من صرفا تجربه خودم رو گفتم که با خوندن کتاب درسی ، نمراتم اکثرا ۱۹.۷۵ یا ۲۰ بود . یه فارسی فقط کتاب درسی نخوندم و از منابع دیگه استفاده کردم که نمرش شد ۱۸ !
مشخصه دیگه . هرکسی روی کتاب درسی تسلط کامل داشته باشه ( این تسلط کامل یعنی حداقل ۵ دور کتاب رو خورده باشه ) ، مشکل خاصی برای امتحان نهایی نخواهد داشت . نمراتی که سال پیش دادن هم واقعا حتی از حق بچه ها هم بیشتر بود بعضاً ! معدود افرادی بودن که نمراتشون کمتر از انتظارشون بود که اکثرا به دو علت بود : ۱) بدخط و ناخوانا نوشته بودن . ۲) در خارج از کادر صفحه نوشته بودن و به دلیل برش کادر قبل از اسکن پاسخبرگ ، جوابشون برای مصحح بطور کامل نمایش داده نشده بود
جز این دو حالت ، بقیه نمرات خوبی گرفتن و حتی بیشتر از نمره ای که خودشون طبق راهنمای تصحیح دبیرخانه انتظار داشتن
بحث بعدی ، بحث مافیاست . درسته که برای موسساتی مثل قلم چی بدلیل برگزاری آزمون های شبه نهایی ، کلی منفعت و سود ایجاد شده اما فراموش نکنیم که انتشارات و کتابفروشی ها بدلیل کاهش اهمیت دروس عمومی دهم و یازدهم ( البته امسال یازدهم مهم شده ) ، درآمدشون از این بابت کاهش پیدا کرده . به عنوان مثال یک دبیر زبان انگلیسی قبلا باید هر ۳ پایه رو برای دانش آموز کنکوری تدریس میکرد و کتاب هاشون رو با همکاری انتشارات مینوشت و میفروخت اما الان فقط روی پایه یازدهم و دوازدهم میتونه مانور بده و عملا یک پایه کاهش پیدا کرده که بی تاثیر نیست ( هم در تعداد کتاب های تست فروخته شده و هم ساعات تدریس کلاس آنلاین ) .
علاوه بر این من باز برمیگردم به اصلی ترین موضوع : کسی که در مناطق محروم زندگی میکنه شاید پول نداشته باشه که اشتراک الماس ماز رو تهیه کنه اما به کتاب درسی دسترسی داره و با مطالعه همون کتاب درسی و تسلط کافی ، میتونه ۶۰ درصد از کار رو جمع کنه .
حالا دوستان میگن الان دیگه همه به اینترنت دسترسی دارن و سوالات و جزوه ها رو از توی اینترنت پیدا میکنن . خب اگر محتویات اشتراک ماز و … بروزرسانی شده و جدید در اختیار مردم بود این موسسات دیوانه ان که توی سایتشون بفروشن ؟ یا مردم ببخشیدا دیوانه ان که برن چند ده میلیون تومن هزینه کنن این اشتراک رو تهیه کنن ؟! اگر رایکان قابل دسترسی بود که این مافیاها بوجود نمی اومد برای پکیج کنکور و تست و آزمون
نکته اخر : امتحانات نهایی بعد از این همه سال برگزاری نظام جدید ، قالب و سبک سوالاتش مشخصه و مثل کنکور نیست که یهو تغییر کنه و خیلی سخت ( مثل کنکور ۴۰۲ ) یا خیلی آسون ( مثل کنکور ۹۸ ) بشه

LinkBack URL
About LinkBacks