خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

زمین وزیست تومخ

سلام دوستان.این زمین شناسی وزیست تومخ رو چجوری میخونید؟روش مطالعه زیستتون چجوریه؟نمیدونم چرا برام این۲تادرس تومخ شده.بادرسای محاسباتی اوکیم.بادرسایی مثل این که انگاردرس حفظی هستن ولی سوالات به شدت مفهومی وسمی مطرح میشه دارم اذیت میشم.پیشاپیش ازنظراتتون ممنونم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      والا داداش باید کلام به کلامشو حفظ کنی
      و بعد یه عالمه تیپ تستایه مختلف ببینی تا بتونی با نگرش سم طراحا اشنا بشی
      کم کم دستت میاد چطوری باید بخونیش

ایکیو،ماز،زیستاز رو بزن
      فول دستت میاد

3. Top | #3
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      توی هر ۲ درس، ابتدا باید مفاهیم اصلی رو یاد بگیرید، بعد، مطالب رو برای خودتون طبقه‌بندی کنید. حالا تست‌زنی از کتاب مناسب سطح خودتون و تست‌های کنکور داشته باشید. در ادامه با تست‌زنی در بازه‌های زمانی مشخص، دروس رو مرور کنید.
      برای زمین، مهروماه و خیلی سبز جامع، طبقه‌بندی شده و خوب توضیح دادن و میتونید ازشون استفاده کنید.
      برای زیست، آزمون ماز و زیستاز برای کسی هست که با درصد ۶۰ و کتاب آیکیو برای کسیکه به درصد بالای ۷۵ رسیده، مناسب هستن. اینکه از ابتدا با آیکیو شروع کنید، بدتر باعث ناامیدی و پراکندگی مطالب توی ذهنتون میشه.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nilo joon نمایش پست ها
      سلام دوستان.این زمین شناسی وزیست تومخ رو چجوری میخونید؟روش مطالعه زیستتون چجوریه؟نمیدونم چرا برام این۲تادرس تومخ شده.بادرسای محاسباتی اوکیم.بادرسایی مثل این که انگاردرس حفظی هستن ولی سوالات به شدت مفهومی وسمی مطرح میشه دارم اذیت میشم.پیشاپیش ازنظراتتون ممنونم
      تجربه ای که من خودم از زمین داشتم این بود که اول متن کتاب رو یه دور برای خودم میخوندم و چیزایی که ازش فهمیدم رو بازگو میکردم و جاهایی رو ک نمی‌فهمیدم باز برای خودم میخوندم به صورت داستان وار بگو با این روش من زمینو ۲۰ شدم البته که هنوز یازدهمم...
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      توی هر ۲ درس، ابتدا باید مفاهیم اصلی رو یاد بگیرید، بعد، مطالب رو برای خودتون طبقه‌بندی کنید. حالا تست‌زنی از کتاب مناسب سطح خودتون و تست‌های کنکور داشته باشید. در ادامه با تست‌زنی در بازه‌های زمانی مشخص، دروس رو مرور کنید.
      برای زمین، مهروماه و خیلی سبز جامع، طبقه‌بندی شده و خوب توضیح دادن و میتونید ازشون استفاده کنید.
      برای زیست، آزمون ماز و زیستاز برای کسی هست که با درصد ۶۰ و کتاب آیکیو برای کسیکه به درصد بالای ۷۵ رسیده، مناسب هستن. اینکه از ابتدا با آیکیو شروع کنید، بدتر باعث ناامیدی و پراکندگی مطالب توی ذهنتون میشه.
      سلام وقتتون بخیر،
      به نظرتون بین عظیمی و فرهمندنیا کدومش بهتره؟؟
      ببینید من معلمم سوالات سخت در میاره برای زیست و یه سریا از نکته ها رو برامون نگفته بعد تو امتحان میاره و همین باعث شده که من نمرات زیستم افتضاح بشه حالا من وضعیتمو شرح دادم براتون به نظرتون کدوم معلم بهتره؟؟ هم برای نهایی هم امتحانات مدرسه ای
      ویرایش توسط Rozali : 23 آبان 1403 در ساعت 17:13

6. Top | #6
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر،
      به نظرتون بین عظیمی و فرهمندنیا کدومش بهتره؟؟
      ببینید من معلمم سوالات سخت در میاره برای زیست و یه سریا از نکته ها رو برامون نگفته بعد تو امتحان میاره و همین باعث شده که من نمرات زیستم افتضاح بشه حالا من وضعیتمو شرح دادم براتون به نظرتون کدوم معلم بهتره؟؟ هم برای نهایی هم امتحانات مدرسه ای
      برای نهایی، فرق خاصی ندارن. فرهمند تدریس یازدهم برای نهایی انجام داده و خودش کاملا رایگان توی آپارات گذاشته که میتونید ببینید.
      برای کنکور، با توجه به اینکه الان یازدهمی هستید، اگر ساعت مطالعه بالا دارید، فرهمند خوبه ( چون جلسات تدریسش خیلی خیلی زیاده) ولی اگر تایم مطالعه معمولی دارید حنیف خوبه.
      برای دوازدهمیا ، برای شروع از الان، فرهمند اصلا خوب نیست چون تا عید تموم نمیشه، سالیانه حنیف عظیمی هم احتمالا تموم نمیشه. نکته و تست پارسال عظیمی یا عمارلو ببینین، بهتره.
      ویرایش توسط Mazaheri : 24 آبان 1403 در ساعت 01:51

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      برای نهایی، فرق خاصی ندارن. فرهمند تدریس یازدهم برای نهایی انجام داده و خودش کاملا رایگان توی آپارات گذاشته که میتونید ببینید.
      برای کنکور، با توجه به اینکه الان یازدهمی هستید، اگر ساعت مطالعه بالا دارید، فرهمند خوبه ( چون جلسات تدریسش خیلی خیلی زیاده) ولی اگر تایم مطالعه معمولی دارید حنیف خوبه.
      برای دوازدهمیا ، برای شروع از الان، فرهمند اصلا خوب نیست چون تا عید تموم نمیشه، سالیانه حنیف عظیمی هم احتمالا تموم نمیشه. نکته و تست پارسال عظیمی یا عمارلو ببینین، بهتره.
      نه تایم مطالعم معمولی هست، یه مدت برای زیست فرهمندنیا میدیدم خوب بود، یعنی عظیمی و فرهمندنیا تفاوت خاصی ندارن؟؟ من یک معلمیو می‌خوام که تمام نکته هارو کامل بگه

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      نه تایم مطالعم معمولی هست، یه مدت برای زیست فرهمندنیا میدیدم خوب بود، یعنی عظیمی و فرهمندنیا تفاوت خاصی ندارن؟؟ من یک معلمیو می‌خوام که تمام نکته هارو کامل بگه
      هیچ معلمی تمام نکته‌ها رو نمیتونه بگه. ولی حنیف عظیمی و فرهمند هر ۲، نکته‌های اصلی و پرتکرار رو میگن. عمارلو شاید یه ذره بیشتر نکته بگه ولی جزوه عمارلو پر از نکته‌ست و اگر دنبال نکته‌اید، اون بهتره.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن