مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

آیکیو زیست تک پایه و ریاضی

دوستان بنظرتون کتاب های آیکیو زیست تک پایه کتاب های خوبی به عنوان منبع دوم هستن؟
      می‌خوام تابستون کار کنم، ولی خب معلم زیست مدرسه می‌گفت آیکیو تک پایه خوب نیست و جامعش رو وقتی دوازدهم شدید بخرید ( الان دهم هستم )

برای ریاضی هم منبع اول نشر الگو زدم، برای منبع دوم بنظرتون نردبام تک پایه بهتره یا آیکیو تک پایه

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maximilianous نمایش پست ها
      دوستان بنظرتون کتاب های آیکیو زیست تک پایه کتاب های خوبی به عنوان منبع دوم هستن؟
      می‌خوام تابستون کار کنم، ولی خب معلم زیست مدرسه می‌گفت آیکیو تک پایه خوب نیست و جامعش رو وقتی دوازدهم شدید بخرید ( الان دهم هستم )

برای ریاضی هم منبع اول نشر الگو زدم، برای منبع دوم بنظرتون نردبام تک پایه بهتره یا آیکیو تک پایه
      آیکیو زیست تک پایه رو حتما بزن. اگر دهم هم کار نکردی بگیر برای مرور بزن. ایکیو جامع زیست هم خیلی خوبه نکات خوبی داره واقعا. میتونی از همین الانم بزنی اون ارتباطی با کتاب های تک پایه نداره اصن سطح سوالا و نکاتش هم مثل هم نیست. تکراری نمیشه به هر حال دوتاش رو بزنی خب بهتره قطعا
      برای ریاضی من خودمم منبع اولم نشر الگو بود بعدش میرفتم سراغ نردبام جامع. نردبام تک پایه رو ندیدم اصلا نمیدونم هم چجوریه ولی کلا بهتره تو سوالای نردبام ها خیلی غرق نشی چون یه سریشون واقعا چرته. به نظرم اولا نشر الگو رو خیلی خوب کار کن همه تست هاش رو بزن برای تسلط بیشتر برو سراغ ای کیو اگر دیدی برات زیادی اسونه نردبام و تاپگان ماز کتابای خوبین ولی همونطور که گفتم سطح سوالاش بعضی وقتا دیگه از حد میگذره.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maximilianous نمایش پست ها

سلام
      به شرطی آیکیو تک پایه کار کن که خیلی سبز تک پایه رو حداقل ۲ بار کار کرده باشی اونوقت اره آیکیو تک پایه گزینه خوبیه ( گرچه ابهام و تضاداش خیلی زیاده نسبت به خیلی سبز). ایکیو جامع هم هنوز زوده عجله نکن
      ریاضی آیکیو بنظرم بهتره تا نردبان تک پایه
      "و لا حول و لا قوه الا بالله"

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)