سلام من منابع کنکور ۴۰۳ رو دارم برا ۴۰۴ خیلی عوض شده؟ نمیشه همونا رو استفاده کنم؟ برای ترمیم معدل هم راهنمایی میخوام
سلام من منابع کنکور ۴۰۳ رو دارم برا ۴۰۴ خیلی عوض شده؟ نمیشه همونا رو استفاده کنم؟ برای ترمیم معدل هم راهنمایی میخوام
نه بابا چاپش همونه. چرا الکی هزینه تراشی میکنی. اصلا فرق نکردن. ترمیم معدل هم اگه منظورت منابعه فرمول بیست عالیه. البته زبان یازدهمش چاپ نشده . من زنگ زدم به انتشارات گاج و پرسیدم. گفتن برنامه ای برای انتشارش نداریم. برای زبان یازدهم میتونی از منو درسام خیلی سبز استفاده کنی اونم کامله. راستی ازمونای تشریحی هم حل کن. ماز سوالای خیلی خوبی داره. کتاب درسی هم کامل بخون. برای فارسی هم موضوعی خوندن خیلی کمک میکنه. به نظرم ارایه و دستور رو از رو جزوه بخون. من خودم یه جزوه رایگان رو از نت دانلود کردم خیلی خیلی کامله. حتی تست کنکور هم داره که خیلی کمک کننده س. بیشتر بارم فارسی برای دستور و ارایه س. میخوای بفرستم خصوصی
🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was
کتاب درسی زیست و شیمی و زمین جدید بگیرید. منابع کمک آموزشی برای ۴۰۳ اوکیه. حتی ۴۰۲ هم قابل قبوله. تغییرات رو خودتون موقع تست زنی در نظر بگیرید.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
ن بابا مگ چقدر عوض شدن
اگر خیلی استرس داری کتاب درسی پی دی اف دانلود کن چک کن . بیشتر چنلای کنکوری تغییرات کتاب درسی رو گذاشتن
دیگ کتاب تست رو عوض نکن
عربی فلاح و زبان قریشی و ادبیات جعفری برای من خوب بودند
باز تدریس دبیرهای دیگه رو هم نگاه کنید، ببینید با کدوم ارتباط می گیرید
اگه برای فیلم هم وقت ندارید، کتاب های فرمول بیست برای عمومی ها خوبه
برای نمونه سوال، امتحانات نهایی سال های گذشته و سوال های تشریحی ماز و قلم چی و..در طول سال برگذار میشه، بهترین منبع هستند
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟
ویرایش توسط sweetdream : 02 مهر 1403 در ساعت 20:56
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)