خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مشکل عجیب و غریب عدم تمرکز !

سلام
      من تو تمرکز وحشتناک مشکل دارم هم در حین درس خوندن و هم در حین تست زدن ... یکی دو مورد نیستا اصلا روتینمه ! سینوس ب جای کسینوس می نویسم نادرست و درست می بینم معده رو روده می خونم
      دیگه کلافم کرده واقعا خیلی ریشه ای و عمیقه هر چقدرم زمان می گذره بدتر میشه نمی دونم باید چیکار کنم
      مخصوصا تو ازمون زدن بلد تره چون اون موقع باید سرعتم داشته باشم ...
      می خواستم بپرسم شما نظری دارین

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز . به قول شما مشکل ریشه ای هست . پس باید ریشه یابی کنید . عدم تمرکز شما ناشی از چیه ؟

1. استرس کنکور؟
      2. استرس عقب افتادن ؟
      3. استرس تایم ؟ اینکه به عنوان مثال تا الان حرکتی برای کنکور نزدین و عذاب وجدان دارین
      4. مشکلات یا اتفاقات خانوادگی ؟ پدر و مادر گیر میدن یا فضای نا ارامی هست یا مشکلات جدی تری وجود داره
      5. مقایسه خود ؟ فکر اینکه من الان دارم تست اموزشی میزنم از فلان مبحث ولی دوستم تستاشو زده و الان مسلط هست پس باید بجنبم تا بهش برم و عقب نیوفتم
      6. عجله تموم کردن منبع اول؟
      7.عجله برای زماندار کردن تست ها ؟ من از این مبحث 50 تست اموزشی زدم خب دیگه بسه میخوام زماندار بزنم ( حتی اگر این کارو میکنید زمان تست رو 2 الی 3 برابر زمان اصلی در نظر بگیرین بعد اهسته اهسته کمترش کنید )
      8. توهم بلدم ؟!!!! این مبحثو بلدم دیگه = سریع خوندن صورت سوال = احتمال بالا در بی دقتی (پیشنهاد میکنم سوالارو که میخونید زیر عبارات خط بکشید و شمرده تر بخونید اینکه برسید 15 تست درست شیمی بزنید خیلی بهتره از اینکه همشو بزنید ولی تعداد غلط ها بالا باشه . )
      9. فکر و خیال اضافه موقع تست ؟ من گاهی اینطور میشم و حواسم پرت میشه . هیچ راهی وجود نداره مگر اینکه اجازه ندید فکرتون بجز تست روبه رو به چیز دیگه ای فکر کنه .

من فقط اینا به ذهنم میرسید . پیشنهاد من اینه که خودتون یه چند تا مورد دیگه اگر میدونید به لیست اضافه کنید و بسنجین و ببینین مشکل شما از کجاست .

یه نکته ای وجود داره که چند وقتی هست داره در باره اش صحبت میشه اونم ریلز های اینستا و کلا ویدئو های کوتاه تیک تاک و یوتیوب هست . این ویدئو های کوتاه که اغلب زیر 1 دقیقه هست مغز رو عادت میدن به تمرکز نکردن . چون مغز فقط 1 دقیقه رو به موضوع تمرکز میکنه و بعد از 3-4تا ویدئو شما یادتون نمیاد 3 ویدئوی قبلی درباره چی بود !!!
      همچین چیزی افتضاح هست . منم اینطور بودم راهش اینه که کلا بزارید کنار ویدئوهای کوتاهو و بچسبید به کار هایی که نیاز به تمرکز طولانی مدت و عمیق دارن مثل همین درس خوندن خواهید دید بعد از یه مدت این کار براتون راحت تر خواهد بود .

امیدوارم مفید بوده باشه .
      موفق باشید .

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ftm1 نمایش پست ها
      سلام
      من تو تمرکز وحشتناک مشکل دارم هم در حین درس خوندن و هم در حین تست زدن ... یکی دو مورد نیستا اصلا روتینمه ! سینوس ب جای کسینوس می نویسم نادرست و درست می بینم معده رو روده می خونم
      دیگه کلافم کرده واقعا خیلی ریشه ای و عمیقه هر چقدرم زمان می گذره بدتر میشه نمی دونم باید چیکار کنم
      مخصوصا تو ازمون زدن بلد تره چون اون موقع باید سرعتم داشته باشم ...
      می خواستم بپرسم شما نظری دارین
      سلام
      من از مامانم سوال شمارو پرسیدم(هم مدیر مدرسس و هم مشاوره(روانشانسی خوندن))

گفتن بپرسم از شما طول روز و هفته چقدر از فضایه مجازی استفاده میکنید؟
      و میانگین ساعت مطالعتون چقدره؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.vm نمایش پست ها
      سلام
      من از مامانم سوال شمارو پرسیدم(هم مدیر مدرسس و هم مشاوره(روانشانسی خوندن))

گفتن بپرسم از شما طول روز و هفته چقدر از فضایه مجازی استفاده میکنید؟
      و میانگین ساعت مطالعتون چقدره؟
      راستش من از ی ماه پیش شروع کردم ب خوندن( پشت کنکوریم ) اما تازه ی هفتست دارم جدی می خونم روزی تقریبا۱۰ ساعت .گوشیم در حد یک ساعت و نیم اینا
      البته قبلا خیلی بیشتر استفاده می کردم ( کلا اینطوریم بی گوشی برام سخته)

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      گوشی رو کلا حذف کن. خلاصه بگم فضای مجازی، سیستم دوپامین مغزت رو مختل کرده. مشکلت حل نشد برو روانپزشک.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام، مشکل شما درباره تمرکز رو دقیقا نفهمیدم، چون خیلی چیزا میتونن باعث مشکل تمرکز بشن و هرکدوم به شیوه‌ای خاص این مشکلو ایجاد میکنن.
      اگه میشه لطفاً دقیق تر توضیح بدید، مثلاً چه احساس و حالتی دارید و عوامل بیرونی رو هم شرح بدید.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ohio نمایش پست ها
      سلام، مشکل شما درباره تمرکز رو دقیقا نفهمیدم، چون خیلی چیزا میتونن باعث مشکل تمرکز بشن و هرکدوم به شیوه‌ای خاص این مشکلو ایجاد میکنن.
      اگه میشه لطفاً دقیق تر توضیح بدید، مثلاً چه احساس و حالتی دارید و عوامل بیرونی رو هم شرح بدید.
      چندتا مثالشو همون بالا گفتم ولی در کل همین ک واژه ها اون چیزی ک هستن نمی بینم و نمی خونم! ی قسمت از سوال از زیر دستم در میره و جالبه اون لحظه با اعتماد ب نفس تمام سوالو حل می کنم جواب اشتباهم میدم بعد ک میرم تحلیل می کنم هم باز اشتباه می نویسم …تازه بعد از چن بار می فهمم مشکلم کجاست …میدونم عجیبه
      سر امتحان های نهایی امثال انقد درس می خوندم می رفتم سر جلسه چن نمره رو سر همین بی دقتی ها از دست می دادم و بعدش وقتی پاسخ نامه رو می دیدم گریه می کردم چون سر ی چیز الکی نمرم کم می شد یکی دو امتحانم نبود تو همه امتحانا !
      کنکورو خراب کردم ب خاطر همین
      معدلم شد ۱۸و خردی در حالی ک اصلا نباید از ۱۹ پایین میشد
      سابقه افسردگی شدید و مصرف قرصم دارم البته…
      اون موقع روانپزشک بهم قرصای ضد افسردگی می داد اما تاثیری تو تمرکز نداشتن فقط باعث می شدن تاب اوریم بیشتر بشه چون ی وقتایی اصلا نمی تونستم درس بخونم
      بعدش انقدر ک دور و اطرافیانم می گفتن سراغ این روانپزشکا نرو و این دارو ها رو نخور کلی عوارض دارن و بدبخت میشی دیگه بخاطر این موضع گفتم فعلا نرم سراغ روانپزشک
      ولی فکر کنم چاره ای نیست

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوراطرافیان شما کی هستند که میگن قرص نخور وقتی دکتر تجویز کرده؟ حرف دکتر رو باید گوش بدی. برو پیش یک متخصص درست حسابی و کامل همه چیز رو توضیح بده. اینجا وقتت رو تلف نکن.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن