مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: زیست

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

زیست

سلام عصرتون بخیر
      راستش من چهارشنبه زیست داشتم ولی آنقدر نخونده بودم توی طول سال که اصلا نمی‌دونستم از کجا باید شروع کنم از روی چی باید بخونم آنقدر خراب کردم که قطعا نمره ام زیر ۱۰ و میفتم اصلا باورم نمیشه منی که نمره زیر ۱۹ نداشتم توی کارنامه ام به این روز افتاده باشم ترم اول هم برام مشکلی پیش اومد نتونستم امتحانش وی بدم و این نمره نمره ترم اولم هم هست الان داغون شدم از وقتی از امتحان زیست اومدم حوصله هیچ کاری و ندارم اصلا نمیتونم برای امتحان بعدیم بخونم بابام باهام حرف نمیزنه مدرسه نمونه میرم و فکر نکنم تا حالا کسی شهریور امتحان داده باشه به نظر شما این که شهریور بری امتحان بدی خیلی زشت و بده اصلا نمی‌دونم چرا کارم به این جا کشیده من عاشق زیست بودم ولی الان حالم ازش بهم میخوره

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بلافاصله بعد از پایان امتحانات، شروع کنید به دید کلاسهای امتحان نهایی زیست یازدهم. مثلا از فرهمند. تا وسط تیر تمومش کنید. این‌طوری هم زیست رو پاس میکنید، هم یه زیرساخت میشه برای کنکورتون.
      تابستون رو هم از دست ندید و سعی کنید حداقل زیست یکی از پایه‌ها رو با تست‌زنی جمعش کنید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از نظر شما آقای مظاهری من پایه دهمم با این نمره زیست اصلا نمی‌دونم تجربی برای من مناسب هست یا نه

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bita1 نمایش پست ها
      ممنون از نظر شما آقای مظاهری من پایه دهمم با این نمره زیست اصلا نمی‌دونم تجربی برای من مناسب هست یا نه
      تابستون بهترین فرصته که ۱ دور کامل زیست دهم رو با کلاس آفلاین مرور کنید تا ببینید اوضاعش واقعا چطوره.
      اگر دنبال تغییر رشته هستید، یه نگاه هم به دروس اختصاصی ریاضی و انسانی و همین طور به امتحانات نهاییشون بندازید.
      این‌ها هم دروس ساده‌ای نیستن. مثلا کنکور دروس حسابان و هندسه تحلیلی و گسسته در رشته ریاضی خیلی سخت‌تر درس ریاضی تجربی هست (که توی تجربی هم کم سخت نیست).
      قبل از تغییر رشته حتما خوب تحقیق کنید که بعدا پشیمون نشید.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      متشکرم از راهنمایی شما
      مشکل من نفهمیدن و علاقه نیست مشکل من کم کاری های زیادی هستش که میکنم و باعث شده کارم به این جا بکشه متاسفانه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام و درود
      میشه یه منبع برای امتحان نهایی زیست دوازدهم معرفی کنید،در طول سال به صورت کنکوری خواندم و کلاس دکتر عظیمی رفتم،الان برای نهایی چه طور بخوانم که هم کنکور جمع بشه هم نمره عالی از زیست؟همون جزوه طول سال را بخوانم؟
      پیشاپیش از پاسخگوییتون سپاسگزارم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      تابستون بهترین فرصته که ۱ دور کامل زیست دهم رو با کلاس آفلاین مرور کنید تا ببینید اوضاعش واقعا چطوره.
      اگر دنبال تغییر رشته هستید، یه نگاه هم به دروس اختصاصی ریاضی و انسانی و همین طور به امتحانات نهاییشون بندازید.
      این‌ها هم دروس ساده‌ای نیستن. مثلا کنکور دروس حسابان و هندسه تحلیلی و گسسته در رشته ریاضی خیلی سخت‌تر درس ریاضی تجربی هست (که توی تجربی هم کم سخت نیست).
      قبل از تغییر رشته حتما خوب تحقیق کنید که بعدا پشیمون نشید.
      سلام و درود
      میشه یه منبع برای امتحان نهایی زیست دوازدهم معرفی کنید،در طول سال به صورت کنکوری خواندم و کلاس دکتر عظیمی رفتم،الان برای نهایی چه طور بخوانم که هم کنکور جمع بشه هم نمره عالی از زیست؟همون جزوه طول سال را بخوانم؟

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Argavan نمایش پست ها
      سلام و درود
      خود کتاب درسی رو بخونید که اصلی‌ترین منبعه.
      کتابهای نهایی زیست تقریبا همشون آشغالن. استثنائا زودپز گاج بد نیست ولی باز هم ارجحیت با کتاب درسیه.

برای اینکه کنکورش هم جمع بشه، میتونید چند تا آزمون تک‌درس زیست دوازدهم (از کتابهای آزمونی یا آزمون آزمایشی) بزنید و رفع‌اشکال کنید.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)