بدخط و ناخوانا نوشته بودن . ۲) در خارج از کادر صفحه نوشته بودن و به دلیل برش کادر قبل از اسکن پاسخبرگ ، جوابشون برای مصحح بطور کامل نمایش داده نشده بود
      جز این دو حالت ، بقیه نمرات خوبی گرفتن و حتی بیشتر از نمره ای که خودشون طبق راهنمای تصحیح دبیرخانه انتظار داشتن
      بحث بعدی ، بحث مافیاست . درسته که برای موسساتی مثل قلم چی بدلیل برگزاری آزمون های شبه نهایی ، کلی منفعت و سود ایجاد شده اما فراموش نکنیم که انتشارات و کتابفروشی ها بدلیل کاهش اهمیت دروس عمومی دهم و یازدهم ( البته امسال یازدهم مهم شده ) ، درآمدشون از این بابت کاهش پیدا کرده . به عنوان مثال یک دبیر زبان انگلیسی قبلا باید هر ۳ پایه رو برای دانش آموز کنکوری تدریس میکرد و کتاب هاشون رو با همکاری انتشارات مینوشت و میفروخت اما الان فقط روی پایه یازدهم و دوازدهم میتونه مانور بده و عملا یک پایه کاهش پیدا کرده که بی تاثیر نیست ( هم در تعداد کتاب های تست فروخته شده و هم ساعات تدریس کلاس آنلاین ) .
      علاوه بر این من باز برمیگردم به اصلی ترین موضوع : کسی که در مناطق محروم زندگی میکنه شاید پول نداشته باشه که اشتراک الماس ماز رو تهیه کنه اما به کتاب درسی دسترسی داره و با مطالعه همون کتاب درسی و تسلط کافی ، میتونه ۶۰ درصد از کار رو جمع کنه .
      حالا دوستان میگن الان دیگه همه به اینترنت دسترسی دارن و سوالات و جزوه ها رو از توی اینترنت پیدا میکنن . خب اگر محتویات اشتراک ماز و … بروزرسانی شده و جدید در اختیار مردم بود این موسسات دیوانه ان که توی سایتشون بفروشن ؟ یا مردم ببخشیدا دیوانه ان که برن چند ده میلیون تومن هزینه کنن این اشتراک رو تهیه کنن ؟! اگر رایکان قابل دسترسی بود که این مافیاها بوجود نمی اومد برای پکیج کنکور و تست و آزمون
      نکته اخر : امتحانات نهایی بعد از این همه سال برگزاری نظام جدید ، قالب و سبک سوالاتش مشخصه و مثل کنکور نیست که یهو تغییر کنه و خیلی سخت ( مثل کنکور ۴۰۲ ) یا خیلی آسون ( مثل کنکور ۹۸ ) بشه

2. Top | #32
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ناگفته نماند من برای ۲ تا امتحان نهایی امسال از فرمول بیست استفاده کردم و انکار هم نمیکنم چون فرصت و زمان کافی داشتم ( عربی و شیمی )
      اما سال پیش که ۶ درس ترمیم کردم و اکثرا نمره ۱۹.۷۵ گرفتم ، فقط کتاب درسی رو مطالعه کردم
      یوقت سوتفاهم نشه …

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Parsa_ نمایش پست ها
      من صرفا تجربه خودم رو گفتم که با خوندن کتاب درسی ، نمراتم اکثرا ۱۹.۷۵ یا ۲۰ بود . یه فارسی فقط کتاب درسی نخوندم و از منابع دیگه استفاده کردم که نمرش شد ۱۸ !
      مشخصه دیگه . هرکسی روی کتاب درسی تسلط کامل داشته باشه ( این تسلط کامل یعنی حداقل ۵ دور کتاب رو خورده باشه ) ، مشکل خاصی برای امتحان نهایی نخواهد داشت . نمراتی که سال پیش دادن هم واقعا حتی از حق بچه ها هم بیشتر بود بعضاً ! معدود افرادی بودن که نمراتشون کمتر از انتظارشون بود که اکثرا به دو علت بود : ۱) بدخط و ناخوانا نوشته بودن . ۲) در خارج از کادر صفحه نوشته بودن و به دلیل برش کادر قبل از اسکن پاسخبرگ ، جوابشون برای مصحح بطور کامل نمایش داده نشده بود
      جز این دو حالت ، بقیه نمرات خوبی گرفتن و حتی بیشتر از نمره ای که خودشون طبق راهنمای تصحیح دبیرخانه انتظار داشتن
      بحث بعدی ، بحث مافیاست . درسته که برای موسساتی مثل قلم چی بدلیل برگزاری آزمون های شبه نهایی ، کلی منفعت و سود ایجاد شده اما فراموش نکنیم که انتشارات و کتابفروشی ها بدلیل کاهش اهمیت دروس عمومی دهم و یازدهم ( البته امسال یازدهم مهم شده ) ، درآمدشون از این بابت کاهش پیدا کرده . به عنوان مثال یک دبیر زبان انگلیسی قبلا باید هر ۳ پایه رو برای دانش آموز کنکوری تدریس میکرد و کتاب هاشون رو با همکاری انتشارات مینوشت و میفروخت اما الان فقط روی پایه یازدهم و دوازدهم میتونه مانور بده و عملا یک پایه کاهش پیدا کرده که بی تاثیر نیست ( هم در تعداد کتاب های تست فروخته شده و هم ساعات تدریس کلاس آنلاین ) .
      علاوه بر این من باز برمیگردم به اصلی ترین موضوع : کسی که در مناطق محروم زندگی میکنه شاید پول نداشته باشه که اشتراک الماس ماز رو تهیه کنه اما به کتاب درسی دسترسی داره و با مطالعه همون کتاب درسی و تسلط کافی ، میتونه ۶۰ درصد از کار رو جمع کنه .
      حالا دوستان میگن الان دیگه همه به اینترنت دسترسی دارن و سوالات و جزوه ها رو از توی اینترنت پیدا میکنن . خب اگر محتویات اشتراک ماز و … بروزرسانی شده و جدید در اختیار مردم بود این موسسات دیوانه ان که توی سایتشون بفروشن ؟ یا مردم ببخشیدا دیوانه ان که برن چند ده میلیون تومن هزینه کنن این اشتراک رو تهیه کنن ؟! اگر رایکان قابل دسترسی بود که این مافیاها بوجود نمی اومد برای پکیج کنکور و تست و آزمون
      نکته اخر : امتحانات نهایی بعد از این همه سال برگزاری نظام جدید ، قالب و سبک سوالاتش مشخصه و مثل کنکور نیست که یهو تغییر کنه و خیلی سخت ( مثل کنکور ۴۰۲ ) یا خیلی آسون ( مثل کنکور ۹۸ ) بشه
      برای دروس حفظی مثل دینی حرفتون درسته تسلط روی کتاب جوابه ولی برای درسی مثل فیزیک، ریاضی و یا حتی زبان با کتاب درسی واقعا به جایی نمیشه رسید چون مثلا همین زبان کتاب اکثر مطالب رو خیلی گنگ توضیح داده، یا برای درس ادبیات شکا باید روی تمام معنایی تسلط کامل داشته باشید، معانی عبارات که توی کتاب درسی گفته نشده. و نکته بعدی دروسی مثل ادبیات، عربی و زبان برای اینکه پایه دوازدهم رو خوب بفهمید اساسش پایه دهم و یازدهم هست، یعنی عملا باید شخص روی این پایه ها تسلط داشته باشه و دوره هایی که میبینید که از پایه شروع کردن مربوط به همین مباحث هست
      نکته بعدی درباره کتاب که گفتین اون زمان که عمومی جز کنکور بود(کنکور خودم. ۱۴۰۰ بود) کتاب فرمول بیست و ماجرای بیست اصلا وجود خارجی نداشتن و بعد از تاثیر قطعی معدل این برندها به بازار اومدن که نشون دهنده درامدزایی فوق العاده خوب تاثیر قطعی معدل هست! اون زمان شخصی که کلاس دهم بود واقعا نمینشست کتاب تست دینی بزنه پس واقعا این کتاب ها فروش خاصی نداشتن و برای درسی مثل عربی هم همیشه به ما میگفتن کتاب تست جامع استفاده کنین یعنی کتاب های پایه ای مخصوصا دهم واقعا کاربرد خاصی نداشتن. یازدهم هم که تکلیفش مشخصه بچه ها باید روی دروس عمومی تشلط کامل داشته باشن و معمولا از کتاب تست ها استفاده میکنن
      یعنی میخوام بهتون بگم من شخصا که زبان درس میدم و سایر اساتید عمومی اتفاقا از این قضیه سود کردیم چون امتحان تشریحی نکات خیلی بیشتری نسبت به امتحان تستی داره و قطعااا کسی که از پایه زبانش خراب هست با کتاب درسی به جایی نمیرسه
      La vida sigue, sigue dando lecciones

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      همین امسال قرار بود سال یازدهم تاثیر قطعی باشه چند بار حرفشون عوض شد آخر سر فروردین امسال به نتیجه رسیدند که تاثیر مثبت باشه بعد طرف پست گذاشته مصاحبه امسال رو که ببین همه چی تمومه سال بعد تاثیر یازدهم قطعیه.

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دانلود سوال و جزوه و کتاب مساوی تهیه اشتراک ماز نیست. هرکی پول بیشتری داشته باشه طبیعتا شانس موفقیتش هم بیشتره. شما هرطور این سیستم رو بچینی آخرش همینه. سوالات باید بگونه ای طراحی بشه که تفاوت علمی رو مشخص کنه. اینطوری نیست که دورهمی همه 19 یا 20 بشیم چون سوالات قابل پیشبینیه یا مصحح لطف کرده. به هیچ عنوان هم قالب و سبک سوالات نهایی امسال مشخص نبود. به عنوان کسی که امسال نهایی داد و سوالات نهایی چند سال اخیر رو حل کرده بود میگم راحت 3 تا درس سبک سوالاتش تغییر کرده بود و سخت شده بود. باید هم همینطور باشه. در رابطه با بحث مافیا آقا هرکسی یه محصول و خدماتی داره برای فروش. هرجا تقاضا باشه یه عده هستند که سعی می کنند اون تقاضا رو با عرضه برطرف کنند. مردم ما هم خیلی دوست دارن برن دانشگاه های تاپ و خانم دکتر و مهندس بشن. به همین سادگی. سوالات کنکور هم باید بگونه ای باشند تا تفاوت سطح علمی رو مشخص کنند. حالا بشین از مافیا قصه تعریف کن انگار که مثلا با امتحان نهایی معضل برطرف شد یا حتی کاسته شده درحالی که با 60 درصد تاثیر و ضرایب بالای دروس عمومی به هیچ عنوان از تاثیر دروس عمومی کم نشده و سال بعد یازدهم هم اضافه میشه.

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      باز هم میگم بزرگترین استدلال علیه نهایی دقیقا اینه که ورقه رو میدی دست یک آدم تصحیح کنه. کنکور یک رقابت شدیده و باید مو رو از ماست بکشی تا تفاوت ها رو مشخص کنی. جایی برای "لطف کردن" وجود نداره چون لطف کردن به یک فرد یعنی ظلم کردن در حق یک فرد دیگه که خوب و دقیق جواب سوال رو نوشته.

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      برای دروس حفظی مثل دینی حرفتون درسته تسلط روی کتاب جوابه ولی برای درسی مثل فیزیک، ریاضی و یا حتی زبان با کتاب درسی واقعا به جایی نمیشه رسید چون مثلا همین زبان کتاب اکثر مطالب رو خیلی گنگ توضیح داده، یا برای درس ادبیات شکا باید روی تمام معنایی تسلط کامل داشته باشید، معانی عبارات که توی کتاب درسی گفته نشده. و نکته بعدی دروسی مثل ادبیات، عربی و زبان برای اینکه پایه دوازدهم رو خوب بفهمید اساسش پایه دهم و یازدهم هست، یعنی عملا باید شخص روی این پایه ها تسلط داشته باشه و دوره هایی که میبینید که از پایه شروع کردن مربوط به همین مباحث هست
      نکته بعدی درباره کتاب که گفتین اون زمان که عمومی جز کنکور بود(کنکور خودم. ۱۴۰۰ بود) کتاب فرمول بیست و ماجرای بیست اصلا وجود خارجی نداشتن و بعد از تاثیر قطعی معدل این برندها به بازار اومدن که نشون دهنده درامدزایی فوق العاده خوب تاثیر قطعی معدل هست! اون زمان شخصی که کلاس دهم بود واقعا نمینشست کتاب تست دینی بزنه پس واقعا این کتاب ها فروش خاصی نداشتن و برای درسی مثل عربی هم همیشه به ما میگفتن کتاب تست جامع استفاده کنین یعنی کتاب های پایه ای مخصوصا دهم واقعا کاربرد خاصی نداشتن. یازدهم هم که تکلیفش مشخصه بچه ها باید روی دروس عمومی تشلط کامل داشته باشن و معمولا از کتاب تست ها استفاده میکنن
      یعنی میخوام بهتون بگم من شخصا که زبان درس میدم و سایر اساتید عمومی اتفاقا از این قضیه سود کردیم چون امتحان تشریحی نکات خیلی بیشتری نسبت به امتحان تستی داره و قطعااا کسی که از پایه زبانش خراب هست با کتاب درسی به جایی نمیرسه
      خب بله اگر بخواید اونطوری فکر کنید ، تمامی مطالب برمیگرده به سالهای هفتم تا نهم .
      یعنی کسی که عربی هفتم تا نهم خیلی خوب کار کرده باشه ، از پس عربی دبیرستان برمیاد . و همین موضوع برای زبان انگلیسی و فارسی هم صدق میکنه . به هر حال کسی که این پایه ها رو میگذرونه ( و مجبور هست بگذرونه تا برسه به کنکور ) بخواد یا نخواد باید این مطالب رو یاد بگیره .
      حالا منی که عربی سالهای هفتم تا نهم به خوبی کار کردم و یه معلم خیلی سختگیر هم داشتم که حتی ۰.۲۵ رو گذشت نمیکرد و معدل کارنامه من شد ۱۹.۹۸ ، تونستم با صرفا خوندن کتاب درسی ، خودم رو برای نمره ۱۹ به بالا بطور کامل آماده کنم ( ولی چون تایم اضافی داشتم فرمول بیست عربی هم کار کردم تا بیکار نباشم و تا جایی که میشه نمرمو بالاتر ببرم ). ولی همین آزمون عربی که برگزار شد اگر فرمول بیست هم کار نمیکردم ، صرفا با خوندن کتاب درسی ۱۹ به بالا رو قطعی میکردم که برای قبولی سه رشته تاپ کافیه . بقیه دروس هم به همین منوال .
      مثلا برای زبان انگلیسی سال قبل . خب کسی که فایل های لیسنینگ کتاب درسی رو کار میکرد ، به هیچ مشکلی برنمیخورد سر آزمون . بماند که امسال اوضاع بهتر بود و یکسری از حوزه ها متن لیسنینگ رو داده بودن ینفر برای بچه ها بخونه !
      هر طور حساب کنید ، با خوندن صرف کتاب درسی ، میشه معدل ۱۹ رو گرفت که برای سه رشته تاپ کفایت میکنه به شرط کنکور تراز ۹۰۰۰ به بالا

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خب بله اگر بخواید اونطوری فکر کنید ، تمامی مطالب برمیگرده به سالهای هفتم تا نهم .
      یعنی کسی که عربی هفتم تا نهم خیلی خوب کار کرده باشه ، از پس عربی دبیرستان برمیاد . و همین موضوع برای زبان انگلیسی و فارسی هم صدق میکنه . به هر حال کسی که این پایه ها رو میگذرونه ( و مجبور هست بگذرونه تا برسه به کنکور ) بخواد یا نخواد باید این مطالب رو یاد بگیره .
      حالا منی که عربی سالهای هفتم تا نهم به خوبی کار کردم و یه معلم خیلی سختگیر هم داشتم که حتی ۰.۲۵ رو گذشت نمیکرد و معدل کارنامه من شد ۱۹.۹۸ ، تونستم با صرفا خوندن کتاب درسی ، خودم رو برای نمره ۱۹ به بالا بطور کامل آماده کنم ( ولی چون تایم اضافی داشتم فرمول بیست عربی هم کار کردم تا بیکار نباشم و تا جایی که میشه نمرمو بالاتر ببرم ). ولی همین آزمون عربی که برگزار شد اگر فرمول بیست هم کار نمیکردم ، صرفا با خوندن کتاب درسی ۱۹ به بالا رو قطعی میکردم که برای قبولی سه رشته تاپ کافیه . بقیه دروس هم به همین منوال .
      مثلا برای زبان انگلیسی سال قبل . خب کسی که فایل های لیسنینگ کتاب درسی رو کار میکرد ، به هیچ مشکلی برنمیخورد سر آزمون . بماند که امسال اوضاع بهتر بود و یکسری از حوزه ها متن لیسنینگ رو داده بودن ینفر برای بچه ها بخونه !
      هر طور حساب کنید ، با خوندن صرف کتاب درسی ، میشه معدل ۱۹ رو گرفت که برای سه رشته تاپ کفایت میکنه به شرط کنکور تراز ۹۰۰۰ به بالا
      متاسفانه نمیخواین قبول کنید
      من حداقل برای درس زبان بین دانش اموزها بودم و میدونم قضیه چیه… خیلیا مخصوصا بچه های پایه انسانی از پایه ضعیف هستن(یه سریا دقیقا از پایه هفتم خرابه وضعیتشون چون یه سری از دبیرها اصلا خوب کار نمیکنن) و خیلیا هم از پایه دهم، و به طور مثال برای بحث گرامر کتاب صرفا چند تا مثال اورده و اصلا گرامر رو درس نداده شما چطور بدون هیچ کلاس و صرفا با خوندن مثال ها روی گرامر تسلط پیدا کردین؟ یا برای پاراگراف نویسی چطور روی متن نوشتن تسلط پیدا کردین وقتی کتاب چیز خاصی دربارش نگفته؟ برای لیسنینگ اسپیکر هر جا با جای دیگه فرق داره چه تضمینی هست که عدالت برقرار بشه؟
      من با اینکه از نظر مالی به نفعم هست که تاثیر معدل قطعی باشه ولی کاملا مخالفم باهاش چون استرس بچه ها رو صد هزار برابر کرده و تقلب خیلی بالاست
      به هر حال کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد… موفق باشید
      La vida sigue, sigue dando lecciones

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      . به عنوان مثال یک دبیر زبان انگلیسی قبلا باید هر ۳ پایه رو برای دانش آموز کنکوری تدریس میکرد و کتاب هاشون رو با همکاری انتشارات مینوشت و میفروخت اما الان فقط روی پایه یازدهم و دوازدهم میتونه مانور بده و عملا یک پایه کاهش پیدا کرده که بی تاثیر نیست ( هم در تعداد کتاب های تست فروخته شده و هم ساعات تدریس کلاس آنلاین ) .
      این تسلط کامل یعنی حداقل ۵ دور کتاب رو خورده باشه
      شما 5 دور کتاب دینی رو بخونی هر تستش رو توی 10 ثانیه میزنی با این اوصاف ، همین دینی رو هم کلاسی های خودم با تمسخر میگفتن چرت و پرت نوشتن و نمره خوب گرفتن ، عجب عدالتی
      یک معلم زبان یازدهم و دوازدهم رو برای دو گروه مختلف تدریس میکنه ، اما قبلا برای کنکور یک معلم برای یک گروه بود و هر 3 پایه یکجا بود ،
      یکی از دبیران معروف فارسی 11 دوره مختلف برای پایه یازدهم و دوازدهم داشتن امسال ! آیا شما به عنوان کنکوری نصف نظام قدیمی همچین پدیده ای رو دیده بودین ؟
      و اینکه مغز شما شستشو داده شده -همینطور من- عدالت آموزشی این نیست ذوق افرادی که تو کنکور استعداد دارن کشته بشه و افراد صرفا خرخون و با حافظه قوی تر جاشون رو بگیرن

در مورد موسسات هم شما تشریف ببری توی تلگرام میبینی همه کلاس ها طی 24 ساعت بعد از برگزاری قرار میگیره
      و اینکه درسته این محتوا تو تلگرام رایگانه ، ولی به نوعی غیر قانونی هست و نقض حقوق ناشران ، شمایی که به دانش آموزانی که این حق رو پرداخت کردن میگی دیوانه جا داره یه دور دیگه کتاب دینی رو به صورت مفهومی نه حفظی بخونید

در آخر سطح سوالات عمومی توی کنکور ها مثل اختصاصی ها جنجانی نبوده هیچوقت ، اگر هم سخت باشه برای همه سخته ، بابا به حضرت عباس اگه امتحان نهایی باشه برای همه وجود داره اگه کنکور باشه برای همه ست ، حالا این امتحان نهایی کوفتی برگزاری و تصحیحش به کیفیت کنکور نیست عقل معیوب من میگه کنکور بهتره

10. Top | #40
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bardya نمایش پست ها
      این تسلط کامل یعنی حداقل ۵ دور کتاب رو خورده باشه
      شما 5 دور کتاب دینی رو بخونی هر تستش رو توی 10 ثانیه میزنی با این اوصاف ، همین دینی رو هم کلاسی های خودم با تمسخر میگفتن چرت و پرت نوشتن و نمره خوب گرفتن ، عجب عدالتی
      یک معلم زبان یازدهم و دوازدهم رو برای دو گروه مختلف تدریس میکنه ، اما قبلا برای کنکور یک معلم برای یک گروه بود و هر 3 پایه یکجا بود ،
      یکی از دبیران معروف فارسی 11 دوره مختلف برای پایه یازدهم و دوازدهم داشتن امسال ! آیا شما به عنوان کنکوری نصف نظام قدیمی همچین پدیده ای رو دیده بودین ؟
      و اینکه مغز شما شستشو داده شده -همینطور من- عدالت آموزشی این نیست ذوق افرادی که تو کنکور استعداد دارن کشته بشه و افراد صرفا خرخون و با حافظه قوی تر جاشون رو بگیرن

در مورد موسسات هم شما تشریف ببری توی تلگرام میبینی همه کلاس ها طی 24 ساعت بعد از برگزاری قرار میگیره
      و اینکه درسته این محتوا تو تلگرام رایگانه ، ولی به نوعی غیر قانونی هست و نقض حقوق ناشران ، شمایی که به دانش آموزانی که این حق رو پرداخت کردن میگی دیوانه جا داره یه دور دیگه کتاب دینی رو به صورت مفهومی نه حفظی بخونید

در آخر سطح سوالات عمومی توی کنکور ها مثل اختصاصی ها جنجانی نبوده هیچوقت ، اگر هم سخت باشه برای همه سخته ، بابا به حضرت عباس اگه امتحان نهایی باشه برای همه وجود داره اگه کنکور باشه برای همه ست ، حالا این امتحان نهایی کوفتی برگزاری و تصحیحش به کیفیت کنکور نیست عقل معیوب من میگه کنکور بهتره
      این رفقای شما اگر سر امتحان تشریحی چرت و پرت نوشتن و نمره سوالو گرفتن و شما این موضوع رو بی عدالتی میدونید ، پس باید شانسی درست جواب دادن سوالات تستی شک دار یا تست هایی که اصلا بلد نیستن رو هم بی عدالتی بدونید درسته دیگه ؟ خیلی منطقی بنظر میاد
      این از این
      درباره اینکه کنکور برای همه ست و امتحان نهایی برای همه ست . خب قاعدتا تصحیح هم برای همه ست ! و گذشته از این ، کسی که توی یه درس نمره کمتر از حقش گرفته ، توی درس دیگه نمره بیشتر از حقش گرفته پس فرقی به حالش نمیکنه در مجموع
      کتاب دینی رو که خوندم و نمرش هم گرفتم اما اگه شما بخواین وارد بحث دینی قضیه بشین ،خود شما هم حقوق ناشر رو یه جاهایی رعایت نکردین . هممون همینیم . از دانلود فیلم گرفته تا گوش دادن بع اهنگ سه دقیقه ای
      اما چیزی که هست ، بالا برید و پایین بیایید ، هدف از تاثیرات امتحان نهایی در ورود به دانشگاه این بوده که افراد با توانایی مالی کمتر هم بتونن به رشته های خوب و دانشگاه های خوب راه پیدا کنن و در دو سال اخیر هم به این هدف رسیدن
      اما نمیخواید قبول کنید . چون لجبازید و یا شاید تشریحی ضعیفی دارید
      مشکلی نیست . به دنبال حذف تاثیرش باشید . شاید آقایون مسئول به حرف شما گوش کردن

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      متاسفانه نمیخواین قبول کنید
      من حداقل برای درس زبان بین دانش اموزها بودم و میدونم قضیه چیه… خیلیا مخصوصا بچه های پایه انسانی از پایه ضعیف هستن(یه سریا دقیقا از پایه هفتم خرابه وضعیتشون چون یه سری از دبیرها اصلا خوب کار نمیکنن) و خیلیا هم از پایه دهم، و به طور مثال برای بحث گرامر کتاب صرفا چند تا مثال اورده و اصلا گرامر رو درس نداده شما چطور بدون هیچ کلاس و صرفا با خوندن مثال ها روی گرامر تسلط پیدا کردین؟ یا برای پاراگراف نویسی چطور روی متن نوشتن تسلط پیدا کردین وقتی کتاب چیز خاصی دربارش نگفته؟ برای لیسنینگ اسپیکر هر جا با جای دیگه فرق داره چه تضمینی هست که عدالت برقرار بشه؟
      من با اینکه از نظر مالی به نفعم هست که تاثیر معدل قطعی باشه ولی کاملا مخالفم باهاش چون استرس بچه ها رو صد هزار برابر کرده و تقلب خیلی بالاست
      به هر حال کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد… موفق باشید
      و همچنین شما

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یکی مفهوم نمره منفی و تراز رو توضیح بده.
      امتحان نهایی نمره منفی نداره. کنکور نمره منفی داره تو ده بیست سی چهل کن توی کنکور قبول شدی شیرینیت با من. بعد اقا اگه با کتاب در حد درسی بتونی 19 بشی یعنی همه رقیبای اصلیت هم میتونن 19 بشن. پس در نهایت کنکور تعیین کننده رتبه های برتره و امتحان نهایی عملا ارزشی نداره.

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      همین شماها اگه تراز سوابقتون بالای ۹۵۰۰ بود ، از تاثیرش گلایه نمیکردین و سکوت میکردین
      مشکل عمده مردم ما همینه . طرف به فکر منفعت خودشه . میبینه چی برای خودش خوبه ، با اون موافقه . چی به ضررشه ، با اون مخالفه
      حق رو نمیبینه ، مصلحت عمومی رو نمیبینه ، مصلحت افراد ضعیف و تنگدست رو نمیبینه . فقط و فقط مصلحت خودش رو میبینه
      شما اگه تراز سوابقت ۱۰۰۰۰ میشد ، بازم می اومدی این چیزا رو بگی درباره تاثیر سوابق ؟ بازم می اومدی مخالفت کنی با این تاثیر ؟ قطعا نه
      علت اینکه الان مملکتمون هم به این روز افتاده همینه یجورایی . منفعت طلبی یه عده . بماند دیگه بیشتر نمیگم که دردسر میشه
      هر وقت بتونیم حقیقت رو بپذیریم ، اوضاع بهتر میشه …

یه نمونه دیگش : طرف چون درس نخونده رفته کارزار تعویق کنکور زده بهش میگیم چرا ؟ میگه چون طبق قانون باید بین اخرین امتحان نهایی و کنکور ۲۰ روز فاصله باشه . حالا همون آدم الان دلیلش برای تعویق کنکور چیه ؟ جنگ
      طرف تکلیفش با خودش معلوم نیست . حاضره نظرشو تغییر بده تا اون چیزی که به نفع خودشه اتفاق بیفته
      و اما مصلحت عمومی در این زمینه چی میگه ؟ اینکه امنیت آزمون باید به قیمتی که شده حفظ بشه . خب وقتی میتونن دو هفته ای برگزارش کنن ، چرا بیان تعویق بندازن و امنیت سوال ها به مشکل بخوره و بعدا حق و حقوق یه عده ضایع بشه ؟
      چرا بیان به تعویق بندازن تا ترازها افت کنه و حق و حقوق کسانی که نوبت اردیبهشت شرکت نکردن ضایع بشه ؟

14. Top | #44
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bardya نمایش پست ها
      اصلا من نیومدم زیر این کارزار برای برداشتن تاثیر معدل حتی کارزار هم امضا نکردم چون اعتقادی ندارم بهش، فقط گفتم از بی عدالتی دفاع نکنید ،از تصحیح سلیقه ای ، از تقلب های فاحش
      انقدر مغلطه نکنید
      تاثیر معدل برای قشر ضعیف جامعه نیست برای کساییه که تاثیرش رو درک کردن ، اگه همه تاثیرش رو بدونن اونموقع بی عدالتی (چقدر این کلمه زشت رو استفاده میکنیم) گسترده تر میشه
      واضحا داریم همدیگه رو قضاوت میکنیم
      بس است
      چه خبر؟ مرگِ حق‌ْحق و هوهو.
      لال شد مرغ و نغمه رفت از یاد،
      تا که گُنگانِ ده‌زبانِ دورو
      نازْمستی کنند و جلوه‌گری.
      بیژن الهی
      اگر بی عدالتی هم باشه ( که من میگم نیست ) برای همه ست
      مشکل شما چیه ؟
      امتحان نهایی برای همه ست
      همه توی همین شرایط دارن آزمون میدن
      خون هیچکسی هم رنگین تر نیست
      تقلب سال ۴۰۲ زیاد بود که اولین سال برگزاری به این شکل بود که از پارسال جلوشو گرفتن با دستگاه های ردیاب و خیلی کمتر شده . اگر جزئی تقلبی هم مونده باشه ، یک باره . دو باره . همه آزمون ها که نمیتونه طرف تقلب کنه . بار اول بگیرنش نمرش صفره . بار دوم بگیرنش کل دروسش صفر میشه . که اون مقدار کم تقلب روی نتیجه نهایی بی تاثیره ( وقتی ۲۰ تا آزمون قراره که تاثیر داشته باشه از سال جدید )
      تصحیح سلیقه ای ؟ اتفاقا کسی که مطابق کتاب درسی بنویسه ، نمره رو میگیره و سلیقه کارشو خراب نمیکنه . سلیقع زمانی کار طرف رو خراب میکنه که چیزهایی از خودش بنویسه به امید نمره گرفتن .
      کسی که واضح جواب درست رو نوشته ( با خط خوانا ) ، به هیچ مشکلی برنمیخوره
      یک درصد به مشکل خورد ؟ اعتراض میزنه و درست میشه

15. Top | #45
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      این رفقای شما اگر سر امتحان تشریحی چرت و پرت نوشتن و نمره سوالو گرفتن و شما این موضوع رو بی عدالتی میدونید ، پس باید شانسی درست جواب دادن سوالات تستی شک دار یا تست هایی که اصلا بلد نیستن رو هم بی عدالتی بدونید درسته دیگه ؟ خیلی منطقی بنظر میاد
      این از این
      درباره اینکه کنکور برای همه ست و امتحان نهایی برای همه ست . خب قاعدتا تصحیح هم برای همه ست ! و گذشته از این ، کسی که توی یه درس نمره کمتر از حقش گرفته ، توی درس دیگه نمره بیشتر از حقش گرفته پس فرقی به حالش نمیکنه در مجموع
      کتاب دینی رو که خوندم و نمرش هم گرفتم اما اگه شما بخواین وارد بحث دینی قضیه بشین ،خود شما هم حقوق ناشر رو یه جاهایی رعایت نکردین . هممون همینیم . از دانلود فیلم گرفته تا گوش دادن بع اهنگ سه دقیقه ای
      اما چیزی که هست ، بالا برید و پایین بیایید ، هدف از تاثیرات امتحان نهایی در ورود به دانشگاه این بوده که افراد با توانایی مالی کمتر هم بتونن به رشته های خوب و دانشگاه های خوب راه پیدا کنن و در دو سال اخیر هم به این هدف رسیدن
      اما نمیخواید قبول کنید . چون لجبازید و یا شاید تشریحی ضعیفی دارید
      مشکلی نیست . به دنبال حذف تاثیرش باشید . شاید آقایون مسئول به حرف شما گوش کردن
      این اصرار شمارو برای به کرسی نشوندن حرفاتون درک نمیکنم.از نظرتون حرفای خودتون از اول تا اخرش درسته و همگی دارن اشتباه میکنن.و مخالفین هم یه مشت نادونن.باور کنید یا نه همون نادونایی که نام بردین اتفاقا خیلی به نفعشون شده.افراد با توانایی مالی کمتر بیشتر از هر زمانی تحت فشارن نظرات شخص خود بچه ها رو اینجا هم فرستادم که میگفتن هزینه رفت و امد و کتاب و کلاسای تشریحی براشون سنگین تر دراومده.قبولیاشون کمتر شده و..هیچکدوم از حرف اون بچه هارو قبول ندارین خودتون از بچه ها سوال کنین اگه واقعا حرفاتون بخاطر اون بچه هاس و واقعا نگرانشونید.
      چندخط اولو خوندم و واقعا به نظرم خیلی بی منطق می اومد.کنکور و نهایی جای لطف و بخشش و عطوفت یا پدرکشتگی بیمورد با دانش اموز نیست که به یکی کیلو کیلو نمره مفت بدن از یکی دیگه با دلایل عجیب و بنی اسرائیلی نمره کم کنن.الان تضمین میکنی اگه یه درس منو بهم ارفاق کردن حتما حتما یه درس دیگه بهم نمره ای اضافه تر دادن؟خب باشه این استدلال عجیب رو هم که قبول کنیم شاید هویت منو نمره بیشتر دادن ریاضیمو با ضریب بالاتر الکی نمره ای کم کردن.من این وسط ضرر میکنم به حقم نمیرسم
      به نظرم مگه موقع اومدن نتایج و وقتی چندین نمره کمتر از نمره ای که شما حقت بوده و درست نوشتی رو بهت ندادن بتونه نظر شمارو عوض کنه تا متوجه عمق فاجعه بشی وگرنه ادامه دادن صحبت بی نتیجه است
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 21 مهمان)