۱۴ اردیبهشت ۴۰۴
زیست دهم : ۱ ساعت
ریاضی : ۱ ساعت
شیمی دهم : ۱ ساعت
نوشتن در این مکان صرفا برای ایجاد تداوم و نظم می باشد و هیچ هدف دیگری ندارم . کنکوری ۴۰۵ و فارغ التحصیل نظام قدیم تا اکنون هم ترمیم شرکت نکردم .
۱۴ اردیبهشت ۴۰۴
زیست دهم : ۱ ساعت
ریاضی : ۱ ساعت
شیمی دهم : ۱ ساعت
نوشتن در این مکان صرفا برای ایجاد تداوم و نظم می باشد و هیچ هدف دیگری ندارم . کنکوری ۴۰۵ و فارغ التحصیل نظام قدیم تا اکنون هم ترمیم شرکت نکردم .
ویرایش توسط Imnotok : 14 اردیبهشت 1404 در ساعت 16:01
و اینکه منم میتونم ملحق شم!؟ چون میخوام تابستون دهمم مرور و جمع بندی و یازدهم رو هم پیش خوانی کنم و الان من در حال حاضر خوشحالم چون مستمر معدلم ۱۹ شد ها هاااا(تو سمپادم) و اگه کمه نگو کمه
نمیدونم اخه ترسیدم کار اینا معلوم نیست که یهو بگن هردوتا پایه تاثیر مستقیم داره ولی فقط یدونشو میتونین امتحان بدین چون بالاخره پشت کنکوریارو درنظر نمیگیرن دوازدهمیارو درنظر میگیرن که اونام امسال یازدهمن و امتحانای یازدهمو میدن سال بعد یه دوازدهم میمونه واسشون ولی ما پشت کنکوریا سابقه یازدهمو نداریم من دوازدهمم تعریفی نداره نمره هام واسه همین میخوام هردو رو باهم امتحان بدم
دوست عزیز سلام
یکم به استدلال هایی که میکنید توجه کنید کسی که امسال کنکور میده هم برای سال دیگه پشت کنکوری محسوب میشه و این شخص ممکنه هم دروسی از یازدهم نمره پایین داشته باشه هم دروسی از دوازدهم پس وقتی که دو پایه تو کنکور تاثیر مستقیم داره اجازه ایجاد سابقه در هر دو پایه هم داده میشه تنها حالتی که یک پشت کنکوری نمیتونست در یک سال همه نهایی ها رو ایجاد سابقه کنه تاثیر قطعی دهم و یازدهم و دوازدهم بود که شکر خداتاثیر دهم لغو شد اون زمان چون آزمون های دهم و یازدهم در یک روز و با فاصله دو ساعتی برگزار میشد قاعدتا باید دهم رو در یکسال و یازدهم و دوازدهم رو سال بعد ایجاد سابقه میکردن پس در نتیجه انقدر اما و اگر و وسواس نداشته باشین چون دیدید که در نهایت همین امسالم یک دفعه تمام تاثیر افتاد رو دوازدهم و اون کسانی برنده شدن که بی توجه به تمام حاشیها از اول تیر فقط خوندن و الان راحت کنکور قبول میشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)