خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

قدیمی ترین پشت کنکوری

سلام ...
      بچه ها میشه بیاین بگین چند وقته پشت کنکور موندین ؟
      و اینکه ایا ارزششو داشت ؟
      من خودم که پشت این لعنتی خیلی چیزا رو از دست دادم ، اولیش جوونیم
      تهش هم وارد یه رشته ای شدم که حتی یک درصد هم علاقه ای بهش ندارم و حتی اخرین گزینه های لیست اهدافمم نبود

2. Top | #2
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javanekonkori نمایش پست ها
      سلام ...
      تهش هم وارد یه رشته ای شدم که حتی یک درصد هم علاقه ای بهش ندارم و حتی اخرین گزینه های لیست اهدافمم نبود
      سلام . کنکور اولم سال 98 بود و کنکور دومم رو سال 99 دادم
      امسال با شرایط جدید کنکور 1403 دادم و با وجود ترازهای سیو و گندی که به رتبه ها خورد ، رتبه امسالم خیلی بهتر از دو کنکور اولم شد در حدی که در بدترین حالت میتونم همین رشته دامپزشکی دانشگاه زابل رو به دامپزشکی آزاد کرج یا سراسری سمنان تغییر بدم
      و چه بسا بتونم داروسازی تعهدی استان خودم یا پزشکی تعهدی بورسیه ارتش هم قبول شم . فعلا منتظر اعلام نتیجه انتخاب رشته هستم ...
      اما از نظر خودم ، ارزش داشت
      با وجود اینکه من بعد از سه سال دوری از دروس دبیرستان ( از تابستان 99 تا تابستان 1402 ) ، برای کنکور امسال اقدام کردم و خیلی از مطالب به کل از ذهنم پاک شده بود و انگار بار اول بود که یاد میگرفتم ( به خصوص مطالب سال دوازدهم )

حتی ممکنه که در صورت عدم کسب قبولی مطلوب ، برای سال بعد هم بمونم واز نمرات ترمیم امسالم استفاده کنم . چون سال بعد هم مجددا ظرفیت پزشکی به میزان 20 درصد اضافه میشه و تاثیر سوابق هم به 60 درصد میرسه که برای منی که سوابقم نقطه قوتمه ، یه امتیاز محسوب میشه

اینها نظرات من بود

شما هم شرایط خودتون رو ببینید . چقدر زمان براتون اهمیت داره ؟ چقدر دغدغه مالی دارید ؟ هدفتون از پشت کنکور موندن چیه ؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javanekonkori نمایش پست ها
      سلام ...
      ارزش رو خود آدم تعیین می‌کنه برای یه نفر یه رشته دانشگاهی تمام زندگیشه خب آره برای این ارزش داره ولی یکی دیگه فقط بخاطر جو جامعه یا کسب درآمد میخواد بره یه رشته آیی خب برا این ارزش ندارع برای درآمد زایی هم واقعا تو بازار شرایط خیلی بهتره تا دانشگاه حتی الان پزشک عمومی تو بیمارستان مگه چقدر درآمد داره باید هدف زندگیتون پیدا کنید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام امیدوارم خوب باشید

من پشت کنکوری نبودم، در واقع امسال تازه دوازدهمم
      با این حال، دوست داشتم این حرفارو بهتون بزنم!
      ببینید. زمانی پشت کنکوری بودن معنا پیدا میکنه که شما بدونید از زندگیتون چی میخواید
      بدونید برای چی میجنگید؟ چرا میجنگید؟ چرا درس میخونید با اینکه درس خوندن خیلیی سخته اما تو اینستا ول معطل چرخیدن راحته!
      بدونید چی میخواید!
      چون وقتی میدونید بهتر از قبل تلاش می کنید
      بهتر می جنگید و ادامه میدید
      چون اونجا، دیگه.. تکلیفتون با خودتون معلومه.
      با خودتون صادق باشید لطفا
      شما ادم درس خوندن هستید؟
      واقعا درس خوندن و دوست دارید؟ یا نه بخاطر جامعه؟ حرف مردم؟ افتخار مادر پدر؟
      ببینید، شما مهم تر از حرفِ مردم و آرزوی پدر مادر و پُزِ فامیل هستید!
      لطفا، این سوال و از خودتون بپرسید که:
      از زندگی تون،چی میخواید؟!
      دنبال پولید؟ پرستیژ؟ علاقه؟
      دقیقا چی؟
      لازم نیست نقش بازی کنیداگر ادمِ درس خونی نیستید خجالت نکشید
      با واقعیت تون نجنگید
      مگه همه باید دکتر مهندس شن؟!
      واقعا نه!

لطفا با خودتون رو راست باشید.
      بر فرض رو راست بودید و یک رشته رو دوست داشتید و خواستید بهش برسید!
      در اینجاست که پشت کنکور رودن ارزش پیدا میکنه.چون شما میخوایدش
      نه پدرتون،نه مادرتون

یک، شما!!! اون رشته رو میخواد

قطعا ارزش داره
      قطعا باید بجنگید تااا حسرت اون رشته به دلتون نمونه!

دبیر زیستم تعریف میکرد: دوستشون یک رشته ای رو در دانشگاه خونده بودن،(اسم رشته یادم نیست) و درسشون ک تموم شد ازدواج کردن و کار نکردن، خلاصه طلاق میگیرن بعد حدود ۱٠،۱۵سال وقتی این خانوم ۳۹ سالشون بوده، تصمیم میگیرن دوباره کنکور بدن و
      دندون قبول میشن و الانم کلینیک دارن و خیلی هم حالشون خوبه!
      ازین دست مثال ها زیاده.. آدم های مختلف، شرایط مختلف
      ولیییییی
      چیزی ک تو همه شون مشترکه اینه؛
      اونها خواستن کنکور بدن، پس جنگیدن
      به هررر دلیلی، یکی پول، یکی پریستیژ، یکی..
      ببینید
      وقتی میخواید، داستان عوض میشه
      قصه جدیدی آغاز میشه
      قبول دارید؟

و حالا توصیه دوستانم به شما اینه؛
      اگر برای رشته ای میخواید دوباره کنکور بدید.نترسید از حرفها،واکنش ها یا شاید تمسخر ها!
      نترسید و تمامِ تلاشتون و انجام بدید.اگر واقعا میخوایدش هاا
      و
      لطفا نزارید حسرتی به دلتون بمونه.
      گذشته رو نمیشه برگردوند.
      شما میتونید برسید به هر آنچه در مغزتون میگذره
      اگه،به خودتون باور داشته باشید

لطفا،خودتون و باور کنید

لطفا نزارید حسرتی به دلتون بمونه!
      هنوز هم دیر نشده برای جنگیدنِ دوباره!
      دیر نشده!

نمیدونم چقدر حرفهام میتونه براتون کمک کننده باشه

امیدوارم در تمامِ مراحل زندگی تون موفق و شاد باشید.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با سلام تاپیک جالبیه و من خودم تجربه خودمو میگم . اولین کنکور من سال 1402 بود که از مرداد 1401 شروع کردم و رفتم سالن مطالعه مدرسه(که یکی از بزرگترین اشتباهاتم بود) بعد که کلاسای تابستونی هم شروع شد و اینا و ما هم رفتیم و البته خرخونای مرسه کلا نمیومدن و یکی از اشتباهات دیگم هم همین بود که تو تابستون دروس دوازدهم رو نخوندم . خلاصه گذشت و بنده هفته آخر شهریور رو شل کردم و کلا نخوندم و متاسفانه تو همون تابستون هم دروس پایه رو هم کلا جمع نکردم که این خیلی به ضررم شد گذشت و مدارس شروع شد بعد گفتن که اقا بچه های دهم و یازدهم هم میتونن بیان سالن مدرسه بعد از طرفی خود بچه های قبولی پارسال رو کرده بودن مراقب سالن و از یک سمت دیگه اکثر بچه های سالن رشته ریاضی بودن که خیلی سرصدا میکردن و این کلا تمرکز آدم رو بهم میزد. گذش تا اینکه من یکی از بزرگترین اشتباهات زنپگیم رو انجام دادم و مشاور مدرسه رو گرفتم که اونقدر مزخرف و بیسواد بود که تو آذر به منی که گیاهی صفر بودم گفت بذار برای عید و تاثیر نهایی ها خیلی مهم نیست (که بزرگترین ضربه ای بود که خوردم) و گذشت و تو همون آذر رفتم یه سالن مطالعه پرس حسابی که به همه توصیه میکنم حتما سالن مطالعه خوبی برن . یک ایراد دیگه من هم این بود که تمرکزم رو کتابهای تست گذاشته بودم و آزمون کم میزدم که خیلی تو مهارت تست زنیم تثیر داشت ‌ ‌ ‌ ‌ تو عید جمع بندی خوبی داشتم ولی هنوز دوازدهم رو خوب جمع نکردم و گذشت رسیدیم خرداد که مشاور ما یک ماه رفت شیراز مسافرت و کلا ما رو ول کرد و خیلی جدی برای نهایی ها نخوندم و کلا کنکور رو کنار گذاشتم و دیگه تست نمیزدم ساعت مطالعاتیم اومد پایین و کاملا شل کردم که خیلی اشتباه بدی بود نتیجش این شد که تراز کنکور 9479 تراز نهایی 8020 رتبه منطقه 1 رشته تجربی 3879 که فقط پزشکی شهر خودم رو زدم که نیاوردم با خودم گفتم که یکسال دیگه به خودم وقت میدم که حسرتش در آینده تو دلم نمونه که چرا یکبار دیگه تلاش نکردم برای سال بعد از همون اول سالن مطالعه خوب رفتم مشاور نگرفتم و با بابام برنامه ریختم از همون اولم تستهای موسسات آموزشی رو زدم با تستهای کنکور دیگه شل نکردم و نهایی ها رو بصورت جدی از بهمن استارتشو زدم و تراز کنکورمو به ۱۰۵۹۰ و نهایی ها رو به ۹۶۰۹ و رتبه منطقه به ٨٨۷ برسونم.
      الان که نگاه میکنم میبینم ارزش داره آدم یکبار دیگه شانسش رو امتحان کنه و در آینده حسرت نخوره که چرا شانس دوباره رو از خودش دریغ کرده

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام .
      می‌دونی دلیل حس تو چیه؟
      اینکه بعد از چند بار پشت موندن رشته ای رفتی که دوسش نداری و هنوز نمیتونی بپذیریش .
      پشت موندن خیلی سخته اینو کسی می‌فهمه که فقط پشت مونده باشه . خیلیا میرن دانشگاه میرن سرکار خلاصه دارن همه کاری میکنن کنارش پشت کنکور هم هستن ولی کسی که فقط و فقط پشت کنکور مونده باشه پدرش در میاد و بی تعارف جنگ اعصابه .
      من کنکور اولم ۹۸ بود . بله مثل شما خیلی چیزا رو از دست دادم . حالا نمیشه گفت جوونی چون هنوز جوونم ولی شور و شوق و اشتیاق یه دختر شنگول که برای ادامه دادن داشت کلا دود شد رفت پی کارش
      اما. پشیمون نیستم . راه دیگه ای نداشتم با بهتره بگم راه های دیگه از اینم بد تر بود
      توام دیگه بساط غصه خوردنو جمع کن و زود تر شرایط رو بپذیر تا بیشتر از این جوونی رو از دست ندی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام . ببین مهم اینه ک بفهمی کجا و تو چه موقعیتی آروم میگیری
      من متاسفانه داغ بودم و نمیدونستم !
      کنکور اولم ۴۰۱ بود . سه سال کنکور دادم برا دندان . از اولشم ک اومدم تجربی هدفم این بود . حتی تا ماه پیش تصمیم داشتم برا بار چهارم بمونم اما فرهنگیان قبول شدم متوجه شدم علوم پزشکی اصلا به درد من و زندگیم نمیخوره
      در واقع من در تمام این مدت ک کنکوری بودم هیچوقت عقلانی به آینده ام فک نکرده بودم
      اگر میخوای پشت بمونی ، ببین اون رشته ای ک میخوای بخونی ارزششو داره یا نه همین
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirrezaebady نمایش پست ها
      با سلام تاپیک جالبیه و من خودم تجربه خودمو میگم . اولین کنکور من سال 1402 بود که از مرداد 1401 شروع کردم و رفتم سالن مطالعه مدرسه(که یکی از بزرگترین اشتباهاتم بود) بعد که کلاسای تابستونی هم شروع شد و اینا و ما هم رفتیم و البته خرخونای مرسه کلا نمیومدن و یکی از اشتباهات دیگم هم همین بود که تو تابستون دروس دوازدهم رو نخوندم . خلاصه گذشت و بنده هفته آخر شهریور رو شل کردم و کلا نخوندم و متاسفانه تو همون تابستون هم دروس پایه رو هم کلا جمع نکردم که این خیلی به ضررم شد گذشت و مدارس شروع شد بعد گفتن که اقا بچه های دهم و یازدهم هم میتونن بیان سالن مدرسه بعد از طرفی خود بچه های قبولی پارسال رو کرده بودن مراقب سالن و از یک سمت دیگه اکثر بچه های سالن رشته ریاضی بودن که خیلی سرصدا میکردن و این کلا تمرکز آدم رو بهم میزد. گذش تا اینکه من یکی از بزرگترین اشتباهات زنپگیم رو انجام دادم و مشاور مدرسه رو گرفتم که اونقدر مزخرف و بیسواد بود که تو آذر به منی که گیاهی صفر بودم گفت بذار برای عید و تاثیر نهایی ها خیلی مهم نیست (که بزرگترین ضربه ای بود که خوردم) و گذشت و تو همون آذر رفتم یه سالن مطالعه پرس حسابی که به همه توصیه میکنم حتما سالن مطالعه خوبی برن . یک ایراد دیگه من هم این بود که تمرکزم رو کتابهای تست گذاشته بودم و آزمون کم میزدم که خیلی تو مهارت تست زنیم تثیر داشت ‌ ‌ ‌ ‌ تو عید جمع بندی خوبی داشتم ولی هنوز دوازدهم رو خوب جمع نکردم و گذشت رسیدیم خرداد که مشاور ما یک ماه رفت شیراز مسافرت و کلا ما رو ول کرد و خیلی جدی برای نهایی ها نخوندم و کلا کنکور رو کنار گذاشتم و دیگه تست نمیزدم ساعت مطالعاتیم اومد پایین و کاملا شل کردم که خیلی اشتباه بدی بود نتیجش این شد که تراز کنکور 9479 تراز نهایی 8020 رتبه منطقه 1 رشته تجربی 3879 که فقط پزشکی شهر خودم رو زدم که نیاوردم با خودم گفتم که یکسال دیگه به خودم وقت میدم که حسرتش در آینده تو دلم نمونه که چرا یکبار دیگه تلاش نکردم برای سال بعد از همون اول سالن مطالعه خوب رفتم مشاور نگرفتم و با بابام برنامه ریختم از همون اولم تستهای موسسات آموزشی رو زدم با تستهای کنکور دیگه شل نکردم و نهایی ها رو بصورت جدی از بهمن استارتشو زدم و تراز کنکورمو به ۱۰۵۹۰ و نهایی ها رو به ۹۶۰۹ و رتبه منطقه به ٨٨۷ برسونم.
      الان که نگاه میکنم میبینم ارزش داره آدم یکبار دیگه شانسش رو امتحان کنه و در آینده حسرت نخوره که چرا شانس دوباره رو از خودش دریغ کرده
      سلام
      مصاحبه تون رو کجا قرار دادید
      خیلی دوس دارم بخونمش

لطفا بمن اطلاع بدید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن