مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 78
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 120
    1. Top | #106
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Danica نمایش پست ها
      مهمان با کسی که انتقالی گرفته خیلی فرق داره ها!
      بله از ترم ۲ میشه مهمان شد ولی تا ترم ۶ انتقالی نمیدن حالا اینکه شما چطوری انتقالی گرفتی جالبه
      نگفتم انتقالی گرفتم . گفتم میهمان دائم شدم
      میهمان دائم مدرکش توسط دانشگاه مبدا صادر میشه
      انتقالی مدرکش توسط دانشگاه مقصد صادر میشه
      فرق دارن اینها
      به خیلی ها هم میهمانی دائم میدن هر سال
      هیچم عجیب نیست

2. Top | #107
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Parsa_ نمایش پست ها
      شاید شما هم میخواستی دانشگاه تهران بری یا دانشگاه مشهد بری
      بالاخره این دو تا رتبه بهتری میخوان نسبت به شیراز
      پردیس دامپزشکی شیراز که تا ۴۷۰۰ منطقه یک هم میگرفت . بعنی معادل رتبه قبولی آزاد کرج
      مشهد رتبه بهتر از شیراز میخواد؟؟؟؟
      روت میشه بگی دانشجو دامپزشکی بودی؟
      شیراز و تهران رنک A هستن مشهد اصلا رنک A نیست
      La vida sigue, sigue dando lecciones

3. Top | #108
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مشهد رتبه بهتر از شیراز میخواد؟؟؟؟
      روت میشه بگی دانشجو دامپزشکی بودی؟
      شیراز و تهران رنک A هستن مشهد اصلا رنک A نیست
      بله روم میشه بگم چون زمان ما رتبه بهتری میخواست

4. Top | #109
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بله روم میشه بگم چون زمان ما رتبه بهتری میخواست
      والا زمان ما حداکثر تا ۴۰۰۰ میشد شیراز قبول شد(پردیس)
      حالا اینکه شما میگی ۴۷۰۰ جالبه

5. Top | #110
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دیگه بحث رو با شما ادامه نمیدم
      چون حتی یه میهمانی ساده رو ناعادلانه میدونید
      پس بحث با شما بی فایده ست
      امیدوارم چیزهای دیگه رو بی عدالتی ندونید

6. Top | #111
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      والا زمان ما حداکثر تا ۴۰۰۰ میشد شیراز قبول شد(پردیس)
      حالا اینکه شما میگی ۴۷۰۰ جالبه
      بله سال ۱۴۰۰ با رتبه ۴۷۰۰ هم پردیس دامپزشکی شیراز قبولی داشت

7. Top | #112
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کسی که میگه مشهد از شیراز بهتره و سهمیه ها رو هم ناچیز میدونه قطعا ارزش بحث نداره

8. Top | #113
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بله سال ۱۴۰۰ با رتبه ۴۷۰۰ هم پردیس دامپزشکی شیراز قبولی داشت
      کارنامه هاش هست میتونید ببینید اصلا چنین چیزی نبوده برای منطقه یک

9. Top | #114
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کارنامه هاش هست میتونید ببینید اصلا چنین چیزی نبوده برای منطقه یک
      شما رو ارجاع میدم به قبولی های قلم چی
      هر چند دیگه ارزش بحث کردن هم نداره
      موفق باشید

10. Top | #115
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کسی که میگه مشهد از شیراز بهتره و سهمیه ها رو هم ناچیز میدونه قطعا ارزش بحث نداره
      احتمالا ناراحت شدید که قبولی مشهد رتبه ای مثل قبولی شیراز میخواد
      شایدم واقعیت ناراحت کننده ست
      نمیدونم
      در هر صورت ، میهمانی رو ناعادلانه ندونید چون مضحکه

11. Top | #116
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      احتمالا ناراحت شدید که قبولی مشهد رتبه ای مثل قبولی شیراز میخواد
      شایدم واقعیت ناراحت کننده ست
      نمیدونم
      در هر صورت ، میهمانی رو ناعادلانه ندونید چون مضحکه
      تا دو دقیقه پیش که مشهد بهتر بود و رتبه بهتری میخواست چیشد که رتبه هاشون یکی شد؟
      قبل از انقلاب تنها دانشکده های دامپزشکی ایران تهران و شیراز بودن و همین الانم اگر ذره ای از دامپزشکی اطلاع داشتید پروفسور وصال، دکتر شکرفروش و امثال انها رو میشناختید که همه اساتید شیرازن
      توی همون قلمچی بزنید میبینید که شیراز رتبه بهتری هم میخواد… مشهد پردیس نداره که دارید اخرین رتبه مشهد روزانه رو با پردیس شیراز که باید پول داد مقایسه میکنید، خب خیلیا توانایی مالیش رو ندارن، طبق همون قلمچی اخرین رتبه روزانه شیراز ۳۵۰۰ بوده مشهد ۴۰۰۰!واقعا دیگه بحثی راجب این موضوع ندارم چون صحبت درباره چیزی که واضحه مسخره هست میتونید سرچ کنید. برای مشاهده رنک دانشکده های دامپزشکی میتونید به سایت حکیم مهر مرجع اخبار دامپزشکی مراجعه کنید
      همین که شما سه تا دیسلایک برای من به طور متوالی و در این لحظه زدید نشون میده که کی ناراحته
      مضحک جهل شماست نه صحبت بنده، من با خود مهمان شدن مشکلی ندارم با اینکه با پارتی و هزار چیز دیگه مهمان میشن مشکل دارم و بخش کمی از کسایی که مهمان میشن واقعا مشکل دارن و مهم تر از اون به این راحتیا مهمانی نمیدن و شما حرف از مهمانی دائم زدید من صحبتم این بود که به راحتی به طور دائم به کسی مهمانی نمیدن
      شما که مدعی هستید بنده رو قضاوت نکردید تمام بحث ها اتفاقا از قضاوت خودتون شروع شد که گفتین”از چه طریقی وارد دانشگاه شدید”! من با زحمت خودم چیزی شدم نه با سهمیه و پارتی پدر

به هر حال طبق توصیف شما الان که عدالت کامل برقراره چون هم تعداد سهمیه ها کمه، هم نهایی تاثیر قطعی داره و چارچوب سوالا هم اصلا عوض نشده و با خوندن کتاب میشه نتیجه گرفت، برید به درستون برسید������
      لطف کنید دیگه ریپلای نزنید چون پاسخ نمیدم
      ویرایش توسط Danica : 29 خرداد 1404 در ساعت 14:36

12. Top | #117
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تا دو دقیقه پیش که مشهد بهتر بود و رتبه بهتری میخواست چیشد که رتبه هاشون یکی شد؟
      قبل از انقلاب تنها دانشکده های دامپزشکی ایران تهران و شیراز بودن و همین الانم اگر ذره ای از دامپزشکی اطلاع داشتید پروفسور وصال، دکتر شکرفروش و امثال انها رو میشناختید که همه اساتید شیرازن
      توی همون قلمچی بزنید میبینید که شیراز رتبه بهتری هم میخواد… واقعا دیگه بحثی راجب این موضوع ندارم چون صحبت درباره چیزی که واضحه مسخره هست میتونید سرچ کنید
      همین که شما سه تا دیسلایک برای من به طور متوالی و در این لحظه زدید نشون میده که کی ناراحته
      مضحک جهل شماست نه صحبت بنده، من با خود مهمان شدن مشکلی ندارم با اینکه با پارتی و هزار چیز دیگه مهمان میشن مشکل دارم و بخش کمی از کسایی که مهمان میشن واقعا مشکل دارن و مهم تر از اون به این راحتیا مهمانی نمیدن و شما حرف از مهمانی دائم زدید من صحبتم این بود که به راحتی به طور دائم به کسی مهمانی نمیدن
      شما که مدعی هستید بنده رو قضاوت نکردید تمام بحث ها اتفاقا از قضاوت خودتون شروع شد که گفتین”از چه طریقی وارد دانشگاه شدید”! من با زحمت خودم چیزی شدم نه با سهمیه و پارتی پدر

به هر حال طبق توصیف شما الان که عدالت کامل برقراره چون هم تعداد سهمیه ها کمه، هم نهایی تاثیر قطعی داره و چارچوب سوالا هم اصلا عوض نشده و با خوندن کتاب میشه نتیجه گرفت، برید به درستون برسید������
      لطف کنید دیگه ریپلای نزنید چون پاسخ نمیدم
      اولا که میهمان شدن با پارتی یا بدون پارتی دیگران به شما مربوط نیست
      شما هم اگر میخواستید ، میهمان میشدید
      ما که پارتی نداشتیم برای میهمان شدن . با ارائه مدارک پزشکی میهمان شدیم و کمیسیون دانشکده هم بررسی کرد
      ولی حرفاتون بسیار سطح پایینی داره . اینکه میهمان شدن دانشجوها رو بی عدالتی بدونید مشخصه که کوچک ترین اطلاعی از نحوه میهمان شدن و شرایط مردم ندارید و یک طرفه به قاضی میرید
      از این گذشته من کاری به قبل از انقلاب و بعد از انقلاب ندارم . اینکه کدوم دانشگاه ها زودتر تاسیس شد و کدوم دانشگاه دیرتر هیچ اهمیتی نداره و ملاکی برای مقایسه دانشگاه ها نیست . و باز هم شما رو ارجاع میدم به قبولی های ۱۴۰۰ قلمچی که آخین رتبه قبولی دامپزشکی فردوسی مشهد رتبه ۴۰۰۰ منطقه یک بود اما آخرین رتبه قبولی دامپزشکی پردیس خودگردان شیراز ۴۷۰۰ منطقه یک بود . مستندات موجوده و بحثی در این مورد نیست
      اینکه جهل خودتون رو به من نسبت میدید ، دلیل بر نادانی من نیست . برید اطلاعاتتون رو کامل کنید و بعد حرفی بزنید
      اگر هم از تاثیر سوابق ناراحت هستید ، پیگیری کنید شاید حرف های مضحک شما رو قبول کردن و این تاثیر رو مثبت کردن یا اصلا حذفش کردن
      برام عجیبه که چطور شما با این سطح از صحبت ، دامپزشکی شیراز میخونید ! حرف هاتون منطقی توش نیست
      چند روز قبل هم همینجا خداحافظی کردید و گفتید که دیگه صحبتی نمیکنید اما باز دیشب اومدید و پیام منو ریپلای کردید . خب خودتون خواستید بحث رو ادامه بدید و بر خلاف حرف های چند روز قبلتون عمل کنید
      من فارغ از هر چیزی ، این بحث رو همینجا خاتمه میدم

13. Top | #118
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      از چه نظر، چطور بشه؟
      به نظرم تراز سیو و کنکور اردیبهشت رو قطعا نخواهیم داشت.
      میزان و قطعیت تاثیر یازدهم برای ۴۰۵، بستگی شدید به نتایج امسال داره. امسال رو آزمایشی تاثیر رو مثبت کردن که اگر یازدهم خراب شد، اثرش قطعی نباشه.
      احتمال میدم همون ۶ درس یازدهم بصورت تاثیر قطعی اجرا بشه. الان نزدیک ۲۰ ساله که میخوان تاثیر قطعی ۲ پایه رو بذارن و بنظرم با احتمال زیاد، حداقل ۴۰۵ رو موش آزمایشگاهی می‌کنن.
      برای ۴۰۶ به بعد، فکر میکنم خیلی بعید باشه که بخوان کل دروس یازدهم رو تاثیر بدن. سیستم ترمیم و تصحیح رو بهم میریزه.
      به نظرتون ترمیم مجدد تک درس قرار میدن یا نه؟ چون من امسال نهایی دادم ولی نمره زیست شیمی ادبیات عربیم خوب نشده از طرفی ۱۶ تا امتحان هم یکجا نمیشه داد
      دوست دارم دوباره کنکور بدم ولی این نهایی یکاری کرده که میگم طرح برم و برگردم و دوباره کنکور بدم

14. Top | #119
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اصلا معلوم نیست.
      اگر تک‌درس بذارن، چه بهتر. اگر نذارن، سوابق یازدهم خیلی بالا کسب کنید که جبران بشه.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

15. Top | #120
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      اصلا معلوم نیست.
      اگر تک‌درس بذارن، چه بهتر. اگر نذارن، سوابق یازدهم خیلی بالا کسب کنید که جبران بشه.
      زیست و شیمی و ادبیات درسایی نیستن که حتی با تراز بالای یازدهم جبران بشن((

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 78

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)