X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Post شروع برای اخرین بار پشت کنکوری 1404

سلام نمیدونم بعد از گذاشتن این پیام اینجا قراره چه ریکشن و چه بازخوردی بگیرم و فارغ از همه چی دلم میخواد کمی احساساتم رو خالی کنم
      من توی زندگیم فرصت های زیادی داشتم که با سهل انگاری و اهمال کاری تک تکشون رو از دست دادم
      امسال اولین سالی هست که پشت کنکور میمونم و متاسفانه انقدری درگیر مساعلی شدم که بابت تک تکش خودم رو مقصر میدونم و حالم از خودم بهم میخوره
      حالم از خودم بهم میخوره که به چیزهایی اهمیت دادم که الانی که به این نقطه رسیدم هیچ کدومشون رو کنار خودم ندارم
      شاید از دیدگاه خیلیا مسخره به نظر بیاد ولی من نشونه های زیادی توی زندگیم دیدم و متاسفانه خیلی زیاد دز حق خودم بدی کردم
      همه توی زندگیشون یه فصل تنهایی دارن درسته؟شاید این هم یه شانس دوباره برای من بوده که از اون جو سمی که توش بودم دربیام
      دلم برای مامانم میسوزه چون لیاقت مامانم داشتن دختری بهتر از من بود
      من شروع های زیادی توی زندگیم داشتم که همشون رو وسط راه ول کردم انقدری خودم دیگه خودمو باور نداره ولی از طرفی با خودم میگم یعنی این همه فشار هایی که بهم وارد شد نصف شب با تپش قلب از خواب بیدار شدنام و این همه زخم زبونایی که از اطرافیان شنیدم و تک تک اون تحقیر ها همشون فقط زجریه که کشیدم
      دلم میخواد برای اخرین اخرین بار توی این مدت زمان باقی مونده تمامه توانمو بذارم که نتیجه هرچی هم شد با خودم بگم حداقل این نتیجه بخاطر 17 فرودین به بعدت نبوده
      بعد از نتایج اون موقع تصمیم بگیرم ایا منه هستی توان اینو دارم که برای اون ارزویی که دارم باز هم پشت کنکور بمونم؟
      میدونم احتمالش شاید یک درصد باشه که امسال اون قبولی رو بیارم ولی برای همون یک درصدی هم که ممکنه بشه این مدت تمامه توانم رو میذارم
      امیدوارم هرکی که کنکور داره چه امسال چه سال های بعد بهترین خودش باشه و به هرچی که ارزوشه و دوست داره دست پیدا کنه

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شروع کن عزیزم توکل کن به خدا تموم تلاشتو بکن ان شاءالله که بهترین ها برات اتفاق میفته

3. Top | #3
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      برای همون ۱ درصد شانس قبولی که هست بجنگ به نشدن و نتیجه فکر نکن صدت رو براش بزار تا الان استراحت کردی و اشتباهاتت رو کردی وقت برای تلف کردن نمونده
      فقط باید استمرار داشته باشی و ساعت مطالعه بالا
      تمرکزت بیشتر رو نهایی باشه و از همین الان شروعشون کن که اگه خواستی بمونی برای ۴۰۵ هم مجبور به ترمیم همه شون نشی
      موفق باشی .

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اره همین کارو دارم میکنم روی عمومی ها زیادی وقت دارم میذارم چون ضعف بیشترم سر اوناست
      توی درسای تخصصی تقریبا پایه ی خوبی دارم و استرس انچنانی سرشون ندارم
      مرسی امیدوارم شماهم موفق باشی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)