مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

قوانین غیبت در ترمیم به عنوان ترمیم مجددی

سلام من ترمیم مجددی هستم
      اگر در یک درس امسال غیبت کنم میدونم که نمره همه درسا صفر میشه و نمره قبلی برام لحاظ میشه حالا سوالم اینه منظور از این نمره قبلی چیه؟ نمره دیپلم من یا نمرات ترمیم شده سالهای گذشته من؟
      منظورم اینه من ترمیم سوممه امسال اگه غیبت کنم نمرات ترمیم دومم لحاظ میشه یا نمرات دیپلمم؟

2. Top | #2
      Y.t
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام شما اگر حتی در یک درس امسال غیب کنید کل سوابق امسال کلا براتون در نظر گرفته نمیشه نمیدونم کدوم سال رو براتون در نظر میگیرن فکر کنم سال پیش ولی کل سوابق امسال اگر هم ۲۰ باشه در نظر گرفته نمیشه
      اصلا غیبت نکن

3. Top | #3
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      خودشون هنوز نگفتن.
      احتمالا همون نمره‌ای که برای تراز پارسال استفاده شده، امسال هم همون رو استفاده می‌کنند. یعنی بالاترین تراز هر درس.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

4. Top | #4
      Y.t
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      خودشون هنوز نگفتن.
      احتمالا همون نمره‌ای که برای تراز پارسال استفاده شده، امسال هم همون رو استفاده می‌کنند. یعنی بالاترین تراز هر درس.
      ❌ بچه ها چون این مورد رو خیلی میپرسید شرایط غیبت رو برای هر دسته دوباره توضیح میدم:

1️⃣ دوازدهمی ها ⬅️ به هیچ عنوان نباید غیبت (چه موجه چه غیر موجه) داشته باشند چون درصورت غیبت، نمره درسی که غیبت کردند براشون صفر درنظر گرفته میشه و تراز منفی خواهد داد

2️⃣ ترمیم اولی ها ⬅️ احتمال زیاد درصورت غیبت در یک امتحان، نمره قبلی اون درس براشون لحاظ میشه

❌درمورد این دسته از دانش اموزها، چون در دو اطلاعیه مختلف دو صحبت متفاوت شده بود خیلی نمیشه با قطعیت نظر داد و پیشنهاد من بهشون اینه که تا حد امکان سرجلسه امتحانی که ثبت نام کردن برن چون حتی اگه نمرشون از نمره قبلی کمتر بشه، نمره ای که تراز بهتر داشته باشه رو براشون درنظر میگیرن

3️⃣ ترمیم مجددی ها ⬅️ درصورت غیبت حتی در یک درس، کلا سوابق امسال درنظر گرفته نخواهد شد و سوابق قبلی لحاظ خواهد شد

@SiiibTorsh

5. Top | #5
      Y.t
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خودشون هنوز نگفتن.
      این رو سیب ترش دیروز گذاشت از روی مصوبه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خودشون هنوز نگفتن.
      عذرمیخوام چون همیشه میدیدم شما اطلاعات کاملی دارید میخواستم یه سوالی رو خدمتتون بپرسم.من میخوام با تراز کنکور و نهایی پارسالم امسال انتخاب رشته کنم. اوضاعم طوری شد که نتونستم بخونم... حالا ایا در صورت غیبت در ترمیم ها تراز سابقه پارسالم رو میذارن درسته؟و برای تراز کنکور هم مال پارسالم چون بهتره همونو قرار میدن؟ من با تراز کنکورم تا حالا دوبار انتخاب رشته کردم اما هر بار نرفتم ایا این باعث سوختن ترازم نمیشه؟
      عذرمیخوام سوال دیگه هم داشتم خدمتتون من اگر امسال دانشگاه روزانه برم ایا دیگه برای کنکور دادن محروم میشم درسته؟

7. Top | #7
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Y.t نمایش پست ها
      این رو سیب ترش دیروز گذاشت از روی مصوبه
      سیب ترش از روی مصوبه نذاشته. مصوبه مشخصه. برای اینکه شکی هم باقی نمونه، موقع ثبت‌نام ترمیم، توی خود سایتشون نوشته بودن که چی میشه.

سیب‌ترش منظورش به اختلاف حرف مصوبه با اون بخش‌نامه‌ای هست که شورای سنجش و پذیرش ۲-۳ روز قبل عید صادر کرد.

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wijdane نمایش پست ها
      عذرمیخوام چون همیشه میدیدم شما اطلاعات کاملی دارید میخواستم یه سوالی رو خدمتتون بپرسم.من میخوام با تراز کنکور و نهایی پارسالم امسال انتخاب رشته کنم. اوضاعم طوری شد که نتونستم بخونم... حالا ایا در صورت غیبت در ترمیم ها تراز سابقه پارسالم رو میذارن درسته؟و برای تراز کنکور هم مال پارسالم چون بهتره همونو قرار میدن؟ من با تراز کنکورم تا حالا دوبار انتخاب رشته کردم اما هر بار نرفتم ایا این باعث سوختن ترازم نمیشه؟
      عذرمیخوام سوال دیگه هم داشتم خدمتتون من اگر امسال دانشگاه روزانه برم ایا دیگه برای کنکور دادن محروم میشم درسته؟
      تراز کنکور ۴۰۳ رو میتونید امسال استفاده کنید.
      تراز سوابق ذخیره نمیشه برای هیچکس. نمره‌ها ذخیره میشن. نمرات پارسالتون دوباره تراز میشن و با ضرایب جدید، تراز سوابق میسازن.

اگر امسال رشته روزانه‌ی با کنکور در گروه تجربی قبول بشید، فقط سال بعد (یعنی ۴۰۵) از قبولی روزانه‌ی باآزمون تجربی محروم میشید. بقیه رو میتونید شرکت کنید و قبول بشید.
      استثنائا اگر هر نوع قبولی پزشکی دندان دارو دام بیارید، سال بعد از قبولی هر نوع پذیرش این ۴ رشته محروم میشید.

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      موقع ثبت نام چی نوشته بودن؟ من دقت نکردم

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سیب ترش از روی مصوبه نذاشته. مصوبه مشخصه. برای اینکه شکی هم باقی نمونه، موقع ثبت‌نام ترمیم، توی خود سایتشون نوشته بودن که چی میشه.

سیب‌ترش منظورش به اختلاف حرف مصوبه با اون بخش‌نامه‌ای هست که شورای سنجش و پذیرش ۲-۳ روز قبل عید صادر کرد.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تراز کنکور ۴۰۳ رو میتونید امسال استفاده کنید.
      تراز سوابق ذخیره نمیشه برای هیچکس. نمره‌ها ذخیره میشن. نمرات پارسالتون دوباره تراز میشن و با ضرایب جدید، تراز سوابق میسازن.

اگر امسال رشته روزانه‌ی با کنکور در گروه تجربی قبول بشید، فقط سال بعد (یعنی ۴۰۵) از قبولی روزانه‌ی باآزمون تجربی محروم میشید. بقیه رو میتونید شرکت کنید و قبول بشید.
      استثنائا اگر هر نوع قبولی پزشکی دندان دارو دام بیارید، سال بعد از قبولی هر نوع پذیرش این ۴ رشته محروم میشید.
      واقعا ممنون از شما که وقت میذارید و کامل توضیح میدید. فقط تراز کنکور سیو شده ای که قرار میدن حتما مال سال قبل یا کلا تراز اون سالی که بالاتر بوده میذارن حتی اگه برای دو کنکور قبل بوده؟؟ من بالاترین تراز کنکورم مال دی ۴٠۲ بود که پارسال برای ۴٠۳ هم لحاظش کردن حالا آیا همونو بازم برای امسال لحاظ میکنن چون بالاترین ترازم بوده؟
      وای برای این موضوع استرس گرفتم. مگر اعتبار تراز کنکور ۲ ساله نبود؟ ایا تراز کنکور ۴٠۲ که بالاترین ترازم بود برای ۴٠۴ هم لحاظش میکنن؟ ممنون میشم توی این مورد راهنماییم کنید خیلی استرس گرفتم
      ویرایش توسط wijdane : 29 اردیبهشت 1404 در ساعت 01:13

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

سلام آقای مظاهری یک سوال داشتم، ممنون میشم اگر اطلاع داشتین پاسخ بدین
      اگر فردی سال 1402 دو درس رو برای اولین بار ترمیم کرده باشه ولی سال 1403 ترمیم هیچ‌درسی رو شرکت نکرده باشه و امسال برای ترمیم همه دروس ثبت نام کرده باشه، ترمیم اولی حساب میشه یا خیر؟
      یعنی حتما باید تمام دروس رو امتحان بده و سوابق قبلی براش در نظر گرفته نمیشه؟

به نظر خودم چون پارسال مصوبه جدید اومد و‌ گفت همه یک فرصت ترمیم مجدد دارند، یعنی ترمیم اولی حساب میشه
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

13. Top | #13
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wijdane نمایش پست ها
      واقعا ممنون از شما که وقت میذارید و کامل توضیح میدید. فقط تراز کنکور سیو شده ای که قرار میدن حتما مال سال قبل یا کلا تراز اون سالی که بالاتر بوده میذارن حتی اگه برای دو کنکور قبل بوده؟؟ من بالاترین تراز کنکورم مال دی ۴٠۲ بود که پارسال برای ۴٠۳ هم لحاظش کردن حالا آیا همونو بازم برای امسال لحاظ میکنن چون بالاترین ترازم بوده؟
      وای برای این موضوع استرس گرفتم. مگر اعتبار تراز کنکور ۲ ساله نبود؟ ایا تراز کنکور ۴٠۲ که بالاترین ترازم بود برای ۴٠۴ هم لحاظش میکنن؟ ممنون میشم توی این مورد راهنماییم کنید خیلی استرس گرفتم
      تراز ۴۰۲ فقط برای ۴۰۲ و ۴۰۳ اعتبار داشت.
      الان ففط تراز ۴۰۳ و ۴۰۴ اعتبار دارن.

14. Top | #14
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seyedamiramiri نمایش پست ها
      در صورت غیبت، ترمیم اولی‌ها بالاترین تراز اعمال میشه و ترمیم‌چندمی‌ها هیچ کدوم از نمرات امسالشون اعمال نمیشه.

15. Top | #15
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      سلام آقای مظاهری یک سوال داشتم، ممنون میشم اگر اطلاع داشتین پاسخ بدین
      اگر فردی سال 1402 دو درس رو برای اولین بار ترمیم کرده باشه ولی سال 1403 ترمیم هیچ‌درسی رو شرکت نکرده باشه و امسال برای ترمیم همه دروس ثبت نام کرده باشه، ترمیم اولی حساب میشه یا خیر؟
      یعنی حتما باید تمام دروس رو امتحان بده و سوابق قبلی براش در نظر گرفته نمیشه؟

به نظر خودم چون پارسال مصوبه جدید اومد و‌ گفت همه یک فرصت ترمیم مجدد دارند، یعنی ترمیم اولی حساب میشه
      تا قبل از مصوبه‌ی امسال، این شرایطی که شما گفتید بصورت ترمیم اولی حساب میشد.
      ولی بعد از مصوبه‌ی جدید، فکر میکنم ترمیم مجدد حساب میشه.
      اگر میخواید غایب بشید، با مسوولیت خودتون این کار رو بکنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)