X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

این که تو خونه ازمون میدم نتیجه بدی داره؟

قلم چی امسال منطقه ما 9 و نیم رو درنظر گرفته. راستش ابایی ندارم که بگم خوانوادم توانایی پرداختش رو ندارن. و واقعا هم زیاده و دلم نمیاد همچین هزینه ای بزارم رو دستشون.
      ابنا به کنار. من مشاور دارم و با توجه به بودجه بندی قلم چی میخونم و صبح جمعه دقیقا مثل کسی که قراره ازمون بده لباس میپوشم و منتظر میمونم تا سوالا بیرون بیاد و با تایمر گوشی برای خودم تایم میگیرم و هرگز به دفترچه قبلی برنمیگردم.
      خواستم ببینم کسی بوده با وجود ازمون حضوری ندادن نتیجه خوبی گرفته باشه ؟ بیشتر از این میترسم که نکنه این درصدی که تو خونه میزنم یه سراب باشه و علتش ارامش خونه باشه ...
      "You don't know what's lost till you find it"

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rosan نمایش پست ها
      قلم چی امسال منطقه ما 9 و نیم رو درنظر گرفته. راستش ابایی ندارم که بگم خوانوادم توانایی پرداختش رو ندارن. و واقعا هم زیاده و دلم نمیاد همچین هزینه ای بزارم رو دستشون.
      ابنا به کنار. من مشاور دارم و با توجه به بودجه بندی قلم چی میخونم و صبح جمعه دقیقا مثل کسی که قراره ازمون بده لباس میپوشم و منتظر میمونم تا سوالا بیرون بیاد و با تایمر گوشی برای خودم تایم میگیرم و هرگز به دفترچه قبلی برنمیگردم.
      خواستم ببینم کسی بوده با وجود ازمون حضوری ندادن نتیجه خوبی گرفته باشه ؟ بیشتر از این میترسم که نکنه این درصدی که تو خونه میزنم یه سراب باشه و علتش ارامش خونه باشه ...
      ببینید من خودم امسال ازمون حضوری جایی شرکت نکردم ولی بهتون پیشنهاد میکنم برین تو کتابخونه شهرتون و هزینه عضویتش رو بدین (که خیلی خیلی خیلی کمتر ازقلمچیه)و همونجا آزمونی رو که میخواین بزنین
      ولی حتما برین ی جایی ازمون بزنین که سر و صدا باشه تا عادت کنین

3. Top | #3
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      تا عید، ۲ ماه یکبار، ۱ آزمون حضوری سنجش ثبت‌نام کنید که نسبتا ارزونه. تجربه آزمون حضوری و رتبه و تراز و... بهتون میده و میفهمید کجای کار هستید.
      بعد از عید، تا جاییکه میتونید، آزمون جامع حضوری و غیر حضوری بدید.
      امسال سنجش و گزینه ۲، میتونید به صورت انتخابی، هر مرحله‌ای که خواستید رو ثبت نام کنید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حتما امتحانش میکنم
      "You don't know what's lost till you find it"

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rosan نمایش پست ها
      سلام سلام
      کاملا با آقای Mazaheri موافقم اما خب اگه
      نمیتونی آزمون قلمچی ثبت نام کنی، میتونی بورسیه شی
      فرم ثبت نام بورسیه:
      https://www.kanoon.ir/Article/269706

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن