La vida sigue, sigue dando lecciones
دیگه بحث رو با شما ادامه نمیدم
چون حتی یه میهمانی ساده رو ناعادلانه میدونید
پس بحث با شما بی فایده ست
امیدوارم چیزهای دیگه رو بی عدالتی ندونید
کسی که میگه مشهد از شیراز بهتره و سهمیه ها رو هم ناچیز میدونه قطعا ارزش بحث نداره
تا دو دقیقه پیش که مشهد بهتر بود و رتبه بهتری میخواست چیشد که رتبه هاشون یکی شد؟![]()
قبل از انقلاب تنها دانشکده های دامپزشکی ایران تهران و شیراز بودن و همین الانم اگر ذره ای از دامپزشکی اطلاع داشتید پروفسور وصال، دکتر شکرفروش و امثال انها رو میشناختید که همه اساتید شیرازن
توی همون قلمچی بزنید میبینید که شیراز رتبه بهتری هم میخواد… مشهد پردیس نداره که دارید اخرین رتبه مشهد روزانه رو با پردیس شیراز که باید پول داد مقایسه میکنید، خب خیلیا توانایی مالیش رو ندارن، طبق همون قلمچی اخرین رتبه روزانه شیراز ۳۵۰۰ بوده مشهد ۴۰۰۰!واقعا دیگه بحثی راجب این موضوع ندارم چون صحبت درباره چیزی که واضحه مسخره هست میتونید سرچ کنید. برای مشاهده رنک دانشکده های دامپزشکی میتونید به سایت حکیم مهر مرجع اخبار دامپزشکی مراجعه کنید
همین که شما سه تا دیسلایک برای من به طور متوالی و در این لحظه زدید نشون میده که کی ناراحته
مضحک جهل شماست نه صحبت بنده، من با خود مهمان شدن مشکلی ندارم با اینکه با پارتی و هزار چیز دیگه مهمان میشن مشکل دارم و بخش کمی از کسایی که مهمان میشن واقعا مشکل دارن و مهم تر از اون به این راحتیا مهمانی نمیدن و شما حرف از مهمانی دائم زدید من صحبتم این بود که به راحتی به طور دائم به کسی مهمانی نمیدن
شما که مدعی هستید بنده رو قضاوت نکردید تمام بحث ها اتفاقا از قضاوت خودتون شروع شد که گفتین”از چه طریقی وارد دانشگاه شدید”! من با زحمت خودم چیزی شدم نه با سهمیه و پارتی پدر
به هر حال طبق توصیف شما الان که عدالت کامل برقراره چون هم تعداد سهمیه ها کمه، هم نهایی تاثیر قطعی داره و چارچوب سوالا هم اصلا عوض نشده و با خوندن کتاب میشه نتیجه گرفت، برید به درستون برسید������
لطف کنید دیگه ریپلای نزنید چون پاسخ نمیدم
ویرایش توسط Danica : 29 خرداد 1404 در ساعت 14:36
اولا که میهمان شدن با پارتی یا بدون پارتی دیگران به شما مربوط نیست
شما هم اگر میخواستید ، میهمان میشدید
ما که پارتی نداشتیم برای میهمان شدن . با ارائه مدارک پزشکی میهمان شدیم و کمیسیون دانشکده هم بررسی کرد
ولی حرفاتون بسیار سطح پایینی داره . اینکه میهمان شدن دانشجوها رو بی عدالتی بدونید مشخصه که کوچک ترین اطلاعی از نحوه میهمان شدن و شرایط مردم ندارید و یک طرفه به قاضی میرید
از این گذشته من کاری به قبل از انقلاب و بعد از انقلاب ندارم . اینکه کدوم دانشگاه ها زودتر تاسیس شد و کدوم دانشگاه دیرتر هیچ اهمیتی نداره و ملاکی برای مقایسه دانشگاه ها نیست . و باز هم شما رو ارجاع میدم به قبولی های ۱۴۰۰ قلمچی که آخین رتبه قبولی دامپزشکی فردوسی مشهد رتبه ۴۰۰۰ منطقه یک بود اما آخرین رتبه قبولی دامپزشکی پردیس خودگردان شیراز ۴۷۰۰ منطقه یک بود . مستندات موجوده و بحثی در این مورد نیست
اینکه جهل خودتون رو به من نسبت میدید ، دلیل بر نادانی من نیست . برید اطلاعاتتون رو کامل کنید و بعد حرفی بزنید
اگر هم از تاثیر سوابق ناراحت هستید ، پیگیری کنید شاید حرف های مضحک شما رو قبول کردن و این تاثیر رو مثبت کردن یا اصلا حذفش کردن
برام عجیبه که چطور شما با این سطح از صحبت ، دامپزشکی شیراز میخونید ! حرف هاتون منطقی توش نیست
چند روز قبل هم همینجا خداحافظی کردید و گفتید که دیگه صحبتی نمیکنید اما باز دیشب اومدید و پیام منو ریپلای کردید . خب خودتون خواستید بحث رو ادامه بدید و بر خلاف حرف های چند روز قبلتون عمل کنید
من فارغ از هر چیزی ، این بحث رو همینجا خاتمه میدم
اصلا معلوم نیست.
اگر تکدرس بذارن، چه بهتر. اگر نذارن، سوابق یازدهم خیلی بالا کسب کنید که جبران بشه.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)