مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13

موضوع: سرو صدا :(

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Smile سرو صدا :(

سلام بچه ها ..
      میخواستم نظرتون رو راجع به یه چیز تکراری بپرسم .
      من تیر که کنکورمو بدم دیگه از شر دبیرستان خلاص میشم ولی متاسفانه الان دارم با یک مشکل بزرگ دست و پنجه نرم میکنم ..

خونه ی ما متاسفانه جلوی پارکه و خب قطعا میدونید دیگه عصرا شلوغ میشه و صدا میاد . البته من اونقدرام به صدا حساس نیستم چون من تو خود مدرسه ام با جیغ و داد بچه ها درس میخوندم ولی خب ادم استرس میگیره دیگه اینکه هر روز کلی صدای جیغ و داد و های و هوی بشنوی ..

و خب این انتخاب من نبوده که ما اینجاییم و البته اطراف خونه ی ماهم هیچ کتابخونه ای تا ۱۰ کیلومتری نبوده و نیست . منم واقعا تایمایی که صدا نمیاد خیلی با کیفیت و خوب درس میخونم ولی خب تایمایی که صدا میاد ..

خلاصه مطمئنم خیلیا تجربه ای مثل من رو نداشتن .. خیلیا بهم گفتن خب باید سال یازدهم خونتونو عوض میکردید ولی خب نمیشد . من گوش گیرم میزارم ولی بازم میاد صدا ..... حالا شما بگید به نظرتون من میتونم تو یه همچین شرایطی باز هم موفق بشم ؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pmpm نمایش پست ها
      سلام بچه ها ..
      من تیر که کنکورمو بدم دیگه از شر دبیرستان خلاص میشم ولی متاسفانه الان دارم با یک مشکل بزرگ دست و پنجه نرم میکنم ..

خونه ی ما متاسفانه جلوی پارکه و خب قطعا میدونید دیگه عصرا شلوغ میشه و صدا میاد . البته من اونقدرام به صدا حساس نیستم چون من تو خود مدرسه ام با جیغ و داد بچه ها درس میخوندم ولی خب ادم استرس میگیره دیگه اینکه هر روز کلی صدای جیغ و داد و های و هوی بشنوی ..

و خب این انتخاب من نبوده که ما اینجاییم و البته اطراف خونه ی ماهم هیچ کتابخونه ای تا ۱۰ کیلومتری نبوده و نیست . منم واقعا تایمایی که صدا نمیاد خیلی با کیفیت و خوب درس میخونم ولی خب تایمایی که صدا میاد ..

خلاصه مطمئنم خیلیا تجربه ای مثل من رو نداشتن .. خیلیا بهم گفتن خب باید سال یازدهم خونتونو عوض میکردید ولی خب نمیشد . من گوش گیرم میزارم ولی بازم میاد صدا ..... حالا شما بگید به نظرتون من میتونم تو یه همچین شرایطی باز هم موفق بشم ؟
      پنجره رو ببند اگه پنجره صدا میده درزگیری چیزی بزار
      مکان مطالعتو عوض کن برو سمتی که طرف پارک نیست بخون

و مهمتر از همه زیاد حساسیت نشون نده هرچه بیشتر حساسیت نشون بدی بیشتر اذیتت میکنه

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      زمان قدیم
      طرف تو یه خونه با ۱۰ تا برادر خواهر که از سر و کولش بالا میرفتن درس میخوند و پزشکی قبول میشد
      مورد بوده جبهه رفته بود وسط میدون مین درس میخوند . همش تو سرش صدای خمپاره بود
      اونوقت شما کنار یه پارک نمیتونی درس بخونی ؟!
      پانسیون راهکار آخره
      ویرایش توسط _Parsa_ : 10 خرداد 1404 در ساعت 21:45

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بله شما درست میگید . دقیقا همین کارو کردم تازگیا از اتاق خودم نقل مکان کردم به یک جای دیگه انشالله بهتر بشه شرایط

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      والا بله مادر پدر خودمم توی همچین شرایطی درس خوندن و موفق شدن ولی خب باید به این موضوع هم دقت کنیم که الان نه زمان جنگه نه دیگه همه ۱۰ تا خواهر و برادر دارن ...پانسیون هم نیست این اطراف متاسفانه . بعد پارک کنار خونه ما خیلی شلوغ میشه و صدا میاد واقعیت اونجوری که تو ذهن شما هست ، نیست .

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پنجره دوجداره بگیرید
      هافمن خوبه

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pmpm نمایش پست ها
      سلام بچه ها ..

راستش منم به سر و صدا خیلی حساسم برای همین معمولا با اهنگ درس میخونم حالا ترجیحا بی کلام گوش بده یا یه سری فایل ها هستن روی یک فرکانس خاصن که برای درس خوندن و تمرکز عالیه کلا صداهای اطراف هم کاور میکنه
      معمولا توی سر و صدا شروع درس سخته ولی وقتی تمرکز کنی صداها رو دیگه نمیشنوی برای همین اولا سعی کن زود درس رو شروع کنی صبح زود پاشو بعد از ظهر هم تا قبل از ۴ شروع کن که تایم های شلوغی تو وسط درس باشی
      اگر جایی هم هست تو خونتون که پنجره نداشته باشه برو اونجا

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین خودم طوریم که وقتی کتابخونه میرم و اون فضای قشنگو میبینم حتی یه لحظه از وقتمم هدر نمیدم بکوب میخونم با بازده ایه بسیار بالا

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      من تو کارگاه تراشکاری درس خوندم تو گاراژ درس خوندم ، باید عادت کنی
      تو زیست خوندی که گیرنده ها بعد یه مدت سازش پیدا میکنن
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنده جایی درس میخوانم که ۳ تا مدرسه دبستان نزدیک ش هست
      راستش رو بخوای صدای بچه ها رو دوست دارم هر وقت خسته میشم به صدای بازی و خنده ها و جیغ زدن هاشون گوش میدم و یادم میاد هدف زندگی اصل‌ش یعنی چی یا اصلا همه این کارها برای چیه
      اگر نمیتونی تغییری ایجاد کنی سعی کنبه خوبی هاش فکر کنی

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kenshin نمایش پست ها
      بنده جایی درس میخوانم که ۳ تا مدرسه دبستان نزدیک ش هست
      راستش رو بخوای صدای بچه ها رو دوست دارم هر وقت خسته میشم به صدای بازی و خنده ها و جیغ زدن هاشون گوش میدم و یادم میاد هدف زندگی اصل‌ش یعنی چی یا اصلا همه این کارها برای چیه
      اگر نمیتونی تغییری ایجاد کنی سعی کنبه خوبی هاش فکر کنی
      همه این کارا برای بچه ست؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم خیلی حساسم پنجره دوجداره واقعا اثر داره

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من گوشگیر جوشکاری از دوستام شنیدم استفاده کردن
      "You don't know what's lost till you find it"

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن